Sexnovelle - Pindis på nudiststranden

Pindis på nudiststranden

Sexnovelle - Pindis på nudiststranden

Jeg traver forpustet nedad en grusvej, imens jeg spejder efter en lille oase i sommerheden, en smule skygge, hvor jeg kan tørre sveden af panden og slappe lidt af. Selvom jeg ikke er iklædt meget andet end en lysegul sommerkjole og et par sandaler, er jeg på randen af at kollapse i den ekstreme varme, som i øjeblikket hærger her ved vestkysten, hvor jeg befinder mig.  

Min sunde fornuft siger mig, at jeg nok bare skulle være blevet tilbage i sommerhuset i stedet for at begive mig udenfor i de 30 grader, der mindst må være i dag, men efter at have tilbragt de seneste seks dage i selskab med min svigerfamilie, trænger jeg simpelthen til at komme lidt væk og få dem på afstand. 

Jeg havde tilbudt min kæreste at gøre mig selskab, men han rystede bare undrende på hovedet og sagde, at han ikke havde tænkt sig at bevæge sig uden for skyggen, medmindre det var for at hente noget koldt at drikke. Fair nok – det forstår jeg godt. Mit behov for lidt svigerfamilie-fri var dog så stort, at jeg begav mig afsted alene.  

Det tørre grus støver under mine fødder, hvilket får luften til at føles endnu mere tør for hvert skridt, jeg tager. Jeg bliver helt naturligt draget mod stranden forude, som – udover afkølende vand i havet – ser ud til at kunne tilbyde et hvil i skyggen fra en parasol ved en lille isbod, der befinder sig omkring 200-300 meter foran mig.

”Hvad skulle det være?” lyder det fra en ældre dame bag disken i isboden, da jeg endelig når hen til denne.

”Det er lige meget – bare det er koldt!” svarer jeg hæst og en smule forpustet, hvorefter damen rækker mig en københavnerstang og en iskold flaske kildevand, som jeg straks tømmer.

Jeg sætter mig til rette i en farverig plastikstol under den store parasol, som jeg på forhånd havde udset mig som mit kommende skyggespot, og sætter tænderne i min is, imens jeg nyder udsigten til havet og den behagelige brise, som afkøler min svedige krop. 

Jeg får dog hurtigt varmen igen, da jeg få minutter senere er tæt på at få københavnerstangen galt i halsen ved synet af to mænd og to kvinder, som i dén grad er klædt på til det varme vejr – eller måske snarere klædt af – for udover en kasket på hovedet af den ene mand, har ingen af dem nogen former for tekstiler på kroppen.

De fire nøgne personer kommer helt hen til mig, imens jeg kæmper en brav kamp for at finde et naturligt sted at hvile mit blik.

”Kan du holde varmen?” siger den ene af de to mænd. En ældre, men ganske pænt bygget mand. Jeg vurderer ham til at være i midt-fyrrerne.

”Haha. Ja, det er ikke noget problem i dag,” svarer jeg og forsøger at lyde lidt kæk. Det lykkes næppe, for jeg er sgu ærlig talt lidt chokeret over den aparte situation. Det er ikke hver dag, man befinder sig få meter fra fire fremmede nøgne mennesker.

”Ellers kan du jo tage tøjet af. Det må man meget gerne her. Ja, eller… Det er faktisk lidt et krav på en nudiststrand.”

”Nå for pokker. Øh, jamen jeg er her egentlig mest bare, fordi der er skygge. Og is…” svarer jeg afværgende. Det virker dog ikke til, at det tager modet fra manden, som nu også får opbakning fra en af kvinderne i gruppen:

”Ja, altså du behøver ikke klæde dig af lige her. Men hvis du kommer med herover, så har vi vores eget omklædningsrum, hvor du kan klæde dig af. Hvis du altså har lyst,” siger kvinden. Jeg hører kun halvt, hvad hun siger, for jeg bliver distraheret af al den nøgenhed lige foran mig.

”Okay, tak for tilbuddet, men…” siger jeg, inden jeg bliver afbrudt af den anden mand i selskabet, som jeg ikke for alvor har bemærket før nu: ”Jeg kan vise dig lidt rundt, hvis du har lyst.” 

Han er ung, umiddelbart på min alder, og så ligner han noget fra forsiden på et fitnessmagasin. Mørkt hård og en lækker brun kulør. Mums. Derudover har han store stærke overarme, som får det til at sitre i mit underliv. 

Diskret skuler jeg mod hans underliv. Ubevidst giver min krop et lille spjæt, da jeg ud af øjenkrogen fornemmer størrelsen på hans enorme vedhæng.

Gud har bestemt ikke været nærig her. Hold da op. Selvom hans lem har en magnetisk effekt på mit blik, tvinger jeg dette op ad hans krop. Det vandrer forbi hans knivskarpe sixpack og op til hans indbydende, dragende fjæs. Jeg tager en dyb indånding og får fremstammet, at han gerne må give mig en rundtur.

Jeg slikker – en smule æggende – ispinden helt ren for is og smider den i skraldespanden, der læner sig op ad isboden for derefter at bevæge mig mod det omtalte omklædningsrum med mine fire nye venner. 

Jeg går ind i det lidt dunkle omklædningsrum, sætter mig, tager en dyb indånding og tænker mig grundigt om. Har jeg virkelig tænkt mig at gøre det her? Det virker lidt sent at bakke ud, når nu den nøgne græske gud venter på mig udenfor… Tøvende – og en anelse modvilligt – afklæder jeg mig kjolen, trækker mine trusser ned og knapper min BH op.

Dyb indånding.

”Det var du længe om!” siger Adonis, eller Jonas, som han egentlig hedder, imens han smiler. Jeg er netop trådt udenfor og føler mig nu endnu mere nøgen end før, når jeg står her i dagslyset. 

Jonas rækker hånden ud som en invitation til at komme med ham. Med min ene arm dækker jeg mine blottede bryster, imens den anden møder Jonas, som tager mig i hånden og trækker mig med.

Det er vildt bizart at gå rundt helt nøgen sammen med en fremmed mand, som jeg kun har kendt i et kvarters tid. Han viser mig rundt i området, som består af stranden – den jeg befandt mig på før – og et stykke skov, hvor nudisterne kan gå rundt uforstyrrede.

Efter min rundtur på pladsen ender vi ved en bænk i en lysning. Bænken er en smule skjult fra resten af området. Det passer mig fint, for jeg er stadigvæk ikke helt komfortabel med at være nøgen foran fremmede mennesker. Jeg sætter mig på den kølige træbænk. Jonas er tilsyneladende ikke træt endnu. Han bliver nemlig stående oprejst.

Han slår ud med armene og står i fuld (nøgen) figur foran mig, imens han spørger, hvad jeg synes.

”Øh… Du er flot, synes jeg. Men altså…”

Jonas griner.

”Jeg mente om stedet. Kan du lide at være her?” siger han med et fjoget smil i ansigtet.

”Nå. Jamen… Det er også flot. Eller fint. Tror jeg,” svarer jeg i et tonefald, som ikke skjuler, at jeg er flov.

”Jeg synes også, du er flot,” siger Jonas og tager et skridt hen imod mig. Herefter et til, og et mere, indtil han til sidst er indenfor min rækkevidde. ”Dine bryster er så velskabte, og din røv… Wow!” Jeg smiler lidt forlegent, men hans komplimenter virker, for jeg sænker paraderne en smule. Både mentalt og fysisk, for jeg lader nu min arm, som indtil nu har dækket min barm, falde ned langs siden.

Jonas’ blik bliver straks fanget af mine bryster. Han bider sig frækt i læben, imens han stirrer. Hans blik bliver en lille smule dyrisk, og jeg kan mærke, hvordan det tænder mig, at han kan lide min nøgne krop.

Han stirrer ikke længe, før han hans pik begynder at røre på sig. Hans latente rejsning motiverer mig til at kærtegne mit ene bryst med min ene hånd. Den handling virker efter hensigten, for kort efter jeg begynder på det, bliver han helt kampklar.

Jeg når ikke rigtigt at tænke mig om, inden jeg lader mig rive med af stemningen og rækker ud efter hans stive pik. Det giver et sæt i ham, da jeg tager fat og forsigtigt begynder at spille den af på ham.

Med begge sine hænder begynder han at massere mine bryster, hvilket fører til, at jeg begynder at stønne lavt, så folk omkring os ikke hører, hvad der foregår.

Hans ene hånd finder vej til mit skød, hvor han først masserer min klitoris, inden først én og herefter to fingre kommer ind i varmen. Jeg stønner lidt højere nu, men gør stadigvæk mit bedste for ikke at tiltrække mig uønsket opmærksomhed fra nudisterne omkring os.

Jeg trækker Jonas tættere på og tager hans pik i munden. Min tunge masserer hans følsomme pikhoved, og jeg kan fornemme, at han er vild med det, jeg gør ved ham. Modsat mig er Jonas nemlig ikke helt så diskret i sine støn. Det er herligt at få bekræftet, at jeg tænder ham, men jeg må nu også indrømme, at jeg frygter, at hans verbale nydelsestilkendegivelser fører til, at vi snart bliver opdaget. Frygten er dog ikke tilstrækkelig stor til at få mig til at stoppe. Liderligheden overtrumfer simpelthen.

Jeg lader min krop falde bagover på bænken, og spreder herefter mine ben som invitation til Jonas. Han tager naturligvis straks imod, men i stedet for at kneppe mig, sætter han sig ned på sine knæ og lader tungen gøre arbejdet.

Det er en helt fantastisk følelse at ligge i sommervarmen og blive kærtegnet af både solens stråler og Jonas’ tunge. Imens han slikker mig, fører han en finger op. Fingeren finder med stor snilde vej til mit G-punkt, som den begynder at massere. Der går ikke længe, før jeg nærmest skriger en orgasme ud, imens hver en muskel i min krop trækker sig sammen.

Jonas rejser sig, tager sin hårde pik i hånden og fører den op i mig. Han knepper mig på bænken – først i denne form for missionærstilling – inden han vender mig rundt og tager mig bagfra i en vild doggystyle, hvor han kommer helt i bund i mig. 

Jeg forsvinder ret meget ind i vores lille nydelsesboble. Lukker jævnligt øjnene og bare nyder fornemmelsen af hans varme pik, der støder hårdt op i mig med korte intervaller. Derfor går der også relativt længe, inden jeg opdager, at nysgerrige nudister lister rundt bag træerne i nærheden af os. Det er både mænd og kvinder, som er mødt op for at overvære vores lille show. Normalt ville det have fået mig til at afbryde samlejet øjeblikkeligt, men på nuværende tidspunkt er jeg så liderlig, at jeg ikke protesterer.

Også Jonas har bemærket de mange nysgerrige blikke, og det virker faktisk til, at det tænder ham. I hvert fald skruer han endnu mere op for tempoet, inden han trækker sig ud af mig og lægger sig på ryggen på bænken. Han signalerer, at jeg skal sætte mig på ham. Jeg adlyder naturligvis.

Vores kroppe er våde af sved, og jeg er ret sikker på, at mine bryster ser ekstra appetitlige ud, nu hvor de også glinser i solen. Jeg rider Jonas i et højt tempo, og i ny og næ får jeg et fugtigt klask i røven, hvilket får mig til at komme med ekstra høje støn.

”Jeg er tæt på nu,” hvisker Jonas forpustet i mit øre, imens han tager et hårdt greb om mine bryster. Det tænder mig, så jeg sætter tempoet endnu mere op.

”Kom i mig!” stønner jeg så højt, at alle vores tilskuere kan høre det. Der går ikke længe, før jeg mærker Jonas’ pik pulsere oppe i mig, hvorefter han fylder mig med lun sæd.

Med Jonas’ halvhårde pik oppe i mig, lader jeg min udmattede og sveddryppende krop falde ned over hans. Min røv stritter op i luften, og jeg ved, at de fremmødte tilskuere glor på den. Det er jeg dog ligeglad med for nu, hvor jeg bare skal have pusten ovenpå den herlige omgang sex.

Efter vi begge har fået pusten, rejser jeg mig og kigger mig omkring. Til min store glæde er der ikke en sjæl at få øje på – de er tilsyneladende forduftet, nu hvor forestillingen er forbi. Det passer mig fint, for så slipper jeg for akavet øjenkontakt med fremmede, som lige har set mig have sex.

Jonas følger mig hen til omklædningsrummet, hvor jeg hurtigt får iklædt mig mit tøj. Jeg skynder mig at sige farvel til ham, inden jeg går tilbage mod sommerhuset. På vejen kommer jeg forbi den lille isbod, hvor damen nu smiler endnu større til mig end før.

”Lad mig gætte,” siger hun. ”Noget koldt?”

Jeg takker ja, betaler for min is og går udmattet tilbage mod sommerhuset, hvor min svigerfamilie og kæreste venter på mig.

Optimér dine oplevelser med vores sexnoveller

Rigtig mange bruger vores sexnoveller i forbindelse med onani. Du kan få endnu mere ud af din onani ved at bruge specialudviklede produkter til dette formål.

Hvis du er mand, kan du tjekke vores oversigt over følgende produkter, der stensikkert kan øge kvaliteten af din onani:

Hvis du er kvinde, kan disse produkter øge kvaliteten af dine onanisessioner: