Sexdukker – Vi har samlet de 4 bedste til dig her

Sexdukker

Er du nysgerrig på mulighederne med sexdukker, og hvilke der egentlig findes – så er du kommet til det rigtige sted. Vi har lavet en oversigt over fire af de allerbedste dukker på markedet. Listen tager afsæt i brugeranmeldelser og produkttests udført af andre.

Mange har måske en forestilling om, at en sexdukke er en oppustelig kvinde, man har liggende krøllet sammen under sengen. Når liderligheden så gør sit indtog, så må man ellers i gang med at blæse eller finde pumpen til luftmadrassen, inden man kan få afløb for sine lyster. 

Men i dag er sexdukker meget mere end det. I dag kan du få sexdukker så tæt på den ægte vare, at forbrugeren kan komme i tvivl om, om det er en rigtig kvinde eller mand. 

Vi bringer dig her et overblik over sexdukker – lige fra den klassiske lolitadukke, der skal pustes op, til dukken, der sagtens kunne forveksles med en rigtig kvinde. 

Vi gør opmærksom på, at der optræder affiliate-links i artiklen, så skulle du beslutte dig for at købe noget, så får vi en lille andel.

Oversigt over de fire bedste sexdukker på markedet

Herunder følger vores bud på de fire bedste sexdukker på markedet. Listen præsenteres i vilkårlig rækkefølge. Sexdukker kommer i mange forskellige afskygninger, og vi har forsøgt at kreere en liste, der rummer forskellighed inden for feltet. Udvælgelsen er desuden sket på baggrund af brugeranmeldelser og produkttests udført af andre.

Kitty – Den ultimative sexdukke

Som vi nævnte i starten, så er nogle sexdukker kommet rigtig tæt på at ligne rigtige kvinder. Det mener vi, at sexdukken Kitty er et fremragende eksempel på. 

Kitty - sexdukker

Men det stopper faktisk ikke ved udseendet, for der er gjort rigtig meget ud af at få Kitty til at føles som den ægte vare.  

Dukken her er kendt for at være ekstremt realistisk i udseende, og hvordan den føles – både indvendigt og udvendigt føles dukken som en rigtig kvinde.  

Kitty er let at placere efter behov, så du har mulighed for at dyrke sex med hende, i hvilken som helst stilling du kan tænke dig til. Og så er der mulighed for sex i alle 3 huller – mund, vagina og numse. 

Sexdukken Kitty er én af verdens mest populære af sin slags. Hun er ikke så overraskende dyr, men til gengæld vil hun også give dig en masse fantastiske seksuelle oplevelser.

Skulle du beslutte dig for at investere i Kitty, så følger der en del “ekstraudstyr” med, i form af en USB-varmestav til opvarmning af dukken for en ekstra autentisk følelse. Ligeledes medfølger der også glidecreme, lingeri, rengøringsmidler og meget mere.

 • Én af verdens mest populære
 • Super realistisk at se og føle på
 • Lingeri, glidecreme, USB varmestav, samt meget mere medfølger
 • Kan bruges i alle stillinger

Fuck Me Silly 2 – Torso og underliv

Behøver du ikke en hel kvinde, men i stedet bare “det vigtigste”, så kommer der også sexdukker som denne, bestående af en torso med bryster og et naturtro underliv. 

Som med de fleste andre sexdukker er der også her blevet lagt stor vægt på at imitere følelsen og udseendet af en rigtig kvinde. 

Fuck me silly 2 - Sexdukker

Du kan frit vælge, om du vil tilfredsstilles via hendes bryster, hendes vagina eller numse. 

Dukken er let at rengøre med vand og kan endda komme med i bad. 

Fuck Me Silly 2 bliver belønnet med 5 stjerner over hele linjen og får i høj grad ros for at føles livagtig. Mange forbrugere har ikke kunnet mærke forskel fra dukken og så en rigtig kvinde.

 • Mellemstørrelse sexdukke 
 • Realistisk udseende og materiale
 • Let at rengøre
 • Føles som en rigtig kvinde

Oxana – en brøkdel af en sexdukke 

Behøver du ikke hele kvinden for at finde nydelse, så kan du også vælge at nøjes med dette produkt, der imiterer kvindens underliv. Her er både vagina og numse, som du frit kan fornøje dig med. 

Du får stadig en meget autentisk følelse, men der mangler selvfølgelig resten af kvinden. Er det ikke noget problem, så er denne sexdukke et rigtig godt sted at starte. Skulle du ende med at blive bidt af oplevelsen med din kvarte sexdukke, så kan du altid overveje at anskaffe dig hele pakken på et senere tidspunkt. 

Oxana Pussy and Ass - Sexdukker

Denne type sexdukke kaldes også for en pocket pussy – er det noget i den stil, du leder efter, så se vores guide til pocket pussies her.

 • Pris og kvalitet gør den til et godt sted at starte
 • Realistisk i udseende
 • Mulighed for vaginal- og analsex
 • Let at rengøre

Antonya Vidra Love Doll – Oppustelig sexdukke med Vibrator

Vi kan naturligvis ikke tale om sexdukker uden også at have den oppustelige af slagsen med på listen. 

Oppustelig Dukke med Vibrator - Sexdukker

Her har vi dog at gøre med en deluxe udgave af den klassiske lolitadukke. 

Selvom der er tale om en luksusudgave, skal også denne dog pustes op. Det luskuriøse viser derimod i dukkens meget realistiske design, og i at dukken af lavet af et lækkert materiale, der ikke minder om det, man laver badedyr af. 

Fordelen ved en oppustelig dukke er, at den kan tømmes for luft efter brug og dermed fylde langt mindre end andre sexdukker af kvindestørrelse. 

Sexdukken har hår på hovedet, der minder om den ægte vare, ligesom der er blevet gjort en del ud af ansigtet og de to huller til penetration. 

Der medfølger desuden en vibrator, der kan indsættes i dukken for ekstra nydelse. 

 • Luksusudgaven af den kendte lolitadukke
 • Kan tømmes for luft og er derfor let at opbevare
 • Medfølgende vibrator
 • Den mest vellignende oppustelige sexdukke

Hvordan bruger man sexdukker? 

De fleste sexdukker er ret nemme at gå til – det er jo trods alt fordelen ved en dukke frem for en rigtig kvinde, ingen ondt i hovedet eller andre dårlige undskyldninger. Det er bare at gå i gang. 

Dog anbefales det, aat du bruger en god vandbaseret glidecreme, da en dukke selvfølgelig ikke er udstyret med naturlig smørelse som en rigtig kvinde. 

Skal du bruge en god glidecreme, så tjek vores guide til de bedste på markedet. 

Hvordan rengør man sexdukker?

Efter du har brugt din sexdukke er det en fordel at rengøre den, så den er klar til brug en anden gang. 
Det kan heldigvis klares let ved brug af ganske almindeligt vand. 

Vil du forkæle din sexdukke ekstra meget og sørge for, at den fortsat føles som ny, så anbefales det at bruge specielle produkter til formålet. 
Du kan blandt andet få en sexlegetøjs-rens som renser og dræber bakterier. 
Derudover kan du også købe særligt pulver, som er med til at bibeholde den bløde og naturtro følelse af hud på din dukke.

5/5 (2)

Skriv et svar