Sexnovelle: Min kærestes åndssvage ven

Min kærestes åndssvage ven

Jeg smækker døren hårdt efter mig, så han ikke er i tvivl om, at jeg er både dybt skuffet over og rasende på ham. Jeg var sikker på, at vi skulle have kærestetid i aften, at vi skulle ligge på sofaen og putte under tæppet, spise slik og se en god film, som jeg havde valgt, men sådan bliver det ikke nu, fordi han har inviteret sin åndsbollede ven, Peter, på besøg.

Åh, hvor er jeg hidsig! Vi har begge to ligget vandret hele ugen og knoklet over 50 timer på hver vores arbejde. Tirsdag var den eneste dag, hvor vi spiste aftensmad sammen og talte en smule. Ellers har jeg kun set lidt til ham i løbet af nætterne, når han kom hjem, og så om morgenen, inden jeg tog af sted.

Jeg håbede, at han vidste, hvor vigtigt det var, at vi dedikerede weekenderne til hinanden i de perioder, hvor der er så meget fart på, som der har været på det seneste. 

Vi har nemlig altid fri i vores weekender, så der har vi mulighed for at indhente det forsømte. Mulighed for at tale længe, dybt og intenst. Mulighed for at lære hinanden at kende igen. Mulighed for at kysse og kramme. Og mulighed for at knalde.

Det er så længe siden, at vi har dyrket sex, at jeg ikke engang husker tidspunktet. Sidste weekend havde vi heller ikke noget kvalitetstid sammen, da han var på overlevelsestur med en anden kammerat et sted i den danske ødemark. Det hidsede jeg mig ikke op over. Sådan noget skal der jo være plads til i et forhold, og det var noget, som de havde planlagt i god tid.

Men i dag er anderledes. Hans aftale kommer ud af ingenting, og jeg synes bare, at det var underforstået, at vi to skulle hygge. Han burde kende mig bedre… 

Måske hænger vredesudbruddet også sammen med, at jeg føler, at han lukker mig mere og mere ude. Han kærtegner mig ikke på samme måde som i begyndelsen af forholdet. Jeg føler mig heller ikke for alvor begæret af ham længere.

Da forholdet var helt nyt, kunne vi ikke holde fingrene fra hinanden. Vi kunne ikke engang tage toget fra Odense til Aarhus, hvor mine forældre boede, uden at vi måtte et smut ud på toilettet og knalde. Sådan er det slet ikke mere, og det går mig på. Er jeg ikke lækker mere? Og jeg ikke værd at begære? Er jeg ikke værd at kneppe?

Jeg synes ellers, at jeg gør, hvad jeg kan for at forblive attraktiv for hans skyld. Jeg lever sundt og er i fitness fire gange i ugen, så det er ikke, fordi jeg ikke står lige så skarpt, som dengang vi mødte hinanden. Jeg stadser mig også stadigvæk op dagligt, så det er altså ikke, fordi der er gået hvide tennissokker og joggingbuks i den.

Jeg lægger måske også for meget i det hele. Måske er alt, som det skal være. Måske er han bare en tankeløs torsk, som gerne vil se sin ven Peter. Ih, og så lige Peter! Jeg hader den klovn. Han er så smart og arrogant. Han gør altid nar af mig på en flabet måde, som jeg slet ikke kan have!

Og det gør det ikke bedre, at jeg synes, at han er så hamrende lækker. Jeg kan ikke døje hans personlighed, men alligevel er jeg ekstremt tiltrukket af ham, for udseendemæssigt er han lige mine type. Mørkt, tykt år, blå, fængende øjne og høje, markerede kindben. Men det skal han virkelig ikke vide. Så bliver han bare endnu mere ulidelig. 

Derfor er jeg også altid harsk og brysk over for ham. Jeg hører ofte ham og Morten tale om Peters erobringer. Han er tydeligvis en kvindebedårer, der nedlægger minimum et bytte hver weekend.

Han er ikke nærig med detaljerigdommen i sine beretninger. Han fortæller indgående om, hvor og hvordan han tager sine ofre. 

Jeg står ofte og smuglytter, når han tegner og fortæller, og på den ene side bliver jeg dybt forarget, når han udpensler, hvordan han med fysisk magt tvinger pigebørn til at deepthroate ham på diskotekstoiletter, men på den anden side bliver jeg ekstremt liderlig og ophidset. Der er noget dragende ved hans farlighed og insisteren på at tage, hvad han vil have. Jeg burde ikke være tiltrukket af fyre, der behandler kvinder på den måde, men det er jeg altså inderst inde.

Det viser jeg dog aldrig over for ham. Tværtimod. Jeg står altid og fnyser højlydt, så jeg ikke er i tvivl om, at drengene hører mig, hvorefter jeg himler med øjnene og hvisker: ”Jeg fatter ikke, hvad de ser i dig.” Nogle gange ignorerer de det, men enkelte gange spørger enten Peter eller Morten mig, hvad jeg sagde, hvorefter jeg lyver og siger: ”Ikke noget.”

Det banker på døren, som langsomt glider op. I døråbningen kommer Morten til syne. Han ligner en stor undskyldning. ”Jeg er ked af det, skat. Det er en gammel aftale… Kan du ikke bare hygge med os?” siger han i et lavmælt, undskyldende toneleje.
”Næ,” svarer jeg koncist og bidende.
”Det ville ellers være hyggeligt! Peter vil også elske det. Han er jo så pjattet med dig, som du godt ved.”
”Nå,” siger jeg og prøver at skjule min begejstring over, hvad min kæreste lige har sagt.
”Du er i hvert fald mere end velkommen. Jeg kører lige ned til slagteren og henter aftensmad. Jeg tror først, at Peter kommer om en times tid, men hvis han kommer før, må du meget gerne lige tage imod ham.”
”Okay,” siger jeg uden at værdige min kæreste et blik.

Han sukker dybt og trist, hvorefter han med forsigtige skridt nærmer sig mig. Han forsøger at kysse mig på panden, men jeg drejer hovedet væk fra ham. Endnu en gang sukker han, hvorefter han siger: ”Vi ses skat.” ”Ja, vi ses,” siger jeg. Stadigvæk uden at værdige ham et blik.

Jeg kan høre ham tage bilnøglerne ude på køkkenbordet, og kort efter hører jeg hoveddøren åbne for kort efter at lukke. Han prøvede da i det mindste, tænker jeg, men så let skal han ikke tilgives, og han skal helt sikkert ikke have sex i aften!

Jeg lukker døren til soveværelset og går efterfølgende over og roder i sokkeskuffen. I bunden finder jeg min dildo, en hudfarvet sag på omkring 20 centimeter. Jeg kravler over på sengen, hvor jeg tager mine bukser af. Åbner herefter skuffen i sengebordet og tager en glidecreme op. Jeg smører en lille klat ud på dildoen, hvorefter jeg begynder at fingere mig selv.

Jeg er mere våd, end jeg regnede med. Det må være al den snak om latterlige Peter. Efter at have givet mig selv finger lidt, skubber jeg langsomt min dildo op i mig, og med et glemmer jeg skænderiet med min kæreste. Det er så dejligt at blive fyldt ud. Jeg har hverken fået pik eller onaneret i over 14 dage, så det er virkelig tiltrængt at mærke noget oppe i sig.

Langsomt fører jeg dildoen ind i og ud af mig, så jeg lige kan vænne mig til dens størrelse. Da min fisse er udvidet og har vænnet sig til dildoens store bredde, monterer jeg den via dens sugekop på væggen for enden af sengen, hvorefter jeg ligger mig på alle fire og fører den op i mig, mens jeg befinder mig i en doggy style-position. Jeg lader den komme helt i bund i mig og udstøder et stort støn, da det sker.

Lyst til at finde en sexpartner? Tjek vores oversigt over sexdating-sider

Herefter bevæger jeg mig frem og tilbage for at lade mig penetrere af min dejlige dildo, mens jeg bruger højre hånd til at stimulere min klitoris skiftevis blidt og hårdt. Det er så dejligt. Jeg skriger og stønner. Fordi jeg ikke kan lade være. Jeg lukker øjnene og forestiller mig, at det er Peters pik. Forestiller mig, at han griber solidt fat om mine hofter, mens han trænger helt i bund i mig. Jeg skriger. Han river mig i håret. Jeg er lige ved at komme, kan jeg mærke. Shit, hvor er jeg liderlig. Jeg skriger et langt ”Åh,” og i samme øjeblik går døren til soveværelset op.

I døråbningen står Peter med et blik, som jeg aldrig har set ham have før. Han er chokeret, men tydeligvis også begejstret for, hvad han ser. ”Fuck. Hov, undskyld,” stammer han. Jeg kaster mig ned på sengen og hiver en dyne over mig, hvorefter jeg penetrerer ham med et dømmende blik og råber: ”Hvad fanden laver du, din klamme idiot?”
”Undskyld. Virkelig. Jeg ledte efter Morten… Vi har en aftale.”
”Ja, spar mig. Det ved jeg, at I har. Du kan for helvede da bare ikke åbne en dør til et soveværelse på den måde, dit perverse svin. Du måtte sgu da kunne høre, hvad der foregik,” hvæser jeg.
”Ja, undskyld. Inderst inde vidste jeg det nok godt. Jeg kunne vist bare ikke styre min nysgerrighed.”

Han skal lige til at gå, men så siger jeg: ”Den går ikke kammerat. Nu har du set mig nøgen, så skal jeg også se dig nøgen. Så vi har noget på hinanden.”
”Det tror jeg ikke er så godt. Ikke når du er Mortens kæreste og sådan. Det ville være dybt forkert.”
”Det er allerede dybt forkert. Smid bukserne.”

Han kigger tilbage for at undersøge, om Morten er i huset. Da han overbevises om, at der er fri bane, knapper han forlegent sine bukser op og trækker dem langsomt ned, så hans hvide boksershorts kommer til syne. Han har allerede rejsning. Det gør mig glad, at han kan lide, hvad han ser. Og endnu mere liderlig faktisk. Men det viser jeg ikke.

”Også underbukserne,” siger jeg hårdt.

Han nikker overgivende og trækker også sine underbukser af, så hans pik kommer til syne. Det er en perfekt pik. Ikke helt lige så stor som min dildo, men den mangler virkelig ikke noget, hvad angår længde og tykkelse. 

Jeg kan ikke styre mig ved synet af ham og hans lækre pik. Jeg vinker ham hen mod mig, og kort efter ligger vi i sengen og snaver. Før jeg ved af det er han oppe i mig. Det er virkelig ikke overlagt. Det sker bare. 

Shit, hans pik er perfekt.

Han støder hårdt et par gange og rammer mit g-punkt så hårdt, at jeg skriger. Efter 20 sekunder kommer jeg allerede for vildt. Han griber fat i min skuldre og knepper mig så hårdt, som jeg aldrig er blevet kneppet før. Det er tydeligt, at han heller ikke kan styre sig. At han bare må have mig. Han trækker næsten sin pik ud af mig, hvorefter han går helt i bund på mig ved hvert stød. Lange, brutale, dejlige stød. Det er så fantastisk. 

Jeg lader mine hænder kravle ind under hans T-shirt og sætter mine negle i hans ryg, mens jeg skriger: ”Knep mig!”

Jeg troede ikke, han kunne kneppe mig hårdere, men han skruer tempoet endnu mere i vejret og jeg kan mærke, at jeg er ved at komme igen. Han stønner lidt. Uh, hvor er det godt. Det snurrer for vildt dernede. ”Jeg kan ikke holde mig mere. Du er for fucking lækker,” siger han og stønner kraftigt, hvorefter han falder tungt ind over mig, mens vi kommer synkront.

Han ligger ind over mig i et par sekunder, hvorefter han siger: ”Fuck.”
”Ja, det må Morten aldrig finde ud af det her,” siger jeg.
”Nej,” siger han og kravler af mig. Vi klæder os begge hastigt på. Jeg rydder op i soveværelset og åbner vinduet.

Vi sætter os ud i køkkenet. Der er akavet stemning. Ingen af os siger rigtig noget. Jeg henter to sodavand og stiller dem foran os. Omkring 20 minutter efter går døren op, og Morten træder glad ind i huset med en pose fra slagteren i hånden. Han ser os sidde ved stuebordet og siger: ”Nå for den, Peter. Er du allerede kommet? Jeg håber, at Chalotte har været god ved dig.”
”Øhm, det har hun,” siger Peter, hvorefter de krammer akavet. Det ser ikke ud til, at Morten opfanger, at krammet er klodset. Gudskelov. Herefter går Morten over til mig og forsøger at kysse mig. Jeg kysser ham igen. ”Er vi okay?” siger han med bedende hundeøjne. ”Ja,” siger jeg og tvinger et smil frem, mens jeg prøver at overskue den akavede aftenen, som vi går i møde.

Morten går hen til køleskabet for at smide madvarerne deri. Peter og jeg kigger på hinanden med et betuttet blik. Så smiler han. De øjne. De smilehuller. Det kæbeparti. For fanden. Jeg har allerede lyst til at kneppe ham igen, selvom jeg godt ved, at jeg ikke bør. Fuck mand! Han kører sin fod op og ned af mit skinneben, og jeg mærker mine trusser blive helt våde. For fanden mand! Denne her aften klarer jeg mig aldrig igennem, hvis jeg bliver… 

Selvom det er svært, rejser jeg mig. Lettere forvirret siger jeg: “Jeg kan godt se, at du har været så sød at købe mad til mig, skat, men jeg har altså lavet en aftale med Signe. Vi skal have en tøseaften med sushi og pigefilm. Det er jeg ked af, men jeg er nødt til at smutte nu.”
Han kigger bedrøvet på mig og siger: “Det var da ærgerligt, men det er helt okay.” Vi kysser farvel, hvorefter jeg forfjamsket tager min jakke og akavet siger: “Kan I have en god aften, I to baryler”. 

Da jeg endelig kommer ud af huset, puster jeg tungt ud. Tusinde følelser rammer mig. Puha. Jeg har bare brug for at gå en lang tur og få clearet hovedet lige nu, så det gør jeg. Shit mand. Sommerfugle i maven. Jeg tror, jeg er forelsket. Åh nej altså!

Optimér dine oplevelser med vores sexnoveller

Rigtig mange bruger vores sexnoveller i forbindelse med onani. Du kan få endnu mere ud af din onani ved at bruge specialudviklede produkter til dette formål.

Hvis du er mand, kan du tjekke vores oversigt over følgende produkter, der stensikkert kan øge kvaliteten af din onani:

Hvis du er kvinde, kan disse produkter øge kvaliteten af dine onanisessioner: