Loading...

Guides

Oversigt over de 5 bedste penisringe på markedet

Penisring - sexlegetøj

Der er et utal af penisringe på markedet, og hvis man ikke er en garvet forbruger af sexlegetøj, kan det være svært at gennemskue, hvilken penisring der passer bedst til en selv og ens partners behov.

Med afsæt i adskillige tests, som er udført af andre instanser end os, og brugeranmeldelser har vi sammenstrikket en oversigt over de bedste fem penisringe. Blandt vores anbefalinger findes der penisringe til nybegynderen, den øvede og eksperten inden for seksuelle eksperimenter. 

Hver penisring er ledsaget af en produktbeskrivelse, som blandt andet indeholder en række specifikationer i punktform.  

Vi gør opmærksom op, at der på siden optræder affiliate-links, hvilket betyder, at vi får kommission, sæt du handler et af de steder, vi linker til. Vi kan dog garantere dig for, at vi står fuldt og fast inde for de produkter og forhandlere, vi anbefaler.

TENGAs SVR – testvinder og en af brugernes favoritter

SVR fra TENGA er en fremragende penisring, som sædvanligvis begejstrer både dem, der er vant til sexlegetøj, og dem, der befinder sig i kategorien ’nybegyndere’, når det kommer til seksuelle eksperimenter.

TENGA SVR Penisring - Guide - Oversigt over de bedste penisringe

Vi har endnu ikke set en negativ anmeldelse af produktet, der typisk scorer fire eller fem stjerner, når brugerne anmelder det.

Penisringen har et ganske enkelt design. Den fylder ikke alverden, men lad dig ikke snyde. Trods dens beskedne størrelse kan den gøre en verden til forskel for både mænd og kvinder.

Penisringen er produceret i blød silikone. Den er vandtæt, hvilket åbner op for, at din partner og dig kan bruge den mange andre steder end blot i sengen. Materialet er meget fleksibelt, hvorfor ringen kan tilpasses langt de fleste mænd uanset størrelsen.

Penisringen kan agere flere funktioner end blot penisring. Man kan nemlig også trække den ned over sin ring- og langefinger med den vibrerende bullet placeret i hånden og bruge den, når man onanerer, eller når man tilfredsstiller sin partner med hænderne. Både mænd og kvinder kan onanere med penisringen i hånden og få forøget nydelsen. 

Penisringen er genopladelig, og fuldt opladet kan den holde i en times tid. Den er let at rengøre. Den skal blot skylles i varmt vand.

 • Materiale: Silikone.
 • Størrelse ring: 3,2 cm i diameter (indersiden).
 • Størrelse bullet: Længde: 5,2 cm. Diameter: 2,3 cm.
 • Vandtæt: Ja.
 • Batteritype: Genopladelig via USB (medfølger).
 • Vibrationsindstillinger: 5 ”almindelige” og 2 pulserende/”stødende”.
 • Lydniveau: Lydsvag.
 • Brugermanual: Engelsk, fransk, tysk m.fl.

Penisringsæt fra Sinful – tre simple penisringe

Et Sinful Penisringsæt indeholder tre penisringe, der kan hjælpe mænd med at få hårdere og længerevarende erektioner.

Sinful penisringsæt - Guide - Oversigt over de bedste penisringe

De tre penisringe er i tre forskellige størrelser, og det er muligt at bruge dem hver for sig og samtidigt.

Selvom det hedder en penisring, behøver man ikke nødvendigvis at bruge samtlige ringe om penis. Mange finder fornøjelse og stimulans i at placere en af ringene om pungen for eksempel.

De tre penisringe er fremstillet i silikone, hvilket betyder, at ringene er meget fleksible og bløde.

Ringene roses til skyerne af brugerne. Mange af brugerne fremhæver den lave pris som en stor kvalitet ved ringene. Ligeledes udviser mange brugere tegn på overraskelse over, hvor store effekterne af de forholdsvis simple ringe har været.

 • Materiale: Silikone
 • Vandtæt: Ja
 • Diameter: Henholdsvist 2,7 cm, 3,4 cm og 4,0 cm.
 • Tykkelse: 5 mm.
 • Brugermanual: Engelsk.

Dorcel power clit – billig, effektiv og hamrende populær penisring

Dorcel power clit er en penisring I den billige ende, men trods produktets beskedne pris er effekterne af det yderst høje. Der er tale om en fleksibel penisring med vibrator, der sikrer både manden og kvinden yderligere stimulering under sex.

dorcel power clit penisring - Guide - Oversigt over de bedste penisringe

Produktet har et lækkert, simpelt design og er produceret af 100 % silikone. Dette materiale er yderst fleksibelt, hvorfor produktet kan tilpasses de fleste penisstørrelser.

Produktet er ganske let at rengøre. Det anbefales, at man bruger de rengøringsprodukter, der er udviklet til sexlegetøj.

Produktet høster rigtig fine anmeldelser fra forbrugerne, der hævder, at produktet er lig med orgasmegaranti for kvinder. Et par ulemper ved produktet er, at dette ikke er vandtæt og blot har et enkelt vibrationsniveau.

 • Materiale: 100% silikone 
 • Invendig diameter: 3,2 cm (kan strækkes) 
 • Den er ikke vandtæt! 
 • Vibrationsniveau: 1 

Justerbar penisring (Fifty Shades of Grey Again and Again) 

Fifty Shades of Grey Again and Again justerbare penisring kan tilpasses alle penisstørrelser og er let at bruge. Den meget fleksible penisring kan let justeres, så den strammer præcist så meget, som man ønsker.

Fifty shades og grey again and again justerbar penisring - Guide - Oversigt over de bedste penisringe

Ringen er meget simpel at bruge – man placerer den om skaftet på sin penis, og så skubber man den runde plastring op og ned, når man skal justere, hvor stærkt ringen skal spændes.

Det er en penisring, som begejstrer forbrugerne. Vi har endnu ikke set nogen negative anmeldelser af penisringen. De kvaliteter, som de fleste forbrugere fremhæver, er penisringens ergonomiske kvaliteter. Den er behagelig at have på, og dens indstillingsmekanik fungerer upåklageligt.

Penisringen har ingen vibrator, og det ses af visse mennesker som en ret stor ulempe. 

 • Materiale: Silikone og plast.
 • Latexfri: Ja.
 • Vandtæt: Ja.
 • Størrelse: Op til 8,8 cm.

Penisring med prostata-stimulator fra Sinful

Denne penisring er uden tvivl ikke for alle, men for de eventyrlystne og grænsesøgende kan den være lige, hvad de mangler i sexlivet.

Penisring med prostatastimulans - Guide - Oversigt over de bedste penisringe

Det er en penisring, der kan resultere i de vildeste dobbeltorgasmer for mænd. 

Der er tale om en fleksibel penisring af silikone, som man fører over skaftet og anbringer omkring roden af ens penis. Dette sørger for, at man får en mere hård og længerevarende erektion.

Derudover er der også en række elementer ved denne penisring, som afviger meget fra de gængse modeller på markedet. Her er særligt tale om den ergonomisk udformede silikoneplug, som rammer mandens P-punkt indefra og stimulerer hans prostata.

Penisringen kan både benyttes under sex og i forbindelse med onani for manden. Materialet er yderst strækbart, så penisringen passer til stort set alle mænd.

 • Materiale: Silikone
 • Indførbar længde: 9 cm
 • Diameter for silikonepluggen: 3 cm. på det bredeste stykke
 • Diameter for penisringen: Fra 4 cm (fleksibel)

Hvordan virker en penisring?

De fleste har nok hørt om en penisring. Det er nemlig noget af det mest populære sexlegetøj på markedet og noget af det første, som rigtig mange giver sig i kast med, når de skal eksperimentere på lagnerne.

Dette skyldes sandsynligvis, at det ikke er så grænseoverskridende at bruge langt de fleste penisringe, og at penisringe er meget lette at bruge. Derudover har en penisring stor effekt på oplevelsen for både manden og kvinden.

Manden vil opleve, at hans erektion bliver kraftigere og mere længerevarende. Det kommer naturligvis begge parter til gode, da sexakten bliver længere og mere intens. Derudover kan man få mange penisringe, hvorpå der er en lille klitorisstimulator. Denne kommer naturligvis kvinden til gode og øger antallet af orgasmer, hun får. Flere af penisringene kan vibrere, hvilket heller ikke svækker chancen for orgasme hos kvinden.

Men hvordan fungerer en penisring helt præcist? 

Generelt for enhver penisring er, at den skal påføres penis. Man fører den ned over sin penis i slap eller erigeret tilstand. Typisk skal ringen helt ned til roden.

Langt de fleste penisringe er lavet i yderst fleksibelt materiale, hvilket betyder, at de kan tilpasses stort set enhver penisstørrelse. Penisringe må godt sidde stramt, men de skal helst ikke stramme så meget, at det føles ubehageligt for vedkommende, der har dem på.

Når man har påført ringen, vil blodet blive længere tid i ens penis, og det er derfor, at penisringen bidrager til en større og længerevarende erektion. 

Årsagen til at blodet bliver i ens penis længere tid, når man har en penisring på, er, at ringen lukker en smule for blodgennemstrømningen. Der lukkes ikke helt, men der lukkes lige nok til, at man mærker den perfekte effekt.

Penisringe fås både til nybegyndere og til dem, der er mere erfarne i seksuelle eksperimenter

Man kan købe uendeligt mange forskellige penisringe. Nogle af dem egner sig til nybegyndere, mens andre er tiltænkt dem, der jævnligt eksperimenterer på lagnerne, og som har en del års erfaring med seksuelle eksperimenter.

Du er næppe i tvivl om, hvilke penisringe der er til nybegynderne, og hvilke der er til mere erfarne typer. Dem til nybegynderen er de simple, altså blot en lille ring samt de simple ringe med vibrator og klitorisstimulator.

De penisringe, der henvender sig til folk, der er ganske eventyrlystne og erfarne i at bruge sexlegetøj, kan være penisringe, hvorpå der sidder en analplug til at stimulere prostata eller lignende.

Penisring, penis ring eller cockring – hvad er forskellen?

Kært barn har mange navne, og en penisring kan også kaldes for en cockring – den engelske oversættelse af penisring. 

Men lad dig ikke narre af navnet, en cockring er altså nøjagtigt det samme som en penisring. 

Skal du vælge en penisring med eller uden vibrator?

Som du kan se, findes der penisringe med og uden vibratorer. Mange nybegyndere vælger den helt simple penisring uden vibrator, som udelukkende har til formål at forlænge ens erektion og gøre denne mere hård.

Der er dog også adskillige nybegyndere, der vælger en penisring med vibrator. Vibratoren får, ikke så overraskende, din penis til at vibrere, og det kan virke meget stimulerende på din sexpartner og dig selv. Er der samtidig en klitorisstimulator på penisringen, er der nærmest orgasmegaranti for din partner, sæt det er en kvinde.

Justerbare penisringe – er det noget for mig?

Langt de fleste penisringe er one-size. Selvom der er stor forskel på mænds udstyr, passer ringene til stort set alle mænd, da de er lavet af fleksibelt silikone, som er meget strækbart.

Hvis du er væsentlig større eller mindre end gennemsnittet, er der dog risiko for, at du ikke kan passe en one-size-penisring. I givet fald kan du i stedet prøve en justerbar penisring. Denne fungerer ved hjælp af en løkke, som du strammer, indtil ringen sidder fast om skaftet.

En stor fordel ved denne type penisring er, at du helt selv styrer, hvor stramt ringen skal sidde. Hvis du er interesseret i en justerbar penisring, kan vi anbefale følgende: Fifty Shades of Grey Again & Again justerbar penisring. 

Har du hørt om testikelringe?

Hvis du har læst alt tekst på siden indtil videre, vil du allerede vide, at der findes testikelringe, altså ringe, der vikles om pungen. Dette var nemlig en mulighed med en eller flere af ringene fra penisringsættet fra Sinful.

Der findes en masse ringe, der specifikt er lavet til at sætte om testiklerne. Disse ringe vil bidrage til, at du holder længere, og så vil det give ekstra stimulering og følsomhed omkring hele området ved penis. 

Det skal dog siges, at testikelringe ikke er for enhver. Nogle føler smerte og bryder sig ikke om, den strammende fornemmelse fra ringen. Hvorvidt en testikelring er noget for dig, finder du kun ud af ved at prøve.

Her finder du et udvalg af testikelringe.

Hvorfor skal jeg bruge en penisring?

En penisring kan være et rigtig godt sted at starte for dig, som er nysgerrig på sexlegetøj, men som ikke er klar til at spendere store summer eller have skabet fyldt med sexudstyr. En penisring er lille og diskret, men yderst effektfuld. 

En penisring hjælper dig med at opnå en kraftigere og længerevarende erektion til stor fornøjelse for både dig og din partner. Den fungerer ved at klemme lidt på skaftet af penis, hvilket bevirker, at blodet får en smule sværere ved at strømme væk igen.

Det gør, at du føler, at din penis er fyldigere og hårdere – noget både du og din partner formentlig vil finde glæde ved.   

Vælger du en penisring med vibrator, vil I også kunne nyde de behagelige vibrationer, som gør hele den seksuelle oplevelse endnu bedre. 

Du kan altså vælge at bruge en penisring for at gøre jeres sexliv endnu bedre. Det er som sagt et godt sted at starte, inden I beslutter jer for, om sexlegetøj er noget for jer.

Hvor stor en penisring skal jeg vælge?

Langt de fleste penisringe er i yderst fleksible materialer, hvilket medfører, at de passer til langt de fleste tissemænd.

Der findes dog en række penisringe i hårde materialer, og hvis du beslutter dig for at købe en sådan penisring, skal du aktivt sørge for at få en ring i den rette størrelse.

Hvis du køber en fleksibel penisring, bør du ikke bekymre dig omstørrelsen, medmindre du er ekstraordinært stor eller lille.

Køber du derimod en hård penisring, skal du kende enten diameteren eller omkredsen af dit lem. Disse mål er lettest at finde denne ved hjælp af et målebånd. Det mål, du skal tage udgangspunkt i, er i stiv tilstand.

I samtlige produktbeskrivelser hos de forskellige forhandlere af penisringe, vil du kunne se diameteren og/eller omkredsen for de forskellige penisringe.

Du skal naturligvis forsøge at finde en ring med en omkreds eller diameter, der svarer til din penis’.

Oversigt over de 5 bedste penisringe på markedet
5 (100%) 7 votes
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *