Sexnovelle: En fræk eftersidning

En fræk eftersidning

Lyden af tavlekridt, der møder en tør tavle, skærer gennem luften og får mig til at klemme øjnene sammen. Ikke behageligt. Mine lettere aggressive og voldsomme bevægelser, som spejler min frustration, gør ikke lyden mere mild, men jeg kan simpelthen ikke lade være. Kan ikke styre min irritation. Jeg vil bare have fri nu.

Uanset hvad der er blevet gjort og sagt, mener jeg ikke, at det er fair at sætte nogen elever til at skrive ”Jeg er en slem dreng” 100 gange på en tavle en sen fredag eftermiddag…

To timer forinden straffens udfoldelse var dommen blevet afsagt. Min bedste ven, Rasmus, og jeg havde siddet på bagerste række og udvekslet beskeder via et stykke papir imellem os i løbet af en historietime. Indrømmet. Jeg havde ikke fulgt super godt med, men det tvivler jeg altså på, at nogen gjorde på det tidspunkt. Timerne lå som de sidste to, og vi var alle sammen weekendklar. Klar til at leve livet og feste, som vi altid gjorde i weekenderne.

I et svagt øjeblik havde jeg været for fokuseret på at besvare Rasmus’ spørgsmål om, hvem jeg gik efter at erobre til aftenens fest. Jeg burde bare have svaret kortfattet og ærligt, så havde jeg ikke stået her nu, men det gjorde jeg desværre ikke. Dette hang nok sammen med, at Rasmus’ og min jargon altid involverede jokes og flabede kommentarer, og det krævede sædvanligvis mere end nogle få ord at levere den slags.

I stedet for ærligt, redeligt og koncist at skrive navnet ‘Helle’, som var navnet på en pige fra y-klassen, som jeg havde et godt øje til, valgte jeg at skrive: ”Lærerinde Lise,” hvilket havde udløst et fnis fra Rasmus. 

Herefter havde jeg tøvet et par sekunder, hvorefter jeg havde skrevet: ”Ej, jeg tror sgu, jeg går efter Helle igen. Det var ualmindeligt god sex sidst. Hvis hendes søster er der, kunne jeg også godt finde på at give det et skud. Måske en trekant?”

Jeg skulle lige til at afslutte beskeden med en smiley, da en fast hånd på min venstre skulder fik mig til at stoppe brat op. Med et sæt vendte jeg om og kiggede lige ind i Lises frække lyseblå øjne, der gemte sig bag hendes sexede sekretærbriller. Hun trak vejret dybt, så hendes smukke, fyldige bryster blev endnu mere fremskudte end vanligt. Hun pustede opgivende alt luften ud igen, og brysterne sank atter tilbage til deres normale position.

Med sin kælne, hæse og sexede stemme sagde hun i et passivt-aggressivt tonefald: ”Hvad har vi gang i her, Jacob?” Jeg blev rød i hovedet og anede ikke, hvad jeg skulle sige. Sædvanligvis havde jeg ikke noget problem med at være kæk og flabet – heller ikke når jeg mødte lidt modgang, men Lise, som jeg var hemmeligt forelsket i, var min kryptonit. Over for hende var jeg bare en uskadelig lille dreng.

Jeg tror, det hang sammen med, hvor perfekt og fascinerende hun var. Hun var virkelig min drømmekvinde. Gudesmuk, sexet og yderst begavet. Og så havde hun humor. Samtidig var hun dybt uopnåelig. Hun bestred en stilling, der skabte et hierarkisk forhold mellem os, hvor jeg altid var den underlegne, og dette forhold blev kun forstærket af hendes personlighed. Ærlig talt var jeg jo bare en lille fnatmide sammenlignet med den dronning, som besad både selvsikkerhed, visdom og skønhed.

Derfor fremstammede jeg ordene: ”Ikke noget.” Hun brummede: ”Hm,” hvorefter hun bøjede sig halvt ind over bordet og greb fat i sedlen, da lå imellem Rasmus og mig. Uh, hvor fik hun en pæn numse, når hun svajede forover.

Hun kiggede på sedlen og begyndte at læse de sidste linjer højt, hvilket udløste hånende latter fra resten af klassen. Da klassen var færdige med at grine, sagde hun hånligt og overlegent: ”Så du er forelsket i din lærer? Hm, jeg er nok lidt over dit niveau, unge mand. Stop dit pis og vær glad for, at jeg ikke melder dig for sexisme.” Hun slentrede med svajende bevægelser hen til skraldespanden. Herhenne krøllede hun langsomt sedlen sammen, hvorefter hun smed denne i og i et strengt tonefald sagde: ”Der venter dig en eftersidning.”

Jeg nikkede lavmælt og ydmygt og accepterede min dom til lyden af mine klassekammerater, der skreg: “Uh!” 

”Jeg er en slem dreng,” skriver jeg endnu en gang til den forfærdelige lyd, der opstår, når tavlekridtet skøjter henover den tørre tavle. Jeg kigger på mit armbåndsur. En hel time endnu. Lyden af Lises højhælede sko, der vandrer over gulvet, bliver fjernere og fjernere. Hun går tydeligvis rundt nede i den anden ende af lokalet. Jeg skriver videre, og lyden fra kridtet og tavlen mikses med lyden af en dør, som bliver låst.

Jeg vender mig om i forvirring og ser Lise vandre stålsat mod mig med et ufravigeligt blik i min retning.

”Hvad er du?” spørger hun med sin kæle, hæse stemme. ”Hvad?” siger jeg. Hun svarer ikke, men går bare hen og tager pegepinden i hånden, uden at hendes blik på et eneste tidspunkt viger fra mig. ”Hvad er du?” spørger hun atter en gang. Ud af mig flyver det: ”En slem dreng.” Jeg har ingen anelse om, hvor det kom fra.

”Ja, du er,” siger hun, mens hun kommer nærmere og nærmere. Hun er så intimiderende og tiltrækkende på en og samme tid. Da hun står lige foran mig, stopper hun op. Hendes øjne bag brilleglassene borer sig ind i mit sind og tænder mig. Jeg mærker, at min pik svulmer op til dobbelt størrelse.

”Du er en slem, slem dreng,” nærmest stønner hun, hvorefter hun begynder at slikke på pegepinden. Hun løsner sit bølgede, blonde hår, som indtil da været sat op i en knold.

Jeg mærker, at blodet strømmer ud i min pik, der bliver hård som marmor. Hold nu kæft, hvor er hun fræk. Hvad fanden laver hun? Tager hun pis på mig?

Hun kysser spidsen af pegepinden, hvorefter hun i en hurtig bevægelse kaster den til højre uden at fjerne sit blik fra mig – ikke engang da den brager mod det hårde gulv, flakker hendes blik. Hun kravler ned på sine knæ og begynder at flå mine bukser op.

Hun tager min pik ud og placerer sine læber omkring den og fører hovedet frem og tilbage i langsomme, glidende bevægelser. Åh, fuck. Shit det er godt. Det har hun sgu prøvet før. Hun kigger op på mig med et frækt blik, der indikerer, at hun har lyst til at spise mig.

Hun tager min hårde pik ud af sin mund og begynder at køre tungen rundt på spidsen. Fuck ja. Efter lidt tid tager hun den igen i munden og begynder atter at køre hovedet frem og tilbage. Denne gang hurtigere. Hendes varme, bløde og fugtige læber om mit skaft er det bedste, som jeg nogensinde har prøvet.

Lyst til at finde en sexpartner? Tjek vores oversigt over sexdating-sider

Jeg presser hendes hoved mod min krop og tvinger hende til at tage den til roden i et par sekunder. Hun trækker forpustet hovedet væk, da jeg giver slip med mine stærke hænder. Med et frækt og smilende blik min vej siger hun: ”Jamen du er jo en slem dreng.”

”Ja,” siger jeg, hvorefter jeg tager fat i hende og løfter hende op på lærerkatederet. Hun knapper sine stramme sorte bukser op, hvorefter jeg ruller dem af hende, så hendes frække, lille røde g-streng kommer til syne.

Så mange gange har jeg fantaseret om et øjeblik lignende det her. Det er så uvirkeligt pludselig at stå her med hende liggende foran mig, mens min stive pik peger mod hende. Da bukserne kommer af, knapper hun sin sorte skjorte op og lader sin røde BH komme til syne.

Den får jeg dog ikke lov til at kigge på mange sekunder, før den lider samme skæbne som skjorten. Selvom den var fræk og sexet, klager jeg ikke, for hendes bryster… Så faste, struttende og runde. Ikke urimeligt store, men store nok til at give et boob-job.

Hun er så fræk, så lækker, at mit dyriske jeg tager helt og aldeles over. Jeg hiver fat i hende og trækker hende hen mod kanten af skrivebordet, hvorefter jeg trænger hårdt op i hende. Hun giver et lille støn og tager med begge sine hænder fat om min nakke. Hun presser sin mund mod mit øre og siger: ”Knep mig, som du har tænkt på så mange gange før.”

Jeg bevæger mine hofter frem og tilbage i et roligt rytmisk tempo, og jeg kan høre på hendes tiltagende åndedrag, at hun kun lide det. ”Ja, bliv ved,” hvisker hun. Og det gør jeg.

Jeg lægger mine hænder på hendes stramme, men blød baller og støder hårdt og dybt i hende fem gange, hvorefter jeg atter begynder at kneppe hende i et rytmisk tempo. Denne gang lidt hurtigere. Hun begynder at stønne højere og højere, mens hun med jævne mellemrum siger: ”Ja, knep mig, din slemme dreng.”

Jeg skruer endnu højere op for tempoet og sørger for at komme helt i bund på hende ved hvert stød. Jeg mærker hendes spidse negle bore sig ind i ryggen på mig, mens hun skriger: ”Ja, bliv ved. Knep mig. Åh ja.”

Hendes fisse er drivvåd og fantastisk. Selvom hun er over 15 år ældre end mig og har rundet de 35, er hun slet, slet ikke i dårlig form. Det er tydeligt, at hun går meget op i sin krop, der står knivskarpt som en fotomodels, og når jeg står her med pikken oppe i hendes dejlige, stramme fisse, er jeg heller ikke i tvivl om, at hun laver sine knibeøvelser.

”Hårdere,” skriger hun. Jeg adlyder og knepper hende hårdere og mere brutalt, end jeg nogensinde har kneppet nogen andre. ”Åh yeah. Fuck ja!” skriger hun med sin frække, hæse stemme. Hun er så fucking fræk, at hver gang hun siger noget, øges min lyst til at kneppe hende endnu hårdere. Jeg strammer mit greb om hendes baller og støder så hårdt og hurtigt, jeg kan.

”JA!! JEG KOMMER,” skriger hun, så resten af mandskabet, som stadigvæk befinder sig på skolen, ikke kan undgå at høre det.

Det tænder mig så meget at høre hende skrige, mærke hendes lækre røv i mine hænder og stramme fisse om min pik, at jeg ikke kan holde mig længere. Jeg mærker den kildrende, dejlige fornemmelse i mit underliv, da jeg skyder en stor ladning op i hende. Jeg bliver ved og ved med at komme; jeg har aldrig oplevet noget lignende. Min orgasme varer omkring 20 sekunder, hvorefter jeg falder tungt og udmattet ind over hendes nøgne krop.

Vi puster begge afkræftet ud. Jeg lægger en hånd på hendes svedende pande og tørrer lidt af sveden af. ”Shit, det var godt,” siger jeg. ”Ja,” stønner hun helt tappet for kræfter.

Efter nogle sekunder skubber hun mig væk og begynder at klæde sig på. Da hun er fuldt påklædt, kigger hun strengt på mig og siger: ”Din eftersidning er overstået.”

Jeg nikker smilende og siger flabet: ”Okay. Det ikke sidste gang, at jeg laver ballade.”

”Det håber jeg så sandelig heller ikke, din slemme dreng” siger hun med sin kælne, frække stemme, mens jeg begynder at iføre mig mine bukser igen.

Da jeg atter er helt påklædt, er det som om, at det, der lige er sket mellem os, allerede er glemt. Hun har atter en gang fundet helt tilbage i sin overlegne, skrappe rolle, og jeg er endnu en gang bare den underdanige, begærlystne, forelskede elev, som adlyder sin uopnåelige lærer. Hun peger på døren og indikerer, at jeg skal liste af.

”God weekend,” siger jeg muntert.
”I lige måde,” svarer hun i et tonefald blottet for følelser.

Lidt forvirret, men med et stort smil malet hen over ansigtet forlader jeg lokalet. Jeg kan ikke vente med at lave ballade næste fredag. Aldrig før har jeg fået så god sex. Det kan og skal jeg ikke leve uden fremover. Jeg håber, at Lise er enig.

Optimér dine oplevelser med vores sexnoveller

Rigtig mange bruger vores sexnoveller i forbindelse med onani. Du kan få endnu mere ud af din onani ved at bruge specialudviklede produkter til dette formål.

Hvis du er mand, kan du tjekke vores oversigt over følgende produkter, der stensikkert kan øge kvaliteten af din onani:

Hvis du er kvinde, kan disse produkter øge kvaliteten af dine onanisessioner: