Kan man lave en afstøbning af sin egen penis?

Kan man lave en afstøbning af sin egen penis?

Det korte svar på ovenstående spørgsmål er ja. 

Man kan nemlig uden besvær lave en afstøbning af sin egen penis, og der findes adskillige produkter i sexlegetøjsindustrien netop til dette formål. Herunder vil vi introducere en række af de mest populære. Efterfølgende vil vi kort diskutere, hvilke argumenter der kan være for at klone sine egen penis.

Clone-A-Willy Klon Din Penis Original

clone-a-willy_klon_din_penis_original_q100_01 - Kan man lave en afstøbning af sin egen penis
Forhandler Totalpris Læs mere
154,00 DKK Besøg butikken
155,00 DKK Besøg butikken
359,00 DKK Besøg butikken

Dette sæt er uden tvivl et af de mest populære, når det kommer til penisafstøbningssæt.

Sætter indeholder alt, hvad du skal bruge for at lave afstøbningen, og det er tilmed super let at foretage denne. 

Med til sættet følger en let og overskuelig vejledning, og hvis du bare følger denne, er du i gode hænder.

Et tip, som vi dog rigtig gerne vil give dig, er, at du bruger en penisring under hele afstøbningen, da dette vil hjælpe dig med at forblive stiv og hård under hele processen, hvilket er påkrævet for et godt resultat. 

Clone-A-Willy Klon Din Penis Glow in the Dark

Forhandler Totalpris Læs mere
199,00 DKK Besøg butikken
299,00 DKK Besøg butikken
389,00 DKK Besøg butikken

Dette afstøbningssæt minder egentlig om det foregående. Det er samme brand, der står bag, og selve afstøbningsprocessen er identisk. 

Den store forskel er dog, at du her får en selvlysende dildo ud af anstrengelserne. Så hvis det tiltaler dig at fægte med et lyssværd, der er en efterligning af din penis, så er det dette her kit, som du skal have fat i.

Cloneboy Lav Selv Dildo Nude

cloneboy_lav_selv_dildo_nude - kan man lave en afstøbning af sin egen penis
Forhandler Totalpris Læs mere
249,00 DKK Besøg butikken
269,00 DKK Besøg butikken

Et andet brand end de to foregåendes, men præmissen er den samme. Også her får du alle remedier, der skal til at for skabe en afstøbning af din penis. 

Hvorfor klone sin egen penis?

For nogle kan det nok virke lidt absurd at lave en afstøbning af sin egen penis, mens det for andre forekommer ganske naturligt. 

Der er flere forskellige argumenter for at gøre det, så hvis du slet ikke kan sætte dig ind i, hvorfor folk af og til gør det, skal du blot læse videre. 

Rigtig mange vælger at gøre det, hvis de skal være væk fra kæresten et stykke tid. Med en afstøbning af ens penis har kæresten mulighed for at tilfredsstille sig selv med den pik, som hun så godt kan lide – eller i hvert fald en efterligning af den.

Derudover giver rigtig mange et penisafstøbningssæt som en sjov gave. Hvis du har en ven, der er lidt for glad for sig selv, er et penisafstøbningssæt en oplagt gaveidé for at tage lidt pis på ham. 

Nogle vælger at give selve sættet i gave, mens andre blot vælger at give afstøbningen af deres penis i gave. Når der tale om afstøbningen, kan dette både være i sjov og i ramme alvor.