Loading...
Guides

Sexgynger – Gyng dig til bedre sex

Sexgynger - Sexlegetøj til par

Har du lyst til at prøve en sexgynge? Så er siden her et godt sted at starte. Vi præsenterer 5 forskellige sexgynger for dig, og så er det egentlig bare at vælge den, der passer til dine behov. Og nå ja, så skal du selvfølgelig også finde en du kan gynge med. Vi har udvalgt de 5 bedste sexsynger på baggrund af brugeranmeldelser samt produkttests udført af andre.

Mange forbinder formentlig gynger med noget, der hører legepladser og barndommen til. Men faktisk har gyngen også sin plads i soveværelset hos nogle voksne. For med en sexgynge har du mulighed for at prøve nye sexstillinger, du slet ikke har kunnet forestille dig før nu. 

Med en sexgynge skal I ikke længere bekymre jer om tyngdekraften, og I kan derfor kaste jer ud i halsbrækkende sexstillinger, som selv ikke den smidigste cirkusartist vil kunne klare.

Husk at alle forsendelser leveres diskret, så ingen behøver vide, at du har bestilt frækt udstyr.

Find produktguides om alverdens sexlegetøj på Temptations

Jeps, vi har skrevet en fantastisk produktguide om sexgynger, men rent faktisk er denne langt fra den eneste fremragende produktguide, du finder her på Temptations. Gå meget gerne på opdagelse i vores fulde univers og lær alt det bedste sexlegetøj at kende.

Når du har læst om de bedste sexgynger, kan du eksempelvis tjekke vores produktguides om dildoer, penisringesexdukker, pocket pussies, strap-onsbuttplugs, gagballspenispumperglidecremer og fleshlights.

Den klassiske sexgynge – Joydivision Loveswing

Joydivision sexgynge

Forhandler Totalpris Læs mere
989,00 DKK Besøg butikken
999,00 DKK Besøg butikken
1.199,00 DKK Besøg butikken

Denne gynge er formentlig det de fleste tænker på, når man taler om sexgynger. 

Sexgyngen er helt klassisk med remme og kæde til ophæng som skal hænges i loftet.

Komforten er i top

Noget at det vigtigste at have øje for, når man skal købe en sexgynge, er komforten. 

Hvis du ikke sidder eller ligger godt i gyngen, så bliver det hurtigt ubehageligt og så ender I formentlig ikke med at få den brugt særligt ofte. Og det er naturligvis en skam.

Komforten skal du dog ikke bekymre dig om med denne sexgynge, som er berygtet for at være yderst komfortabel i brug. Det skyldes til dels materialet og til dels, at gyngens mange stropper er justerbare, så du kan tilpasse gyngen til din eller din partners krop og den sexstilling, du og din partner har lyst til at prøve.

Sexgyngen kan bære op til 150 kg, men køber du en særlig fjeder med, når du bestiller gyngen, så kan den holde til helt op imod 200 kg.

Kendt fra Sex and the City

Hvis du synes, du har set denne sexgynge før, så er det måske, fordi den dukkede op i et afsnit af Sex and the City, hvor den sexglade Samantha viste sexgyngens kvaliteter og muligheder frem for seerne.

Gyngen hænges helt simpelt op i loftet med en krog – og så er I faktisk klar!

Sexgynge på stativ – Fetish Fantasy Swing Stand

Sexgynge på stativ - sexgynger guide

Forhandler Totalpris Læs mere
1.805,00 DKK Besøg butikken

Hvis du ikke har lyst til at have en krog hængende i loftet af soveværelset – det kan være ret afslørende, hvis der kommer gæster på besøg – så kan du også vælge at kaste penge efter en sexgynge med stativ. 

Sexgynge på stativ – let at rydde af vejen

Du får selvfølgelig nøjagtigt de samme muligheder for at eksperimentere med nye sexstillinger som med en almindelig gynge i loftet, men når I er færdige, kan I skille jer helt af med bevismaterialet.

 Stativet er nemlig simpelt at pakke sammen, og det fylder ikke meget, når det er slået sammen. Uden problemer kan det gemmes væk i skabet, under sengen eller et tredje sted. 

Stativet fylder i lokalet

Stativet ser måske lidt voldsomt ud, og det fylder da også en del i lokalet, når det er samlet (over to meter højt og halvanden meter bredt), men så er du til gengæld også sikret, at det hele står stabilt på gulvet, imens I dyrker sex.

Vi anbefaler, at du lige tjekker, at du rent faktisk har plads til stativet, inden du investerer i det.

Den letteste at gå til – Sportsheets Jam Dør Sex Gynge

Sexgynge i dør - sexgynger guide

Forhandler Totalpris Læs mere
464,00 DKK Besøg butikken
478,00 DKK Besøg butikken

Hvis du gerne vil i gang med at bruge din nye sexgynge med minimal forberedelse og opsætning, så bør du overveje en sexgynge som kan monteres i døren. 

Simpel montering

Med en sådan sexgynge behøver du hverken rode med stativer eller kroge i loftet – du monterer bare gyngen på dørkarmen, og så er I egentlig klar til at gynge. 

Den lette montering betyder også, at I sagtens kan have gyngen med jer, hvis I eksempelvis skal ud at rejse.

Selve gyngen kan bære op til 145 kg – men tjek lige, at dørkarmen, du bruger, også kan holde til vægten. Det er sjældent godt for stemningen eller økonomien, hvis man ender med at ligge og ømme sig på gulvet med en ødelagt dørkarm. 

Hvis manden skal være stativet – Sex Harness Swing

Sexgynge på kroppen - Sexgynger guide

Forhandler Totalpris Læs mere
539,00 DKK Besøg butikken

 Indtil videre har vi præsenteret dig for lidt forskellige måder at “installere” sexgyngen på. 

Fra krogen i loftet, stativet, og den der hænger i dørkarmen. Nu præsenterer vi dig for sexgyngen, der skal spændes på din partner. 

Denne type sexgynge giver ikke helt samme fleksibilitet som de andre, men fordi I ikke længere er afhængige af en krog i loftet eller et stativ, kan I dyrke sex med gyngen, lige hvor det passer jer. 

Sexgyngen for rigtige mænd

Mange mænd vil formentlig føle sig ekstra maskuline med denne gynge, fordi det er dem, der bærer hele partneres vægt.

Det kræver naturligvis også, at man er i fornuftig form, eller at kvinden er tilpas let. Test eventuelt, om du kan bære din partner, inden du eller din partner køber – og husk så på, at det selvfølgelig bliver væsentligt lettere for din partner at bære dig, når I bruger gyngen, fordi den fordeler vægten jævnt. 

Fetish Fantasy Bondage Gynge – Leg Fifty Shades derhjemme

Fetish fantasy bondage sexgynge - sexgynge guide

Forhandler Totalpris Læs mere
989,00 DKK Besøg butikken
1.036,00 DKK Besøg butikken
1.289,00 DKK Besøg butikken

Sidste anbefaling på vores liste er et godt bud på en sexgynge til dig der også overvejer at eksperimentere lidt med bondage. 

Sexgynge som giver mulighed for bondage

Der medfølger nemlig manchetter som gør det muligt at fiksere arme og ben, og dermed give jer en anderledes fræk oplevelse. Udover at I kan gynge frem og tilbage, kan i også få den frække og pirrende oplevelse som er bondage og BDSM. Personen i gyngen bliver bundet fast, og styringen bliver derfor overladt til partneren, som kan gøre hvad han/hun har lyst til. 

Der medfølger et gratis blindfold til gyngen, så I har mulighed for at gøre den frække leg endnu frækkere. 

Prøv et utal af frække stillinger

Fordelen ved en sexgynge er, at I ikke længere er begrænsede af tyngdekraften, og derfor kan kaste jer ud i mere eller mindre halsbrækkende stillinger uden større besvær. Vi plejer at sige, at det mest af alt er jeres fantasi der sætter grænsen, for det meste er vitterligt muligt med den frække gynge.

Det er bare at komme i gang! Men pas på – dobbeltsengen vil for altid virke kedelig, sammenlignet med sexgyngen

Gyngen kan tage op til 180 kg, men ved belastning over 100 kg anbefales det at bruge den uden den medfølgende fjeder. 

Fandt du din nye sexgynge? Hvis ikke, så er dine chancer stadig gode, for mulighederne er nemlig utroligt mange. Vil du se, hvad der ellers findes af sexgynger, så tryk på knappen nedenfor, og du vil blive præsenteret for det fulde udvalg hos vores samarbejdspartner. 

Hvad er der særligt ved sex i en sexgynge?

De fleste har haft adskillige ture i dobbeltsengen, og selvom det er muligt at gøre oplevelsen mere interessant, så sker der altså bare noget helt magisk når man bevæger sig væk fra lagnerne. 

Et af de steder kan være i en sexgynge, hvor I med garanti vil have sex I ikke har prøvet før. I en sexgynge er I nemlig ikke holdt tilbage af tyngdekraften, og I kan derfor, nærmest vægtløse, kaste jer ud i halsbrækkende sexstillinger som I ikke anede eksisterede. Vi plejer at sige, at når det kommer til sexgynger, er det primært fantasien der er stopklodsen for udfoldelsen, for man kan praktisk talt slippe afsted med det meste. 

En sexgynge er også en god idé til dig, som kan mærke at kroppen ikke længere er helt som den har været. Der sker jo desværre gerne det, at vi med tiden og alderen bliver mindre mobile og mindre smidige, og selvom du er adskillige årtier fra et værelse på et plejehjem, så kan du godt allerede nu være hindret af fysikken. 

I en sexgynge behøver du imidlertid ikke bekymre dig for meget om hvad din krop kan og ikke kan, for når du i seletøjet bliver holdt oppe en meters penge over gulvet, så kan det meste lade sig gøre. 

Behøver en sexgynge hænges i loftet? 

Nej. Som det fremgår af vores anbefalinger ovenfor, så findes der en del andre muligheder for montering, end krogen i loftet. 

Det er ikke alle der synes det er fedt, at eventuelle gæster kan se krogen hænge over dobbeltsengen og efterfølgende lægge 2 og 2 sammen – så derfor er der ganske naturligt opstået masser af alternativer til den klassiske sexgynge med krogen. 

Alle former for montering af sexgynger har deres styrker og svagheder, så i sidste ende handler det mest om dine behov. 

Hvilke stillinger er gode i en sexgynge?

For at være ærlig, så er der for mange til at nævne dem alle her. Der er naturligvis alle klassikerne du kender i forvejen – doggystyle, cowgirl osv. Men med en sexgynge vil du alligevel føle dem anerledes end hvis I bare lå i sengen.

Der er nærmest ingen grænser for, hvilke stillinger i kan kaste jer ud i, så hav en kamasutra bog ved hånden, eller gør det til en del af legen, at I sammen skal udtænke nye stillinger og nye måder at bruge sexgyngen på.  

En sexgynge fungerer fremragende til både oral-, vaginal og analsex.

Hvordan virker sexgynger?

En sexgynge virker ved, at manden eller kvinden sætter sig til rette i gyngen, hvorefter man gyngende kan dyrke sex. Enten i de sædvanlige sexstillinger de fleste kender, eller nogle helt nye stillinger som nu kan lade sig gøre takket være gyngen. 

Den klassiske sexgynge hænges fast i en krog i loftet, men nyere sexgynger tillader også andre former for montering, så du ikke behøver finde slagbordet frem fra værktøjskassen inden I kan komme i gang. 

De fleste sexgynger er til 1 person, men køber man en til formålet, kan man også sagtens sidde 2 og gynge frem og tilbage imens man dyrker sex. 

Det lyder måske lidt fjollet at gynge under sex, men de gyngende bevægelser og det faktum at man ikke længere skal bekymre sig om tyngdekraften eller sin partners vægt gør altså, at man får sig en helt særlig sexoplevelse.

Der behøver i øvrigt ikke være en mand involveret i brugen af en sexgynge. To kvinder kan også sagtens få glæde af gyngen, som giver nye muligheder for oralsex. Alternativt kan der også bruges en strap-on dildo.

Se vores guide til strap-on her

Er sexgynger nu også sikre at bruge?

Vi forstår godt, hvis du er en smule påpasselig med at ligge dig til rette i en sexgynge, for det er lidt af en stemningsdræber hvis du pludselig ryger på gulvet. Og så kan det også gøre forfærdeligt ondt, hvis du lander uheldigt. 

Men der er som udgangspunkt ikke noget at frygte. Så længe du sørger for at følge monteringinstrukserne som medfølger gyngen, så er der ingen der ryger på gulvet midt under sex. 

Sexgyngerne er selvsagt lavet til formålet, og så længe du ikke vejer mere end det anbefalede for den pågældende gynge, så skal det hele nok holde til selv den vildeste gyngetur.

Du har altså ingenting at frygte!

Det skal du overveje, inden du køber en sexgynge

Du har måske på nuværende tidspunkt besluttet dig for, at en sexgynge er noget for dig. Klogt valg – det kommer du helt sikkert ikke til at fortryde! 

Men inden du finder dankortet frem og spenderer på dit nye sexmøbel, er der en række overvejelser du med fordel kan gøre dig. På den måde undgår du et potentielt fejlkøb. Vi anbefaler at du overvejer følgende:

Hvad med vægten?

Selvom de fleste sexgynger kan tage adskillige kilo – 100 kg er meget normalt – så er der grænser for hvor meget du kan fylde på, uden at risikere at det hele falder på gulvet midt i akten. De fleste forhandlere er gode til at oplyse maksimal belastningen på deres produkter, og så er det jo sådan set bare at sikre dig, at du ikke overskrider. 

Er det meningen at I begge skal op at gynge samtidig skal du være særligt opmærksom på vægtfaktoren. I nogle tilfælde anbefales det, at du køber et særligt ophæng eller undlader at bruge fjeder, hvis I skal være på den sikre side. 

Er der plads?

Det er ikke uvæsentligt hvor meget plads du har med at gøre derhjemme. Skal gyngen hænge i soveværelset skal der naturligvis være plads til, at I kan svinge jer rundt uden at risikere at vælte fjernsyn eller Kähler-vaser ned fra hylderne. Her mener vi ikke, at der nødvendigvis skal være plads til at I kan konkurrence i at gynge højest som man gjorde i børnehaven, men I vil blive glade for, at I ikke hele tiden banker ind i noget når I er i gang.

Er det småt med pladsen, så kan en dørophængt sexgynge være noget for jer. Den er naturligvis ikke helt ligeså fed som en gynge der hænger fra loftet, men stadig klart en svingetur værd.

Hvordan skal den hænges op?

Den klassiske sexgynge hænger ned fra loftet i en krog, men som du kan se på vores liste med anbefalinger, så findes der også alternativer. Du behøver altså ikke nødvendigvis finde slagbordet frem for at bore hul i betonloftet. 

Inden du køber en sexgynge bør du derfor spørge dig selv, hvilken monteringsmetode du foretrækker. I loftet? I dørkarmen? På ham? – Det hele kan lade sig gøre, det er bare op til dig at vælge. 

Kan den justeres?

En sexgynge er ikke nødvendigvis forbeholdt den ene af jer. Faktisk mener vi, at det ville være synd ikke lige at prøve det af en enkelt gang – også selvom den måske er tiltænkt kvinden. 

Ender I begge med at blive bidt af et svinge frem og tilbage under sex, så vil I blive glade for en gynge som kan justeres. For at ligge behageligt i selen skal man ofte justere lidt på stropper og remme så den passer – er det ikke en mulighed, så risikerer I at ligge dårligt. Det er en skam, hvis det viser sig at sex i gyngen faktisk er fantastisk.

Vi anbefaler derfor, at du vælger en sexgynge som kan tilpasses jer begge. På den måde får I mest ud af gyngen.

Hvor meget vil du betale?

Det er et spørgsmål man er nødt til at stille sig selv hver eneste gang der skal handles nyt ind. Hvor er smertegrænsen økonomisk? Gør op med dig selv, om du skal have en billig gynge, eller måske en dyrere en af slagsen.

Er du ny, og i tvivl om hvorvidt det er noget for dig, så er der absolut ikke noget galt i at starte med en billigere gynge – der er ingen grund til at sætte dig selv i gæld for noget du måske ikke får brugt mere end den ene gang. 

Hvis du modsat ved, at du kommer til at hænge der mindst et par gange om ugen, så er det bestemt værd at smide lidt ekstra mønter efter sexgyngen – for som med så meget andet, så hører pris og kvalitet ofte sammen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *