Pocket pussy - sexlegetøj

Pocket Pussy – Få overblikket over de 6 bedste

Hvis du er på jagt efter følelsen af en rigtig vagina, så er det en pocket pussy, du skal have fat i. En pocket pussy er en realistisk kopi af kvinders underliv og bliver af mange beskrevet som det tætteste, du kommer på den ægte vare. Vi har fundet de 6 allerbedste til dig her. Vores udvælgelse tager afsæt i tests, udført af andre, forbrugeranmeldelser og vores samlede vurdering af de enkelte pocket pussies. I vores samlede vurdering har vi lagt vægt på udseende, materialevalg, brandets ry, muligheder, pris og kvalitet.

De  bedste pocket pussies på markedet

Herunder følger oversigten over de 6 bedste pocket pussies på markedet. Produkterne præsenteres i vilkårlig rækkefølge.

Hver pocket pussy er ledsaget af en letforståelig produktbeskrivelse. Tilmed har vi tilføjet forhandlernes aktuelle priser på de forskellige pocket pussies, så du kan få din kommende pocket pussy til den bedst mulige pris, hvis du har købehatten på.

Bemærk, at der i det følgende vil være en række affiliate-links, altså sponsorerede links.

Håndholdt og handy – Realistisk Vagina

Realistisk vagina - Pocket pussy

Forhandler Totalpris Læs mere
158,00 DKK Besøg butikken

Er du til en mellemting mellem almindelig onani og en pocket pussy, så kan denne fleshlight-lignende vagina være det helt rigtige matchf for dig.

Den er ganske lille og fiks, hvorfor den er yderst let at opbevare et hemmeligt sted. Trods dens beskedne størrelse er den i stand til at give en intense seksuelle oplevelser og orgasmer, som man sent glemmer.

Vælg selv, hvor stram den skal være

En fordel ved en håndholdt pocket pussy er, at du selv styrer stramheden gennem dit greb. Et hårdere greb giver en strammere vagina, og et løsere greb det modsatte. Så uanset om du er mest til en jomfru på 15 eller en erfaren kvinde på 60, så kan denne pocket pussy leverer den følelse, som du jagter.

Varm den op, så den føles nøjagtigt som en rigtig kvinde

Ligesom de fleste andre pocket pussies er også denne lavet i et naturtro materiale, som minder meget om en kvindes hud.

Det er med denne, ligesom de fleste andre, en fordel at opvarme produktet inden brug. En tur under varmt vand, inden du går ombord, gør underværker for oplevelsen.

 • Håndholdt – derfor mere kontrol
 • Fylder ikke alverden
 • Blødt og realistisk realskin-materiale

Det siger brugerne:

Kilde: Sinful.dk

Anders
4.8/5

“Produktet har et blødt og lækker materiale med god kvalitet. Dermed er det også naturtro og vandtæt. Den er meget nem at bruge fordi man kan have den i lommen og for at justere størrelsen kan de strækkes. Jeg kan love dig for at du får en dejlig orgasme og glæder dig til imorgen.”

Oxana Pussy and Ass – billig pocket pussy af god kvalitet

Oxana Pussy and Ass - Pocket Pussy

Forhandler Totalpris Læs mere
218,00 DKK Besøg butikken
274,00 DKK Besøg butikken
420,00 DKK Besøg butikken
478,00 DKK Besøg butikken
488,00 DKK Besøg butikken
698,00 DKK Besøg butikken

Hvis du endnu ikke har stiftet bekendtskab med en pocket pussy, er denne et fornuftigt sted at starte.

Du får en hel del for pengene med denne model – et realistisk indre såvel som et ydre, som også er meget lig en rigtig kvindes.

Du vælger selv, hvor du vil have sex

Som navnet antyder, kan du i Oxana Pussy and Ass fornøje dig med både vaginal- og analsex.

Og fordi det er en dukke, behøver du ikke frygte, at hun ikke har lyst til lidt sport i 2’eren. Oxana siger nemlig aldrig nej! (eller noget andet, for den sags skyld…)

Rengøring klares let

Rengøringen af en pocket pussy er en bekymring for mange – men det behøver det virkelig ikke være, og da slet ikke med en Oxana Pussy and Ass. 

Rengøring af dette produkt klares nemlig ganske let under vandhanen. Det kan dog være en fordel at bruge sexlegetøjsrens, så du bibeholder kvaliteten af produktet. 

Det anbefales desuden, at du lægger din Oxana Pussy and Ass i varmt vand inden brug, da dette vil sørge for, at produktet opnår en temperatur, som er behagelig og mere lig en rigtig kvindes. 

 • Pris og kvalitet gør den til et godt sted at starte
 • Realistisk i udseende
 • Mulighed for vaginal- og analsex
 • Let at rengøre

Det siger brugerne:

Kilde: Sinful.dk

Henrik
5/5

“Super frækt og realistisk stykke legetøjet, som næsten føles som den ægte vare.. Læg det i varmt vand inden det skal bruges, og så godt med glidecreme på så er det fantastisk.. Og dejlig nem at rengøre bagefter..”

Rober
4.2/5

“Det her bliver du simpelthen nødt til at prøve! 

Selvom det føles lidt specielt at stå med en krop, som mangler både ben og arme (;-)), så er det altså en virkelig god oplevelse. 

Oxana er dejlig blød og kan sagtens give en realistisk oplevelse med lidt hjælp fra fantasien. 

Husk glidecreme!”

Vulcan Realistic Vagina

Vulcan Ripe Vagina - guide til pocket pussy

Forhandler Totalpris Læs mere
144,00 DKK Besøg butikken

Pocket pussien fra Vulcan både ligner og føles som en rigtig kvindes underliv – og så kommer den endda i et praktisk hylster, som hjælper dig til et fast greb om produktet. 

Føles som en rigtig vagina

Det er især hver at fremhæve produktets indvendige struktur og tekstur, som er modelleret efter en rigtig vagina. 

Det føles med andre ord næsten som den ægte vare – i hvert fald så længe du husker smørelse i form af glidecreme.

Sleevet kan let pilles ud af hylsteret og dermed problemfrit rengøres efter brug.

Er denne type pocket pussy mere dig? – Så tjek vores bud på de bedste fleshlights

 • Cyberskin – føles som rigtig hud
 • Praktisk hylster for fast greb
 • Naturtro indvendig struktur 

Det siger brugerne:

Kilde: Sinful.dk

Mikkel
4.4/5

“Jeg vil sige at dette er et udmærket produkt til pengene, men hvis du vil have en rigtig god oplevelse ville jeg sige at du skal købe et af de mere dyre, den er helt fint til prisen og den føltes også rigtig god men dog ville jeg sige der er lidt for lidt mønstre inden i, den mangler lidt “feel” men kan klart anbefales til prisen.”

Pipedream Fuck Me Silly – Realistisk Vagina og Numse

Pipedream Fuck Me Silly - Pocket pussy

Forhandler Totalpris Læs mere
1.995,00 DKK Besøg butikken
2.499,00 DKK Besøg butikken

Det er ikke uden grund, at denne pocket pussy bliver betegnet som Rolls Royce inden for sit felt – for her skal du godt nok spendere væsentlig mere end på de modeller, som vi hidtil har introduceret dig for.

Til gengæld får du så også en onanioplevelse, der minder så meget om at være sammen med en rigtig kvinde, at du formentlig kan komme i tvivl, hvis lyset er slukket.

Der er kælet for udseendet

Men at slukke lyset ville være en skam, for med denne pocket pussy har skaberne ikke bare gjort sig umage med at skabe et produkt, der på fornemmeste vis imiterer egenskaberne fra en rigtig kvindes vagina. De har også gjort sig særdeles umage med det visuelle udtryk.

Havde det ikke været for det lettere bizare faktum, at der mangler resten af kroppen, så kunne man godt snydes til at tro, at det var en rigtig kvinde, man havde liggende foran sig.  

Stor og tung pocket pussy

Det er i øvrigt at strække den lidt at kalde det for en pocket pussy, for i al sin pragt lander dette monstrum på 9 kg. Det er altså ikke en lille fiks sag, du har med dig i baglommen.

Den tunge vægt kan måske virke som en ulempe, men faktisk er den høje vægt med til at gøre oplevelsen bedre, fordi det indebærer, at du kan støde til uden at risikere at vælte den omkuld.

 • Meget tæt på den ægte vare
 • Realistisk udseende
 • Føles som en rigtig kvinde
 • Høj pris

Det siger brugerne:

Kilde: Sinful.dk

Obelix
5/5

“Den er dyr, men det kan ikke beskrives hvor meget bedre den er, frem for mange andre produkter derude, Havde mine tvivler efter jeg havde købt den men efter at have prøvet den var jeg ikke i tvivl om at det var et godt køb”

JD
5/5

“Klart det dyreste, men også et af de bedste køb jeg har gjort her. Kan klart anbefales, hvis man gerne vil bruge hofterne mere end man gør i fleshlights. 

Man kan sagtens bruge den i forskellige stillinger. Det er en meget god øvelse inden man prøver sine tricks af på kvinden. Rengøringen er også meget simpel: rens det ene hul og det kommer ud af det andet. Bare sørg for ikke at ramme lufthullet (sidder overfor balderne). Man kan med fordel slutte af med at bruge majsstivelse for at bibeholde produktets bløde overflade (ligesom fleshlights).

I forhold til at hente produktet vil jeg ikke anbefale at bruge cyklen, da den er tung (9 kg) at have med bagved. Jeg siger det bare.”

Pipedream – Fuck me Silly 2 – Torso

Fuck me silly 2 - Sexdukker - Oppustelig Dukke med Vibrator - Sexdukker - sexlegetøj til mænd

Forhandler Totalpris Læs mere
1.658,00 DKK Besøg butikken
1.659,00 DKK Besøg butikken
1.669,00 DKK Besøg butikken
2.499,00 DKK Besøg butikken

Er du på jagt efter lidt mere end bare en kvindes underliv, så bør du overveje en torso, som også lader dig fornøje med et sæt store fyldige bryster, en fast mave, og hvad der ellers følger med en kvindes overkrop. 

Meget for pengene

Produktet måler en halv meter i længden og vejer 5,5 kg, så du får noget for pengene – rent materielt. 

Du får i den grad også noget for pengene i form af den oplevelse, der venter. Dukken både ligner og føles som en rigtig kvinde. Forskellen er bare, at med denne dukke er der INTET brok. Du kan uden vrøvl rage løs på dukkens bryster, mens du penetrerer denne hårdt.

Som at have sex med en rigtig kvinde

Du kan frit vælge, om du vil tilfredsstilles af dukkens bryster, vagina eller numse, og når du er færdig med strabadserne, kan dukken let rengøres med vand. 

Vil du slå to fluer med ét smæk, så kan du endda tage hende med i bad.  

Brugerne er vilde med produktet og deler rundhåndet ud af rigtig flotte anmeldelser. 

 • Du får meget for pengene
 • Bryster, mave, vagina og numse
 • Let at rengøre
 • Ligner og føles som en rigtig kvinde

Det siger brugerne:

Kilde: Sinful.dk

Anders
4.8/5

“Fantastisk. Er næsten på niveau med de virkelig kvinder jeg har prøvet. Et must buy”

Casper L
5/5

“Jeg har brugt en del penge efterhånden på forskellige onaniprodukter men denne realistiske dukke fra pipedream slår dem alle. 

Hun er realistisk at røre ved og det gør jo ikke oplevelsen dårligere. Hullerne i hende er perfekte og hun er super nem at rengøre. Har “taget hende med i bad” 😉 

Hvis du som jeg gerne vil have den realistiske oplevelse kan jeg kun anbefale dig at købe hende her!”

Det billige alternativ – WaterWoman ribbed

Waterwoman - Pocket Pussy

Forhandler Totalpris Læs mere
94,00 DKK Besøg butikken
108,00 DKK Besøg butikken

Medmindre du er vant til at dyrke sex med badedyr, så ligner denne pocket pussy på ingen måde den ægte vare, men det er heller ikke meningen. For produktet her skal nemlig ikke kigges på, men i stedet føles og nydes.

Fyldes med vand

WaterWoman fungerer ved, at du fylder produktet med vand af den temperatur, du måtte foretrække, hvorefter du helt simpelt, med lidt glidecreme selvfølgelig, indsætter penis og går i gang.

Det føles bedre, end det ser ud!

Vi forstår godt, hvis du er skeptisk over udsigten til at gå hele vejen med en vandballon, men hvis du kan se bort fra det faktum, at du har dit lem begravet i en plastikpose med vand, så venter der dig en fantastisk onanioplevelse. 

Waterwoman er nemlig udstyret med indvendige riller som giver stor nydelse.

Yderst billigt alternativ

Produktet er det billigste på listen her, men vær opmærksom på, at de 5 stk. i pakken kun fungerer en enkelt gang. De er altså til engangsbrug. Til gengæld slipper du for rengøring efterfølgende.

Produktet er desuden lavet af et miljøvenligt materiale, så du med ro i sindet kan tage dig en spiller, uden isen på polerne smelter.

Testvinder

WaterWoman blev i april 2012 kåret til bedste onani produkt til mænd på Side6.dk.

 • Billig
 • Ingen rengøring efter brug
 • Ligner ikke en rigtig vagina

Hvis du endnu ikke har fundet den rigtige Pocket Pussy efter at have været igennem vores liste, skal du på ingen måde give op. Udvalget er nemlig stort, og vi har kun præsenteret dig for en brøkdel af de mange Pocket Pussy’er du kan købe. 

Trykker du på knappen nedenfor, vil du blive ledt videre til det fulde udvalg af Pocket Pussy’er.

Find produktguides om alverdens sexlegetøj på Temptations

Jeps, vi har skrevet en fantastisk produktguide om pocket pussies, men rent faktisk er denne langt fra den eneste fremragende produktguide, du finder her på Temptations. Gå meget gerne på opdagelse i vores fulde univers og lær alt det bedste sexlegetøj at kende.

Når du har læst om de bedste pocket pussies, kan du eksempelvis tjekke vores produktguides om de bedste analdiloer til mænd, bedste sexdukker, bedste sexgynger, bedste tenga æg, bedste penis sleeves og bedste fleshlights.

Hvad er en pocket pussy?

En pocket pussy er på mange måder det tætteste du kommer på en rigtig vagina, uden der er en kvinde involveret. Produktet kan også kaldes for en kunstig fisse, idet den imiterer en kvindes underliv. De fleste pocket pussies er designet til både at ligne og føles som den ægte vare, hvorfor den er et udbredt og populært redskab til onani hos mange mænd. 

En pocket pussy består af et eller flere huller, som du kan have sex med efter behov. De kommer i mange størrelser, former, farver og priser – og nu er det ikke et produkt man som sådan prøver af og sender retur, så sørg for at nærlæse vores guide så du kan tage en beslutning og vælge den rigtige pocket pussy. 

En tommelfingerregel er, at pris og kvalitet ofte hænger fint sammen. Spenderer du lidt mere på din pocket pussy, så kan du i de fleste tilfælde også godt forvente en bedre oplevelse. 
Dermed ikke sagt, at de billigere modeller ikke er pengene værd, for fælles for dem alle er, at der er gjort meget ud af at imitere følelsen af en ekstra vagina.

Hvordan bruger man en pocket pussy?

De fleste pocket pussies har gavn af at blive varmet eller lunet lidt inden brug. Det gør oplevelsen bedre og mere autentisk, at det ikke føles som at have sex med et lig. De fleste produkter tåler vand og kan derfor lunes op i varmt vand inden du går i gang. 

Når du har lynet op og står klar med en solid rejsning, er det tid til at fylde godt med glidecreme ind i hullet på din pocket pussy. Det er igen for at imitere den autentiske følelse, men også fordi du helt simpelt vil ende med at slide dit lem op, hvis du pumper løs uden smørelse.
Det anbefales at benytte en vandbaseret glidecreme, da denne ikke risikerer at ødelægge materialet som produktet er lavet af. 

Når din pocket pussy er sovset godt ind i creme er det tid til at gå i gang – vi tænker, du klarer den selv herfra, ikke? 

Hvordan rengør man en pocket pussy?

Når orgasmen har lagt sig er det tid til at rydde op efter dig selv. Vi mænd har det jo med at efterlade spor, og selvom en pocket pussy måske skjuler bevismaterialet i første omgang, så gør du klogt i at rengøre den efter brug, så den er klar til næste gang liderligheden skyller en over dig. 

Og netop en skyller kan faktisk være nok til at rengøre din pocket pussy. De fleste produkter er vandtætte og kan derfor let rengøres med vand. 

Ønsker du at bevare følelsen af et nyt produkt så længe som muligt, anbefales det dog, at du bruger specielle rengøringsprodukter til formålet.
Det kan eksempelvis være
Sinful Clean Sexlegetøjs Rengøring 100 ml

Vil du virkelig kæle for dit nye legetøj kan du også bruge Sinful Plejende Pulver til Realistisk Sexlegetøj 150g 

Hvordan er en pocket pussy indvendigt?

Det er faktisk meget med pocket pussies som det er med rigtige kvinder – ingen af dem er ens.

Du vil kunne finde produkter der er udformet efter rigtige kvinder ind- og udvendigt. Det vil typisk være kendte pornoskuespillerinder der har stået model. Modsat kan du også finde pocket pussies som udelukkende er designet til at give dig maksimal nydelse. 

Fælles for dem alle er, at de indvendigt er nubrede, rillede og ujævne for at stimulere penis mest muligt. 

Hvilken pocket pussy skal jeg vælge?

Ideelt set, så skulle du faktisk lige have en prøvetur med et par stykker inden du besluttede dig. Det falder dog sjældent i god jord at sende en brugt pocket pussy retur – du skal i hvert fald ikke forvente at få pengene tilbage.

Så du må i stedet vurdere ting som udseendet på produktet, størrelsen og materialet og måske vigtigst af alt, bedømmelser fra andre brugere. 

Tager du udgangspunkt i vores liste, så går du ikke helt galt i byen – vi har anbefalet dem vi mener er de bedste du kan komme i nærheden af.  

Hvorfor ikke bare bruge hånden?

Det kan du også sagtens blive ved med, hvis du har lyst. Men at bruge klør fem kan på ingen måde sammenlignes med en god pocket pussy. Nej – du slipper ikke for selv at bevæge den på penis, men indersiden af produktet føles milevidt bedre end din håndflade. 

Mange kalder en pocket pussy for det tætteste man kommer på at være sammen med en rigtig kvinde – uden rent faktisk at være det. 

En pocket pussy er også som oftest relativt lille af størrelse, hvilket betyder at du let kan gemme den væk i en skuffe. Størrelsen betyder også, at den er nem at bruge og at du kan have den med på farten, hvis du ligesom mange andre, ender med at blive en smule afhængig. 

Du kan derudover også vælge at inkludere sexlegetøjet i hyggen med din partner. Det behøver ikke nødvendigvis være dig der holder om den, det kan sagtens være din sengepartner som bestemmer rytmen og styrer tempoet. 

Hvis du har problemer med at holde i sengen, eller bare mener at der er plads til forbedring, så er en pocket pussy et fremragende værktøj til at træne din udholdenhed. Den føles nemlig som den ægte vare, men her styrer du selv tempo og intensitet efter dit behov, hvilket giver gode muligheder for at træne din stamina. 

Sådan startede det

“Hvordan får man ideen til, at lave en kunstig vagina som mænd kan have sex med” – tænker du måske. Og faktisk forlyder det sig, at ideen startede i lægenvidenskaben. 

Altså, ikke fordi læger er nogen liderbukse som havde brug for at få lettet trykket i pauserne på sygehuset, men fordi der var et behov for at have en replika af kvinders underliv, som de kunne bruge til at undersøge, udforske og undervise med. O således blev den første silikone vagina til, for at sundhedspersonale kunne blive klogere på kvinders underliv, uden at en rigtig kvinde var nødsaget til at smide trusserne. 

Derfra er det ikke svært at forestille sig, hvordan en nysgerrig mand på et sygehus, universitet eller sygeplejerske-skole, har fået den idé at prøve at have sex med den kunstige vagina. 

Sidenhen har verdenen udenfor lægevidenskaben også fået øjnene op for det fremragende sexlegetøj til onani, som fortsat vokser stødt i popularitet. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *