Mænds yndlingssexstillinger - se de tre mest populære sexstillinger for mænd

Se, hvilke tre sexstillinger mændene bedst kan lide

En undersøgelse foretaget af Woman’s Health afslører, hvilke stillinger mændene allerbedst kan lide, når der skal hygges på lagnerne. I undersøgelsen deltog hele 800, og der var ikke nogen tvivl om favoritten.

Den sexstilling, som størstedelen af de 800 respondenter, svarede var deres favorit var doggystyle. Flere af mændene fremhævede det dyriske, der er forbundet med stillingen som en stor fordel. Mange gav udtryk for, at både dem selv og deres partner virkelig gav slip, når de befandt sig i denne stilling. Tilmed fremhævede flere mænd, at deres sexpartnere havde væsentlig lettere ved at komme i denne stilling end i andre stillinger.

Den sexstilling, som mændene, samlet set, kunne lide næstmest var cowgirl. Årsagerne til respondenternes begejstring for denne stilling var særligt udsigten. Mændene gav udtryk for, at de værdsatte, at de kunne se deres sexpartnere og samtidigt ubesværet røre ved deres bryster.

På tredjepladsen finder vi lidt af en klassiker. Her sneg missionærstillingen sig nemlig ind. Fordelen ved denne stilling var, ifølge flere respondenter, at den var yderst komfortabel og intimitetsforstærkende.

For at opsummere er top tre over mænds favorit sexstillinger ifølge Woman’s Health omfattende undersøgelse følgende:

  1. Doggystyle
  2. Cowgirl
  3. Missionær

Hvilke sexstillinger praktiseres, ifølge mændene, for lidt?

En del af undersøgelsen beskæftigede sig også med, hvilke sexstillinger som mændene gerne så praktiseret endnu oftere, end tilfældet var.

Her var billedet temmelig entydigt. Mændene ville godt dyrke sex i stillinger, hvor kvinden var øverst, endnu mere. Både almindelig cowgirl og reverse cowgirl blev fremhævet som stillinger, som mændene godt så praktiseret endnu oftere, end hvad tilfældet var.

Tak til biopejs-eksperten

Ovenstående artikel blevet til med støtte og hjælp fra biopejs-eksperten.dk, der rådgiver danskerne inden for biopejse og lignende produkter.

Tak for hjælpen, som er yderst værdsat!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *