Onani med pigen på mit kollegie

Jeg smider mig på min sovesofa og griber ud efter fjernbetjeningen. Klokken er mange og jeg burde nok sove. Det er bare svært, når man har tilbragt de seneste mange timer med drinks, høj musik, godt humør og gode venner. Fester er der masser af, nu hvor jeg er flyttet på kollegie. Desværre betyder de mange fester, at jeg ofte er vågen til langt over midnat, hvorfor min døgnrytme efterhånden er mere forvirret end en realitydeltager til studentereksamen.

Dagen startede på stranden, hvor en gruppe af os fra kollegiet valgte at mødes for at nyde det gode vejr. På stranden var vi, måske ikke så overraskende, alle iklædt badetøj. Samtlige af pigerne, med undtagelse af én enkelt, var alle iført bikini, hvilket os fyre fandt stor fornøjelse i – så var der nemlig en masse lækkert at se på! Særligt Lise må være skind og ben efter i dag, hvor hun er blevet spist levende af seks drenges øjne. Shit, hvor er hun altså bare lækker!

Hendes mellemstore bryster sad helt perfekt i hendes sorte bikinitop, som gav os rigeligt med udsyn til hendes herligheder. Og hendes røv… Den røv altså! Hvis William Shakespeare havde levet i dag, havde han ikke spildt tiden på at skrive fortællinger om Romeo og Julie, men i stedet skrevet den ene kærlighedserklæring efter den anden til Lises røv – det garanterer jeg!

Jeg er sikker på, at Lise godt ved, at hendes krop er en gudinde værdig. Hun gør i hvert fald ikke meget for at skjule den. Faktisk virker det nogle gange som om, at hun bevidst finder fornøjelse i at pirre os fyre, ved at vise sig lidt frem. I dag virkede det eksempelvis som om, at hendes fyldige barm fik væsentligt mere kærlighed fra hendes små hænder end nødvendigt, da hun skulle have solcreme på kroppen. Indsmøringen foregik langsomt og nærmest sensuelt og selvom jeg godt kan forstå, at hun ikke vil brændes på brystet, gjorde hun sig så umage, at det nødvendigvis må være fordi hun vidste, at samtlige drenge var med på en lurer.

Efter stranden tog vi tilbage på kollegiet, hvor vi tilbragte de næste mange timer sammen, indtil jeg besluttede mig for at liste af.

Nu sidder jeg så her og zapper meningsløst rundt blandt de mange kanaler på tv, som endnu ikke har lukket ned for dagen. Der er TV-shop, et program om sibiriske tigere og musikvideoer på MTV. Jeg overvejer at slukke og få mig nogle timer på øjet, men inden min finger når off-knappen på fjernbetjeningen, møder synet af nøgne kroppe i hed omfavnelse mine øjne. Det er ikke porno. Nok nærmere en erotisk film, hvor der stadig bliver overladt lidt til fantasien. Det viser sig dog at være nok for mit lettere berusede lem, som i takt med filmens handling skrider frem, vokser sig større og større i underdrengene på mig. Til sidst kan jeg ikke længere dy mig og knapper derfor mine jeans op, trækker ned i underbukserne og går i gang med at gnide på min pik.

Jeg når ikke at være i gang i mange sekunder, før døren til mit kollegieværelse går op. Jeg griber øjeblikkeligt ud efter min dyne, som jeg forsøger at trække over mig, så den skjuler mit forehavende. Desværre kan jeg ikke både betjene fjernbetjeningen og skjule mit stive lem, så på fjernsynet bliver der stadig knaldet løs, da jeg vender mig for at skælde min ubudne gæst ud for sine manglende manerer. Min tunge slår dog knude på sig selv og jeg får derfor ikke sagt et ord, da jeg opdager, at det er Lise, som beruset er væltet ind af min dør. Hun er iklædt en hvid skjorte og et par stramme sorte jeans, som fremhæver hendes fortrin.

”Ej, undskyld!” siger hun lettere fnisende, imens jeg fortsat forsøger at skjule min rejsning under dynen. ”Jeg ville bare høre, om vi kunne låne dine terninger, men… Det er vidst ikke noget godt tidspunkt, ser det ud til.”
”Det er altså ikke fordi jeg… Altså.. Jeg onanerede ikke eller noget.” får jeg fremstammet. Jeg tror ikke en gang selv på de ord, som kommer ud af min mund.
”Nejnej, selvfølgelig ikke.” griner Lise og fortsætter ”Det er helt okay. Virkelig! Det er mig, der kom brasende ind, selvom jeg burde have banket på først.” Jeg nikker.
”Hvad ser du?” spørger hun nysgerrigt og en smule drillende, hvorefter hun kommer nærmere min position.
”Jeg ved faktisk ikke rigtigt hvad den handler om,” indrømmer jeg. Lise sætter sig i min sovesofa ved siden af mig.
”Jeg ser altså lige med. Den virker god!” siger hun muntert, hvorefter hun læner sig tilbage i sofaen.

Der går omkring 10 minutter, hvor vi begge glor på fjernsynsskærmen uden at sige noget. Jeg er stadig rundt på gulvet over, hvad jeg lige er blevet taget i og er derfor en smule tom for ord. Og nå ja… Jeg har stadig mine underbukser nede om anklerne, hvilket jeg fortsat forsøger at skjule med min dyne.

”Du kan altså bare fortsætte,” siger Lise og bryder den lettere akavede tavshed.
”Øh. Fortsætte med hvad?”, svarer jeg i et forsøg på at spille dum.
”Med at onanere. Eller har du ikke lyst mere, fordi jeg er her?”
”Nej. Eller.. Jo! Men… Øh. Jeg ved faktisk ikke, hvad det rigtige svar er her.”
”Er det filmen? Du kan også kigge på mig i stedet, hvis du synes, det er bedre.” lyder det kælent fra Lise, hvis hænder finder vej til skjorteknapperne. Hun knapper de øverste knapper op, så hendes frække kavalergang kommer til syne.

Hun smiler frækt til mig. Jeg er sikker på, at jeg ligner en skræmt hjort, lige inden den bliver torpederet af en bil. Jeg stirrer i hvert fald stift på Lises forlygter ude af stand til at bevæge mig eller sige et ord.

Hun fortsætter med at knappe den hvide skjorte op, så den nu er helt åben. Hendes stramme, veltrænede og solbrune mave, som jeg fik rig mulighed for at nyde, da vi var på stranden, gør mig vild i varmen. Jeg aner dog ikke, hvad jeg skal gøre, hvorfor jeg blot passivt ser på, imens hun afklæder sig skjorten og derefter lader hånden finde vej til hendes ryg, hvor den roder med låsen til hendes bh.

Jeg er lige ved at udbryde et skuffet ”Nej!”, da hun afbryder og lader brysteholderen blive på.
”Hvis du skal have mere, skal jeg også have lidt af dig,” siger Lise, hvis blik peger i retning af dynen, som skjuler mit blottede underliv. ”Af med dynen!” kommanderer hun.

Min pik er igen stor og fyldig efter den lille frække forestilling, som Lise har givet mig, så jeg har ikke mange betænkeligheder ved at vise mig frem. Hun slikker sig frækt om læberne ved synet af mit vedhæng, hvorefter hun giver mig min belønning som lovet. Bh’en glider af hendes overkrop og to guddommelige bryster kommer til syne. Det gibber i min pik ved synet.

”Nu kan du vel godt onanere?” spørger Lise frækt.
”Fuck it!” tænker jeg og griber fat om mit jern, som jeg straks begynder at gnide på, imens jeg glor på Lises nøgne overkrop. Med hånden masserer hun blidt sit ene bryst, imens hun kigger mig i øjnene. Små sagte støn lyder fra hendes mund, hvilket gør mig endnu mere tændt.

”Har du noget imod, hvis jeg også hygger mig lidt?” spørger hun nærmest retorisk, for hun kender med sikkerhed godt mit svar på forhånd.
Hun knapper de stramme jeans op og trækker dem ned. En fræk lille g-streng kommer til syne. Jeg når dog ikke at kigge på den længe, for den ryger også straks af. I stedet har jeg frit udsyn til hendes lille stramme mis. 

Jeg gnider ivrigt på min penis imens Lise drejer sig i sofaen, så hendes underliv peger i min retning. Hun læner sig forsigtigt tilbage i sofaen og placerer så sin ene hånd i sit skød. Først masserer hun langsomt udenpå sin fisse, inden to fingre finder vej ind i varmen. Hun stønner højlydt, da fingrene kommer i bund.

Hun sætter løbende tempoet op, imens jeg glæder mig over, at jeg fortsat er beruset. Havde jeg ikke været det, ville jeg for længst have haft et vådeskud her i sofaen. For en sikkerhedsskyld sætter jeg dog alligevel tempoet lidt ned, så jeg ikke kommer for tidligt. Jeg skal have det maksimale ud af det her!

Lise fortsætter med at give sig selv finger, og jeg nyder synet af hendes fingre, som i hastigt tempo føres ud og ind af hendes våde skede. Hendes vejrtrækning tiltager i intensitet, stønnene bliver højere, og hendes bevægelser bliver mere rytmiske. Orgasmen er tæt på. Hun fingerknepper sig selv med den ene hånd og masserer klitoris med den anden, hvilket virker til at være den helt rigtige cocktail. Kort efter kommer hun og stønner så højt, at jeg frygter, at resten af kollegiet kommer rendende om et øjeblik for at se, hvem der er ved at blive myrdet.

Da orgasmen har lagt sig, rejser Lise sig fra sofaen og stiller sig foran mig. Hun vender ryggen til mig og sætter sig på alle fire i en doggystyle position. Hendes lækre røv stritter lige ud i luften og er så fræk, at jeg er nødt til at slippe taget om min pik for ikke at eksplodere.

”Kom på min røv!” bønfalder Lise. Jeg behøver ikke overtales og går igen i gang med at straffe min bandit, imens jeg nyder udsigten af den dejlige røv, som vipper blidt fra side til side. Lise klapper sig selv på den ene balle, så der lyder et højt klask, imens hun stønner frækt.

Der er ingen vej tilbage for mig. Jeg retter kanonen i retning af hendes røv og sender først en ordentlig klat afsted, som rammer hendes ene balle. Næste sending skyder jeg op ad hendes nøgne ryg med en sådan kraft, at jeg næsten rammer hende i nakken. Tredje, fjerde og endda en femte ladning bliver sendt afsted, inden jeg er helt tømt og udmattet.

Der bliver stille et øjeblik inden Lise rejser sig. Hun forsvinder ud på toilettet med sit tøj og vender kort efter tilbage med et blik som indikerer, at intet er hændt. ”Nåmen.. De terninger der?”