Hvordan fremstilles en dildo?

Hvordan fremstilles en dildo?

I dette indlæg vil du støde på et eksempel på, hvordan man i dag fremstiller og producerer dildoer. Inden vi når til dette, vil vi dog blive lidt historiske og redegøre for, hvordan man gennem tiden har fremstillet kvindens bedste ven, dildoen. 

De allerførste dildoer, som blev lavet, bestod af en kombination af sten, tjære, træ og andre materialer formet som penisser. Man havde dengang ikke maskiner, så fremstillingen er udelukkende forløbet via mennesker og eventuelle hjælpeinstrumenter.

I dag kan man stadigvæk godt finde på at benytte nogen af ovenstående materialer til at producere dildoer. Der findes nemlig både sten- og trædildoer på det nutidige marked. Disse materialer er dog ikke så hyppigt repræsenterede.

I det gamle Grækenland 500 år før Kristi fødsel blev et brød, kaldet olisbokollikes, brugt til seksuel stimulering både analt og vaginalt, primært fordi dets form var penislignende. Da man ikke decideret foretog nogen bearbejdning af dette materiale med henblik på at lave en dildo, ved vi ikke, om vi vil kalde det for et decideret dildo-materiale. Om ikke andet så blev brødene i hvert fald brugt som dildoer.

Hvis vi kigger mod Asien, fortæller historiebøgerne os, at man omkring det 15. århundrede brugte dildoer af lakeret træ. Ligeledes afsløres det i historiske tekster fra 1590’erne, at der dengang fandtes glasdildoer.

I dag kan man også finde dildoer af glas. Det er ikke det mest udbredte materiale, men enhver sexshop med respekt for sig selv har dog en stak glasdildoer på hylderne.

Det mest populære materiale i dag

Inden vi retter fokus med produktionsfasen, vil vi kort berøre, hvilket materiale der er det mest populære i dag, når det kommer til dildoproduktion. 

Du har måske allerede en anelse…

I hvert fald kommer svaret her…

Det mest populære dildomateriale er i dag… 

Trommehvirvel…

Medicinsk silikone. 

Et eksempel på fremstilling af dildoer

Det samlede dildoudvalg er i dag enormt. Derfor er det også svært at svare entydigt på, hvordan dildoer fremstilles, da produktionen er forskellig fra producent til producent, og materialet har også betydning for, hvordan en dildo kreeres.

Vi vil dog gerne forsøge at blive lidt mere konkrete, og den fremstilling, som vi ønsker at zoome ind på, er forhandleren Pipedreams. Pipedream har i flere år været et af de mest respekterede dildo-brands, der findes, og de har ry for at producere nogle af verdens mest realistiske dildoer. Herunder følger en lille film, der formentlig gør dig klogere på Pipedreams dildoproduktion og produktion af dildoer i almindelighed.

Som du kan se i videoen, er produktionen af dildoer mangefacetteret. Der er både en kreativ del, der vedrører design, materialevalg og meget andet, og så er der selve produktionen, der involverer et utal af specialdesignede maskiner.