Loading...

Guides

Sexmaskine – Se vores bud på de bedste sexmaskiner

En sexmaskine gør det muligt for dig at spare på kræfterne når du onanerer, så du i stedet kan læne dig tilbage og lade dig tilfredsstille. Udvalget af sexmaskiner er enormt, så vi har udvalgt vores bud på de bedste sexmaskiner til henholdsvis kvinder og mænd.

Onani er dejligt, det kan de fleste nok blive enige om. Har man gjort det tilpas mange gange kan det dog også blive en smule ensformigt, hvorfor man måske vælger at søge andre måder at blive stimuleret på. 

En sexmaskine er på mange måder noget af det ypperste indenfor onaniprodukter, fordi den simulerer sex med en rigtig partner, uden du behøver gøre andet end at nyde oplevelsen. 

En sexmaskine er dog ikke kun til brug alene, for mange vælger også at inkludere den i sexlivet med partneren. Det kan være frækt og pirrende at se sin partner blive tilfredsstillet, og en sexmaskine kan derfor bruges som opvarmning inden rigtig sex. 

Vores bud på de bedste sexmaskiner

I det følgende vil du blive præsenteret for vores bud på de bedste sexmaskiner. Listen er udarbejdet på baggrund af brugeranmeldelser og tests. 

Listen er delt op i to sektioner med henholdsvis sexmaskiner til kvinder og sexmaskiner til mænd.

Vi gør opmærksom på, at der optræder affiliate-links i artiklen, så skulle du beslutte dig for at købe noget, så får vi en lille andel.

De bedste sexmaskiner til kvinder

F-Machine Pro 3 – Sexmaskinernes Rolls RoyceF-machine pro 3 - guide til sexmaskiner

Vi starter listen med det ypperste indenfor sexmaskiner. 

Sexmaskinernes Rolls Royce

Det er ikke helt forkert at kalde denne for sexmaskinernes svar på en Rolls Royce, for du finder næppe et mere gennemført produkt som leverer varen ligeså overbevisende som denne. 

Desværre stopper sammenligningen med luksus-bilen ikke ved ydelsen, for ligesom bilen, så er maskinen dyr. Rigtig dyr! 

Den ligner godt nok et fremtidsvåben fra en Sci-fi film, men lad dig ikke narre af det misvisende ydre – maskinen er yderst fremragende til det formål den er tiltænkt; nemlig at tilfredsstille dig. 

Juster maskinen efter behov og lyst

Du får en sexmaskine som kan justeres og tilpasses nøjagtigt efter din lyst, og så behøver du ikke bekymre dig om at naboen lytter med, for maskinen er yderst støjsvag. 

Er der ikke lige umiddelbart en mand som kan tilfredsstille dig? – intet problem! Læg dig til rette, luk øjnene og lad maskinen gøre arbejdet for dig. Lettere bliver det ikke! 

The Bigger Bang – lille og diskret sexmaskineFetish fantasy sexmaskine - guide til sexmaskiner

Hvis du ikke har lyst til at have et stort skrummel af en sexmaskine stående i soveværelset til frit skue for nysgerrige gæster, så er denne måske den rette for dig. 

Lille og diskret

Ved første øjekast kan maskinen, når dildoen ikke er monteret, sagtens forveksles med et køkkenredskab (Når dildoen er på, er det svært at bortforklare, men du kan da altid prøve at bilde snushanen ind, at der er tale om alternativ stavblender…)

Bedre end rigtig sex?

Sexmaskinen kan både rotere og støde op i dig samtidigt, så du får en oplevelse som ingen ægte penis kan give dig. 

Tilslut maskinen en stikkontakt og nyd at blive taget hårdt, blidt eller midt i mellem, af maskinen i det tempo du foretrækker. Sexmaskinen indstilles let til dine behov ved hjælp af fjernbetjeningen eller kontrolpanelet på selve apparatet.

Der medfølger to King Cock dildoer i forskellige størrelser. 

Det siger brugerne: 

Kilde: Sinful.dk

Q
4.8/5

“Altså…. Den virker som den skal… Men der skal vist lidt øvelse til. 
Påsætnings dildoen ( den sorte ) faldt af en del gange. Ikke mens den er i gang, men inden. Indtil jeg lige fik styr på den. 
Super nemt med fjernbetjeningen. Dog larmer den ret meget. […]
At man kan indstille den i MANGE og forskellige versioner, gør det kun endnu mere ægte og ej heller for ensformig. 
Kunne mærke ret hurtigt, at den uden problem kan give en våd orgasme. !!!!
Er sikker på den er super sammen med sin partner, hvor man ikke selv er herre over fjernbetjeningen”

Toy Joy Magnum Opus – Håndholdt og billig sexmaskineMagnum Opus - guide til sexmaskiner 

En sexmaskine behøver ikke nødvendigvis være et stort skrummel som larmer, fylder og sluger mere strøm end det lokale kulkraftværk kan levere. 

Lille og håndholdt sexmaskine

Magnum Opus er et fremragende eksempel på, at en sexmaskine kan være lille, diskret og bruge minimalt med strøm – vel at mærke uden du går glip af en solid rusketur med en orgasme som resultat. 

Den lille håndholdte sexmaskine ligner til forveksling en dildo, og det der da heller ikke helt urimeligt at sammenligne de to. 

Forskellen er dog, at den laver alt arbejdet for dig. Det eneste du skal gøre er, at læne dig tilbage, sigte med skaftet, og lade dig tilfredsstille. 

Leverer nydelse som ingen penis kan matche

Apparatet fungerer på den måde, at den ved et tryk på en knap, selv kan bevæge sig ud og ind af dit underliv. Er det ikke nok til at give dig en orgasme, så kan den også indstilles til at vibrere samtidig med at den efterligner en mands bevægelser. 

Du får 7 vibrationsindstillinger og 3 hastigheder at vælge i mellem, og når den på et tidspunkt løber tør for strøm, kan den let genoplades med den medfølgende USB-oplader. 

Det siger brugerne: 

Kilde: Sinful.dk

blob
4.8/5

“Vildt god maskine. Bedste køb NOGENSINDE!”

Louisiana Lounger – Oppustelig sexmaskine med fjernbetjening og udskiftelig dildoLouisiana lounger - guide til sexmaskiner

Pust op, læg dig til rette, tænd og bliv taget i det tempo du foretrækker. 

Sådan lyder proceduren med denne sexmaskine som får masser af rosende gloser med på vejen af brugerne – mere om det lidt senere.

Pust op inden brug

Først og fremmest bemærker du nok, at sexmaskinen adskiller sig fra de andre på listen, idet den skal pustes op, så du har et sted at ligge dig imens maskinen står for det hårde arbejde. 

Få 3 vibratorer med

Udover at støde dildoen op i dig, kan maskinen også levere behagelige vibrationer gennem de 3 vibrerende dildoer som medfølger. Du får: 

  • G-punkt vibrator (12 cm)
  • Realistisk dildo (14 cm)
  • Lilla jelly dildo (17 cm)

Det siger brugerne: 

Kilde: Sinful.dk

Mette
5/5

“Ved ikke rigtigt hvad min mand og jeg forventede, men det var en sjov og kinky oplevelse, både for min mand der kunne kigge på, og for mig. God at ligge på, og man bliver hold fast selv om man ligger og vrider sig… Den bruger dog en del batteri, så det er en god ide at købe genopladelige…”

De bedste sexmaskiner til mænd

Fun Factory Cobra II – Testvindende penisvibrator til mændPenisvibrator - sexmaskine til mand - guide til sexmaskiner

Denne opfølger til den i forvejen populære og effektfulde penisvibrator fra Fun Factory er forbedret på flere parametre i forhold til forgængeren, og leverer derfor en endnu bedre oplevelse og orgasme end tidligere. 

Simpel men effektiv at bruge

Indsæt din penis i penisvibratoren og mærk hvordan behagelige vibrationer stimulerer penishoved og skaft på dit lem. 

Vibrationerne leveres af to kraftige motorer som er ekstra lydsvage så din nabo ikke kan lytte med når du forkæler dig selv. 

Ekstrabladet.dk har kåret Cobra til det bedste sexlegetøj til mænd.

Det siger brugerne: 

Kilde: Sinful.dk

E.U.
5/5

“Fantatisk oplevelse
Har prøvet den nogle gange efter modtagelsen og det er et godt produkt. Fik en fantastisk udløsning i løbet af et øjeblik første gang, jeg nåede ikke engang hele programmet. Meget kraftige og varierende vibrationer, det bedste legetøj jeg har købt til dato.”

ZINI Dib Bang Bang – Roterende og håndfri sexmaskine til mændZINI Dib Bang Bang - Sexmaskine til mænd - guide til sexmaskiner

Vil du gerne have kraftige orgasmer uden at løfte en finger, så er er denne maskine et kig værd. 

Ved første øjekast ligner det godt nok en mikrofon fra et Late Night-talkshow, men skindet bedrager, for der er tale om et yderst effektivt stykke sexlegetøj til mænd, som med garanti kan levere kraftige orgasmer til brugeren. 

Flere forskellige programmer

Den roterende sexmaskine stimulerer din penis med 10 forskellige rotationsmønstre og 5 hastigheder. Indsæt penis i maskinen med lidt vandbaseret glidecreme og lad dig tilfredsstille – nemmere bliver det ikke!

Maskinen er udstyret med en sugekop som kan sættes på glatte overflader. Gør du det, kan du faktisk bruge maskinen håndfrit og dermed have hænderne fri til andre ting. 

Onanimaskinen er genopladelig og der medfølger naturligvis en oplader til formålet. 

Det siger brugerne: 

Kilde: Sinful.dk

Jimmy
5/5

“Orgasmegaranti. 
Giver mig de vildeste orgasmer 🙂 Det er bare synd den støjer så meget. Men så tager jeg bare høretelefoner på så er det ikke så slemt. Det er alle pengene værd:-) Kan varmt anbefales.”

Fleshlight Vibro – Vibrerende fleshlight som ligner en rigtig vaginaFleshlight med vibrator - sexmaskiner til mænd - guide til sexmaskiner

Du kender sikkert til fleshlights – de er nemlig blevet utroligt populære som onaniprodukt til mænd de senere år, og populariteten er bestemt berettiget, for en fleshlight fungerer perfekt til onani alene eller med en partner. 

Forbedret udgave af den velkendte fleshlight

Denne udgave er kommet med på vores liste med sexmaskiner fordi den fungerer lidt anderledes og bedre end den originale udgave af lommelygten. 

Du får naturligvis den velkendte kvalitet, et materiale som føles som en rigtig kvinde, og et udseende som også let kan forveksles med en ægte vagina. 

Derudover har du i denne udgave også mulighed for at tænde for vibrationer som stimulerer din penis ekstra meget og dermed sikrer dig, at du ikke skal vente unødigt længe inden orgasmen gør sit indtog. 

Det siger brugerne: 

Kilde: Sinful.dk

Nybruger
4.8/5

“Indrømmet. Dette er mit første produkt i denne kategori, men nøj, hvor er jeg imponeret. Nem at gå til og ligger den de 5-10 min i varmt vand, så er det virkelig lækkert. Så glad for at være denne oplevelse rigere. Rengøring var også en af mine bekymringer inden, men dette var virkelig heller ikke et problem. Købte dog det anbefalede rengøringsmiddel og pulver herfra.”

Sexmaskine – Se vores bud på de bedste sexmaskiner
4.5 (90%) 8 votes
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *