Utro med den mandlige stripper

”Jeg skal giftes, Lise!” lød det fra min veninde Charlotte for snart 6 måneder siden, og siden hendes lykkelige bekendtgørelse har jeg haft travlt med at planlægge den store dag for hende. Ikke selve brylluppet – det må hun selv klare – men den obligatoriske polterabend, for hende og de nærmeste veninder.

Vi er en relativt stor venindeflok, som i nogens øjne nok kan fremstå en smule vilde. Når vi eksempelvis er i byen – hvilket sker ofte – er det som regel os, der drikker drengene under og ikke omvendt. Jeg kunne fortælle mange anekdoter fra vilde byture, men det må blive historier til en anden god gang. Min pointe er, at fordi vi altid går all-in, når vi er byen, skal der naturligvis heller ikke spares på noget til Charlottes polterabend. Derfor har jeg blandt andet sørget for, at der i løbet af dagen, er nok spiritus til at dække årsforbruget hos et mindre værtshus, og så har jeg selvfølgelig gjort mig umage med dagens program, som blandt andet involverer (forhåbentlig) fræk mandestrip sidst på aftenen.

Nu er dagen så langt om længe kommet. Lige nu står jeg og kigger på mig selv i spejlet på mit badeværelse. Efter en lang dag med Charlottes polterabend, som indtil videre er forløbet nogenlunde efter planen, er vi nu endt hjemme hos mig i min lejlighed, hvor det er tid til klimaks – den mandlige stripper. Jeg er temmelig beruset og har, selvom jeg ikke er meget for at indrømme det, været forbi toiletkummen for at tale med store ord – hvis du forstår, hvad jeg mener…

Efter at have opfrisket min makeup og tjekket, at der ikke sidder brækrester i mundvigen, er jeg dog igen klar til at vende tilbage til festen, som i øjeblikket er i fuld gang i min stue. Musikken buldrer ud af højttalerne og stemningen er helt fantastisk. Charlotte danser vildt rundt i min sofa og skråler med på et nummer af Westlife.

Det er godt, at min kæreste ikke er hjemme, for han ville helt sikkert ikke synes om, at en gæst hopper rundt i møblerne, som det er tilfældet her. Jeg vil ikke betegne mig selv som et ordensmenneske, tværtimod er jeg lidt af et rodehoved, og derfor er det godt, at jeg har Kim i mit liv – han har nemlig styr på sagerne, både mine og hans egne.

”KOM HER OVER, LISE!” råber Charlotte fra sofaen og overdøver Bryan McFaddens irske røst fra anlægget. Jeg ryster på hovedet og signalerer, at hun skal skrue ned for musikken. Det kommer åbenlyst ikke til at ske, hvis jeg vurderer ud fra Charlottes forargede ansigtsudtryk, så jeg bevæger mig selv hen til sofabordet, hvor jeg finder fjernbetjeningen og får skruet ned.

Jeg hæver stemmen og får gæsternes opmærksomhed ”Så, de damer! Tiden er kommet! Hvis I alle lige vil finde en siddeplads og rydde området her i midten, så er dagens sidste overraskelse lige på trapperne. Bogstaveligt talt. Hvis I er helt stille, kan I måske høre ham ude i opgangen nu.”

Der bliver helt stille for en stund, hvor alle lytter efter. ”.. eller måske ikke. Jeg går lige ud og tjekker.” siger jeg, og bevæger mig ud af stuen, gennem gangen og hen til hoveddøren. Jeg kigger ud gennem dørspionen, men der er ingen stripper i syne. Jeg tjekker tiden på min telefon og konstaterer, at han burde være her nu. Heller ikke da jeg åbner hoveddøren og lytter efter, er der nogen tegn på aftenens underholdning.

”Fuck altså!” udbryder jeg – måske lidt for højt.

”Er der noget galt?” lyder det fra bunden af trappen, hvorefter tunge hurtige skridt giver genklang i den smalle opgang.

”Øh, nejnej. Det er bare fordi…” når jeg at få sagt, inden jeg taber tråden ved synet af den græske gud, som med hastige skridt er på vej op ad trappen imod mig.

”Er du Lise?” spørger Adonis, imens han kigger spørgende på mig med sine mørke mandelformede øjne. Han rækker sin stærke næve frem.

”J-ja. Det er mig.” fremstammer jeg og griber hans hånd i et håndtryk.

”Jeg hedder Nichlas. Det er mig, der skal underholde jer her om lidt.” siger han og smiler.

Jeg tager mig sammen, byder ham velkommen og efter at have small-talket, får vi aftalt lidt af det praktiske. Det er ikke kun fysisk, jeg er tiltrukket af ham, kan jeg mærke. Vi har en rigtig god kemi og samtalen flyder let og ubesværet, selvom vi kun lige har mødt hinanden.

Helt opslugt af min samtalepartner glemmer jeg tid og sted, og vi ender derfor med at sludre lidt for længe.

”Hov… Gæsterne.” udbryder jeg pludseligt.

”Ja, det går ikke at lade dem vente. Vi ses derinde!” svarer han, hvorefter jeg vender tilbage til stuen i min lejlighed med et meget afslørende smil på læben.

Der lyder igen musik fra anlægget, som jeg dog får skruet ned for.

”Jeg har inviteret en særlig gæst i dag…” jeg trækker bevidst spændingen en smule ”… og han står klar ude i gangen nu.”

Jeg skruer igen op for musikken, og ganske kort efter kommer stripperen ind i stuen. Han er iklædt en politiuniform – meget uoriginalt – og bevæger sig rytmisk til musikken fra anlægget. Han minder mig om Channing Tatum fra Magic Mike, når han står der og svinger sensuelt med hofterne. Han kigger på mig, og jeg udpeger dagens hovedperson for ham, hvorefter han får danset sig hen til Charlotte, som sidder begejstret og hujer i sofaen.

Hun får den helt store tur af stripperen, som har alle klicherene klar i sit arsenal; varm stearin, flødeskum på dåse, massageolie og sågar en lille pisk.

Hen imod slutningen af showet – eller i hvert fald hvad jeg formoder, må være enden, for udover et par underbukser er han helt nøgen – fjerner stripperen sin opmærksomhed fra Charlotte og søger hen imod mig.

Jeg har trukket mig lidt i baggrunden, og står tilbagelænet op ad væggen ud til køkkenet – det er jo Charlotte, det handler om. Det afholder dog ikke stripperen fra at lokalisere mig og inddrage mig i forestillingen.

Han når helt frem til mig, og står danser sexet og forførende foran mig. Hans glitrende olieindsmurte krop er som skåret i granit, og jeg mærker en ustyrlig lyst til at mærke, om den føles ligeså lækker, som den ser ud.

Måske den frække stripper også er tankelæser, for i samme øjeblik som lysten melder sig, griber han ud efter mine hænder, som han placerer på sin krop. Den ene hånd på hans svulmende brystmuskler og den anden på sin stenhårde sixpack.

Jeg gisper ufrivilligt, hvilket får ham og resten af selskabet til at fnise. Stripperen fører mine hænder rundt på sin krop, og jeg kan mærke, at det virkelig tænder op i mig at røre ved ham. Jeg står og befamler ham for en stund, hvorefter han hiver en stol til sig, som han beder mig tage plads på. Jeg er praktisk talt i trance i dette øjeblik, så jeg følger bare trop og gør, hvad der bliver sagt.

Han starter med en lapdance meget lig den, som Charlotte netop har fået. Det går dog hurtigt op for mig, at denne er lidt anderledes, da hans store maskuline hænder af flere omgange diskret strejfer mine bryster. Første gang slår jeg det hen som et hændeligt uheld, men da han rører mig igen anden, tredje og fjerde gang, er jeg ikke længere i tvivl om, at det er helt bevidst.

Jeg burde måske have protesteret – især fordi jeg har en dejlig kæreste – men det gør jeg ikke. Jeg er godt liderlig, og synes faktisk bare det er super frækt, og får derfor ikke sat en stopper for den frække leg, som ligeså stille udvikler sig yderligere.

Måske fordi jeg ikke har stoppet ham indtil nu, begynder stripperen at blive mere modig og vovet, og lader nu sine hænder hvile længere på min barm, ligesom en hånd også har fundet vej til mine inderlår, ganske få centimeter fra min efterhånden sjaskvåde vagina.

Stripperen stiller sig foran mig, så hans vedhæng er direkte i mit synsfelt. Jeg kan tydeligt se, at det ikke kun er mig, der er blevet opstemt af seancen, for hans mørke underbukser kæmper en brav kamp for at holde hans bæst indespærret i stoffængslet.

Jeg kigger op og får øjenkontakt med stripperen, som smiler og giver mig et lille nik.

”Fuck det!” tænker jeg for mig selv, og griber fat om kanten af hans underbukser. Jeg trækker forsigtigt ned i dem. Jeg er tæt på at få mig et blåt øje af pikken, som skyder frem som en fjeder – til stor begejstring for de andre kvinder i selskabet. 

Stripperen finder dåsen med flødeskum frem igen og sprøjter den hvide masse på sin stive pik. Jeg stirrer bare på den.

”SLIK DEN, SLIK DEN, SLIK DEN!” lyder det først lavt og så højere og højere fra pigerne. Jeg ryster på hovedet. Jeg har Kim, det går selvfølgelig ikke, at jeg slikker flødeskum af pikken på en stripper, det er klart. Tilskuerne bliver dog ved, og stripperen har tilsyneladende masser af tålmodighed.

Jeg kigger igen op i hans brune øjne, og han gengælder min øjenkontakt. ”Fuck også, altså!” udbryder jeg, og stikker så tungen ud af munden, hvorefter jeg forsigtigt nærmer mig det flødeskumsglaserede skaft. Jeg slikker først lidt modvilligt hovedet af penis. Det smager sødt og en smule salt.

Selvom musikken er høj og overdøver det meste, kan jeg alligevel høre, at stripperen nyder berøringen fra min tunge, for der kommer små støn fra ham, som jeg umiddelbart er den eneste, som kan høre.

Jeg lader min tunge bevæge sig på penishovedet lidt endnu, inden jeg lader tungen slikke ned langs skaftet på først den ene side og herefter den anden. Da jeg har slikket det meste af flødeskummet af, tænker jeg, at jeg må være færdig. Jeg har faktisk lyst til mere, men det her er allerede langt over min grænse.

Noget tyder dog på, at stripperen ikke er klar til at holde fyraften endnu, for han lader igen dåsen med flødeskum male den hudfarvede pik helt hvid.

”SLIK, SLIK, SLIK, SLIK!” lyder det fra vores tilskuere, og jeg lader mig igen presse. Denne gang åbner jeg dog hele munden, og lader mine læber omslutte stripperens pik. Jeg tror, at han bliver en smule chorkeret, for der lyder et lille gisp fra ham, da jeg pludselig har hans penis i munden. Jeg sluger så meget af den store pik, som jeg kan have i munden, hvilket vækker stor begejstring hos mine veninder, som stadig overværer mit og stripperens improviserede show.

Imens jeg har pikken i munden, kan jeg mærke, at stripperen forsigtigt bevæger sig frem og tilbage, som var han i gang med at kneppe mig i munden. Jeg tænker, at det er en smule upassende, men på den anden side… her sidder jeg på en stol med munden fuld af fremmed pik. Han forstsætter med at bevæge sit lem forsigtigt ud og ind af min mund, og jeg vælger til sidst at lege med. Jeg griber derfor fat om det stive lem, så jeg kan spille den af på ham, imens jeg fortsat har en del af pikken i munden.

Jeg bemærker, at der bliver lidt mere stille i forsamlingen, som jeg formoder sidder helt mundlamme og overværer deres veninde, som sutter den af på en stripper.

Det er vildt frækt, og det føles herligt at have ham i munden, så jeg lader mig rive mere og mere med af situationen, indtil jeg til sidst ikke ænser, at vi befinder os i min dagligstue med tilskuere.

Jeg giver ham et vådt blowjob efter bedste evne, og jeg kan høre, at han sætter pris på min indsats, for han stønner frækt i takt med mine bevægelser. Han griber igen ud efter mine bryster, og denne gang er der ingen tvivl om, at det er helt bevidst. Jeg stritter ikke imod, og lader ham trække min sorte kjole ned, så min BH kommer til syne. Denne får han dog også hurtigt skubbet af vejen, så min barm nu er helt blottet. Han masserer mine bryster, imens jeg sutter ham, og det er helt vanvittigt frækt – og meget, meget forkert…

Jeg kan mærke, at pikken begynder at pulsere rytmisk i munden på mig, ligesom hans vejtrækning og støn er tiltaget. Jeg er ikke klar på at slutte det hele endnu, så jeg tager pikken ud af munden, rejser mig og begynder at råsnave med stripperen.

Han tager et fast greb om min røv, imens vi kysser dyrisk. Han masserer mine baller i ganske kort tid, og trækker så op i min kjole, så min røv og g-streng blottes for alle i rummet. Han giver mig et hurtigt klask i røven, og jeg kvitterer med at støn.

Der går ikke længe, før stripperen lader sin hånd finde vej til mit skød, hvor han med lidt fingerfærdighed får skubbet trussen til side, så der er fri adgang til mit underliv. Han fører to fingre op i mig, og jeg stønner nu højere end tidligere. Udover vores lyde og musikken fra højttalerne, er der ikke nogen, som siger en lyd. Da jeg på et tidspunkt vover et kig på forsamlingen, sidder de mere eller mindre alle sammen helt forstenede med åben mund og stirrer på os.

Jeg beslutter, at vi hellere må trække os, så jeg hvisker i øret på stripperen, at han skal følge med mig. Vi går ind i mit soveværelse, lukker døren bag os og kaster os så igen over hinanden

Jeg smider hurtigt trusserne, vender mig, og sætter mig på alle fire ved sengekanten. Jeg har trukket op i min kjole, så min røv er helt blottet. Der går ikke mange sekunder, før stripperen tager imod min invitation og trænger op i mig.

Han knepper mig hårdt, og jeg stønner højt. Jeg kan høre, at musikken fortsat kører inde ved siden af, hvor der nu også høres lavmælt snak. Der er ingen tvivl om, at de tydeligt kan høre både mine støn og klaskende fra mine baller, som får et frækt dask fra stripperen, som lader sin pik komme helt op i mig, igen og igen og…. Aaaaaah! Jeg bliver ramt af en kraftig orgasme, som får benene til at skælve under mig i en sådan grad, at de faktisk giver efter, og får mig til at falde sammen på maven i sengen.

Stripperen er dog ikke færdig endnu, så han lægger sig ovenpå mig og trænger igen op i mig bagfra. I højt tempo knepper han mig, indtil jeg kan høre på ham, at det er blevet hans tur.

Krampagtigt fortsætter han med at kneppe mig, imens han kommer oppe i mig. Jeg stønner, han stønner og så er der ro et øjeblik, inden han trækker sig ud og rejser sig op.

”Det var…” siger han, og tøver så. Jeg vender mig i sengen og kigger på ham, hvorefter vi begge to begynder at grine.

”Jeg må hellere se at komme videre” siger han.

Jeg nikker.

”Tak for showet.” siger jeg kælent og fortsætter ”Du skal lige have dine penge, inden du går.”

”Ved du hvad? Den her omgang er på huset. Det er vist det mindste, når nu du har været så… øhm.. Gæstfri” siger han, hvorefter vi begge griner.