Sexnovelle: Det heldige uheld

Det heldige uheld

Solens stråler bager på min pande og mine bare arme, samtidig med vinden blæser mit hår bagover. Jeg mærker, at sveden kravler ned over mine kinder, og at mine lår syrer en smule til, men det er egentlig bare rart. Det minder mig nemlig om, at jeg er aktiv, og det holder jeg ganske meget af.

Efterhånden har jeg vel tilbagelagt otte kilometer på mine rulleskøjter. Det er den hidtil længste tur i år, så det er ikke så mærkeligt, at det sætter sig i lårene. 

Vejret har ikke været med en rulleskøjte-fanatiker som mig indtil videre i dette kalenderår. Alt for meget nedbør og gråt og kedeligt vejr. Derfor er det indtil nu ikke blevet til mange gode ture, men i dag er anderledes. Her er forholdene ideelle, og det udnytter jeg i fulde drag.

Jeg kigger på mit pulsur og kan se, at min puls ligger på omkring 120, og at klokken nærmer sig de 14:00. Så har jeg jo travlt, hvis jeg skal nå min aftale med min bedste ven Marcus her klokken 14:30. Vi har planlagt at spise sen middagsmad sammen et sted i byen og lige vende verdenssituationen.

Marcus og jeg har set rigtig meget til hinanden på det seneste, efter at min kæreste og jeg gik fra hinanden. Det har virkelig været rart, at han bare har været der 110 %. Ellers havde jeg nok følt mig endnu mere alene, end jeg har gjort.

Det er lidt af en omvæltning at blive single. Ekskæresten og jeg var jo sammen næsten hver dag. Så vænner man sig altså bare til at have selskab. 

Selvom bruddet har været hårdt, fortryder jeg ikke, at jeg tog den beslutning. Hun var en sæk, som ikke fortjente mig. Hun måtte bare ud. Det kunne ikke være anderledes. 

En af mine venner fortalte mig, at han havde set hende på Tinder. Først lod jeg tvivlen komme hende til gode og sagde en dag i en lidt spøgefuld tone, at jeg havde hørt, at der var en, som havde stjålet hendes billeder og brugt dem på Tinder.

Hun stivnede af mine ord, hvorefter hun grinte smånervøst og gav sig til at svine vedkommende til. Jeg kendte hende så godt, at jeg udmærket godt vidste, hvornår hun løj, og hvornår hun fortalte sandheden, og her løj hun desværre. Jeg var ikke i tvivl. Jeg begyndte derfor at bore i det, og jo mere, jeg borede i historien, desto mere borede et spyd af bedrag sig gennem mit hjerte.

Hun havde ikke bare lige oprettet sig for sjov en enkelt dag. Nej… Det havde stået på i længere tid, og hun havde mødtes og knaldet med flere derinde fra. 

Jeg ved ikke, om der findes nogen forhold, som kan overleve et sådant svigt fra den ene part. Hvis der gør, var det i hvert fald ikke vores. Jeg gik helt fucking amok, da hun blottede sandheden for mig, og kastede rundt med alt det fucking nips-lort, som hun havde invaderet min lejlighed med de seneste mange måneder. Efter mit fysiske vredesudbrud bad jeg hende arrigt om at skride og aldrig nogensinde vise sit klamme ansigt hos mig igen.

Det var uundgåeligt og den rette beslutning. Det ved jeg. Men selvom det var det, har de efterfølgende måneder været meget hårde. Vi nåede at være sammen i næsten fem år, så hun var jo nærmest blevet hele min verden. Tosomheden når virkelig at vokse sig stærk i løbet af så mange år, og så mange år i et forhold resulterer også i, at man glemmer at være single. Man bliver så at sige dårlig til det.

Jeg ved, at jeg kommer til at nyde singletilværelsen igen, når jeg engang får omstillet mig, for der er en masse fordele ved at være en fri fugl. Det er da for eksempel fantastisk, at jeg atter må være sammen med alle dem, som jeg har lyst til, men indtil videre er det ikke gået super godt på jagtmarkerne.

Jeg har været i byen et par gange, men mit game er sgu blevet rustent. Enten tør jeg ikke henvende mig til det modsatte køn, eller også får jeg drukket mig alt for meget mod til, så jeg bare bliver decideret ynkelig og ucharmerende. Men det skal nok komme igen. Jeg skal bare lige have sat det første kryds i bogen og vise over for mig selv, at jeg stadigvæk godt kan, og at der er andre, som gerne vil have mig.

Om 20 meter skal jeg svinge til højre, og så har jeg kun omkring 500 meter til min lejlighed. Jeg kigger på uret igen og kan se, at den nu er 14:07. Jeg kan nok lige nå min aftale med Marcus, hvis jeg tager et lynhurtigt bad og har en god hårdag. Grundet travlheden vælger jeg at undlade at tage farten af i højresvinget. 

Jeg mister kontrollen og evner ikke at blive på fortovet. Vaklende og ude af balance ender jeg på vejen med kurs mod modsatte vejbane, som er fyldt med modkørende biler. Det er ikke godt det her! Panikken pibler i min krop, som myrene i en myretue. Jeg forsøger desperat at dreje til højre for at undgå kollision.

Det lykkes mig at dreje, men jeg kommer så meget ud af balance, at jeg må overgive mig til Styrtets Gud. Jeg tager fra med hænderne og kan mærke et knæk i begge mine håndled, så snart disse rammer den mørke asfalt, som er blevet godt opvarmet af solens varme stråler. Av for helvede, hvor gør det ondt. Jeg ligger og vrider mig i smerte. Lyden af en bil, der bremser hårdt op, rammer mine ører. 

Jeg bider tænderne sammen, og mine øjne er lukkede. Det gør så ondt, at jeg ikke evner at se, hvad der foregår omkring mig.

”Er du okay?” råber en fremmed mand.
”Jeg tror, at mine håndled er brækkede,” stønner jeg forpustet.

Han løber helt hen til mig og lægger sin ene hånd på min skulder. ”Jeg skaffer hjælp,” siger han beroligende, hvorefter jeg kan høre, at han tager sin telefon frem og ringer til alarmcentralen.

Omkring et kvarter senere ligger jeg på en rystende seng bag i en ambulance med to ambulancefolk lænende indover mig. De spørger mig, hvor jeg har ondt, hverefter jeg forklarer dem, at jeg er ret sikker på, at begge mine håndled er brækkede. Herefter tager den ene redder fat omkring mit højre håndled med sin ene hånd, mens han bruger den anden til at bevæge min hånd op og ned og fra side til side. Han når ikke at færdiggøre sine spørgsmål omkring, hvorvidt bevægelser gør ondt, før jeg skriger: ”Ja, for fanden. Stop det!”

Han stopper med det samme og vender blikket mod sin kollega: ”Lad os give ham noget smertestillende.”

Han vender sig om og roder med et eller andet, som jeg ikke kan se, hvad er, fordi hans krop står i vejen. Efter lidt tid vender han sig igen mod mig. Nu med en sprøjte i hånden. ”Jeg giver dig noget smertestillende og beroligende. Du vil mærke et lille prik, men ikke noget voldsomt. Kort efter vil du blive søvnig, men der ikke noget farligt ved det. Bare rolig,” siger han i et behageligt og venligt tonefald. Jeg nikker og giver ham tilladelse til at stikke.

Av, tænker jeg, mens jeg bider kindtænderne sammen. Det var sgu mere end et lille prik det der, men nu er det overstået. Bedøvelsen virker vildt hurtigt. Smerterne aftager. Jeg bliver døsig. Ambulancefolkenes stemmer flyder sammen som fjern baggrundstøj. Mine øjenlåg bliver tunge som bly. Søvnen opsluger mig.

Jeg slår øjnene forvirret op. Der er helt stille. Forvirret lader jeg mit blik flakke rundt i lokalet, som jeg befinder mig i. Jeg indser hurtigt, at jeg ligger i en sygeseng. Mine arme er indhyllede i gips. For enden af min seng står en smuk mørkhåret sygeplejerske. Hun smiler et smil, der får mit hjerte til at slå dobbeltslag.

”Godmorgen, Michael,” siger hun og vandrer om på siden af sengen. ”Hvordan har du det?”
”Ør,” siger jeg, ”Men jeg har ikke ondt.”
”Det var godt. Du har desværre brækket begge håndled. Heldigvis ser det ud til, at du slipper for en operation, og at leddene selv vil vokse rigtig sammen igen på sigt. Du skal dog forholde dig i ro nogle uger. Der vil senere komme en læge og forklare dig nærmere.”

Jeg nikker. Hun svæver sensuelt op på siden af sengen og lægger sin bløde, kolde hånd på min pande og smiler. Vi kigger hinanden dybt i øjnene. Hendes er funklende og kastanjefarvede. 

”Nå, men… Få lidt mere søvn, så du kan komme til kræfter igen,” siger hun med sin silkebløde, søde stemme.
”Mh,” siger jeg. Hun fastholder øjenkontakten et par sekunder, hvorefter hun går. Jeg vil ikke have, at hun forlader mig, så inden hun når ud af lokalet, råber jeg det første, som falder mig ind: ”Øh… Undskyld. Har du en kæreste?”
Hun vender sig i en kort bevægelse og smiler rystende på hovedet. ”Morfinen er da vist ikke helt ude af din krop, var?” 

Jeg mærker, at hele mit ansigt rødmer, og at min mund tørrer ud. Hold kæft, hvor er jeg en kikset idiot. Jeg griner fjoget og mumler: ”Sikkert ikke. Undskyld.”
”Det gør ikke noget,” siger hun grinende og forlader lokalet.

For fanden da også. Hvorfor skal jeg altid dumme mig sådan, tænker jeg og lukker opgivende øjnene for at fortsætte den afbrudte lur.

Jeg vågner med et sæt. Noget pusler under dynen. Med mine ømme arme trækker jeg forsigtigt dynen af mig for at afsløre, hvad der er på færde. Under dynen kommer hovedet fra min smukke sygeplejerske til syne. Hun kigger op på mig. Denne gang er hendes blik ikke blot sødt, men også frækt. Hun ruller forsigtigt mine underbukser af, så min penis kommer til syne. Hun gør store øjne, da hun ser den i fuld størrelse.

”Hold da op,” siger hun, hvorefter hun lader sine læber omkranse den. Hun fører sit hoved op og ned et par gange, og så er jeg stiv. Helt fucking stiv. Wow. Jeg tør ikke sige noget i frygt for at dumme mig endnu en gang, så jeg nyder bare dette vanvittige scenarium.

Hendes tunge er varm og fugtig, og hendes læber dejligt bløde. Hun forsøger at tage mit til roden, men må give op, da jeg simpelthen er for stor til, at det kan lade sig gøre. Hun slikker lidt på mit pikhoved og tager blidt fat i min pik og begynder at køre hånden op og ned. Herefter slikker hun langsomt med tungen fra roden og helt op til spidsen et par gange med hånden hvilende omkring glasen. 

Atter en gang fører hun munden ned til roden, men i stedet for at slikke fra roden denne gang, giver hun sig til at slikke mine testikler. Hånden lader hun fortsat hvile om mit stive pik.

Jeg kan ikke holde et støn tilbage. Det er så dejligt det her. Hun slikker min testikler et minuts tid, hvorefter hun forsigtigt sætter sig på min mave. Vi snaver dyrisk, hvorefter hun retter sig op og begynder at tage sin sygeplejerskeuniform af. Under uniformen kommer et stramtsiddende sort sæt undertøj til syne. Hendes bryster er større, end jeg havde forventet. Hendes BH gør dem ekstra fyldige. Jeg mærker liderligheden efter hende dunke i mit lem.

Hun vifter sine trusser til side og lader mig trænge op i hendes frugtige fisse. Hun skærer en smule ansigt, da min pik glider ind i hende. Da jeg er helt oppe, bider hun sig i underlæben og sender et frækt smil min vej, mens hun hvisker stønnede: ”Hold kæft, hvor er du stor.”

Hun begynder at vride kroppen frem og tilbage. Hun er så våd, at man kan høre det skvulpe, hver eneste gang hun vrider kroppen enten frem eller tilbage. Hendes åndedræt bliver hele tiden mere og mere markant. Af og til kommer der et lille støn. Det er tydeligt, at hun forsøger at være stille, men at det er for godt til, at hun helt kan holde kæft. Mens hun rider mig, knapper hun sin BH op og lader sine perfekte struttende bryster komme til syne.

Lyst til at finde en sexpartner? Tjek vores oversigt over sexdating-sider

De sidder så perfekt, som man normalt kun ser på pornostjerner. Hun læner sig forover, så hendes lækre, faste bryster rammer mit ansigt. Jeg begynder at slikke på dem; hun fortsætter ufortrødent med at ride mig. Hun skruer op for tempoet. ”Fuck, hvor er du god,” hvisker hun forpustet i mit øre.

Hun sætter sig igen ret op og skruer endnu højere op for tempoet. Hendes vejrtrækning bliver voldsommere og voldsommere, og stønnene højere og hyppigere. Det er magisk! Min pik er så stiv og smurt ind i hendes våde safter!

Hun læner sig endnu en gang ind over mig, så hendes bløde bryster rammer mit ansigt. Hun kysser mig på panden, hvorefter bider mig blidt i halsen. Så bevæger hun sig op til mit højre øre og bider mig blidt i øreflippen.

Meget forpustet hvisker hun: ”Jeg kommer så fucking meget lige nu. Knep mig!” Jeg kan mærke, at hun laver krampende bevægelser med hofterne, som hun ikke kan styre. ”Ja, ja, ja,” siger hun. ”Kom i mig,” siger hun, mens hun vrider sit underliv voldsomt.

Jeg giver mig hen til orgasmen og fylder hendes fisse med min sæd. Jeg husker ikke, hvornår jeg sidst er kommet så voldsomt. Min ekskæreste er fuldstændig glemt i dette moment. Sex mede hende her slår alt, jeg førhen har oplevet!

Hun lader sin slappe krop falde tungt ned over min. ”Fuck, hvor var det godt,” hvisker hun. Jeg nikker småforpustet. Vi snaver lidt, hvorefter hun kravler af mig. Hun klæder sig atter på og smiler lidt genert. ”Undskyld,” siger hun. ”Jeg er slet ikke sådan en type. Jeg kunne bare ikke modstå dig.”

Jeg griner forlegent. ”Må jeg få dit nummer?” siger jeg kejtet. ”Selvfølgelig må du det,” siger hun. Jeg tager min telefon frem og ser, at der ligger 23 beskeder fra Marcus. Fuck. De må lige vente. Hun siger sine cifre højt, og jeg taster dem dybt koncentreret ind. Jeg tør ikke spørge om hendes navn, så jeg kalder hende bare ”Den søde, frække sygeplejerske.”

Da hun er fuldt påklædt, går hun stille op på siden af mig. Hun læner sig ind over mig og giver mit et vådt kys, hvorefter hun siger: ”Vi ses.” Herefter forlader hun sygestuen og lukker døren blidt efter sig.

Jeg ringer med det samme op til til Marcus, der tager den efter to bip: ”Er det dig, Michael? Er du okay, hvad fanden sker der? Jeg har ringet 1000 gange. Havde vi ikke en aftale?”
”Undskyld, Marcus… Jeg styrtede på rulleskøjter og blev hentet med ambulance, og så skete der det vildeste… Jeg har den sygeste historie til dig!”
“What!? Er du okay?! Den kan jeg ikke vente med at høre,” siger han bekymret og forvetningsfuldt.
“Jeg er helt, helt okay,” siger jeg og kan ikke styre det smil, der breder sig over mit ansigt. 

Optimér dine oplevelser med vores sexnoveller

Rigtig mange bruger vores sexnoveller i forbindelse med onani. Du kan få endnu mere ud af din onani ved at bruge specialudviklede produkter til dette formål.

Hvis du er mand, kan du tjekke vores oversigt over følgende produkter, der kan øge kvaliteten af din onani:

Hvis du er kvinde, kan disse produkter øge kvaliteten af dine onanisessioner: