Magic Wand giver garanti for orgasme – Se de 4 bedste her

Magic Wand - Vibrator

Er du på jagt efter en Magic Wand-vibrator, men samtidig en smule overvældet over udvalget? Vi har gjort forarbejdet for dig og udarbejdet en liste over de efter vores mening fire bedste Magic Wand-vibratorer. Udvælgelsen er sket med afsæt i forbrugeranmeldelser og brugertests, udført af andre.

Du kender måske Magic Wand-vibratoren fra den amerikanske serie Sex and the City, hvor den magiske tryllestav dukkede op i et afsnit. Det har utvivlsomt hjulpet Magic Wand til større popularitet, men den primære årsag til, at netop denne vibrator er en af de absolut mest populære, er, at den fungerer virkelig godt og er meget effektiv, når orgasmen skal lokkes frem.

Magic Wand er en af de kraftigste vibratorer på markedet og fungerer perfekt til stimulering af klitoris. Og skulle du efter en hed hyrdetime ende med ømme muskler, så fungerer den faktisk også rigtig godt til at massere ømme muskler. 

Det anbefales at bruge glidecreme til din vibrator – se vores guide til glidecreme her

De fire bedste Magic Wand-vibratorer

Herunder følger en oversigt over de fire bedste Magic wand-vibratorer på markedet efter vores mening. Rækkefølgen er vilkårlig.

Bemærk, at der i det følgende vil være en række affiliate-links, hvilket betyder, at vi modtager kommission, sæt du klikker på et link og handler i den digitale forretning bagefter. Vi kan dog garantere dig for, at vi står fuldt og fast inde for de produkter og forhandlere, vi anbefaler.

Hitachi Magic Wand

Den prisbelønnede og originale Magic Wand fra Hitachi startede egentlig ud som et massageredskab til ømme muskler – i hvert fald indtil kvinder fik øjnene op for, hvor effektiv den var, når det handlede om at opnå orgasme.

Det er ikke uden grund, at magi indgår i navnet, for den kan altså et eller andet. Således fandt man i 2008 ud af, at 93% af en gruppe kvinder, som ellers ikke kunne opnå orgasme, alle endte med at klimakse takket være tryllestaven.Hitachi Magic Wand - Vibrator

Siden sin lancering er vibratoren blevet opgraderet, og du får den således nu i en trådløs udgave med genopladeligt batteri, så du ikke behøver at være i nærheden af en stikkontakt, hver gang du har lyst til at hygge.

 • Den originale Magic Wand
 • Trådløs med genopladeligt batteri
 • 4 almindelige og 4 pulserende vibrationsniveauer
 • 3 knapper for simpel betjening
 • Rigtigt gode anmeldelser

Sinful Magic Wand

Sinful står bag deres egen fortolkning af den originale Magic Wand, som her kommer i et mere stilfuldt design. Denne udgave er kendetegnet med at være meget kraftfuld i sine vibrationer – hvis du altså ønsker det. Du har nemlig mulighed for at justere intensiteten ved at skrue på drejehjulet, så du får nøjagtigt den intensitet, der skal til, for at give dig en intens og kraftfuld orgasme.

Årsagen til, at du her får ekstra kraftfulde vibrationer sammenlignet med andre Magic Wands er, at den skal tilsluttes stikkontakten. Den er altså ikke trådløs, men får til gengæld ekstra meget strøm, hvilket resulterer i en af de meste kraftfulde stave af sin slags.Sinful Magic Wand - Vibrator

Ligesom med andre Magic Wands kan også denne bruges til behagelig kropsmassage.

 • Flot stilrent design
 • Simpel betjening – enkelt drejehjul til justering     
 • Kraftig vibrator        
 • Bruger ledning og kræver derfor tilslutning

LELO Smart Wand

Kigger man på denne Magic Wand, som LELO står bag, er det tydeligt, at designet har stået højt på deres liste over forbedringer i forhold til den originale stav.

Allerøverst på listen tror vi dog, at der har stået kraftigt vibrationslegeme – for LELO Smart Wand er kendt for at kunne levere de kraftigste vibrationer af stort samtlige Magic Wands. Vibrationsniveauet kan justeres, så hvis du ikke er i humør til et mindre jordskælv i hånden, så skruer du bare ned for intensiteten.

LELO Smart Wand kommer med 8 forskellige vibrationsmønstre, som du let skifter mellem ved et tryk på en knap. Så hvis du i kampens hede får lyst til en anden rytme, så kræver det kun et enkelt tryk på den midterste knap på staven.LELO Smart Wand - Virbator

Noget særligt ved LELO Smart Wand er desuden, at den er udstyret med ”SenseTouch”, som betyder, at staven kan fornemme, hvornår der er berøring med huden og dermed justere vibrationsniveauet derefter.

 • Flot stilrent design
 • 8 vibrationsmønstre
 • De kraftigste vibrationer på markedet
 • SenseTouch-teknologi

Sinful Mini Magic Wand

”Det kommer ikke an på størrelsen,” siger man, og det må Sinful Mini Magic Wand være et særdeles godt bevis på. Her får du nemlig samme oplevelse som ved de klassiske Magic Wands i en væsentlig mindre indpakning.

Udover den lille størrelse og beskedne vægt på 170 gram, får man også en trådløs stav, der kører på batteri, hvorfor den er let at have med i tasken. Du behøver altså ikke vinke farvel til lækre orgasmer, fordi du er ude af huset.

Den lille størrelse betyder ikke, at du skal vinke farvel til funktionalitet, for staven kommer med 10 vibrationsvariationer og 8 hastigheder, du kan vælge mellem.Sinful mini Magic Wand - Vibrator

Som de andre stave er den primært beregnet til klitorisstimulation, men kan sagtens bruges til sensuel massage af din eller din partners krop.

 • Lille og handy
 • Let at have med i tasken
 • Samme funktioner som større stave
 • Trådløs med genopladeligt batteri
 • 10 vibrationsvarianter og 8 hastigheder
5/5 (27)