Verdens største dildo

Hvor stor er verdens største dildo?

Hvis du er bare en smule ligesom os (stakkels dig!) har du med garanti tænkt tanken én eller flere gange. Hvor stor kan den lige blive sådan en dildo?

Den kan blive stor. Meget, meget stor…

Verdens største dildo

Med sine 91,4 cm i længden har denne 23 kilo tunge kæmpe dildo fået titlen som verdens største masseproducerede dildo – en titel som kæmpe dildoen formentlig får lov at beholde for sig selv i temmelig lang tid. 

Medmindre vi helt har misforstået kvinder, regner vi ikke med, at efterspørgslen på dette monstrum er specielt stor, hvorfor der næppe er andre producenter af sexlegetøj, som også får en hjerneblødning og beslutter sig for at lave en dildo som er endnu større. 

Verdens største dildo
Verdens største masseproducerede dildo - 91,4 cm lang og 23 kilo tung

Hvordan får man fat på verdens største dildo?

Hvis du er blevet helt vild i varmen af at se og læse om verdens største dildo og derfor bare venter på, at vi kommer til sagen og fortæller dig, hvor du kan købe den, har vi desværre en god og en dårlig nyhed. 

Den gode nyhed er, at verdens største dildo kan købes hos Amazon.com – se den her

Den dårlige nyhed er, at det på nuværende tidspunkt ikke kan lade sig gøre at få den transporteret fra USA til Danmark. Det er naturligvis en skam, men det må nødvendigvis også være lidt af en lettelse for alle danske postbude, som læser med – nu slipper de for at skulle spænde en 23 kilo tung penisformet pakke bagpå postcyklen.

Hvis du skal have fingrene i den enorme gummi-diller, må du altså selv sørge for at rejse til USA for at hente den. Vi anbefaler, at du booker et ekstra sæde til din nye kæmpe dildo, da den næppe kan være i din kuffert. Vi tvivler også meget på, at du får lov til at slæbe den med ombord som håndbagage. 

Den er ikke billig

Udover den flybillet du skal betale for, hvis du vil over og hente kæmpe dildoen hjem til din samling af sexlegetøj, skal du også huske at hæve rigeligt med dollars, så du kan betale for giganten. 

Listeprisen er på 1.000$, hvilket svarer til 6.780 danske kroner. Skynder du dig at slå til, kan du dog få den til næsten halv pris, da den i skrivende stund er nedsat med 44% og derfor “kun” koster 3.817 kr.

Det er mange penge, men til gengæld er du nu indehaver af verdens største diller af gummi. Hvor mange af dine veninder kan lige sige det samme?