Pocket Pussy – Få overblikket over de 4 bedste

Pocket Pussy - kvindenumse

Hvis du er på jagt efter følelsen af en rigtig vagina, så er det en pocket pussy, du skal have fat i. En pocket pussy er en realistisk kopi af kvinders underliv og bliver af mange beskrevet som det tætteste, du kommer på den ægte vare. Vi har fundet de fire allerbedste til dig her.

Her skal du altså ikke byde hende på drinks og bruge timevis med tvivlsomme scorebemærkninger – i stedet er det bare at smide bukserne, bruge godt med glidecreme og gå i gang.

Følelsen af en pocket pussy er meget naturtro og giver orgasmer, der med garanti slår dem, du får med klør fem.

Der er rigeligt med pocket pussies at kaste sig over, så for at lette jagten for dig giver vi dig her vores bud på de fire bedste på markedet. Vores bud tager afsæt i brugeranmeldelser og produkttests, udført af andre. 

Det anbefales som med det meste andet sexlegetøj, at du bruger rigeligt med glidecreme sammen med din pocket pussy. Meget gerne den vandbaserede af slagsen, da denne går bedst med legetøj lavet af silikone. Vi har heldigvis også en guide til glidecreme til dig – så tjek den ud, når du har fået valgt en pocket pussy.

De fire bedste pocket pussies på markedet

Herunder følger oversigten over de fire bedste pocket pussies på markedet. Produkterne kommer i vilkårlig rækkefølge.

Bemærk, at der i det følgende vil være en række affiliate-links, hvilket betyder, at vi modtager kommission, sæt du klikker på et link og handler i den digitale forretning bagefter. Vi kan dog garantere dig for, at vi står fuldt og fast inde for de produkter og forhandlere, vi anbefaler.

Et godt sted at starte – Oxana Pussy and Ass

Hvis du endnu ikke har stiftet bekendtskab med en pocket pussy, er denne et fornuftigt sted at starte. Du får nemlig en del for pengene – et realistisk indre såvel som et ydre, som også er meget lig en rigtig kvindes. Som navnet antyder, kan du i Oxana Pussy and Ass fornøje dig med både vaginal- eller analsex.

Rengøring af produkt klares let under vandhanen, men det kan dog være en fordel at bruge sexlegetøjsrens, så du bibeholder kvaliteten af produktet.

Oxana Pussy and Ass - Pocket PussyDet anbefales desuden, at du lægger din Oxana Pussy and Ass i varmt vand inden brug, da dette vil sørge for, at produktet opnår en temperatur, som er behagelig og mere lig en kvindes.

 • Pris og kvalitet gør den til et godt sted at starte
 • Realistisk i udseende
 • Mulighed for vaginal- og analsex
 • Let at rengøre

 

Som en rigtig kvinde – Pipedream Fuck Me Silly Realistisk Vagina og Numse

Det er ikke uden grund, at denne pocket pussy bliver betegnet som Rolls Royce inden for sit felt – for her skal du godt nok spendere væsentlig mere end på andre produkter, men til gengæld får du også en onanioplevelse, der minder så meget om at være sammen med en rigtig kvinde, at du formentlig kan komme i tvivl, når lyset er slukket.

Men at slukke lyset ville være en skam, for med denne pocket pussy har skaberne ikke bare gjort sig umage med at imitere følelsen af at være sammen med en kvinde. De har også gjort sig særdeles umage med det visuelle udtryk. Havde det ikke været for det lettere bizare faktum, at der mangler resten af kroppen, så kunne man godt snydes til at tro, at det var en rigtig kvinde, man havde liggende foran sig.  

Det er i øvrigt at strække den lidt at kalde det for en pocket pussy, for i al sin pragt lander dette monstrum på 9 kg. Det er altså ikke en lille fiks sag, du har med dig i baglommen. Den tunge vægt kan måske virke som en ulempe, men faktisk er den høje vægt med til at gøre oplevelsen bedre, fordi det indebærer, at du kan støde til uden at risikere at vælte den omkuld.Pipedream Fuck Me Silly - Pocket pussy

Denne pocket pussy er fremstillet af et særligt materiale kaldet Fanta-Flesh, som føles blødt, rart og realistisk.

 • Det tætteste, du kommer den ægte vare
 • Realistisk udseende
 • Føles som en rigtig kvinde
 • Høj pris

Håndholdt og handy – Realistisk Vagina

Er du mere til en mellemting mellem almindelig onani og en pocket pussy, så kan denne fleshlight-lignende vagina være noget for dig.

Den er lidt mindre af størrelse og derfor lettere at opbevare. Trods dette giver den dig stadigvæk den fulde fornøjelse – den føles nemlig som en rigtig kvinde. Ligesom de fleste andre pocket pussies er også denne lavet i et naturtro materiale, som minder meget om en kvindes hud.

Realistisk vagina - Pocket pussy

En anden fordel ved en håndholdt pocket pussy er, at du kan bestemme stramheden gennem dit greb. Et hårdere greb giver en strammere vagina, og et løsere greb det modsatte.

Er denne type pocket pussy mere dig? – Så tjek vores bud på de 3 bedste fleshlight

Det er med denne, ligesom de fleste andre, en fordel at varme produktet op inden brug. En tur under varmt vand inden brug, gør underværker for oplevelsen.

 • Håndholdt – derfor mere kontrol
 • Fylder ikke alverden
 • Blødt og realistisk realskin-materiale

Den billige – Waterwoman ribbed

Medmindre du er vant til at dyrke sex med badedyr, så ligner denne pocket pussy på ingen måde den ægte vare, men det er heller ikke meningen. For produktet her skal nemlig ikke kigges på, men i stedet føles og nydes.

Waterwoman fungerer ved, at du fylder produktet med vand af den temperatur, du måtte foretrække, hvorefter du helt simpelt, med lidt glidecreme selvfølgelig, indsætter penis og går i gang.

Vi forstår godt, hvis du er skeptisk over udsigten til at gå hele vejen med en vandballon, men hvis du kan se bort fra det faktum, at du har dit lem begravet i en plastikpose med vand, så venter der dig en fantastisk onanioplevelse. Waterwoman er nemlig udstyret med indvendige riller som giver stor nydelse.Waterwoman - Pocket Pussy

Produktet er det billigste på listen her, men vær opmærksom på, at de 5 stk. i pakken kun fungerer en enkelt gang. De er altså til engangsbrug. Til gengæld slipper du for rengøring efterfølgende.

Produktet er desuden lavet af et miljøvenligt materiale, så du med ro i sindet kan tage dig en spiller, uden isen på polerne smelter.

 • Billig

 • Ingen rengøring efter brug

 • Ligner på ingen måde en rigtig vagina

Hvad er en pocket pussy?

En pocket pussy er på mange måder det tætteste du kommer på en rigtig vagina, uden der er en kvinde involveret. De fleste pocket pussies er designet til både at ligne og føles som den ægte vare, hvorfor den er et udbredt og populært redskab til onani hos mange mænd. 

En pocket pussy består af et eller flere huller, som du kan have sex med efter behov. De kommer i mange størrelser, former, farver og priser – og nu er det ikke et produkt man som sådan prøver af og sender retur, så sørg for at nærlæse vores guide så du kan tage en beslutning og vælge den rigtige pocket pussy. 

En tommelfingerregel er, at pris og kvalitet ofte hænger fint sammen. Spenderer du lidt mere på din pocket pussy, så kan du i de fleste tilfælde også godt forvente en bedre oplevelse. 
Dermed ikke sagt, at de billigere modeller ikke er pengene værd, for fælles for dem alle er, at der er gjort meget ud af at imitere følelsen af en ekstra vagina.

Hvordan bruger man en pocket pussy?

De fleste pocket pussies har gavn af at blive varmet eller lunet lidt inden brug. Det gør oplevelsen bedre og mere autentisk, at det ikke føles som at have sex med et lig. De fleste produkter tåler vand og kan derfor lunes op i varmt vand inden du går i gang. 

Når du har lynet op og står klar med en solid rejsning, er det tid til at fylde godt med glidecreme ind i hullet på din pocket pussy. Det er igen for at imitere den autentiske følelse, men også fordi du helt simpelt vil ende med at slide dit lem op, hvis du pumper løs uden smørelse.
Det anbefales at benytte en vandbaseret glidecreme, da denne ikke risikerer at ødelægge materialet som produktet er lavet af. 

Når din pocket pussy er sovset godt ind i creme er det tid til at gå i gang – vi tænker, du klarer den selv herfra, ikke? 

Hvordan rengør man en pocket pussy?

Når orgasmen har lagt sig er det tid til at rydde op efter dig selv. Vi mænd har det jo med at efterlade spor, og selvom en pocket pussy måske skjuler bevismaterialet i første omgang, så gør du klogt i at rengøre den efter brug, så den er klar til næste gang liderligheden skyller en over dig. 

Og netop en skyller kan faktisk være nok til at rengøre din pocket pussy. De fleste produkter er vandtæt og kan derfor let rengøres med vand. 

Ønsker du at bevare følelsen af et nyt produkt så længe som muligt, anbefales det dog, at du bruger specielle rengøringsprodukter til formålet.
Det kan eksempelvis være
Sinful Clean Sexlegetøjs Rengøring 100 ml

Vil du virkelig kæle for dit nye legetøj kan du også bruge Sinful Plejende Pulver til Realistisk Sexlegetøj 150g 

5/5 (16)

Skriv et svar