Anmeldelse af Sinful

Sinful anmeldelse

Hvis du har bare en smule interesse for sexlegetøj, er du med garanti stødt på Sinful en eller flere gange. Sinful er  Nordens største forhandler af sexlegetøj og er derfor massivt til stede med reklamer i medier og på nettet, ligesom de også har haft kløerne i flere influencere. Er du nysgerrig på, om du skal handle hos Sinful.dk, kan du læse vores vurdering af sexshoppen her.

Vi gør opmærksom på, at der på siden optræder affiliate-links, altså sponsorerede links.

Sinful.dk – Nordens største forhandler af sexlegetøj

Udvalg
4/5
Kundeservice
5/5
Leveringstid
5/5
Priser
4/5

Fragtpriser:

  • Til posthus eller pakkeboks med PostNord: 29 kr.
  • Til Bring pakkeshop: 25 kr.
  • Levering til husstand med PostNord: 39 kr.
  • Afhentning hos Sinful: 0 kr.
  • Fri fragt ved køb over 600 kr.

Leveringstid:

Ved bestilling inden klokken 21:00 på hverdage, kan du forvente levering allerede førstkommende hverdag.

Information om Sinful

Der findes kun ganske få steder på nettet, udover her hos Temptations.dk, hvor du finder et ligeså stort udvalg af sexlegetøj, som hos Sinful. 

Leveringstiden er i de fleste tilfælde 1-2 dage, hvilket absolut er godkendt. Leveringen er tilmed diskret, så ingen kan læse etiketten eller se på formen af pakken, at du har bestilt sexlegetøj på nettet.

Priserne hos Sinful er fornuftige, og særligt hvis du køber deres egne produkter, får du meget for dine penge.

Den største forhandler i Norden

Herhjemme i Danmark er vi altid begejstrede for en dansk succeshistorie, og netop det må man sige, at Sinful er. Den Aarhusianske virksomhed har nemlig formået at sprede sine vinger til helt udenfor landets grænser og er nu til stede i hele Skandinavien. 

At Sinful er stå stor en spiller på markedet for sexlegetøj betyder også, at de kan købe stort ind og derfor tilbyde sexlegetøj til yderst fornuftige priser. 

Egne produkter

Hos Sinful finder du naturligvis alle de kendter mærker såsom Pipedream, Womanizer, LELO, Fun Factory og mange andre. 

Du finder dog også sexshoppens egne brands, som ofte er af tilsvarende kvalitet som de kendte mærkevarer, men til en lavere pris. 

Historien om Sinful

Den aarhusianske virksomhed så dagens lys for første gang i 2008, da dørene blev åbnet i Højbjerg i den sydlige del af Aarhus. Mathilde Mackowski og og Tonny Andersen startede virksomheden med en drøm om at inspirere danskerne til et sjovere og mere legende sexliv, hvor der var plads til at eksperimentere med sexlegetøj. 

Sidenhen er drømmen gået i opfyldelse for Sinful, som nu er en af de absolut største på markedet i hele Skandinavien. 

Topkarakter til Sinful hos Trustpilot

Sinful får masser af ros med på vejen fra glade kunder, som især er begejstrede for den hurtige levering og den eminente kundeservice, som ikke blot svarer hurtigt, men som altid er venlige og imødekommende. 

Sinful trustpilot