Orgasmer gør dig mere produktiv

Du kender det sikkert godt; det er sidst på dagen, du er træt og udkørt fordi du kom for sent i seng dagen forinden (Damn you Netflix med alle dine gode serier at binge!), chefen har skældt ud og du har stiret i et tomt word-dokument i en times tid efterhånden. Din hjerne er gået i hi, du er doven og uproduktiv, og var det ikke fordi du fik penge for at sidde og glo ind i skærmen med det blanke kanvas på computeren, var du gået hjem for længst. 

Løsningen er dog lige indenfor rækkevidde (bogstaveligt talt, medmindre du har meget korte arme altså…) det kræver nemlig kun, at du lyner ned og forkæler dig selv med en orgasme. 

Vi anbefaler dog, at du undlader at lyne ned, før du er kommet ud på badeværelset og har låst døren bag dig eller er kommet hjem i den private bolig. Medmindre det er okay med din chef og kolleger at du onanerer ved dit skrivebord – i så fald giver du den bare gas!

En undersøgelse viser nemlig, at de folk der har fået en orgasme indenfor 24 timer, er langt mere produktive end dem der ikke har nået klimaks for nyligt. Årsagen er, at en orgasme udsender dopamin i hjernen, sammen med en øget mængde ilt. To ting, som begge har en positiv indvirkning på din mentale ydelse. 

Du vil, efter en orgasme, opleve at du er mere glad, positiv og produktiv end ellers – noget som ikke bare er en fordel for dig, men også for din arbejdsgiver som får mere for din løn. 

Et vaskeægte win-win tilfælde! 

Hvad med, at alle chefer fremadrettet sætter 15 minutter (eller bare 2 i mit tilfælde) af til at onanere i arbejdstiden? Hvad med at bossen finansierer din dildo eller fleshlight

Derfor; En orgasme om dagen holder dovenskaben og trætheden for døren.
Dét er da en god grund til at få sig en orgasme i dag, er det ikke?