Viser 1–160 af 296 resultater

Viser 1–160 af 296 resultater

Stort udvalg af penisringe

Hos os finder du et enormt stort udvalg af penisringe. Vi har både helt simple penisringe uden nogen særlige funktioner samt et par med vibratorer.

Uanset hvilken penisring du vælger, så garanterer vi, at den vil bidrage til at give dig en hårdere og mere længerevarende rejsning, end du er vant til. Ligeledes vil penisringen øge kvaliteten af din orgasme, når du giver dig hen til denne.

Hvis du vælger en penisring med vibrator, stiger chancen for, at din partner får en orgasme, desuden også. Vibratoren er nemlig placeret på en måde, så den rammer klitoris, når du går i bund på din partner, og det er vist de færreste kvinder, som ikke bryder sig om blide vibrationer i det område.

Hvad er en penisring?

En penisring er en ring, som man sætter om roden af penis. Ringen bidrager til en stærkere og mere længerevarende rejsning.

Overordnet set kan penisringe inddeles i tre forskellige kategorier. Den ene er den klassiske penisring uden så meget tingeltangel. Denne model anbefaler vi typisk til nybegynderne, da det er en rigtig fin begynder-ring. Derudover er der penisringen med vibrator, som vi kort har nævnt i afsnitten ovenfor. Sidst, men ikke mindst findes der penisringe, som både sættes om ens penis samt testikler.

Leder du efter andet end penisringe?

Hvis du er på jagt efter andet end penisringe, kan du stensikkert finde, hvad du søger, hos os. Vi har nemlig mere eller mindre ALT, når det kommer til sexlegetøj til mænd.

Tjek blandt andet vores penispumper, Fleshlights, pocket pussies, sexdukker samt glidecremer.