Loading...

Guides

Penis Sleeve – Ekstra nydelse til ham og hende med et overtræk til penis

Penis sleeve cover - guide til penis sleeve

Med et penis sleeve kan du få en større penis! – Ja, det lyder næsten som teksten på et banner på din favorit pornoside, men den er faktisk god nok. Størrelsesforøgelsen er godt nok ikke permanent, men i kampens hede betyder det ikke noget. 

Et penis sleeve er typisk tyk i materialet, hvilket bevirker at de fleste mænd vil kunne holde længere i sengen, fordi de ikke er i direkte kontakt med kvindens vagina. Oplevelsen kan sammenlignes med at bruge et kondom. 

Det lyder måske ikke som nogen særlig god salgstale, for hvem vil frivilligt dyrke sex med kondom?

Forskellen er dog, at det tykke materiale giver ekstra fylde på penis, hvilket i den grad kommer kvinden til gode. Det er nemlig som oftest tykkelsen på kalorius som afgør hvor rart det føles for hende. 

Vores bud på de bedste penis sleeves

Et godt penis sleeve giver større fylde, stimulerer ham og/eller hende ekstra meget, og så skal det naturligvis kunne holde til at blive brugt. 

Produkterne vi har udvalgt her på siden lever alle op til førnævnte kriterier. Derudover har vi taget udgangspunkt i brugeranmeldelser og tests af penis sleeves. 

Vi gør opmærksom på, at der optræder affiliate-links i artiklen, så skulle du beslutte dig for at købe noget, så får vi en lille andel. 

Perfect Fit Fat Boy – Penis sleeve med stimulerende struktur indvendigtFat Boy - Guide til penis sleeve

Forhandler Totalpris Læs mere
328,00 DKK Besøg butikken
378,00 DKK Besøg butikken
504,00 DKK Besøg butikken

Med dette penis sleeve vil manden få en anderledes og særlig behagelig oplevelse. 

Uanset om sleevet bruges til onani eller sex med partner, er der garanti for ekstra stimulation takket være den indvendige struktur som fungerer særligt pirrende på penis.

Større penis til glæde for hende

Også kvinden vil klappe begejstret i hænderne efter at have fået tur af en penis med dette sleeve på. Med sleevet på penis øger manden nemlig omkredsen på sit lem med omkring 5 cm. Manden kan altså i den grad fylde sin partner ud, takket være den forøgede tykkelse på banditten. 

Sleevet er 16,5 cm langt, men kan strækkes så det passer i størrelsen til de heldige med en penis der er større. 

Det siger brugerne:

Kilde: Sinful.dk

De nysgerrige
4.5/5

“Fantastisk! Købte den som en overraskelse til konen og hun blev glad. Den giver lidt mere i omkreds og når jeg tog hende bagfra er det så hun dirrede. 

Eneste minus er den strammer lige rigeligt om pungen, så det kan gøre ondt at få af igen men et godt produkt som er garanti for orgasme.”

W
5/5

“Den er fantastisk.
Om du er lille-medium-stor så får din partner 5 ekstra cm i omkreds ind, nem udregning = pleasure!
Den er behagelig for begge.. Ja specielt modtageren.”

Sinful vibrerende penis sleeve  – Penis sleeve med vibrator for ekstra nydelseVibrerende penis sleeve - guide til penis sleeve

Forhandler Totalpris Læs mere
158,00 DKK Besøg butikken

Nu til et twist på det klassiske og velkendte penis sleeve; denne er nemlig med indbygget vibrator som gør sex eller onani ekstra lækkert. 

Bruger du sleevet ved onani vil du få en ekstraordinært behagelig oplevelse på grund af vibratoren og strukturen indvendigt i sleevet som trykker de helt rigtige steder. 

Hold længere under sex

Benytter du dit penis sleeve under sex, vil du opleve at du kan holde længere end normalt, samtidig med at din partner får fornøjelsen af en ekstra tyk og stor penis, som med garanti vil blive taget imod med åbne arme. 

Vibratoren er udstyrret med 10 forskellige vibrationsmønstre som du frit kan vælge mellem efter behov. 

Det siger brugerne:

Kilde: Sinful.dk

Spawn
4/5

“Godt tilfreds. Den er behagelig at have på. Skal bruges noget glidecreme til at få den på. Konen var godt tilfreds. Holder længere tid. Plus giver noget ekstra størrelse”

Pigen
4/5

“Har købt sleevet her til min kæreste, og lad mig bare sige, at det er et kæmpe hit hos os begge. Det er super blødt og lækkert og helt vildt fleksibelt, og følelsen bliver fantastisk, når man bruge godt med glidecreme. 
Min kæreste bruger sleevet selv, når han onanerer, og jeg bruger det også på ham under forspil. 

Han er glad for vibratoren, som altid bliver tændt på højeste niveau.

Det er også helt fantastisk, når vi bruger det sammen, for min kæreste bliver mere fyldig. Det – kombineret med rillerne på sleevet føles SÅ dejligt og giver virkelig noget ekstra. 

Jeg får ikke så meget ud af vibrationerne, for det er som om placeringen ikke rigtig passer til min anatomi, men vi tænder stadig vibratoren, så min kæreste kan nyde det lidt ekstra. Virkelig et dejligt stykke legetøj til os begge!”

Super Stretch – Penis sleeve med meget stimulerende overflade

Penis sleeve super stretch - Guide til penis sleeve

Forhandler Totalpris Læs mere
110,00 DKK Besøg butikken

Ved første øjekast kan dette penis sleeve måske virke en smule skræmmende, men tager du chancen og prøver det af, vil du opleve at den er alt andet end skræmmende at bruge. Tværtimod er den yderst behagelig for kvinden især. 

Særlig overflade til stimulering af kvinden

Den meget ujævne overflade på sleevet består af riller, prikker og små udstikkere som alle bidrager til en stimulation af kvindens vagina ulig noget andet. 

Manden får dog også glæde af penis sleevet som strammer lige tilpas om roden på penis og dermed fungerer som en penisring med en fyldigere og hårdere rejsning som resultat. 

Hovedet på penis sleevet er desuden forstørret med henblik på at give ekstra stimulation af kvinden G-punkt. 

SONO No 21 – Penis sleeve med alternativ udformning til ekstra glæde for hende

SONO No 21 - penissleeve - guide til penis sleeve

Forhandler Totalpris Læs mere
278,00 DKK Besøg butikken
298,00 DKK Besøg butikken

Dette sleeve er en smule alternativ i sin udformning med det formål at give kvinden en ekstraordinær oplevelse ved penetrering. 

Penis sleevet kan ganske let sættes på den erigerede penis på samme måde som et kondom, hvorefter manden kan glæde sig over en større fylde på helt op til 6 cm i diameter. 

Særligt ved dette sleeve er også, at der er hul i toppen så du kan komme i din partner selvom du har sleevet på. 

Det siger brugerne:

Kilde: Sinful.dk

Vivi151
4.5/5

“Perfekt match 😛

Jeg luftede idéen om en fyldigere stimulation for min åartner, og det var han heldigvis med på. Jeg fik frie tøjler, og efter lidt detektivarbejde fandt jeg frem til det her sleeve.

Det sidder rigtig godt på penis pga den sættes om pungen. Så skal vi ikke koncentrere os om at justere det undervejs. Den rillede struktur føles enormt dejligt i skeden, og jeg har fået den fyldighed, jeg søgte. God detalje, at den er åben i enden :P”

Hvis du er kommet igennem vores liste, men stadig er i tvivl om hvilet penis sleeve du skal vælge, så tryk på knappen nedenfor. Trykker du, bliver du ledt videre til det komplette overblik over penis sleeves hos Sinful.dk – vi garanterer, at der vil være mindst ét som falder i din smag. 

Penis Sleeve – Ekstra nydelse til ham og hende med et overtræk til penis
5 (100%) 1 vote
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *