Guide til sex i det fri

Guide til sex i det fri

Sex i det fri er populært blandt især unge, som fantaserer om hed sex under åben himmel. Det er dog ikke ligegyldigt hvor, hvonår og hvordan man har sex i det fri. Derfor kan du i denne guide blive klædt ordentligt på (så du senere kan klæde dig af) til sex under åben himmel.

Sex i det fri er en fantasi hos mange, det viser en undersøgelse foretaget af YouGov, som afslørede, at 49% af 18-29-årige fantaserer om at knalde under åben himmel. Vi forstår dem godt, for sex i det fri er super frækt. Det er dog også risikabelt, hvis man ikke går rigtigt til værks. 

Derfor har vi skabt denne guide til sex i det fri, så du kan få udlevet din frække fantasi.

Gode steder at have sex i det fri

Søger du forslag til oplagte steder, hvor du og din partner kan dyrke fræk sex, får du her en række forslag til mulige lokationer.

 Sex på stranden

Sex på stranden er frækt og romantisk og måske netop derfor, er strandsex en fantasi hos mange.

På stranden har man typisk ikke meget tøj på, hvilket kan gøre parterne ekstra vilde i varmen, ligesom den smule tøj man har på, hurtigt kan komme af, når lysten melder sig.

Ulempen ved en strand er dog at der på de tidspunkter, hvor det er varmt nok til at dyrke sex i vandkanten, typisk er masser af glade strandgæster, som kan gøre det svært at få ro til foretagenet. Selvom det måske kan være frækt med nysgerrige øjne under akten, vil I formentlig hurtigt få en rasende familiefar på nakken, hvis I vælger at knalde midt i ungernes sandslot.

Undgå derfor befolkede strande og vælg eventuelt en i det vestlige Jylland, hvor strandene er brede og der er klitter at gemme sig bag.  

Sex på stranden - Guide til sex i det fri

I sandet eller i vandet?

Den største ulempe ved at dyrke sex på stranden er, at der er fyldt med sand. I tanken er det måske både frækt og lækkert at kaste sig over hinanden i det lune sand, men i praksis risikerer I en smertefuld omgang sex, som I måske endda ender med at måtte afbryde. Sand har det nemlig med at komme ind alle vegne – også forneden, hvor det bestemt ikke gør noget godt. 

Forestil dig et at have sex med et kondom lavet af sandpapir – ikke specielt rart, vel? Sørg derfor for at medbringe håndklæder eller et tæppe, så I ikke ligger direkte i sandet. Vådservietter kan også være gode at medbringe, så I kan fjerne  sand fra kønsdelene undervejs.

I kan naturligvis også vælge at gøre det frække ude i vandet, hvor I typisk kan slippe afsted med lidt mere uden at blive opdaget. Det er de færreste der opdager, hvis en nysgerrig hånd finder vej ned i partnerens badebuks eller bikinitrusse, ligesom det også vil være muligt at have sex i vandet, hvis man er lidt diskret.

Husk dog på at vand, og i særdeleshed saltvand, ikke fungerer super godt som smørelse. Det kan derfor være en fordel at påføre lidt glidecreme, inden I kaster jer ud i bølgen blå for at gøre det frække.  

 • Fordele: Frækt og romantisk.
 • Ulemper: Sand. Sand over alt. Også de steder hvor sand bestemt ikke hører til.
 • Risiko for at blive opdaget: Stor

Sex i baghaven

For de mere erfarne udøvere af sex i det fri er sex i baghaven formentlig både for kedeligt og for nemt. For nybegyndere, som endnu ikke har så meget erfaring med sex under åben himmel, er baghaven dog et godt sted at starte. 

I baghaven kan I have sex i det fri på jeres præmisser og så længe ligusterhækken er nogenlunde høj og tæt, kan I uforstyrret have hed sex på plænen uden risiko for at blive opdaget. 

Det er i øvrigt rigtig lækkert at lægge sig nøgen på græsplænen, fordi de mange græsstrå kilder behageligt på kroppen. I kan dog også vælge at gøre det på et tæppe, en solseng eller måske op ad æbletræet. 

Hvis en del af grunden til at I eksperimenterer med sex i det fri er, at I synes tanken om at blive opdaget er fræk, kan I vælge at knalde et sted, hvor hækken er tynd, eller hvor eventuelt forbipasserende vil opdage jer, hvis I ikke hurtigt gemmer jer. 

Tænk på naboerne

Medmindre din nabo er vildt lækker, skal du som udgangspunkt ikke tænke på ham/hende undervejs, men inden I smider bukserne og boller som kaniner bag skuret i baghaven, bør I overveje konsekvenserne, hvis Bjarne tilfældigvis kommer forbi for at låne en kop sukker. 

Tænk jer godt om inden I dyrker højlydt sex i baghaven, for hvis I ender med at blive opdaget af naboerne, kan det gå ud over jeres forhold til dem. Det kan hurtigt blive akavet, næste gang I mødes ved postkassen, eller når I skal sidde til bords sammen ved næste vejfest. 

 • Fordele: Godt sted til begyndere.
 • Ulemper: Det går udover forholdet til naboen, hvis I bliver opdaget.
 • Risiko for at blive opdaget: Lille.

Sex i skoven

Skoven er oplagt, hvis I gerne vil dyrke uforstyrret sex i det fri. I skoven er der nemlig masser af buske, træer, sten og bakker at gemme sig bag. 

De mange gemmesteder gør, at I har masser af frække valgmuligheder, når I skal have sex. I kan gøre det op ad et træ, inde i et krat eller måske på et picnictæppe i en lysning.

Mulighederne er mange og risikoen for at blive opdaget er ikke specielt stor, hvis blot I bevæger jer lidt væk fra de mest befærdede stier.

Hvis I ønsker det, kan I dog også have sex bag et træ eller en busk i nærheden af gangstier, hvor I ved, der kommer folk. Det kan være vildt frækt at dyrke hed sex få meter fra intetanende skovgæster, men pas på at I ikke bliver opdaget!

Besøg skoven om natten

Alle der har set en gyserfilm ved, at det er når man dyrker sex i skoven i mørket, at man får en uhyggelig morder på nakken. Virkeligheden er dog ikke ligesom fiktionen på film, heldigvis, og der er faktisk god grund til at besøge skoven, når mørket er faldet på. 

I ly af mørket kan I slippe afsted med sex mere vovede steder, fordi det er de færreste, som tager på skovtur, når solen er gået ned.

I kan med fordel finde frem til en af de mange shelters, bivuakker og bålpladser rundt omkring i landet, hvor I kan tilbringe natten og dyrke fræk sex i det fri undervejs. Du kan se en liste over overnatningsmuligheder i danske skove her

 • Fordele: Et utal af steder at dyrke fræk sex i det fri.
 • Ulemper: Insekter, myg og deslige kan være forstyrrende.
 • Risiko for at blive opdaget: Lille til stor.

Sex i supermarkedet

Okayokay.. Vi advokerer ikke for, at du skal tage din partner hårdt op ad hylden med morgenmadsprodukter i din lokale Fakta – der er risikoen for at blive opdaget simpelthen for stor. Du og din partner kan dog godt slippe afsted med lidt kinky leg imens i handler ind til aftensmaden, hvis I investerer i lidt frækt udstyr.

Med et vibratoræg kan I have sex overalt!

Inden i går ud ad døren derhjemme, kan kvinden indføre et frækt og diskret lille plastik-æg i skeden og give partneren fjernbetjeningen, så han har kontrollen over de behagelige og frække vibrationer fra den lille vibrator. 

Undervejs i indkøbsturen kan han tænde, slukke og skrue op og ned for intensiteten, så den heldige kvinde får masser af dejlig stimulation – vel at mærke uden de andre handlende opdager noget som helst. 

Måske ender det med at være så frækt og lækkert, at kvinden må holde sig for munden, når orgasmen pludseligt skylder ind over hende ved mælkekøleren. Super frækt!

Sex i det fri med vibratoræg

Vibratorægget kan principielt benyttes alle steder i det offentlige, så hvis supermarkeder ikke lige er jeres kop the, kan I også tage på frække eventyr på biblioteket, i svømmehallen eller – hvis I er meget modige – til middag hos svigermor. Den eneste grænse er jeres fantasi!

 • Fordele: Super diskret og frækt. Kan benyttes alle steder i det offentlige.
 • Ulemper: Kræver forberedelse hjemmefra. Koster også lidt penge at erhverve sig.
 • Risiko for at blive opdaget: Meget lille.

Sex på legepladsen

Legepladsen er et sted for børn – lad os med det samme slå det fast! Det betyder dog ikke, at voksne ikke også kan have det sjovt i sandkassen, på gyngerne eller i klatrestativet, så længe det er efter “lukketid”. 

Der er i den grad mulighed for at tænke kreativt og opfinde nye sexstillinger undervejs, når man har gynger, vipper og karruseller til rådighed. Sex på en legeplads kan derfor blive en virkelig sjov og fræk oplevelse.

Først efter sengetid!

Vi minder igen om, at legepladser er for børn, så vær særlig varsom med sex sådanne steder, da de små uskyldige øjne ikke har godt af at se din nøgne blege krop i aktion. Vi anbefaler først sex på en legeplads når det er over sengetid, så ingen nysgerrige blikke opdager jer lege “far, mor og børn” i legehuset. 

 • Fordele: Frækt og forbudt sted at have sex. Mulighed for at gemme sig i legehuse, klatretårne og lignende.
 • Ulemper: Hvis et barn opdager jer have sex, kan det få konsekvenser.
 • Risiko for at blive opdaget: Mellemstor

Sex på rastepladsen

Når man skal, så skal man altså! 
Her taler vi ikke om at komme på toilettet, men om at have sex. Hvis du før har prøvet at tilbringe tid i en bil med din partner, hvor lysten pludselig har meldt sig, ved du godt, at der kan være rigtig langt hjem. 

En løsning kan derfor være at dreje fra på førstkommende rasteplads, parkere bilen, se jer omkring og så ellers gå til den. I kan vælge at gøre det i bilen, men siden du befinder dig her på siden, er du nok mere interesseret i at gøre det under åben himmel, hvilket heldigvis også kan lade sig gøre på en rasteplads. 

Sex på en rasteplads - guide til sex i det fri

Hvis der holder andre biler parkeret på rastepladsen, kan I måske gemme jer bag dem og håbe på, at der går lidt endnu, før de har fået strukket ben og tisset af. 

Se også: Guide til sprøjteorgasme

Hvis I er så heldige, at I er de eneste på rastepladsen, hvilket ikke er umuligt, kan I mere eller mindre have sex hvor end I har lyst. Sørg dog for at placere jer et sted hvor I kan spotte andre biler i nogenlunde god tid, så I kan så at få bukserne på igen. Det er yderst sjældent, at der kommer folk gående til en rasteplads, så I behøver som oftest kun holde øje med andre biler, som ankommer på pladsen.

I vil også ofte kunne bevæge jer lidt væk fra rastepladsen og finde et godt sted. Hvis I ikke lader jer afskrække af hygiejnen, kan I vælge at knalde på rastepladstoilettet. 

Netop rastepladser benyttes ofte af fremmede, som mødes for at have uforpligtende sex, så I er måske ikke alene, hvis I dyrker sex i det fri ved motorvejen. 

 • Fordele: Rastepladser benyttes ofte til sex i det fri.
 • Ulemper: Ikke alle rastepladser er lige egnede til sex.
 • Risiko for at blive opdaget: Mellem

Sex på marken

Man skal ikke bevæge sig ret lang udenfor de danske byer, før landskabet primært består af marker, marker og atter marker. Når landmanden ikke er i gang med at høste eller gøde, kan I passende gøre brug af de åbne vidder, og finde et sted at have sex under åben himmel.

Særligt når kornet står højt, er der gode muligheder for at gemme jer og fordi der er masser af plads, kan I uden problemer have højlydt sex i flere forskellige sexstillinger.

Timingen er vigtig

Timingen er vigtig, hvis ikke endda altafgørende, når I skal have sex på en mark. Først og fremmest nytter det ikke noget, hvis bondemanden netop har høstet, så der ikke er noget korn at gemme sig i.

Dernæst er det også vigtigt, at han ikke har gødet afgrøderne for nyligt – gæt selv hvorfor.

Slutteligt er det også en fordel, hvis han ikke er ude og lufte sin John Deere traktor, når I skal knalde på hans jord. Medmindre I er hurtige til at få bukserne på og stikke af, risikerer I at blive opdaget, eller i værste fald kørt over midt i en fræk 69’er, når den intetanende landmand kører rundt på sin mark.

 • Fordele: Danmark er dækket af marker, så der er masser af steder at vælge imellem.
 • Ulemper: En mejetærsker med kurs mod jeres gemmested kan være kritisk. 
 • Risiko for at blive opdaget: Lille

Er det ulovligt at have sex i det offentlige?

Nej, men…

Danmark er et frit land med masser af frisind og derfor blander staten sig heller ikke i, om I vælger at parre jer i det offentlige. Det er fuldt ud lovligt at have sex i det offentlige, men det er kun så længe I ikke generer folk omkring jer.

Det er ulovligt at opføre sig blufærdighedskrænkende og bliver I opdaget af den forkerte, som ender med at føle sig krænket, kan I risikere at få ordensmagten på nakken, hvis I bliver anmeldt.

Det er derfor afgørende, at sex i det offentlige ikke er krænkende for eventuelt forbipasserende, hvilket i de fleste tilfælde betyder, at I skal undgå at blive opdaget. Det gør I bedst ved at have sex på steder, hvor risikoen for at blive opdaget er lille. 

Læs mere om reglerne for sex i naturen her.

Gode ting at have med, hvis I skal knalde i det fri

Sex i det fri kan være impulsivt, men det kan også være planlagt og velovervejet. I sidstnævnte tilfælde giver det god mening at bruge lidt tid på at pakke på forhånd, så alt det nødvendige er med på tur, når I skal finde et sted at gøre det frække. 

Vi anbefaler, at du pakker følgende:

 • Tæppe – Så har I noget at ligge på, hvis underlaget ikke egner sig til nøgne kroppe
 • Vådservietter – Når I skal rydde op efterfølgende, bliver I glade for dem!
 • Prævention – Hvis kvinden ikke tager P-piller, eller du skal have sex med en fremmed, bør du huske kondom.
 • Solcreme – Nøgen hud i sommersolen lyder dejligt, og det er det da bestemt også, men ikke for længe ad gangen. Når I dyrker sex i det fri, er der dele af jeres kroppe, som normalt kun sjældent ser dagslys, som bliver eksponeret for de kraftige stråler fra solen, hvilket kan resultere i smertefulde forbrændinger.

Find en partner til sex i det fri

Hvis ikke du er så heldig, at du allerede har en partner, som du kan have sex i det offentlige med, kan du finde en på nettet.

Hvis forholdet skal være platonisk og udelukkende handle om sex, kan du overveje at bruge en af de mange sexdating-sider, som er tilgængelige på nettet. På disse kan du finde uforpligtende sex og aftale en hed og fræk date i skoven, på stranden eller i din baghave. 

Se vores oversigt over sexdating sider her.