Loading...
Viden

Sex i spil – 5 gange det fungerede (nogenlunde)

Sex i spil

Sex er en vigtig og signifikant del af tilværelsen i det virkelige liv, og derfor er det da også kun naturligt, at det også afspejler sig i spil. Hvis du kan nedkæmpe drager, crashe hurtige biler og lave headshots på stribe, så skal du naturligvis heller ikke snydes for en omgang digital sex.

Nogen gange fungerer det, andre gange gør det ikke – Vi har valgt fem som måske ikke når helt i mål, men som alligevel beviser, at sexscener har en berettigelse i spilverdenen.

1. The Witcher 3: Wild Hunt

Ligeså mærkværdigt det ville være hvis der ikke var masser af sex i et The Witcher spil, ligeså mærkeligt ville det være IKKE at have det her spil med på listen. 

I The Witcher spil-serien spiller du som Geralt of Rivia – en machomand der oser testosteron og af den årsag ikke har problemer med at få kvinder til at ligge sig for ham på stribe – noget du kan vælge at udnytte undervejs i spillet, hvis du har lyst.

Og selvfølgelig har du det! Hvis din Geralt ikke er nærig med sit underliv, så venter der flere turer i høet med smukke kvinder. Du får blandt andet også mulighed for at gøre det beskidte med troldkvinden Yennefer på ryggen af en enhjørning – fordi… Ja, hvorfor ikke?

Hele The Witcher spil-serien er fyldt med hede scener med nøgne kroppe, så der er nok at gå til. Vi har dog valgt at udpege seneste spil om monsterjægeren og kvindebedåreren Geralt.

2. GTA V

Det var kontroversielt da det kom frem, at det i GTA: San Andreas var muligt at have sex med en anden karakter i spillet. Rockstar som står bag havde dog formentlig fået kolde fødder inden udgivelsen af spillet, hvorfor det ikke var muligt at have sex når du en gang blev træt af biljagter, eksplosioner og at tæve uskyldige med en dildo.

Det blev dog muligt senere hen, takket være IT-kyndige som formåede at grave det ellers låste indhold frem og gøre det tilgængeligt for dem der måtte have lyst til at prøve det af. Samlejet i spillet var på ingen måde noget særligt rart bekendtskab takket være grafikken og den ret akavede stemning undervejs. Det forhindrede dog ikke balladen i at udvikle sig, og faktisk endte det med, at flere butikker i Australien fjernede spillet fra hylderne.

Det har dog ikke afholdt Rockstar Games fra at levere flere hede scener i de efterfølgende spil. Og selvom det ikke er noget nyt at man kan samle prostituerede op på gaden i spillet, så tog seneste nye udgave af GTA V det alligevel til et nyt niveau med muligheden for at styre sin karakter i 1. person. Pludselig kiggede du ikke længere med udefra som en pervers lurer når bilen gyngede. I stedet var du i 1. person selv inde bag de duggede ruder med hende du betaler for sex.

3. Heavy Rain

Spillet Heavy Rain føles ofte som en interaktiv film, og ingen Hollywood blockbuster er komplet uden romantik og lidt voksenleg i soveværelset. Derfor er det næppe nogen overraskelse, at Quantic Dream tog chancen og lod deres karakterer klæde hinanden af i en scene, hvor du ved hjælp af kommandoer på skærmen, får din karakter Ethan til at tage tøjet af journalisten Madison.

Scenen er filmisk i sit udtryk ligesom det meste andet af spillet, og så har du endda muligheden for, som den player du er, at liste af morgenen efter eskapaderne i dobbeltsengen. Vel at mærke uden at vække din sengepartner – du kunne da i det mindste lige efterlade en lille seddel. Typisk mænd!

4. Mass Effect 3

Ser man bort fra slutningen, så er der rimelig bred enighed om, at spillet Mass Effect 3 var et pletskud. Dels fordi historien er eminent, gameplay er godt og grafikken fin. At du undervejs i spillet også får mulighed for at ligge billet ind hos kvinder du møder, det er kun et plus!

Hvis du var fornuftig nok til at gøre tilnærmelser på Ashley Williams i spillet og i øvrigt formåede at spille dine kort rigtigt undervejs, så endte du med at blive belønnet med en sexscene som for en gangs skyld ikke føles malplaceret eller unødvendig – en bedrift der skal tilskrives holdet bag, som har formået at gøre interaktionerne mellem karaktererne yderst troværdige. Derfor føles det også velfortjent og passende når du langt om længe får Ashley med under dynen.

5. God of War III

Ikke ulig Geralt fra The Wicther spillene, så har God of Wars hovedperson Kratos dét kørende for ham, at han er en rigtig mande-mand. Det er muligt, at han ikke er guf for øjnene eller nogen snack at se på, men det afholder ikke kvinderne i spillet fra at kaste sig over halv-guden som midt i nedkæmpning af mytologiske væsner og andre guder, naturligvis finder tid til at gøre det frække.

Kratos ligger ikke på den lade side undervejs i spilserien, men højdepunktet må unægtelig være da spartaneren får lov til at placere sit spyd i skødet på ingen ringere end kærlighedsgudinden Afrodite. I øvrigt imens hendes to kvindelige håndlangere kigger på.

Udover alt besværet med at nedkæmpe guder, så virker et liv i Kratos sko måske ikke helt så slemt alligevel.

Se også:

Fremtidens sexlegetøj
Sådan bliver fremtidens sexlegetøj
Se vores bud på de bedste Fleshlights
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *