Derfor skal du prøve en dildo af metal

Spørger du os, er metal dildoer undervurderede. Mange har hverken kendskab til dem eller prøvet dem, hvilket er en skam. En af årsagerne er med garanti, at udvalget af dildoer af metal, ikke er prangende. Det er derfor ikke helt forkert at kalde metal dildoer for ualmindelige. 

Ligesom dildoer af glas, er metal dildoer super glatte og gør derfor indførslen til en behagelig fornøjelse. 

Hvad er der særligt ved en metal dildo?

Hvis du overvejer om en metal dildo er noget for dig, kan du i det følgende blive klogere på, hvorfor du bør overveje at springe ud i det og prøve en dildo af metal.

Tungere end traditionelle dildoer

Metal dildoer eller dildoer af rustfrit stål benyttes ofte af mere erfarne brugere af sexlegetøj. Denne type dildo giver nemlig en mere intens følelse ved brug, idet det først og fremmest ikke er et materiale som giver efter og former sig efter din anatomi. Man vil derfor ofte opleve, at en dildo af metal føles af mere, end hvis man brugte en tilsvarende størrelse dildo af plastik. 

Metal er, som du sikkert ved, heller ikke ligefrem et let materiale, hvilket også kan bidrage til en oplevelse udover det sædvanlige, da tyngdekraften sørger for, at den tunge dildo bliver trukket ned mod jorden og dermed stimulerer på en måde som en almindelig og mere let dildo aldrig ville kunne matche. Den høje vægt kan betyde, at stimuleringen af fx G-punktet bliver ekstra intens, idet dildoen, grundet sin vægt, selv presser på det følsomme område. 

Nem rengøring

Der kan være stor forskel på, hvor let er at rengøre en dildo. Dildoer af metal er dog yderst nemme at have med at gøre, når det kommer til at holde dem rene og som nye.

Rengøringen kan let klares ved at dyppe dildoen i kogende vand eller ved at tørre den over med en desinficerende væske såsom sprit eller sexlegetøjs-rens. 

Leg med temperaturen

Der er særligt én grund til, at vi synes alle skal prøve en dildo af metal mindst én gang i tilværelsen. Metal har den egenskab, at det er meget temperaturfølsomt, hvilket betyder, at du kan køle dildoen ned eller varme den op og efterfølgende benytte den til onani som sædvanligt.

Oplevelsen bliver dog alt andet end sædvanlig, da en henholdsvis kold eller varm dildo vil føles helt særlig, når du indfører den.