Kvinders yndlingssexstillinger - Se hvilke sexstillinger kvinderne elsker

Se, hvilke sexstillinger kvinder elsker allermest

En undersøgelse foretaget af DrEd.com, hvor mere end 2000 mennesker fra Storbritannien og USA er blevet spurgt, afslører blandt andet, hvilke sexstillinger kvinderne holder allermest af.

Ifølge respondenterne fra DrEd.com’s store undersøgelse er den sexstilling, som kvinderne altid kan lide, den gode gamle doggystyle. På baggrund af undersøgelsen er der blandt andet blevet lavet en top 10 over kvindernes favoritstillinger, og denne ser ud som følger:

 1. Doggystyle
 2. Missionær
 3. Cowgirl
 4. Missionær med benene oppe
 5. Ske
 6. 69’er
 7. Klassisk oralsex
 8. Omvendt cowgirl
 9. Trillebør
 10. ”Tabletop”

Læs også: Se, hvilke tre sexstillinger mændene bedst kan lide

Hvilke sexstillinger vil kvinderne gerne prøve?

Studiet afslører også, hvilke sexstillinger som flest kvinder allerhelst kunne tænke sig at prøve. Her ser top 3 ud som følger:

 1. ”Tabletop”
 2. Trillebør
 3. Stående 69’er

Ud over at tredjepladsen afslører, at en stående 69’er ikke blot er noget, som Casper og Frank har fundet på til Klovn Forever, så fortæller ovenstående os også, at hvis I har et spisebord derhjemme, som I endnu ikke har taget en omgang på, så vil kæresten/konen næppe klage over det.

Se også: Oversigt over sexstillinger

”Tabletop” er nemlig, hvor kvinden ligger på ryggen på et bord og manden stående trænger op i hende.

Hvad frygter kvinderne ved at prøve nye stillinger?

I undersøgelsen fremgår det også, hvad kvinder frygter ved at prøve nye sexstillinger, og her fremgår det, at det, som allerflest kvinder frygter ved at prøve en ny sexstilling, er, at de ikke er fleksible nok. Derudover er der også en del kvinder, der frygter, at stillingen kan skade dem.

Tak til Fish ‘N’ Tips

Ovenstående artikel er produceret med hjælp fra folkene bag Fish ‘N’ Tips, en hjemmeside, hvor man – udover en masse tips til fiskeri – kan finde de bedste fiskeriprodukter. Find alt fra fiskehjul til spinnestænger på siden.