Hvorfor er dildoer større end den gennemsnitlige penis?

En undersøgelse viser, at den gennemsnitlige størrelse på en dildo, er større end den gennemsnitlige penis. Hvorfor er det sådan? Er gennemsnitsmanden ikke længere god nok til kvinden, eller ligger der noget andet bag? Læs videre og bliv klogere!

Forskning har vist, at når kvinder skal vælge en dildo til samlingen derhjemme, vælger de som oftest en størrelse som er den gennemsnitlige penis overlegen.

En gennemsnitlig penis måler omkring 13 cm., men skal man tro undersøgelsen, er det slet ikke nok for de kvinder, som køber sexlegetøj. Den gennemsnitlige længde på en dildo er nemlig helt oppe på 19 cm., hvilket altså gør gennemsnits manden 6 cm. for kort. 

Det er ikke størrelsen, men gørelsen

Du har med sikkerhed hørt en kvinde sige, at det ikke er størrelsen, men gørelsen det handler om. Der kan ikke herske tvivl om, at der er en del sandhed at finde i dette udsagn, men når det kommer til dildoer og kvinder frit kan vælge deres foretrukne størrelse, vælger de alligevel en længde som overgår de flestes. 

Man fristes til at konkludere, at udsagnet primært må være tiltænkt som en form for trøst fra kvinder, så de mænd der lander lidt under den gennemsnitlige penislængde, kan sove bedre om natten. For hvis størrelsen virkelig ikke betød noget, havde de fleste kvinder så ikke valgt en dildo hvis størrelse var mere lig gennemsnits-dilleren?

Udbuddet spiller en rolle

Hvis du tidligere har kigget udvalget af dildoer, enten for sjov eller med henblik på at købe en, har du sikkert lagt mærke til, at de fleste er relativt store. Det er derfor ikke nødvendigvis fordi kvinder foretrækker store dildoer, at de vælger en der er større end gennemsnits mandens vedhæng, for det kan også blot være fordi det er den type dildoer der er flest af. 

Hvis der er flest lange dildoer på hylderne, er chancen for, at det er en sådan kvinder vælger naturligvis også større.

Mere for pengene

En anden forklaring på, hvorfor kvinder vælger så store dildoer som de gør, kan være at flertallet er kvindelige udgaver af Joachim Von And, som gerne vil have mest muligt for pengene. 

Vælger man en stor dildo, er det ikke nødvendigvis fordi samtlige 19 cm. skal indføres i skeden. Måske kvinden nøjes med halvdelen, eller måske bruger hun endda kun spidsen. Det afgørende er dog, måske, at muligheden for at få samtlige 19 cm. er der. Havde kvinden valgt en kortere dildo, havde hun mindre længde at vælge imellem.

Forklaringen på hvorfor dildoer er større kan derfor helt simpelt være, at det er mere praktisk – man får simpelthen flere muligheder for sine penge.

Der ér også mindre dildoer derude

Selvom flertallet af dildoer altså er længere end det mest almindelige mandlige vedhæng, betyder det naturligvis ikke, at der ikke også gemmer sig kortere variationer af det populære sexlegetøj i natskufferne rundt omkring i landet. 

Det er ikke alle kvinder, der synes om at blive penetreret af et kosteskaft, hvorfor de vælger en dildo som er væsentligt kortere.