Icicles no. 6

Sexlegetøj eller kunst? Dildoer du får lyst til at vise frem

Den vigtigste egenskab for en dildo er, at den stimulerer og tilfredsstiller. Selvom udseendet på en dildo betyder noget, er det nok de færreste, der går specifikt efter en dildo, som er pæn.  Det betyder dog ikke, at producenterne af frækt sexlegetøj ikke kan finde på at kreere end dildo så flot, at den sagtens kunne stå i vindueskarmen ved siden af Kähler-vasen.

I det følgende kan du se vores bud på sexlegetøj som er så æstetisk tilfredsstillende, at man sagtens kunne vise dem frem på en kunstudstilling.

Icicles no. 6

Undertegnedes mor har været på glaspusterkursus, og selvom det var hæderligt, det hun slæbte med hjem og efterfølgende forærede væk i julegaver (tak for det, mor…), var selv hendes stolteste kreation denne prægtige glasdildo underlegen. 

Icicles No. 6 er noget helt særligt med sit gennemsigte skaft og små lyserøde detaljer. Sidstnævnte er i øvrigt ikke kun til pynt, men også tiltænkt ekstra stimulation af skeden, hvis man da kan få sig selv til at begrave dette vidunderlige kunstværk i sit underliv, hvor man ikke længere kan se på det. 

Hvis du har lyst til at tilføje denne dildo til din samling, eller måske købe som pynt til reolen derhjemme, kan du læse mere om dildoen og købe den her.

Icicles No. 29 glasdildo

Icicles No. 29 Mundblæst Glas Dildo

Skulptur eller dildo? – Man kommer næsten i tvivl. Icicles No. 29 er dog primært tiltænkt som sexlegetøj, men hvis du har lyst til at stille den frem til frit skue i entreen, er det naturligvis helt dit eget valg. 

Den blå glasdildo fra Icicles er ikke kun en fryd for øjnene, men faktisk også dit underliv, som kommer til at blive yderst forkælet af den flotte dildo. De mange riller i skaftet er nemlig ikke udelukkende dekorative, men også tiltænkt ekstra stimulation af skedevæggen. 

Den skæve facon giver dildoen et særpræget look, men det er ikke kun af æstetiske årsager, at man har valgt at give skaftet noget hældning. Den særlige form gør, at dildoen stort set altid rammer plet og stimulerer det magiske punkt i kvindens indre – det sagnomspundne G-punkt.

Det blå vidunder kan købes her.

Icicles No. 78 butt plug

Icicles no 78 butt plug

Selvom den er tiltænkt brug det sted ‘hvor solen ikke skinner’, et sted du formentlig ikke selv kan se, er det da meget rart at vide, at det du stopper op i numsen er pænt – eller hvad? Det er måske bare os?

Og netop på det visuelle, er der ikke en finger at sætte på denne smukke butt plug, som til forveksling ligner en enorm diamant. 

Den æstetisk tilfredsstillende butt plug er mundblæst, hvilket kan være en meget sjov tanke, når man ligger med benene oppe om ørene og indfører den hårde, men glatte glas buttplug i anus. 

Du kan læse mere og købe Icicles No. 78 butt plug her.

Icicles No. 24 glas dildo

Den ligner til forveksling noget, du finder på stranden, når du en søndag formiddag går en rask tur ved havet med din gamle bedstemor. I tilfælde af at det sker, altså at du samler denne op, behøver du dog ikke vise den til bedste, hvis hjerte muligvis ikke kan klare forskrækkelsen, for der er altså IKKE tale om en forstenet søhest eller et stykke koral, men i stedet en helt unik og smuk glasdildo.  

Ydersiden er nubret, ujævn og hamrende stimulerende. Håndtaget er praktisk og giver mulighed for et solidt greb, så dildoen ikke smutter fra dig når det går vildt for sig. Og så er udseendet noget for sig. 

Er den pæn? Det er en smagssag, men man kan ikke benægte, at der næppe findes en dildo hvis udseende minder om denne.

Icicles No. 24 kan blive din – læs mere eller køb den her.