Domineret af min roommate

Det er dag 24 under lockdown, og jeg er ved at blive sindssyg. Den forbandede coronavirus er skyld i, at jeg er tvunget til at tilbringe mine dage i min lejlighed, som virker mindre og mindre for hver dag, der går. Jeg savner at drikke øl med gutterne eller i det hele taget at lave noget andet end at glo Netflix. Det hjælper heller ikke umiddelbart på min situation, at jeg deler tag med Lise, min roommate, som er begyndt at gå mig på nerverne.

Der er ikke noget galt med Lise – jeg kan normalt ret gode lide hende – men fordi hun er der hele tiden, har jeg bare fået nok. Det er ikke hendes skyld, for ligegyldigt hvem jeg havde været sammen med i min lille lejlighed, ville jeg før eller siden have fået lyst til at rive hovedet af vedkommende.

Lise gør ikke rigtigt det store væsen af sig, så der burde egentligt ikke være noget at blive irriteret over, men fordi vi er sammen konstant, er jeg ved at eksplodere over selv de mindste ting. I går måtte jeg eksempelvis bide mig selv i læben for ikke at give hende en verbal røvfuld, blot fordi hun havde forladt en beskidt tallerken i bunden af håndvasken i stedet for at vaske den op.

Hvis jeg skulle beskrive Lise, ville jeg nok kalde hende for en stille lille mus. Hun er en lidt nørdet type, som man ikke rigtigt bemærker. Det skulle ikke undre mig, hvis hun har klassekammerater, som stadig ikke kender hendes navn. Jeg ved, at hun er hamrende skarp og får fremragende karakterer på universitetet, men det er ikke noget, hun praler med eller fortæller om – sådan er hun ikke.

For lidt siden snublede jeg over en papkasse, som lå og flød midt på gulvet i gangen, og imens jeg stod med en dunkende storetå og ømmede mig, var jeg sekunder fra at sparke døren til hendes værelse ind og skrige ting, som jeg med garanti ville fortryde efterfølgende. Nu har jeg heldigvis talt til ti, og min ansigtskulør er gået fra ’postkasserød’ til mere menneskelig. Menneskelig er måske så meget sagt, for jeg har ikke været udenfor min dør de seneste mange uger, og det bærer min hudfarve præg af.

Jeg kigger lidt nærmere på papkassen, som må være blevet leveret med posten. Der er label på kassen med vores adresse, men der står ikke noget navn på. Pakken kunne derfor i teorien godt være til mig, tænker jeg for mig, selvom jeg udmærket er klar over, at jeg ikke har bestilt noget på nettet i lang tid.

Jeg flyver ud i køkkenet, hvor jeg finder en saks, som jeg bruger til at flå pakken op. I min iver får jeg flået lidt for hårdt i kassen, som går i to stykker, hvilket resulterer i, at al indholdet falder på gulvet. Jeg gisper højlydt, ikke grundet min klodsethed, men på grund af pakkens indhold, som nu ligger spredt udover gulvet i gangen.

Som jeg allerede har forklaret, ser jeg Lise som en stille og uskyldig pige, og derfor kommer det som et kæmpe chok for mig, at der ligger en mørk dildo, et par tuber, med hvad jeg formoder er glidecreme, og et sæt metalhåndjern. Det er næsten umuligt for mig at begribe, at artige, besindige og uskyldige Lise skulle være pakkens ejermand, men jeg ved med sikkerhed, at indholdet af pakken ikke er noget, jeg har bestilt.

Imens jeg står og glor på mit chokerende fund, hører jeg skridt ude i opgangen. Lyden af skridt bliver afløst af et sæt nøgler, der rasler, og som herefter indsættes i nøglehullet. Jeg står helt forstenet, da hoveddøren går op, og min roommate Lise træder ind. Hun får med det samme øje på rodet – hendes sexlegetøj – på gulvet, hvorefter hendes blik vendes mod mit.

”Jeg øh… troede det var… pakken er ikke til mig,”  får jeg fremstammet, imens hendes blik fortsat er rettet mod mit. Lise tager en dyb indånding.

”Hvorfor roder du i mine ting, Michael?”  siger hun koldt. Jeg aner ærligt talt ikke, hvad jeg skal svare, så jeg forbliver tavs. Dels er jeg chokeret over, at hun rent faktisk står ved, at pakkens indhold er hendes, og dels er jeg chokeret over hendes tone.

”Jeg… Jeg… Vi kan bare sige, at jeg ikke har set noget,”  siger jeg og fortsætter med at undskylde. ”Det er jeg altså virkelig ked af, Lise. Det var ikke, fordi jeg ville snage eller noget, men det…”

”Ti stille!” afbryder Lise, inden jeg når at fuldende min halvhjertede undskyldning. ”Du har åbnet min pakke, og det kommer du til at betale for!”

”Jeg tror altså ikke, at noget af det er gået i stykker, men hvis det er, skal jeg selvfølgelig nok erstatte det.”

”STILLE! Det skal jeg nok afgøre! Sæt dig hen på stolen derovre.” kommanderer Lise og peger i retning af spisebordsstolen i stuen. 

Jeg er helt rundt på gulvet af forvirring og fatter ærligt talt ikke, hvad der foregår. Sådan har jeg aldrig set hende før, men selvom hun forandret, virker hun faktisk mere ægte end nogensinde før. Det er som om, at jeg først nu ser hendes sande jeg.

Som befalet af hende sætter jeg mig i stolen, hvor jeg forbereder mig mentalt på at få skæld ud. Sådan går det dog ikke. Uden at sige et ord bevæger hun sig hen imod mig, hvorefter hun griber fat om mine arme og placerer dem bag ryglænet på stolen. Jeg mærker noget koldt om begge mine håndled og hører herefter et metallisk klik.

Da hun har fikseret mig med håndjernene, træder hun et skridt tilbage. Hun smiler ikke, hendes blik er iskoldt. Et øjeblik når jeg at tænke, om hun mon planlægger at slå mig ihjel. Det virker godt nok lidt voldsomt at myrde et andet menneske på grund af en pakke sexlegetøj, men jeg har aldrig set hende sådan før, så jeg føler mig ikke helt sikker på hendes intentioner.

Lise forlader spisestuen og forsvinder ind på sit værelse, hvor jeg kan høre, at hun roder i en skuffe. Kort efter vender hun tilbage med et relativt langt reb, som hun bruger til at binde mine ben og min overkrop fast til stolen. Jeg protesterer ikke, men betragter i stedet blot min roommate, som virker utroligt målrettet i sin gøren.

Hun binder knuderne stramt og hendes teknik afslører med tydelighed, at det ikke er første gang, hun prøver den slags. Da hun er færdig med sine knob, rejser hun sig, træder et skridt tilbage og betragter sit værk. Hun forsvinder igen ind på værelset og vender kort efter tilbage med et stykke stof, som hun binder om mit hoved, så det dækker mine øjne. Jeg kan hverken se noget eller bevæge mig, og jeg har ingen idé om, hvad formålet er.

”Så er du klar,” siger Lise. Jeg svarer ikke, for jeg ved ærligt talt ikke, hvad jeg skal sige.

Jeg hører hende komme nærmere og mærker kort efter en hånd i mit skød. For anden gang den dag gisper jeg højlydt af overraskelse over min – ved første øjekast – uskyldige roommate, der nu viser sig at være mere dæmonisk, end jeg på nogen måde havde kunnet forestille mig. 

Hendes hånd masserer lige udenpå mine bukser, inden hun knapper dem op og trækker dem og mine underbukser ned til anklerne. Jeg stritter ikke imod, selvom det alligevel ville være nytteløst, nu hvor jeg er bundet fast til en stol.

Jeg kan stadig ikke se, hvad der foregår, men jeg kan mærke, at hun tager fat om min slappe penis, som hurtigt begynder at vokse i hendes greb. Hun spiller den af på mig i en rum tid, hvorefter hun pludseligt stopper. Jeg kan høre, at hun roder med noget, men jeg kan ikke helt lure hvad. Jeg finder dog hurtigt ud af, at det er hendes hvide skjorte og bh, som hun har taget af, da jeg mærker hendes lune bryster i mit ansigt.

Med et solidt greb om mit baghoved kører hun mit ansigt rundt i hendes bløde barm. ”Slik på dem!”  kommanderer hun. Min tunge adlyder straks og dukker frem fra sit skjul i munden. Lise begynder at stønne frækt, idet min tunge kærtegner hendes bryster og brystvorter.

Brysterne forsvinder uden for min tunges rækkevidde, og jeg mærker nu igen Lises hånd om min pik, som stritter ud i luften. Via lyde og intuition fornemmer jeg, at hun nu falder på knæ, hvilket jeg kort efter får bekræftet, da jeg mærker hendes bløde læber omkranse mit pikhoved. Hun sutter og slikker, imens både hende og jeg stønner. Jeg er stadig chokeret over, hvad der foregår og med hvem, men lige nu er det alt for godt til, at jeg gør indvendinger.

Jeg mærker, at orgasmen nærmer sig, og lige inden jeg er klar til at lade fontænen eksplodere i et festfyrværkeri af sperm, stopper Lise med at sutte på min pik.

”Ingen orgasme til dig!”  lyder det bestemt fra Lise. Jeg kan høre, at hun træder væk og sætter sig i sofaen i den anden ende af stuen. ”Nu er det min tur til at blive forkælet”

Der er stille et øjeblik, inden der lyder en let summen fra sofaen, hvor Lise befinder sig. Hun begynder at stønne frækt, og jeg behøver ikke gøre brug af min bachelorgrad for at regne ud, hvad hun har gang i.

Hun stønner højere og højere, og jeg kan mærke, hvordan jeg bliver mere og mere liderlig. Der er bare ingenting, jeg kan gøre ved det, udover at sidde her og lytte til min roommate, der onanerer.

”Åh, ja. Fuck det er godt,”  stønner Lise, hvorefter hun, baseret på hendes frække støn, får en orgasme i sofaen. Herefter bliver der stille. Det eneste, jeg kan høre, er Lises forpustede vejrtrækning.

Hun rejser sig fra sofaen og lister hen imod mig. Den lille forestilling, det frække hørespil, har ikke gjort noget negativt ved min rejsning.

”Jeg er ikke færdig med dig endnu,” siger Lise med kælen stemme, hvorefter hun sætter sig overskrævs på mig og lader mig trænge helt op i hende. Vi stønner begge. Hun begynder at ride mig og sørger undervejs for igen at lade mit ansigt komme i nærkontakt med hendes nøgne bryster.

Efter først at have fået et vådt blowjob og derefter lytte til hendes frække onani, er der ikke langt til en orgasme for mit vedkommende. Det er der åbenbart heller ikke for hende, hun rider mig ikke længe, før jeg kan mærke hendes stramme fisse trække sig sammen om min pik, imens hun stønner højlydt.

”Åååååååååååh ja!” lyder det fra min roommate, som befinder sig midt i sin anden orgasme. Jeg er også ved at komme, men bliver igen afbrudt, lige inden det bliver rigtig sjovt.

Jeg er millimeter fra en kraftig orgasme, idet Lise pludseligt hopper af mig. ”Nej, Michael. Det kan du godt glemme!” siger hun bestemt, men denne gang også en smule kælent.

Der går et øjeblik, og så hører jeg igen den sagte summen fra det, som jeg formoder, er en vibrator. Med vibratoren stimulerer hun først mine testikler, herefter skaftet på penis, som stadig er vådt efter at have været oppe i hendes skede og til sidst hovedet på penis. 

Det føles rigtig rart, og jeg mærker nu for tredje gang, at orgasmen er under opsejling. Hun fortsætter med at stimulere mit lem med vibratoren, men stopper lige akkurat inden min orgasme. Sådan fortsætter hun 3-4 gange, indtil jeg er så liderlig, at selv et lille vindpust vil være nok til at få mig til at komme.

Vindpustet kommer dog aldrig, og Lise stopper ligeledes med at stimulere mig. Lyden fra vibratoren forstummer, og jeg hører mig selv – nærmest helt desperat – sige: ”Nej! Det må du ikke!” Hendes hånd er fortsat om min pik, men hun bevæger den ikke.

”Hvad?” lyder det tørt fra Lise, ”hvad må jeg ikke?”

”Stoppe! Du må ikke stoppe!” tigger jeg hende.

”Lover du så, at du aldrig mere roder i mine ting?”

”Ja, jeg lover det. Bare du ikke stopper!”  siger jeg liderligt og tryglende.

Lise bevæger hånden op og ned et par gange på min pik, men stopper hurtigt igen. Jeg SKAL have mere nu. Jeg tåler ikke at blive pint længere. Jeg forsøger at bevæge min pik i hendes hånd, men jeg er bundet for godt fast. Min orgasme er fuldstændigt i Lises varetægt.

Der er stille i et øjeblik, hvorefter jeg mærker en tunge på mit pikhoved. Tungen cirkler et par gange, hvorefter munden glubsk sluger halvdelen af mit stive lem. Lise når kun at bevæge hovedet op og ned et par gange, inden jeg når punktet, hvor der ikke er nogen vej tilbage. Jeg stønner, nærmest råber orgasmen ud, hvorefter jeg skyder en enorm ladning afsted. Jeg kan ikke se, hvor jeg rammer, men lige nu er jeg faktisk også ligeglad.

Da orgasmen har fortaget sig, sidder jeg forpustet tilbage i stolen. Bindet for mine øjne glider af, og da jeg kigger rundt i stuen, er der ingen andre end mig. Lise er tilsyneladende forsvundet, men hun sørgede dog for at låse håndjern op og løsne knuderne, så jeg kan komme fri fra stolen.

Jeg rejser mig, klæder mig på og står et kort øjeblik og sunder mig. Sexlegetøjet og den ødelagte papkasse er – ligesom Lise – forsvundet. Hun har formentlig trukket sig tilbage til sit værelse, og jeg ser ingen grund til at forstyrre hende.

Jeg kommer helt sikkert aldrig til at se på hende som den artige, stille og generte pige længere, men det gør mig egentlig ikke noget.

Jeg lovede godt nok, at jeg aldrig mere ville rode i hendes ting, men hvis dette er hendes opfattelse af en straf, er det helt sikkert ikke sidste gang, at min nysgerrighed løber af med mig, tænker jeg for mig selv og smiler.