Loading...

Guides

Sexspil – Frække brætspil til dig og din partner

Sexspil cover

Sexspil er et fremragende krydderi til sexlivet, som blandt andet kan bruges som frækt forspil inden hed sex. Som en ekstra bonus kan I også komme tættere på hinanden som par, og blive klogere på hinandens fantasier og lyster. Vi har udvalgt de bedste sexspil til dig.

Det kan af og til være svært at sætte ord på, eller i det hele taget vide hvad man godt kan lide når det kommer til sex. Og så kan det i øvrigt være svært at komme på nye ting at prøve af i soveværelset. 

Med et sexspil behøver førnævnte dog ikke være et problem, for de fleste vil nemlig udfordre jer til at prøve nye ting af sammen, og på den måde gøre jer klogere på, hvad I egentlig godt kan lide. 

Et sexspil kan sætte gang i sexlivet som er gået lidt i stå, eller tage det allerede velfungerende sexliv til nye højder. 

Vores bud på de bedste sexspil

Vi har udvalgt de bedste sexspil til dig, så du ikke behøver bruge lang tid på at lede på internettet. Listen tager afsæt i brugeranmeldelser og tests. 

Vi gør opmærksom på, at der optræder affiliate-links i artiklen, så skulle du beslutte dig for at købe noget, så får vi en lille andel.

Monogamy – Frækt testvindende brætspil for par

Monogamy - dansk sexspil - guide til sexspil

Forhandler Totalpris Læs mere
278,00 DKK Besøg butikken

Brætspillet Monogamy er fremragende for par som gerne vil udvide deres seksuelle horisont og prøve nye ting af sammen. 

Frække udfordringer til ham og hende

I spillet vil i begge blive udsat for udfordringer som kan være sjove, spændende, frække og sexede. Eksempler på udfordringer er: 

“Giv hende bind for øjnene og slik hende overalt på kroppen” eller “Onaner sammen og se hvem der først får orgasme”.

Få anderledes og frække oplevelser sammen undervejs i spillet, inden vinderen kan indløse sin præmie: Mulighed for at få opfyldt en af de frække fantasier på vinderkortene. 

Sexspil på dansk

Sexspil på dansk er desværre lidt en mangelvare, men Monogamy er heldigvis oversat til dansk, hvorfor du ikke behøver have en engelsk ordbog ved hånden for at spille. 

Årets spil

Spillet blevet desuden kåret til “Årets spil i 2014” af svenske aftonbladet og kan nu købes i en dansk udgave. 

Det siger brugerne:

Kilde: Sinful.dk

Anna
4.8/5

“Jeg er i et relativt nyt parforhold. Vi er stadig ganske udforskende både i sengen og personligt. Så jeg bestilte mest dette spil for sjov og fordi det var på tilbud. Men det har allerede givet os flere virkelig lækre aftner sammen, hvor man lige så stille dyrker en form for forspil, som er svær at bygge op selv, når man bare kan gå lige til makronerne. 

Lækkert forspil med desto lækrere resultat! Køb det, giv det en chance, oplev mere med din partner. Jeg tror, ingen vil fortryde det.”

Fifty Days of Play – Erotisk brætspil med afsæt i Fifty Shades universet

Fifty Days of Play - Erotisk brætspil - Guide til sexspil

Forhandler Totalpris Læs mere
142,00 DKK Besøg butikken
148,00 DKK Besøg butikken

De fleste kvinder har enten læst bøgerne eller set filmene om Anastasia Steele og Christian Grey fra Fifty Shades-serien. 

Skal jeres sexliv have en del af den passion og sexethed som gennemsyrer førnævnte serie, så kan dette spil med garanti hjælpe det hele lidt på vej. 

Sådan spiller I

Spillet består af en terning og 50 små konvolutter i fem forskellige kategorier. Konvolutten indeholder en udfordring, leg eller overraskelse i skal tage del i sammen. Farven på konvolutten giver en idé om, hvor fræk eller uskyldig indholdet er. 

Terningen beslutter hvilken farve konvolut i skal åbne, og på kortet vil det fremgå hvem af jer som skal være den dominerende og hvem der skal underkaste sig. 

Spillet vil kunne puste nyt liv i gløderne på de fleste sexliv, og samtidig vil I også opleve, at I kommer tættere på hinanden efterfølgende. 

OBS!: Spillet er på engelsk. En engelsk-dansk ordbog er ikke så sexet at have med i legen,  så et kendskab til sproget er et krav. 

Det siger brugerne:

Kilde: Sinful.dk

Lou97
4.9/5

“Nemt at bruge og gør den kedelige hverdag lidt mere spændende. Der er til mange timers leg. Fortryder ikke mit køb”

Palle
4.5/5

Sex skal være sjovt og bringe parterne tættere sammen I deres intimitet og det er ligepræcis hvad dette spil gav min kone og jeg.”

Discover Your Lover – frækt brætspil som bringer jer tættere sammen

Discover your lover - erotisk brætspil - guide til sexspil

Forhandler Totalpris Læs mere
354,00 DKK Besøg butikken
428,00 DKK Besøg butikken

Brugerne er begejstrede for dette frække brætspil som sørger for at udfordre jer seksuelt, samtidig med at det bringer jer tættere sammen som par. 

Indhold til mange timers fræk leg

Brætspillet består af en spilleplade, 1 terning, 2 timeglas og 240 kort med spørgsmål og 240 kort med frække udfordringer. Med samlet 480 kort i spillet løber I altså ikke tør lige med det samme.  

Inden spillet går i gang vælger hver part en fantasi eller “præmie” som de vil belønnes med hvis de vinder. Det er så op til taberen at opfylde fantasien eller levere præmien efter endt spil. 

Spillet er en god måde at finde ud af hvad I hver især godt kan lide, hvilket forhåbentligt kan tage jeres sexliv til endnu større højder selv når I ikke spiller. 

OBS!: Spillet er på engelsk.

Det siger brugerne:

Kilde: Sinful.dk

Katten
4.9/5

“Frækt og kreativt. Vil godt anbefale”

Stinne
5/5

“Fantastisk spil som igen og igen fører til skøn og hed sex.”

Erotiske terninger – Lad terningerne styre jeres frække leg

Sexterninger - guide til sexspil

Forhandler Totalpris Læs mere
68,00 DKK Besøg butikken

Nogle gange behøver det ikke være særligt kompliceret, og hvis du ikke kan overskue at sætte dig ind i reglerne i et sex brætspil, så findes der heldigvis simplere alternativer. 

Et eksempel er disse terninger som er yderst simple at bruge, men som kan give timevis af fræk underholdning for dig og din partner (eller flere personer i et selskab, hvis I er særligt eventyrlystne)

Rul terningerne og følg instrukserne – simpelt, men frækt!

Det siger brugerne:

Kilde: Sinful.dk

Mads og Petra
5/5

“Sjove terninger som vi har brugt et par gange.
Vi har dog ikke brugt dem på det seneste fordi vi begynder at lære hinanden bedre at kende.
Men de er rigtig gode hvis man er helt nye kærester og gerne vil lege lidt, men måske har brug for et lille skub.”

Har du fundet dit nye sexspil? Hvis ikke, så bør du ikke give op, for selvom vi har fremhævet de, i vores optik, bedste sexspil, er der stadig masser at komme efter. 

Tryk på knappen nedenfor, og du vil blive præsenteret for det store udvalg af sexspil. 

Sexspil til par

De fleste sexspil er som udgangspunkt udtænkt til brug af par som gerne vil eksperimentere lidt med sexlivet, men som trænger til et lille skub udover kanten. Det er ikke alle der har modet til at tage snakken om en særlig fantasi eller lyst med sin partner, så med et sexspil kan det måske blive lidt lettere at prøve noget nyt af – det er jo spillet der siger I skal gøre det. 

Nogle spil vil også kunne bruges af flere mennesker på samme tid, hvis man eksempelvis vil introducere det i swingerklubben eller for et andet par som man af og til hygger sig med. Vær dog opmærksom på, at det måske vil kræve lidt ændringer i reglerne for at det vil fungere for flere par end et. 

Sexspil, sex spil, erotisk brætspil, sex brætspil – hvad hedder det lige?

Alle betegnelser er som udgangspunkt for det samme produkt: et frækt brætspil hvor man som par får prøvet nye ting af sammen.

Frække brætspil som gave

Et sex spil behøver ikke kun være for dig og din partner – du kan nemlig også vælge at forære det til en ven eller veninde som en sjov og væsentligt anderledes gave. 

Og bare rolig, det behøver ikke betyde at I skal bruge det sammen! 

Et frækt spil vil kunne sætte gang i de fleste fester, så måske et sexspil kunne være en sjov gave at pakke ind til en pakkelegen til julefrokosten? Eller hvad med en lummer gave til en polterabend? 

Sexspil er gode for parforholdet

For langt de fleste par sker der desværre med tiden det, at der går hverdag i dagligdagen. Det er rutiner der dikterer dagens indhold, og sexlivet bærer i den grad præg af, at det er blevet lidt en rutineopgave. 

Sådan behøver det dog ikke være, og af og til skal der ikke meget mere end et frækt stykke sexlegetøj, en dildo eller lignende til, for at der igen sker magi på lagnerne. 

En god løsning på det ensformige sexliv er at introducere din partner for et sexspil. Her vil I nemlig sammen blive “tvunget” til at eksperimentere og prøve nye ting af. 

Det vil helt sikkert ikke være det hele som i tager med jer videre til jeres almindelige sexliv, men hvem ved om I pludselig opdager at I begge er vilde med spanking, blid bondage eller noget tredje. 

Et sexspil fungerer rigtig godt til at introducere nye former for sex til jeres parforhold. 

Sexspil – Frække brætspil til dig og din partner
5 (100%) 1 vote
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *