Stor dildo cover

Stor dildo – se de bedste her

Skal du fyldes helt ud og opleve ekstra kraftig stimulation, så skal du have fingrene i en stor dildo. Dildoer kommer i et utal af farver, former og materialer, men er du udelukkende på jagt efter en ordentlig bandit som kan fylde dig ud, så kig med her på siden hvor vi præsenterer dig for de 3 bedste store dildoer. 

Skal din onani være ekstra fræk og stimulerende, så bør du kigge i retning af en stor dildo. Store dildoer er dog et vidt begreb, så for at hjælpe dig på rette vej, har vi valgt at præsentere dig for vores bud på de 3 bedste store dildoer på markedet. 

Find produktguides om alverdens sexlegetøj på Temptations

Jeps, vi har skrevet en fantastisk produktguide om store dildoer, men rent faktisk er denne langt fra den eneste fremragende produktguide, du finder her på Temptations. Gå meget gerne på opdagelse i vores fulde univers og lær alt det bedste sexlegetøj at kende.

Når du har læst om de bedste store dildoer, kan du eksempelvis tjekke vores produktguides om bundløse trusser, brystklemmeranaldildoer, sexgyngerbuttplugs, penisringe, Magic Wands og glidecremer.

De 3 bedste store dildoer

I det følgende vil du blive præsenteret for de 3 dildoer vi har udvalgt som de bedste. Udvælgelsen er sket på baggrund af brugeranmeldelser og tests. 

Vi gør opmærksom på, at der optræder affiliate-links i artiklen, så skulle du beslutte dig for at købe noget, så får vi en lille andel.

You2Toys – Ekstra tyk dildo i blødt materiale (22,6 cm)

you2toys ekstra tyk dildo - guide til stor dildo

[afp id="74"]

Skal du fyldes ud som aldrig før, så fortjener denne lyserøde kæmpe et kig. 

Dildoen er ikke bare lang, men også ekstra tyk, så du er garanteret maksimal stimulation. 

Realistisk udformning

Udformningen på dildoen er ganske realistisk idet den er lavet med både penishoved og stimulerende blodårer, som sikrer at du mærker hver eneste centimeter af den store lyserøde dildo. 

Stor og blød dildo med sugekop

Materialet er blødt og minder lidt om gele eller silikone. Det særlige materiale gør den fleksibel og yderst behagelig at bruge, dog uden at den er slatten og besværlig at håndtere. 

Den store dildo kan endda stå selv ved hjælp af sugekoppen i bunden. Det kræver kun en glat overflade at sætte den fast.

Sæt dildoen fast på gulvet og sæt dig over den, eller sæt den fast på klinkerne i brusekabinen og brug den som var den en mand der tog dig bagfra. 

Mål:

  • Længde: 22,6 cm.
  • Diameter: 4,7 cm.

Det siger brugerne: 

Kilde: Sinful.dk

A
4.8/5

“Er man til at blive fyldt ud på en behagelig og ikke smertefuld måde skal man klart vælge denne!
Materialet gør at den er nem og behagelig at få op selvom man ikke er vant til den størrelse 🙂 

Jeg er super godt tilfreds!”

Pia
5/5

“Den lever helt op til mine forventninger! Fuld tilfredsstillelse! Der er rigtig god fylde og længde på og ramte de rigtige punkter! Det var en sprøjtede god oplevelse! Kan kun anbefales!!”

King Cock – Stor og realistisk dildo – (20 cm)

King Cock - stor realistisk dildo - guide til stor dildo

[afp id="75"]

Leder du efter en stor dildo som til forveksling ligner en ægte penis, så er denne realistiske dildo fra King Cock et godt valg.

Ligner til forveksling en rigtig penis

Dildoen er realistisk at se og føle på, og du vil med garanti blive behageligt stimuleret af både den store størrelse og overfladen på dildoen som er ujævn grundet de autentiske blodårer som pryder skaftet. 

Stor dildo med sugekop

Den store dildo er lavet af PVC, et relativt blødt materiale som gør dildoen fleksibel uden det er på bekostning af fastheden. 

En kraftig sugekop i bunden sørger for, at du kan sætte den fast på de fleste glatte overflader, og dermed eksperimentere med sexstillinger; siddende, stående, liggende – det er helt op til dig!

Mål:

  • Længde: ca. 20,3 cm.
  • Diameter: 5,1 cm.

Det siger brugerne: 

Kilde: Sinful.dk

Nybegynderen
4.8/5

“Har aldrig haft så intens en orgasme, hvor det bare blev ved og ved og.. Stoppede kun, fordi jeg er udmattet. Sugekoppen sidder godt fast, så længe den og overfladen er tør, når de sættes sammen. Hvis våd, glider den lidt på overfladen, men falder stadig ikke af. Fantastisk form. Nu er det lidt nemmere at komme sig over sin eks.”

Badenymfen
4.8/5

“Bruger den primært med sugekoppen på væggen i bruseren. Den sidder godt fast og bliver sidden under hele akten. Har før prøvet andre, der glider af efter et stykke tid… Har den i sort – flot farve og god struktur på dildoen. Ret realistisk faktisk med blodåreren og hovedet. Det er lækkert. Bedre end mit sidste knald.”

Mr. Softy – Stor og lang dildo (29 cm)

You2Toys mr. softy - guide til stor dildo

[afp id="76"]

Listens længdespringer er denne sorte dildo fra You2Toys – en dildo så lang, at den kan gøre selv de mest veludrustede mænd misundelige. 

Overvejer du at stille op til DM i stangspring, så kan du passende øve dig med denne i baghaven.

Kæmpe dildo med lækker ujævn overflade

Du får 29 centimeters ren nydelse, og takket være den ujævne overflade på den store dildo, er du garanteret ekstra dejlig stimulation ved brug. 

Dildoen, som godt kunne forveksles med en politistav, er ikke nødvendigvis så voldsom at bruge, som du måske forestiller dig. For selvom kalorius er en smule intimiderende takket være størrelsen, så er den lavet i et blødt materiale som tilpasser sig til dig når du bruger den. 

Mål: 

  • Længde 29 cm.
  • Diameter: 4,5 cm.

Det siger brugerne: 

Kilde: Sinful.dk

Sisi
5/5

“Den har givet mig nogle heftige orgasmer. 
Et af de mest fantasiske stykker legetøj jeg har købt. Den kan kun anbefales til andre. <3″

Dirty one
4.8/5

“Den er virkelig god og føles dejlig behagelig fordi den er så blød. På grund af formerne rammer den bare lige de rigtige steder og har givet orgasme hver gang!”