Pigesex - fræk sexnovelle

Pigesex med en fremmed som tilskuer

Hvis jeg skal beskrive min seksualitet, vil jeg hverken betegne mig selv som homo- eller biseksuel, men den aften for efterhånden en del år siden endte jeg alligevel med at have noget af det bedste sex, jeg nogensinde har prøvet, da jeg lod mig overtale til at være sammen med min bedste veninde Sarah.

Det hele startede med endnu en af vores ugentlige byture. Vi var begge singler på det tidspunkt, så det gav fin mening for os begge at bruge weekenderne på at gå i byen, drikke kulørte drinks, danse til langt ud på natten og naturligvis kigge på fyre.

Til at starte med forløb aftenen, som den altid gjorde. Vi varmede op hjemme hos mig, hvor vi drak lidt for stærke hjemme-mixede drinks, indtil vi blev godt fulde og klar til byen. Sarah havde en stramtsiddende, lårkort kjole på. Jeg selv var iført et par stramme jeans samt en tætsiddende hvid T-shirt.

Efter at have sunget med på Britney Spears’ ”Hit Me Baby One More Time” en sidste gang (vores musiksmag hang stadig fast i 90’erne), hoppede vi i stiletterne, som nok var et par centimeter for høje, vores promille taget i betragtning.

Vi formåede dog alligevel at finde vej til vores stamsted, en lidt snusket bar hvor klientellet var tvivlsomt, men alkoholen billig. 

Vi startede stort set altid herinde, inden vi gik videre til et af byens tre diskoteker. Den aften kom vi dog aldrig videre, fordi vi faldt i snak med en fremmed mand. Min veninde Sarah havde mødt ham oppe i baren, hvor han havde introduceret sig som Bradley Pitts. Der var ingen tvivl om, at det var en form for alter ego, en hemmelig identitet, som han havde taget den aften. Under normale omstændigheder havde det nok skræmt de fleste kvinder væk, men den aften var vi særligt eventyrlystne og nysgerrige (læs: berusede).

Bradley var bestemt ikke min type mand. Han var i slutningen af fyrrene, havde et lidt usoigneret ansigt, som var gemt væk bag et mørkt gråsprængt fuldskæg. Han var iklædt en lang lysebrun trenchcoat, som var han taget ud af en spion-thriller. Måske var det en del af hans påtagede personlighed – måske Bradley Pitts var hemmelig agent?

Vi har grint meget af ham sidenhen, fordi han var sådan en unik karakter, og samtidig har vi undret os over, hvordan en fyr som ham kunne sno os om sin lillefinger og få os til at gøre ting, vi aldrig i vores vildeste fantasi havde forestillet os. 

Vi er med årene blevet enige om, at hvad han ikke havde kørende for sig med sit udseende, kompenserede han i dén grad for ved at være en troldmand med ord, og at det langt hen ad vejen var det, der betagede og fortryllede os. Når Bradley talte, hørte man efter. Man blev opslugt af hans snoede og levende fortællinger, som sikkert ikke var sande, men som i hvert fald var velfortalte.

Da stemningen nåede klimaks den aften, bad Bradley os komme med udenfor, fordi han havde et ”tilbud” til os. Sarah og jeg udvekslede skeptiske blikke, der afslørede, at vi var lige dele usikre på situationen samt nysgerrige på, hvad der ventede udenfor. Efter et par sekunders tavs kommunikation nikkede vi til hinanden som et tegn på, at vi gav Bradley og hans tilbud chancen, hvorefter vi vaklende rejste os fra vores stole og fulgte efter vores nye mystiske fremmed ven.

Da vi var kommet et lille stykke væk fra støjen fra nattelivet, pegede Bradley i retning af en halvmørk og småskummel gyde. Vi trodsede al sund fornuft og fulgte hans anvisning. Inde i gyden vendte han sig mod os. Fra inderlommen af sin trenchcoat fandt han en stak penge. Det var umuligt at vurdere nøjagtigt, hvor mange der var, men der var mange, rigtigt mange penge.

”Har I ikke lyst til at give hinanden et kys?” sagde han uden at blinke.

Hverken Sarah eller jeg havde set den komme, for snakken havde på intet tidspunkt i løbet af aftenen været tilnærmelsesvis i den lumre boldgade. Det havde vi ikke umiddelbart lyst til, fortalte vi ham. Han løftede herefter bundtet med pengesedler op og begyndte at tælle til 1500.

”I får 1500 for at kysse.” sagde han tørt uden at fortrække en mine.

”Aftale!” hørte jeg Sarah sige. Jeg kom ikke med nogen indvendinger, for jeg kunne egentlig godt bruge pengene. Vi var blot fattige studerende dengang.

Vi drejede vores ansigter mod hinanden og førte herefter langsomt disse tættere mod hinanden. Sarah lukkede sine øjne, og jeg fulgte trop. Et øjeblik efter kunne jeg mærke et sæt lune, bløde og let fugtige læber mod mine. Jeg husker, at jeg blev overrasket over, at det faktisk føltes ret godt. Bedre end jeg havde forventet i hvert fald.

Da vores læber havde sluppet hinanden kort derefter, havde vi begge kigget forventningsfuldt på vores mystiske pengemand, som leverede det, han havde lovet. Vi tog imod pengene, hvorefter der var stille et øjeblik, indtil Bradley afbrød tavsheden.

”Jeg har flere penge, og I har mere, jeg gerne vil have” sagde han. Vi var stadig rundt på gulvet og nikkede derfor bare. Han rettede sit blik mod mig og spurgte, om ikke jeg havde lyst til at mærke på Sarahs bryster. Han ville naturligvis belønne os for det, forsikrede han både Sarah og mig for.

Ud af øjenkrogen så jeg, hvordan Sarah allerede var gået i gang med at rode med sin røde kjole. Hun var tydeligvis helt klar på at tage imod tilbuddet. Jeg selv var på daværende tidspunkt ikke overbevist, men Sarah havde allerede tvunget den røde kjole nedover sine flotte velformede bryster, hvis små lyserøde brystvorter tydeligt var påvirkede af den kolde temperatur og derfor strittede lige ud i luften. Hun tog et skridt hen mod mig, så hendes bryster kom inden for min rækkevidde.

”Kom nu. Bare hurtigt.” sagde hun lettere utålmodigt, imens hun greb fat om mine håndled og trak mine hænder op til hendes nøgne bryster. Hun plantede mine hænder på hendes lune barm, hvorefter jeg lettere modvilligt begyndte at ælte dem forsigtigt.

”Kys hinanden igen” lød det fra Bradley, som stod og sugede det hele til sig. Vi adlød og kyssede igen hinanden, mens mine hænder fortsat kærtegnede Sarahs bløde bryster. Denne gang mærkede jeg også Sarahs tunge, som fandt vej ind i min mund.  Hun begyndte at stønne en smule, og jeg mærkede, hvordan temperaturen steg i min krop, da jeg hørte, hvordan hun nød mine berøringer og vores temmelig hede kys.

Vores mystiske, fremmed ven nød tydeligvis vores forestilling, for hans ene hånd var gledet ned i hans bukser, bemærkede jeg pludseligt, da jeg kort åbnede øjnene og kiggede i hans retning.

”Hvis I går hele vejen, får I 5000 kroner. Hver!” sagde han og lød for første gang mere kåd end kalkuleret.

Lyst til at finde en sexpartner? Tjek vores oversigt over sexdating-sider

Jeg ved ikke, om det var udsigten til pengene, eller fordi hun virkelig nød det, vi lavede, men Sarah greb i samme øjeblik fat om mig og trak mig helt ind til sig. Hendes hænder fandt vej til min røv, som hun tog et solidt greb om. Vi kyssede fortsat heftigt, imens jeg sneg min ene hånd ned til enden af hendes kjole, som jeg forsigtigt trak en smule op i, så hendes blondetrusser kom til syne for mig og vores tilskuer.

Med et solidt greb om hendes hofter drejede jeg hende rundt, så hendes velformede lille røv nu var lige foran mig. Hun lænede sig lidt forover, så hendes numse struttede ekstra meget. Jeg masserede hendes baller med den ene hånd, imens jeg placerede den anden imellem hendes ben. Med fingrene fik jeg skubbet trussekanten til side, så jeg kunne mærke hendes bløde og meget våde fisse. 

Ved første berøring af hendes underliv udstødte hun et ekstra højt støn. Jeg lod først en enkelt finger komme op. Derefter endnu en, som jeg kørte ud og ind, imens hun stønnede højlydt.

På et tidspunkt vendte jeg mig rundt og så da den fremmed stå med nedlynede bukser og sin stive pik i hånden. Jeg mærkede, hvordan den mærkværdige, men meget kinky situation gjorde mig endnu mere vild i varmen. Her stod jeg og gav finger til min bedste veninde, imens en fremmed mand spillede den af til os. Det tændte mig for vildt!

Sarah vendte sig om mod mig og bad mig tage mine bukser af. Jeg gjorde, som hun sagde og stod derfor kort efter med min nybarberede mis fremme i aftenmørket. 

Hendes hånd havde hurtigt fundet sig til rette i mit skød, hvor den var begyndt at massere min klitoris. Jeg havde stønnet højlydt, for det føltes vildt godt. Jeg tror måske kvinder er bedre til den slags, end mænd er, fordi kvinder har sig selv at afprøve teknikker på. I hvert fald mærkede jeg hurtigt, hvordan jeg nærmede mig klimaks af hendes frække berøringer, som tiltog i tempo, i takt med at mine støn blev højere og sværere at kontrollere.

Jeg nåede hurtigt punktet, hvor der ikke var nogen vej tilbage og lod orgasmen skylle ind over mig. Midt i min orgasme så jeg den fremmed, som med pikken i hånden, havde nærmet sig Sarah og mig. 

Jeg var dog for opslugt af min vidunderlige orgasme til at reagere på det, så jeg vendte mig atter mod Sarah, inden jeg forløst faldt sammen i hendes arme.

Mens jeg lå der, fornemmede jeg godt, at den fremmed rumsterede lidt rundt bag ved os, men inden jeg nåede at vende mig, mærkede jeg en ladning varm sæd lande på mine nøgne baller.

”Tak,” kunne jeg høre ham sige bag mig, hvorefter han lynede sine bukser op.

Efterfølgende havde vi fået de penge, som han havde lovet os, hvorefter han var forsvundet ud i mørket. 

Selvom vi tog i byen samme sted adskillige gange efterfølgende, fandt vi ham aldrig igen. Desværre, for jeg har i det skjulte gået og håbet på, at han måske en dag ville dukke op igen, så Sarah og jeg fik en undskyldning for at dyrke sex endnu en gang.

Optimér dine oplevelser med vores sexnoveller

Rigtig mange bruger vores sexnoveller i forbindelse med onani. Du kan få endnu mere ud af din onani ved at bruge specialudviklede produkter til dette formål.

Hvis du er mand, kan du tjekke vores oversigt over følgende produkter, der stensikkert kan øge kvaliteten af din onani:

Hvis du er kvinde, kan disse produkter øge kvaliteten af dine onanisessioner: