Loading...

Guides

Sexdukker – Vi har samlet de 6 bedste til dig her

Sexdukker - sexlegetøj

Er du nysgerrig på mulighederne med sexdukker, og hvilke der egentlig findes – så er du kommet til det rigtige sted. Vi har lavet en oversigt over de allerbedste dukker på markedet. Listen tager afsæt i brugeranmeldelser og produkttests udført af andre.

Mange har måske en forestilling om, at en sexdukke er en oppustelig kvinde, man har liggende krøllet sammen under sengen. Når liderligheden så gør sit indtog, så må man ellers i gang med at blæse eller finde pumpen til luftmadrassen, inden man kan få afløb for sine lyster. 

Men i dag er sexdukker meget mere end det. I dag kan du få sexdukker så tæt på den ægte vare, at forbrugeren kan komme i tvivl om, om det er en rigtig kvinde eller mand. 

Vi bringer dig her et overblik over sexdukker – lige fra den klassiske lolitadukke, der skal pustes op, til dukken, der sagtens kunne forveksles med en rigtig kvinde. 

Vi gør opmærksom på, at der optræder affiliate-links i artiklen, så skulle du beslutte dig for at købe noget, så får vi en lille andel.

Oversigt over de bedste sexdukker på markedet

Herunder følger vores bud på de bedste sexdukker på markedet. Listen præsenteres i vilkårlig rækkefølge. Sexdukker kommer i mange forskellige afskygninger, og vi har forsøgt at kreere en liste, der rummer forskellighed inden for feltet. Udvælgelsen er desuden sket på baggrund af brugeranmeldelser og produkttests udført af andre.

Kitty – Den ultimative sexdukke

Som vi nævnte i starten, så er nogle sexdukker kommet rigtig tæt på at ligne rigtige kvinder. Det mener vi, at sexdukken Kitty er et fremragende eksempel på. 

Kitty - sexdukker

Men det stopper faktisk ikke ved udseendet, for der er gjort rigtig meget ud af at få Kitty til at føles som den ægte vare.  

Dukken her er kendt for at være ekstremt realistisk i udseende, og hvordan den føles – både indvendigt og udvendigt føles dukken som en rigtig kvinde.  

Kitty er let at placere efter behov, så du har mulighed for at dyrke sex med hende, i hvilken som helst stilling du kan tænke dig til. Og så er der mulighed for sex i alle 3 huller – mund, vagina og numse. 

Sexdukken Kitty er én af verdens mest populære af sin slags. Hun er ikke så overraskende dyr, men til gengæld vil hun også give dig en masse fantastiske seksuelle oplevelser.

Skulle du beslutte dig for at investere i Kitty, så følger der en del “ekstraudstyr” med, i form af en USB-varmestav til opvarmning af dukken for en ekstra autentisk følelse. Ligeledes medfølger der også glidecreme, lingeri, rengøringsmidler og meget mere.

 • Én af verdens mest populære
 • Super realistisk at se og føle på
 • Lingeri, glidecreme, USB varmestav, samt meget mere medfølger
 • Kan bruges i alle stillinger

Fuck Me Silly 2 – Torso og underliv

Behøver du ikke en hel kvinde, men i stedet bare “det vigtigste”, så kommer der også sexdukker som denne, bestående af en torso med bryster og et naturtro underliv. 

Som med de fleste andre sexdukker er der også her blevet lagt stor vægt på at imitere følelsen og udseendet af en rigtig kvinde. 

Fuck me silly 2 - Sexdukker

Du kan frit vælge, om du vil tilfredsstilles via hendes bryster, hendes vagina eller numse. 

Dukken er let at rengøre med vand og kan endda komme med i bad. 

Fuck Me Silly 2 bliver belønnet med 5 stjerner over hele linjen og får i høj grad ros for at føles livagtig. Mange forbrugere har ikke kunnet mærke forskel fra dukken og en rigtig kvinde.

 • Mellemstørrelse sexdukke 
 • Realistisk udseende og materiale
 • Let at rengøre
 • Føles som en rigtig kvinde

Oxana – En billig sexdukke

Behøver du ikke hele kvinden for at finde nydelse, så kan du også vælge at nøjes med dette produkt, der imiterer kvindens underliv. Her er både vagina og numse, som du frit kan fornøje dig med. 

Du får stadig en meget autentisk følelse, men der mangler selvfølgelig resten af kvinden. Er det ikke noget problem, så er denne sexdukke et rigtig godt sted at starte. Skulle du ende med at blive bidt af oplevelsen med din kvarte sexdukke, så kan du altid overveje at anskaffe dig hele pakken på et senere tidspunkt. 

Og vigtigst af alt, så er det en virkelig billig sexdukke. Du får meget fornøjelse, for ganske små penge. 

Oxana Pussy and Ass - Sexdukker

Denne type sexdukke kaldes også for en pocket pussy – er det noget i den stil, du leder efter, så se vores guide til pocket pussies her.

 • Pris og kvalitet gør den til et godt sted at starte
 • Realistisk i udseende
 • Mulighed for vaginal- og analsex
 • Let at rengøre

Pipedream Fuck Me Silly

Må din sexdukke gerne både ligne og føles som en rigtig kvinde, men er det lidt uoverskueligt at have en hel kvinde stående i garderobeskabet, så er denne dukke et godt bud. 

Brugerne er vilde med dukken som får lutter 5-stjernede anmeldelser. I anmeldelserne bliver der især lagt vægt på, at den godt nok er en smule dyr, men til gengæld får du også mulighed for at have sex som til forveksling minder om den ægte vare.

Herligheden vejer intet mindre end 9 kg, hvilket er en fordel når du er i gang, fordi den ikke kommer til at skøjte rundt på gulv, bord, i seng, eller hvor du benytter den. 

 • Fremragende anmeldelser
 • Ligner og føles som en rigtig kvinde
 • Mulighed for vaginal- og analsex
 • Kan være lidt besværlig at rengøre efterfølgende

 

Pipedream Junk In Tha TrunkJunk in tha trunk - pocket pussy guide

Går du og fantaserer om en nougatbrun numse at hoppe ombord i, så har Pipedream begået endnu en realistisk sexdukke – denne gang er der blevet kælet ekstra meget for de fyldige og velformede baller. 

Du vælger selv om du har lyst til vaginalt eller analt samleje med dukken – begge dele bliver en behagelig oplevelse, blandt andet takket være den medfølgende vibrator som kan bruges sammen med produktet. 

Der medfølger desuden også alt det nødvendige for at komme godt i gang: glidecreme, rengøringsmiddel og materiale-opfrisker så huden fortsat føles realistisk at røre ved. 

 • Autentisk udseende
 • Føles som en rigtig kvinde
 • Lækker brun farve – til dig der fantaserer om en mørk kvinde
 • Nem at rengøre  

Antonya Vidra Love Doll – Oppustelig sexdukke med Vibrator

Vi kan naturligvis ikke tale om sexdukker uden også at have den oppustelige af slagsen med på listen. 

Oppustelig Dukke med Vibrator - Sexdukker

Her har vi dog at gøre med en deluxe udgave af den klassiske lolitadukke. 

Selvom der er tale om en luksusudgave, skal også denne dog pustes op. Det luskuriøse viser sig derimod i dukkens meget realistiske design, og i at dukken af lavet af et lækkert materiale, der ikke minder om det, man laver badedyr af. 

Fordelen ved en oppustelig dukke er, at den kan tømmes for luft efter brug og dermed fylde langt mindre end andre sexdukker af kvindestørrelse. 

Sexdukken har hår på hovedet, der minder om den ægte vare, ligesom der er blevet gjort en del ud af ansigtet og de to huller til penetration. 

Der medfølger desuden en vibrator, der kan indsættes i dukken for ekstra nydelse. 

 • Luksusudgaven af den kendte lolitadukke
 • Kan tømmes for luft og er derfor let at opbevare
 • Medfølgende vibrator
 • Den mest vellignende oppustelige sexdukke

Hvordan bruger man sexdukker? 

De fleste sexdukker er ret nemme at gå til – det er jo trods alt fordelen ved en dukke frem for en rigtig kvinde, ingen ondt i hovedet eller andre dårlige undskyldninger. Det er bare at gå i gang. 

Dog anbefales det at du bruger en god vandbaseret glidecreme, da en dukke selvfølgelig ikke er udstyret med naturlig smørelse som en rigtig kvinde. De fleste sexdukker giver dig mulighed for at dyrke enten vaginal- eller analsex, ligesom de store dukker også giver dig mulighed for oralsex. 

Skal du bruge en god glidecreme, så tjek vores guide til de bedste på markedet. 

Hvordan rengør man sexdukker?

Efter du har brugt din sexdukke er det en fordel at rengøre den, så den er klar til brug en anden gang. 
Det kan heldigvis klares let ved brug af ganske almindeligt vand. 

Vil du forkæle din sexdukke ekstra meget og sørge for, at den fortsat føles som ny, så anbefales det at bruge specielle produkter til formålet. 
Du kan blandt andet få en sexlegetøjs-rens som renser og dræber bakterier. 
Derudover kan du også købe særligt pulver, som er med til at bibeholde den bløde og naturtro følelse af hud på din dukke.

Sexdukker er fremtidens sexlegetøj

For nogen kan det måske virke fjernt at have sex med en dukke, imens det for andre er ganske naturligt. Uanset hvad, så kan det tyde på, at fænomenet bliver mere udbredt i fremtiden. År 2018 blev således året hvor Danmarks første bordel med sexdukker åbnede – og noget tyder på, at den beslutning ikke var helt dum for ejerne. I hvert fald mødte gæster talstærkt op til åbningen. 

I takt med, at vi får endnu mere travlt i hverdagen og måske ikke har tid til et parforhold, kan en dukke tilfredsstille behovet for sex, uden alt det andet som kan være lidt besværligt eller tidskrævende. 

I takt med at den teknologiske udvikling fortsætter, vil vi også med tiden se mere og mere avancerede sexdukker – hvorfor vi nok også før eller siden kommer til at kalde dem for sexrobotter i stedet. I fremtiden vil sexrobotten kunne reagere på dine berøringer, respondere på dine bemærkninger og være udstyret med en kunstig intelligens som gør samtale muligt. 

For nogen vil det være en spændende fremtid at gå i møde, og for andre vil den måske virke frygtindgydende – for hvad nu hvis alle har sex med robotter i stedet for hinanden? Hvordan skal vi overleve som art, hvis ikke vi fører vores gener videre gennem sex med rigtige mennesker?

Nu kan vi naturligvis kun gætte, men undertegnede har en klar opfattelse af, at selvom sexdukker og sexrobotter kan opfylde behovet for sex, så er vi programmeret i hjernen til at søge rigtigt samvær med andre mennesker. Det behov kan en dukke eller robot nok aldrig udfylde i tilstrækkelig grad, og mennesket vil derfor stadig blive tiltrukket af hinanden og dyrke sex. 

Derfor skal du have en sexdukke

I den moderne verden vi lever i, er der flere og flere som enten frivilligt eller ufrivilligt lever et liv uden en kvinde. Måske I er gået fra hinanden, eller måske du har valgt at leve det frie singleliv uden bekymringerne som kan følge med et parforhold. 

Men bare fordi der ikke er en kvinde i dit liv, betyder det ikke at du ikke har behov for sex, og selvom det er let at klare det med hånden, så kan almindelig onani blive lidt trivielt i længden. Med en sexdukke kan du få følelsen af at være sammen med en rigtig kvinde, uden at skulle score hende først eller sætte en ring på hendes finger.  Du finder hende frem fra skabet når du har lyst til sex, og når du er færdig kan hun komme ind i skabet igen – eller spise med til aften, det styrer du helt selv. 

En sexdukke kan tilfredsstille det fundamentale og dyriske behov for sex på en måde som almindelig onani ikke kan, og derfor vælger flere og flere mænd en sexdukke at fornøje sig med. 

Hvad koster en sexdukke?

En sexdukke kan koste fra to-tre hundrede kroner helt op til flere hundrede tusinde. Den dyreste vi har anbefalt koster lige under 12.000 kr. og selvom det lyder af meget, så kan du sagtens spendere endnu mere hvis du eksempelvis skal have specialfremstillet dukken. Du kan nemlig visse steder selv designe din drømmekvinde og få hende leveret til døren – men det betaler du altså også for! 

De billigste sexdukker er dem som ikke forestiller en hel kvinde. Ja, det lyder en smule makabert, men du kan sagtens nøjes med at købe en dukke som består af en overkrop med underliv eller bare sidstnævnte. Begge dele kan være rigeligt til at tilfredsstille behovet for sex, og vil med garanti være mere spændende end almindelig onani. 

Hvordan føles en sexdukke?

Det vil naturligvis aldrig føles nøjagtigt som en rigtig kvinde – men det er efterhånden virkelig tæt på. 

Når de ikke langer sexdukker over disken, har producenterne nemlig travlt med at eksperimentere med og forfine sexdukkerne så oplevelsen kan blive så autentisk som overhovedet muligt. Og de er faktisk allerede kommet langt. 

Udover udseendet som på de dyre sexdukker er milevidt bedre end den klassiske oppustelige sexdukke og rent faktisk ligner en rigtig kvinde, så er der også gjort meget ud af, at den føles ægte. Bryster, vagina og hud er således konstrueret af materialer som gengiver følelsen af en ægte kvinde så godt, at du formentlig kan komme i tvivl hvis lyset var slukket. Det ville dog være en skam, hvis ikke lyset er tændt, for udseendet er som nævnt kommet langt, og selvom du stadig godt kan se at det er en dukke, så vil de fleste formentlig kunne tænde på det frække og realistiske ydre. 

Er en billig sexdukke god nok?

En billig sexdukke kan sagtens være fin og give fornøjelse i adskillige timer. Men ligesom med mange andre produkter, så er der en sammenhæng mellem prisen og kvaliteten på produktet. 

Vælger du en billig sexdukke kan du således ikke forvente den samme oplevelse som hvis du vælger en af de dyrere. Det betyder dog ikke, at det ikke er pengene værd, for det afhænger naturligvis af dit budget og hvor ofte du har tænkt dig at bruge din sexdukke.

Skal din sexdukke frem i ny og næ når lysten er størst, så er der måske ikke nogen grund til at spendere en mindre formue. Skal sexdukken derimod være din nye kæreste og derfor have tur et par gange om ugen eller måske dagen, så er de ekstra penge på en sexdukke af høj kvalitet givet godt ud.

Realistiske sexdukker

Udviklingen indenfor sexdukker er kommet langt siden den oppustelige Lolitadukke som primært er blevet købt som en sjov gave til en frisk ungersvend. 

I dag giver det rent faktisk mening at bruge penge på en sexdukke, for de er efterhånden blevet så realistiske i deres udtryk, at man næsten kan komme i tvivl. Er det en dukke eller bare en kvinde der er virkelig god til at sidde stille? 

De dyreste er som oftest de mest realistiske, især fordi disse typisk er en 1:1 model af en rigtig kvinde. De lidt billigere sexdukker er dog bestemt også så realistiske, at de sagtens kunne forveksles med den ægte vare. 

Sexdukker – Vi har samlet de 6 bedste til dig her
5 (100%) 11 votes
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *