Sexnoveller - Corona cover

Sexnoveller hitter i corona-tiden

Sexnoveller - Corona cover

Nedlukningen af store dele af Danmark har tvunget danskerne til at bruge mere tid i hjemmet end vanligt. Hos Temptations.dk har vi mærket, at de mange ekstra hjemmetimer har ført til væsentligt flere læsere af vores sexnoveller

Intet er så skidt, at det ikke er godt for noget, siges der, og det kan vi i den grad nikke genkendende til her hos Temptations.dk, hvor vi har oplevet positive følgevirkninger af den forfærdelige Corona-epidemi, der p.t. raser. 

Epidemien har allerede haft mange konsekvenser, blandt andet at vi danskere har haft mere tid i hjemmet end nogensinde. Langt de fleste af os er blevet sendt hjem fra arbejde – enten for at arbejde hjemmefra eller for at holde helt fri. 

Hos Temptations.dk har vi mærket konsekvenserne af nedlukningen af Danmark i form af mere trafik og et øget salg af sexlegetøj. Særligt vores hovedside med vores sexnoveller har haft væsentligt flere besøgende end vanligt. Helt præcist har vi samlet set oplevet en trafikstigning på over 67 % til denne side i perioden efter lockdown sammenlignet med en tilsvarende periode forinden.

Herunder følger en graf, der visualiserer netop dette.

Sexnoveller - corona

Den øverste graf viser antallet af besøgende i perioden 13. marts-12. april, mens den nederste graf – den blå – viser antallet af besøgende i perioden 9. februar-10. marts.

Generelt forøget interesse for sexnoveller

Det øgede antal besøgende, som vi har haft, er et udtryk for en generelt øget interesse for sexnoveller i disse corona-tider, afslører tal fra vores Google Search Console. 

Herunder følger en oversigt over det samlede antal søgninger på følgende ord: ‘sexnoveller’, ‘sex noveller’, ‘erotiske noveller’ og ‘frække historier’.

Sexnovelle søgninger - corona

Som du kan se, har der været flere søgninger på samtlige ord. Særligt ‘sex noveller‘ har der været søgt markant mere på, i perioden efter at Danmark blev lukket ned sammenlignet med inden. Faktisk har der været over tre gange så mange søgninger på netop dette ord, hvilket åbenlyst vidner om, at danskerne har haft mere tid til selvfornøjelse. 

Hos Temptations.dk glæder vi os over at være en del af en solstrålehistorie her i den mørke corona-tid, og så håber vi, at vi med vores sexnoveller har gjort de mange hjemmetimer mere udholdelige for nogle.  

Sexnoveller hitter i storbyerne

Særligt i de største danske byer er interessen for erotisk litteratur voksende under corona-krisen. 

København, Aarhus, Odense og Aalborg befinder sig i øverst på listen over de byer, hvis indbyggere oftest kommer forbi vores sexnoveller. 

På en femteplads er der dog en smule overraskende blevet plads til til Silkeborg, som tiltrods for et relativt beskedent indbyggertal, alligevel har formået at overhale flere større danske byer. 

Nederst på listen over ‘de frækkeste danske byer’, finder vi således Esbjerg, Roskilde, Horsens, Næstved og Vejle.

Tallene dækker perioden: 13. marts – 28. april.

Supplerende data

Et yderligere kig på vores data viser, at sexnoveller er særdeles populære hos den ældre del af befolkningen. Seniorer i alderen 65+ år står for hele 43 % af alle besøg på vores side med sexnoveller. Til sammenligning er interesseren for erotisk litteratur i aldersgruppen 18-24 år forsvindende lille, da disse udgør beskedne 3,76 % af alle besøg.

Vores data viser desuden, at det især er mænd, som læser vores frække fortællinger. Mere end 2/3 af læserne er nemlig hankøn.