Må man smide sin dildo i skraldespanden?

Må man smide sin dildo i skraldespanden?

I disse tider, hvor klimaet er et fast punkt på dagsordenen, når man snakker politik og fremtid, er mange sikkert interesserede i at vide, hvorvidt de må smide deres brugte dildo direkte i skraldespanden, hvis den går i stykker, eller hvis de bare ikke længere ønsker at bruge den.

Svaret er nej, det vil vi ikke anbefale dig at gøre. Som regel indeholder sexlegetøj – herunder også dildoer – nemlig stoffer, der er skadelige for miljøet, hvis de ender direkte på forbrændingen, og det gør indholdet i skraldespanden jo som bekendt.

Vi er dog heller ikke naive og ved derfor godt, at det er de færreste, der ønsker at møde op på storskrald og smide deres brugte dildo i den rette container der foran alle de andre fremmødte samt ansatte…

Derfor ender rigtig mange med at smide deres brugte dildoer direkte i skraldespanden, og det er en skam, for det er, som sagt, ikke godt for miljøet. Hvis man vil undgå, at Greta Thunberg kommer efter en, er der dog heldigvis miljøvenlige alternativer til et visit storskrald, når man skal skille sig af med sin dildo, og et af disse alternativer vil vi gerne promovere.

Send det til Sinful

Vores samarbejdspartner Sinful har startet et rigtig fint initiativ, hvor de hjælper danskerne med at bortskaffe aflagt sexlegetøj på den mest miljøvenlige måde.

Sådan foregår det

Uanset om der er tale om en aflagt dildo med batteri(er) eller en uden, vil du kunne sende den til Sinful, og så tager de sig af afskaffelsen.

Hvis du ønsker at gøre brug af Sinfuls fornemme tilbud, skal du rengøre din dildo omhyggeligt og herefter anbringe den i en boblekuvert.

Herefter printer du denne seddel ud og vedlægger den.

Pakken med dildo og seddel skal efterfølgende sendes til følgende adresse:

Mcompany ApS
Axel Kiers Vej 3
8270 Højbjerg.