Hvilket materiale er dildoer lavet af?

Hvilket materiale er en dildo lavet af?

Der er faktisk ikke noget entydigt svar på dette spørgsmål, da dildoer fås i en række forskellige materialer. Herunder gennemgår vi de materialer, som dildoer typisk produceres i. Det er muligt, at du kan finde en række obskure dildoer i andre materialer end dem, som vi fremhæver, men det vil utvivlsomt være et fåtal.

Glas

Glas er et ganske populært dildomateriale. Dette er det af flere årsager. En af dem vedrører det æstetiske. Glas er et yderst flot materiale, og mange værdsætter en dildo, der ikke blot er behagelig at have oppe i sig, men også nydelig at se på.

Derudover er glas et tungt materiale, hvilket bidrager til målrettet og intens stimulation. Sidst, men ikke mindst er glas muligt at køle ned og varme op. Nogle tænder på at få noget koldt op i sig, og hvis du er en af dem, vil en glasdildo være perfekt. Det samme, hvis du tænder på at få noget dejligt lunt op i dig.  

Silikone

Silikone er vel nok det mest populære materiale, når det kommer til dildoer. Materialet er blandt andet populært, fordi det er dejligt fleksibelt. Typisk vil en silikone-dildo være dejligt lækker og tilpas blød.

Materialet har ekstremt mange fordele og faktisk kun en decideret ulempe. Denne er, at man ikke kan bruge silikone-dildoer sammen med silikonebaseret glidecreme, da det vil ødelægge ens dildo.

Heldigvis er det ikke noget stort problem, da der findes en masse fantastiske vandbaserede glidecremer, som man sagtens kan bruge sammen med sin silikone-dildo 

Latex

Også et yderst populært materiale, når det kommer til dildoer. Ligesom silikone er latex også et fleksibelt materiale. Tilmed er det ekstremt hårdført.

Træ

Træ er lidt en joker, og umiddelbart tror man da heller ikke rigtig på det, første gange man hører det, for man tænker, at risikoen for splinter og deslige er alt for stor, men den er nu god nok. Der findes en del trædildoer. Disse er naturligvis grundigt behandlede, så risikoen for splinter er ikke-eksisterende. Ellers ville det jo aldrig gå. Eller… Måske for SM-folket?

Trædiloer er særligt populære hos dem, der tænker særligt meget på miljøet. En trædildo er nemlig 100 % miljøvenlig, da træ jo som bekendt er et organisk og letnedbrydeligt materiale.

Jelly

Jelly er et blødt og yderst fleksibelt materiale. Det minder faktisk på mange måder om silikone.

Jelly-dildoer er typisk ret billige, så hvis prisen er et kriterium, er det måske en jelly-dildo, du skal vælge.