Loading...

Uncategorized

Sexmaskine – Se vores bud på de bedste sexmaskiner

Vores bud på de bedste sexmaskiner

I det følgende vil du blive præsenteret for vores bud på de bedste sexmaskiner. Listen er udarbejdet på baggrund af brugeranmeldelser og tests. 

Listen er delt op i to sektioner med henholdsvis sexmaskiner til kvinder og sexmaskiner til mænd.

Vi gør opmærksom på, at der optræder affiliate-links i artiklen, så skulle du beslutte dig for at købe noget, så får vi en lille andel.

De bedste sexmaskiner til kvinder

F-Machine Pro 3 – Sexmaskinernes Rolls RoyceF-machine pro 3 - guide til sexmaskiner

Vi starter listen med det ypperste indenfor sexmaskiner. Det er ikke helt forkert at kalde denne for sexmaskinernes svar på en Rolls Royce, for du finder næppe et mere gennemført produkt som leverer varen ligeså overbevisende som denne. 

Desværre stopper sammenligningen med luksus-bilen ikke ved ydelsen, for ligesom bilen, så er maskinen dyr. Rigtig dyr! 

Den ligner godt nok et fremtidsvåben fra en Sci-fi film, men lad dig ikke narre af det misvisende ydre – maskinen er yderst fremragende til det formål den er tiltænkt; nemlig at tilfredsstille dig. 

Du får en sexmaskine som kan justeres og tilpasses nøjagtigt efter din lyst, og så behøver du ikke bekymre dig om at naboen lytter med, for maskinen er yderst støjsvag. 

Er der ikke lige umiddelbart en mand som kan tilfredsstille dig? – intet problem! Læg dig til rette, luk øjnene og lad maskinen gøre arbejdet for dig. Lettere bliver det ikke! 

The Bigger Bang – lille og diskret sexmaskineFetish fantasy sexmaskine - guide til sexmaskiner

Hvis du ikke har lyst til at have et stort skrummel af en sexmaskine stående i soveværelset til frit skue for nysgerrige gæster, så er denne måske den rette for dig. 

Ved første øjekast kan maskinen, når dildoen ikke er monteret, sagtens forveksles med et køkkenredskab (Når dildoen er på, er det svært at bortforklare, men du kan da altid prøve at bilde snushanen ind, at der er tale om alternativ stavblender…)

Sexmaskinen kan både rotere og støde op i dig, så du faktisk får en oplevelse som ingen ægte penis kan give dig. 

Tilslut maskinen en stikkontakt og nyd at blive taget hårdt, blidt eller midt i mellem, af maskinen i det tempo du foretrækker. Sexmaskinen indstilles let til dine behov ved hjælp af fjernbetjening eller kontrolpanel på selve apparatet.

Der medfølger to King Cock dildoer i forskellige størrelser. 

Det siger brugerne: 

Kilde: Sinful.dk

Q
4.8/5

“Altså…. Den virker som den skal… Men der skal vist lidt øvelse til. 
Påsætnings dildoen ( den sorte ) faldt af en del gange. Ikke mens den er i gang, men inden. Indtil jeg lige fik styr på den. 
Super nemt med fjernbetjeningen. Dog larmer den ret meget. Men når man bruger den er det jo nok heller ikke mens alle i huset er hjemme.. hehe.
Jeg har undladt at bruge den lyse dildo, da den virker ret lille. Men den sorte er ret god og den har et blødt materiale, så den føles ret naturtro.
At man kan indstille den i MANGE og forskellige versioner, gør det kun endnu mere ægte og ej heller for ensformig. 
Kunne mærke ret hurtigt, at den uden problem kan give en våd orgasme. !!!!
Er sikker på den er super sammen med sin partner, hvor man ikke selv er herre over fjernbetjeningen”

Toy Joy Magnum Opus – Håndholdt og billig sexmaskineMagnum Opus - guide til sexmaskiner 

En sexmaskine behøver ikke nødvendigvis være et stort skrummel som larmer, fylder og sluger mere strøm end det lokale kulkraftværk kan levere. 

Magnum Opus er et fremragende eksempel på, at en sexmaskine kan være lille, diskret og bruge minimalt med strøm – vel at mærke uden du går glip af en solid rusketur med en orgasme som resultat. 

Den lille håndholdte sexmaskine ligner til forveksling en dildo, og det der da heller ikke helt urimeligt at sammenligne de to. Forskellen er dog, at den laver alt arbejdet for dig. Det eneste du skal gøre er, at læne dig tilbage, sigte med skaftet, og lade dig tilfredsstille. 

Apparatet fungerer på den måde, at den ved et tryk på en knap, selv kan bevæge sig ud og ind af dit underliv. Er det ikke nok til at give dig en orgasme, så kan den også indstilles til at vibrere samtidig med at den efterligner en mands bevægelser. 

Du får 7 vibrationsindstillinger og 3 hastigheder at vælge i mellem, og når den på et tidspunkt løber tør for strøm, kan den let genoplades med den medfølgende USB-oplader. 

Det siger brugerne: 

Kilde: Sinful.dk

blob
4.8/5

“Vildt god maskine. Bedste køb NOGENSINDE!”

Sexmaskine – Se vores bud på de bedste sexmaskiner
Vurder siden
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *