I bad med barnepigen

Jeg griber ud efter bøtten med shampoo og trykker en ordentlig klat ud i håndfladen, imens de varme stråler fra bruseren kærtegner min nøgne krop. En syntetisk duft af syrener breder sig på badeværelset, da jeg sæber mit hår grundigt ind.

Jeg har glædet mig længe til i aften, hvor min hustru og jeg endelig kan være børnefri og komme ud og tilbringe lidt voksentid sammen. Med to små børn er der ikke meget tid til hinanden. Når de endelig er lagt i seng om aftenen, og vi rent faktisk har tid til at være sammen, er vi begge ofte så trætte, at der ikke er energi til andet end at gribe ud efter fjernbetjeningen og sætte en serie i gang på Netflix.

Særligt vores sexliv lider under, at vi ikke har meget overskud i det daglige. Derfor glæder jeg mig ekstra meget til senere, hvor vi, efter en tur på restaurant, skal tilbringe natten sammen på et hotel lidt uden for byen.  

Tanken om hvad vi skal foretage os, når vi langt om længe er alene senere, gør mig en smule opstemt, og jeg mærker, hvordan blodet så småt finder vej til mit lem.

Jeg har flottet mig og købt en lille overraskelse til min hustru, som jeg planlægger at give hende, når vi har pakket ud på hotelværelset. Det er lidt en selvisk gave, for jeg kommer til at få mindst lige så meget glæde af den som hende, hvis ikke endda mere. I pakken, som jeg giver hende senere, er et frækt lille sæt undertøj, som hun kommer til at se vildt lækker ud i. Jeg glæder mig til at se hende pakke gaven op og iklæde sig undertøjet, hvorefter det er min tur til at ”pakke op”.

Jeg mærker, hvordan jeg så småt har fået en ret solid rejsning af de frække tanker. Jeg kigger ned og konstaterer, at banditten er klar til tjeneste. “Det er lige tidligt nok,” tænker jeg for mig selv. Jeg kunne selvfølgelig kalde på min kone og bede hende komme herind – der skulle nok være tid til en quicky, inden vi skal afsted. Barnepigen er også allerede kommet, så hun kan holde øje med de små, imens vi hygger os.

Jeg skubber badeforhænget til side og trækker luft ind for at kalde efter min kone, men inden jeg når at sige en lyd, går døren til badeværelset op. Jeg skynder mig at rulle badeforhænget for igen, så jeg selv og min stive pik er gemt væk.

Jeg beslutter mig for at overraske hende, så jeg forbliver tavs et øjeblik, imens jeg lytter til, hvordan hun roder rundt i en af skufferne. Jeg griber fat om badeforhænget med den ene hånd og gør klar til at flå det til siden, så jeg kan præsentere min solide rejsning for hende.

”1, 2, 3,” tænker jeg for mig selv, og på det efterfølgende ”NU!”  flår jeg forhænget til side, så min nøgne krop kommer til frit skue for…. Barnepigen.

”Fuck. Shit. Nej, nej, nej!” tænker jeg, da jeg helt nøgen står foran mine børns barnepige på badeværelset. Den stakkels pige, kun et par dage over 18, står helt paf og chokeret og glor på mig, imens jeg ufrivilligt peger på hende med min stive pik.

”Øh. U-u-undskyld” fremstammer hun, idet jeg hurtigt får gemt mig væk bag forhænget i brusenichen.

Nej, du skal ikke undskylde. Det er mig… Det er min skyld… Jeg troede, du var Lise. Undskyld,” siger jeg så hurtigt, at jeg nærmest falder over ordene. Jeg kan allerede høre sirenerne fra ordensmagten for mit indre øre. Ligeledes gjalder en dommers dom i mit indre, imens jeg forestiller mig den kæmpe MeToo-sag, som jeg nu skal igennem.

Inden jeg når at sige noget yderligere, bryder barnepigen tavsheden. ”Det gør virkelig ikke noget. Det er min skyld. Jeg burde have banket på eller ventet, men jeg tænkte bare, at jeg hurtigt lige kunne smutte ind og hente et par bleer til Sofus. Det skulle jeg ikke have gjort.”

Jeg når ikke at svare, inden jeg hører hende komme nærmere. Igennem badeforhænget kan jeg se silhuetten af hendes krop, som nu befinder under en meter fra mit gemmested. Hendes ene hånd skubber forsigtigt forhænget til side, så jeg nu igen står splitterravende nøgen foran mine børns 18-årige barnepige. ”Hvad fanden har hun gang i?!” tænker jeg, men jeg får hurtigt svar.

”Virker det ikke lidt forkert, at jeg har set dig nøgen, når du ikke har set mig?” spørger hun lidt forsigtigt med sin uskyldige stemme. 

Jeg ved ærligt talt ikke, hvad jeg skal svare, så jeg ender bare med at stå mundlam og glo på hende. Hun tolker åbenbart mine manglende indvendinger som en opfordring, for hun løfter straks op i hendes striktrøje, så en sort BH kommer til syne. Jeg stirrer fortsat uden at sige et ord. Hun smiler til mig, imens hun knapper sine sorte jeans op og lader dem falde til jorden.

Hendes unge krop er helt stram og veltrænet. Hendes bryster er ikke vildt store, men de ser ud til at sidde helt perfekt. Jeg stopper min upassende tankestrøm og kigger væk.

Ud af øjenkrogen kan jeg se, at hun vender sig rundt. Jeg kæmper for ikke at kigge, men min nysgerrighed og liderlighed overmander mig.

En lille og velformet numse møder mit blik. Hun er iklædt en sort g-streng, som sidder helt perfekt på hendes røv. Hun tager fat om trusserne og læner sig let forover, hvorefter hun trækker dem ned. Det giver et sug i maven på mig, og min pik er atter helt hård.

Barnepigen retter sig op og vender sig igen imod mig. Hun kigger ned på min pik, imens hun smuler frækt. Hendes BH ryger nu også af, så hun står helt nøgen foran mig.

”Er der plads til en ekstra?” spørger hun kælent. Jeg ved godt, hvad jeg burde have svaret, men jeg gør det ikke. I stedet får jeg sagt ”Ja, det tror jeg da..”  Jeg gør plads og hun træder ind i brusenichen sammen med mig.

Hendes unge faste bryster er inden for rækkevidde, og jeg mærker, hvordan jeg mister al kontrol, da hun kommer så tæt på mig, at hendes små lyserøde brystvorter blot er få centimeter fra mig. Begge mine hænder finder nærmest per automatik vej til hendes bryster, hvor de griber fat og begynder at massere. Barnepigen stønner frækt af mine berøringer. Jeg tysser på hende og krydser fingre for, at lyden fra bruseren er nok til at overdøve hende.

Hendes hånd finder vej til min pik. Hun begynder at spille den af på mig, imens jeg fortsat befamler hendes frække bryster. Med min ene hånd begynder jeg at give hende finger, hvilket igen får hende til at udstøde små og frække støn. 

”Sssh!” hvisker jeg til hende, imens jeg selv kæmper for at være stille. Hun er helt våd og stram. Først bruger jeg en finger, derefter to og til sidst får jeg tre fingre op i hendes stramme fisse.

Hun kan tydeligvis lide det, jeg gør, for hun begynder at bevæge sig rytmisk i takt med, at mine fingre bevæger sig ind og ud af hendes våde underliv.

Hendes hånd har sat tempoet op, og imens hun spiller den af på mig, bruger hun sin anden hånd til at massere mine kugler. Det føles helt vanvittigt godt, og jeg frygter, at kanonen snart går af på mig, hvis vi fortsætter. Jeg når dog ikke at stoppe barnepigen, inden hun selv slipper grebet om min pik. Hun kigger mig frækt ind i øjnene, inden hun bevæger sit ansigt helt tæt på mit. Vi snaver heftigt, imens mine hænder er overalt på hendes unge stramme og velformede krop.

Jeg er så liderlig nu, at jeg bare MÅ have hende. Jeg tænker et kort overblik over, hvor farligt og risikabelt det er, men mit over-jeg bliver overrumplet af mine dyriske lyster. Bliver vi afsløret, så er det sådan, det er. Jeg skal bare have hende. Nu!

Med hænderne om barnepigens hofter får jeg roteret hende rundt, så hendes runde lille numse peger imod mig. Hendes perfekte røv indbyder til at blive spanket blidt, så jeg kan simpelthen ikke lade være med at give hendes ene balle et lille klask. Jeg fortryder det øjeblikkeligt, da både hendes støn og selve klasket må kunne høres i hele huset. Det hus, hvor min kone lige nu går uvidende rundt og gør sig klar til vores date senere.

Når barnepigen står der, med røven pegende mod mig og mit strittende lem, kan jeg lige ane hendes våde fisse. Synet af den gør mig helt ustyrlig, så jeg griber straks fat om min pik, som jeg skubber op i hende. Imens jeg trænger op i hendes varme og våde fisse, placerer jeg min hånd over hendes mund, for at dæmpe hendes støn. Det hjælper lidt, og imens jeg begynder at kneppe hende bagfra, beder jeg til, at vi kan være så stille, at vi ikke bliver opdaget.

Under det rindende vand fra bruseren knepper jeg den unge barnepige med lange, hårde stød. Jeg har et solidt greb om hendes hofter, så jeg har fuld kontrol over situationen. Hendes velformede røv skinner frækt, imens jeg banker imod den igen og igen. 

Jeg kommer helt i bund i hende og mærker nu, hvordan hendes fisse begynder at trække sig sammen om min pik. De frække sammentrækninger indikerer, at en orgasme er på vej. Ikke kun hos hende, for også jeg selv bliver så tændt, at jeg snart ender med at skyde en stor ladning op i hende. 

Jeg knepper hende endnu hårdere og hurtigere og fornemmer, at hun nu er ved ’point of no return’ – der er ingen vej udenom en orgasme. Hendes vejrtrækning tiltager, og jeg bliver igen nødt til at holde hende for munden. Hendes ben begynder at ryste, idet orgasmen når sit klimaks.

Jeg er sekunder fra selv at komme, da døren til badeværelset går op. Vi stopper begge op og holder vejret. Jeg er stadig oppe i hende, og hendes ben ryster fortsat let, da jeg kan høre min kone gå rundt på den anden side af badeforhænget.

”Er du ikke snart færdig, skat? Vi skal være på restauranten lige straks,” siger hun. Mit hjerte banker højlydt, og jeg frygter næsten, at hun kan høre det. ”Hvad hvis hun kigger herind? Eller hvis hun får øje på barnepigens tøj, som er smidt på gulvet?” tænker jeg lettere panisk.

”Jeg er færdig lige om lidt skat. Jeg skal bare lige have vasket sæben ud af håret” siger jeg, imens jeg forsøger at lyde helt naturlig. Jeg tror ikke, det lykkes for mig, men hun virker heldigvis ikke til at fatte mistanke. Hun forlader badeværelset og lukker døren bag sig. Jeg ånder lettet op.

Jeg står stadig med pikken dybt oppe i vores 18-årige barnepige, og selvom jeg netop har været en millimeter fra skilsmisse, er jeg stadig så liderlig, at jeg skal have mere. Det er dybt forkert, men det føles bare så godt.

Jeg trækker mig ud af hende og vender hende rundt, så vi igen står ansigt til ansigt. Hun falder på knæ, tager fat om min pik med hånden, åbner munden og lader mig trænge ind. Hun begynder at sutte og slikke på min pik. Hun kan umuligt have prøvet mange mænd før mig, men alligevel sutter hun pik som en professionel.  

Hendes tunge snor sig lækkert om min glans, og der går ikke længe, før jeg er klar til at komme. Det mærker hun tilsyneladende, for hun tager pikken ud af munden og begynder i stedet at spille den af på mig. Jeg eksploderer i en kraftig orgasme, og min pulserende pik skyder massevis af sæd ud over hendes ansigt og hendes frække bryster.

Hun rejser sig uden at sige et ord, skyller sig ren og lister så ud af brusenichen. Jeg kan høre, hvordan hun i et hurtigt tempo får klædt sig på igen. Hun går hen imod døren, men lige inden hun forlader badeværelset, hvisker hun ”Tak!”, hvorefter hun forsvinder.

”Selv tak…” tænker jeg for mig selv, og lukker for vandet.

Optimér dine oplevelser med vores sexnoveller

Rigtig mange bruger vores sexnoveller i forbindelse med onani. Du kan få endnu mere ud af din onani ved at bruge specialudviklede produkter til dette formål.

Hvis du er mand, kan du tjekke vores oversigt over følgende produkter, der stensikkert kan øge kvaliteten af din onani:

Hvis du er kvinde, kan disse produkter øge kvaliteten af dine onanisessioner: