Anføreren på kærestens fodboldhold - Sexnovelle

Anføreren på kærestens fodboldhold

Jeg rækker ind i skabet efter en bøjle, hvorpå der hænger en sort, lårkort kjole med blonder. Jeg betragter den en smule overrasket, da jeg nærmest havde glemt, at jeg havde købt den. Mærket er endnu heller ikke taget af, ser jeg. 

Jeg tror, at købet fandt sted for omkring fire-fem måneder siden, da jeg var på shoppetur med mine veninder Karen og Lise. Det gjorde det også. Nu husker jeg det. Det var i Magasin. 

Dengang sad den lidt for stramt – særligt om mine hofter – men da jeg det sidste halve år har løbet ture dagligt og kun syndet med søde sager i weekenderne, føles den måske ikke længere som en spandex-dragt at have på. Jeg giver det et skud i hvert fald.

Det ville være en kærkommen glædelig nyhed, hvis den sad godt, for det er ikke ligefrem, fordi mit sind er iført de mest farverige klæder i dag. Jeg er gnaven – det indrømmer jeg gerne – men med god grund. Min kæreste Martin dummer sig nemlig gang på gang og lærer aldrig af sine fejl, og i går var ingen undtagelse. Den skovl.

Jeg havde brugt flere timer på at lave lækker mad til os. Bordet var dækket med en flot hvid dug, hvorpå jeg havde anbragt et par stearinlys i hjertelysestager for at indikere, at aftenen skulle stå i romantikkens tegn. 

Selvom vi ikke skulle ud af huset, havde jeg gjort rigtig meget ud af mig selv – for fjolsets skyld naturligvis. Håret var luftigt og lækkert, ansigtet dækket med tilpas meget makeup og benene nybarberede så grundigt, at de føltes glattere end pelsen på et nyklippet lam.

Jeg vidste, at Martins dag på job ville blive utrolig hæsblæsende og stressende, og netop derfor investerede jeg timer og energi i at skabe rammerne til en afslappende og hyggelig aften til glæde for ham.

Dagen forinden havde han beklaget sig over, at hans chef havde lagt to ekstremt vigtige kundemøder på samme dag. Det var to kunder, der virkelig stillede høje krav, og ingen af præsentationerne var så meget som halvfærdige. Derfor ville Martin være nødsaget til at yde sit bedste – og lidt til – hvis kunderne skulle forlade møderne i godt humør.

Med forstående øjne havde jeg kigget omsorgsfuldt på ham, mens han lettede sit hjerte og satte ord på sine frustrationer. Jeg havde ikke afbrudt ham en eneste gang, men bare ladet ham få afløb. En gang imellem havde jeg ytret et lille: ”Ja, det kan godt se,” eller ”Ej, det er altså heller ikke i orden” for at udtrykke, at jeg lyttede og var nærværende.

Det var ikke spil for galleriet. Jeg forstod ham så udmærket og var altid på hans hold, når der var udfordringer på arbejdet. Det havde jeg været, lige siden han startede hos det firma, som udnytter hans gode hjerte og manglende evne til at sig nej. 

Allerede første gang jeg mødte chefen – en glat type, der altid er iført jakkesæt, og som konsekvent dominerer enhver samtale, han deltager i, selvom han, hvilket afsløres af et blik, der hyppigt flakker, aldrig er synderligt nærværende – begyndte mit spirende had til den mand.

Jeg er ikke i tvivl om, at mange mennesker lader sig forføre af hans nydelige ydre og mange charmerende træk – han er nemlig både vittig og begavet – men ikke mig. Jeg har for længst gennemskuet ham som en egoistisk strateg, der udelukkende opererer for egen vindings skyld. Selv når han udadtil foretager sig noget sympatisk og altruistisk, er det med en bagtanke om at styrke sin egen position. Ingen omkring ham betyder noget – ikke engang hans kone – som han, ifølge Martin, flere gange har været utro til firmaarrangementer. Frygtelig mand.

Mit enorme had til den store spasser gjorde ikke frustrationerne over den besked, som jeg modtog fra Martin i går, mindre: ”Hej skat! De to møder gik – mod forventning  fremragende. Den ene kunde indvilligede sågar i at komme op på en større aftale. Jeg ved godt, at jeg havde lovet at komme hjem og hygge i aften, men Lars har altså inviteret i byen på et af de allerfineste steder. Det kan jeg ikke afvise; det vil ikke være godt for min rolle i firmaet – SORRY!”

Som om Caps Lock ville gøre undskyldningen tungtvejende nok til, at jeg blot ville trække på skuldrene over at blive brændt af efter have brugt flere timer på madlavning samt at gøre mig og lejligheden lækker til en romantisk aften. No fucking way.

Jeg havde endda også forberedt en fræk overraskelse til ham. I ugens løb havde jeg nemlig investeret i en Womanizer-vibrator, og planen var at give ham et frækt og forførende show med mig, der legede med mit nye legetøj. 

Selvom den romantiske aften blev afblæst, valgte jeg alligevel at afholde Womanizer-showet. Bare uden publikum. Eller måske ikke helt faktisk.

Den lille nye sag viste sig nemlig at være så effektiv, at jeg ikke kunne holde mine høje orgasmeskrig tilbage, da jeg lå inde på sofaen og vred mig i ren nydelse. Taget i betragtning af hvor lydt det er i vores lejlighedskompleks, har min over- og underbo nok været ufrivillige publikummer, men da de begge er ungkarle – midt i tyverne – er det næppe noget, de har været utilfredse over.

Jeg trækker kjolen helt ned over mine hofter. Den føles ikke så stram, som jeg mindes, den var sidst. Fuld af forventning bevæger jeg mig over til vores store spejl i soveværelset, der strækker sig fra gulv til loft. 

Damn, den sidder godt på mig, tænker jeg, mens smilet automatisk breder sig over mine læber. Den sidder tæt, men slet, slet ikke for stramt. Mine bryster ser både dejligt faste og store ud i den, og mit hofteparti oser af sex. Med en boblende selvtillid vender jeg måsen til spejlet, hvilket ikke mildner min begejstring. Sjældent har min røv set så dejligt lækker og fast ud. Flere øjne end et Yatzy-slag med seksere kommer til at begære mig i aften. Det klager jeg ikke over; jeg har altid været glad for opmærksomhed fra det modsatte køn.

Derfor var jeg også i chok, da Me2-bølgen var på sit højeste og en masse sippede tøser sidestillede klap i numsen med voldtægt.

What the fuck ladies? Hvad laver I!?

Snerpede kællinger forplumrede en ekstremt vigtig sag, udelukkende fordi de elskede opmærksomhed. Eller jeg ved det sgu ikke. Det kan da godt være, at de rent faktisk oplevede et klap i måsen som et overgreb, men det har jeg bare virkelig svært ved at forestille mig. 

Også bare fordi jeg er total modsat. Jeg elsker, når min tilstedeværelse får fyrene omkring mig til at ose af liderlighed, og et enkelt klap i røven i en brandert dør jeg altså ikke af. Så længe fyren fatter et nej efterfølgende, går det nok, at jeg var så lækker, at han ikke kunne styre sig, og så længe bliver jeg i aften, kan jeg se! Derfor er jeg også helt sikker på, at jeg sponsorerer en rejsning eller to, når vi skal ud med Martins fodboldhold, men det synes jeg, som sagt, bare er herligt.

”Er du klar?” råber han ude fra køkkenet. ”Mh,” siger jeg tvært og så lavt, at han kun lige kan høre det. Han har nemlig godt af at blive mindet om, at det stunt i går ikke var okay. Han er stadigvæk langt fra at være tilgivet – det kommer til at tage nogle uger endnu, men bare fordi vi ikke er okay, kan jeg jo godt få en sjov og hyggelig aften alligevel, og chancerne for at det lykkes, er kun blevet større efter selvtillidsboostet.

To timer senere…

Jeg griner højt og oprigtigt, mens jeg slår hovedet tilbage i en sensuel bevægelse, som får mit hår til at blafre. Da grinet er overstået, smiler jeg kækt og løfter mine flirtende øjenbryn, mens jeg anklager ham for at være fuld af pis. Det er Mikkel, jeg snakker med, anføreren på Martins hold.

Jeg har altid været ukontrollerbart tiltrukket af den knægt. Jeg ved ikke, om det skyldes hans alfahan-agtige natur eller hans helt igennem perfekte udseende – det er nok en blanding. 

Han ligner lidt Zac Efron – altså efter Zac blev til en mand og altså ham barnet fra High School Musical. Håret er nærmest en-til-en det samme, og der er også enorme lighedstræk med øjnene. Mikkel er dog væsentlig højere end Zac, og så har jeg ladet mig høre fra Martin, at det er tvivlsomt, at Zac er lige så veludrustet, som Mikkel er.

Det skulle være en ren anakonda, han render rundt med mellem benene, og vel og mærke en anakonda efter fortæring af velvoksen ged. Ifølge Martin er det nemlig både længden og tykkelsen, der er decideret skræmmende.

Ud af øjenkrogen spotter jeg Martin, der kigger min vej. Han bevæger sine læber for at fortælle mig noget, men jeg befinder mig ganske enkelt for langt væk fra ham til, at jeg kan høre, hvad han prøver at sige. Selvom jeg ikke har taget nogen kurser i mundaflæsning, er jeg dog ret sikker på, at han siger: ”Kom lige med ud engang. Jeg vil gerne lige snakke.”

Jeg trækker bare på skuldrene og peger på mine ører og disker op med et fortvivlet ansigtsudtryk for at fortælle ham, at jeg ikke kan høre ham. Han kigger lettere opgivende på mig, fisker mobilen op af lommen og giver sig til at skrive en besked. Få sekunder senere vibrerer det svagt fra min håndtaske. Jeg graver telefonen op og får bekræftet, at mine mundafslæsningsevner ikke er helt håbløse.

Det er tydeligt, at han prøver at redde trådene ud, og jeg fornemmer også, at han er lidt jaloux over, at jeg spiller op til Mikkel. Det er lidt sødt, men ikke nok til at blive tilgivet. Han skal stege lidt endnu, så jeg skriver: ”Det er lidt svært at komme ud for mig. Som du kan se, sidder jeg omringet af to velvoksne hanner på hver side. Kan du ikke smutte op i baren til Kasper? Så kan vi snakke senere?”

Kort efter ser jeg ham kigge ned i skærmen for efterfølgende at rette sit blik mod mig. Lidt tøvende nikker han accepterende og sender et fingerkys min vej. Jeg smiler, men så svagt at han formentlig er i tvivl om, hvorvidt han så et smil på mine læber eller ej. Med bedende øjne fastholder han sit blik mod mig et par sekunder, indtil han accepterer, at han ikke får mere fra mig i denne omgang. Han smiler tilbage og drager mod baren.

Jeg vender atter mit blik mod Mikkel, der kigger overbærende på mig, mens han siger: ”Krise i paradis?” Jeg nikker og siger, at jeg ikke gider at snakke om det. Jeg vil bare have det sjovt.

”Så lad os have det sjovt,” siger Mikkel og placerer sin store hånd på mit ene bare lår. Selvom vi har flirtet den seneste halve time, kommer det alligevel meget bag på mig, at han – mellem venner og bekendte – er så modig, og derfor giver min krop også et lille spjæt. Hans hånd er godt skjult under bordet, men det er alligevel lidt for modigt til mig. Derfor vil jeg også bede ham om at stoppe, men inden jeg når dette, begynder han at nusse indersiden af mit højre lår med sin pege- og langfinger.

”Uh,” siger jeg med rystende stemme og kan mærke, at jeg bliver drivvåd. ”Det er vist lidt farligt det, vi har gang i her.”

Han trækker bare på skuldrene og lader sine fingre skubbe trussekanten til side for herefter at stikke dem blidt op i mig. Fuck, hvor er det frækt. Med et stålfast blik penetrerer han mit sind, samtidigt med hans fingre gør det samme ved mig kropsligt. 

Han lader dem forsvinde helt op i mig, og jeg mærker begge fingerspidser kysse mit G-punkt, hvilket får mig til at give et lille hvin. Jeg kigger panisk rundt, men folk omkring os er heldigvis ekstremt berusede og begravede i opmærksomhedssugende samtaler. Puha, ingen opdagede noget.

Mikkel fører sin mund helt hen til mit højre øre og visker: ”Kom for mig.” Herefter mærker jeg til min store nydelse, at han bevæger sine fingre hurtigt frem og tilbage i mig, mens han med tommelfingeren stimulerer min klitoris på en mere behagelig måde, end både hvad jeg selv og min nye Womanizer er i stand til. 

Og så siger man, at mænd ikke kan multitaske?

Jeg kan ikke styre mine vejrtrækninger, der bliver voldsommere og voldsommere. Uden at tænke over det griber jeg hårdt fat i bordkanten med begge hænder, mens jeg bider mig hårdt i underlæben for at undgå at stønne. Det lykkedes at holde stønnet tilbage, men vriddene i kroppen og vejrtrækningen kan jeg ikke styre. ”Stop,” hvisker jeg, men han stopper ikke. Han siger bare: ”Hvorfor? Du kan jo tydeligvis godt lide det, ikke?”

”Stop for fanden,” hvisker jeg, men det er allerede for sent. Orgasmen rammer som et godstog og tager kontrol over min krop. Overmandet af nydelse intensiverer jeg mit greb i bordkanten, mens jeg bevæger mine hofter hurtigt frem og tilbage for at få ham til at penetrere mig endnu hurtigere og dybere. Mine ben ryster, og pauserne mellem mine åndedrag bliver kortere og kortere. Jeg bider mig endnu hårdere i underlæben, mens jeg sagte udbryder: ”Fuck ja. Fuck, fuck, fuck. Stop, stop, stop. Det går ikke!” Han stopper ikke, men jeg tvivler også på, det havde gjort nogen forskel. Det snurrer nemlig allerede i mit underliv, og jeg mærker et par tårer trille ned af mine kinder.

Alle lyde omkring mig ophører i 30 sekunder, hvor jeg bare svinder hen i nydelsens palads. Nærmest med et vender støjen omkring mig tilbage, og i samme nu bliver jeg sygeligt bevidst om, at mine ben ryster, og at jeg sidder med lukkede øjne og begge hænder med et solidt greb om bordkanten.

Med en blanding af velbehag og angst i kroppen åbner jeg langsomt mine øjne. Sædvanligvis elsker jeg opmærksomhed, men nu frygter jeg virkelig, at en masse øjne og åbne munde peger min vej. Til min store lettelse er alting som for to minutter siden. De fulde tosser, vi sidder sammen med ved bordet, har intet opdaget. De er stadigvæk i færd med at fortælle vigtige historier, som i bund og grund ikke rager nogen.

Jeg vender forsigtigt hovedet mod Mikkel. Langsomt fører han sin højre hånd mod sit ansigt. Han åbner munden, samtidigt med han lukker sine øjne og stikker sine to våde fingre ind i gabet. Han lukker munden og slikker på fingrene. ”Mh,” siger han med sin dybe røst, hvorefter han lader fingrene forlade sin mund. Med samme opmærksomhed, som en musvåge betragter sit bytte, følger jeg hans hånds bevægelse. Den nærmer sig glasset.

Han griber fat om det og med en stemmeføring, der afslører, at han er helt upåvirket af situationen, siger han: ”Skål.” Forvirret og forfjamsket gengælder jeg hans hilsen. 

Vi drikker et par tåre. Han så mange, at han tømmer sin øl.

Han sætter i en rolig bevægelse glasset fra sig og siger : ”Kunne du drikke en øl mere?” ”Øh ja, det kan jeg vist godt,” hører jeg mig selv sige i et tonefald, der afslører, at jeg er så overrumplet og rundt på gulvet, at jeg ikke engang længere kan mit eget navn.  

Optimér dine oplevelser med vores sexnoveller

Rigtig mange bruger vores sexnoveller i forbindelse med onani. Du kan få endnu mere ud af din onani ved at bruge specialudviklede produkter til dette formål.

Hvis du er mand, kan du tjekke vores oversigt over følgende produkter, der stensikkert kan øge kvaliteten af din onani:

Hvis du er kvinde, kan disse produkter øge kvaliteten af dine onanisessioner: