Straffet af stedfar

Straffet af stedfar

Sammen med mine to bedste veninder vandrer jeg ned ad en af Aalborgs smalleste gader. De ujævne brosten, beslutningen om at iføre sig højhælede sko og vores høje promiller besværliggør fremdriften, men med sneglefart kommer Jomfru Anegade trods alt hele tiden en my tættere og tættere på, mens vi i kor synger: ”Vi skal på grillen/vi skal på grillen/og vi skal have pølsemix.”

Over os hænger et enormt midnatsblåt tæppe fyldt med tilfældigt placerede funklende stjerner på hele dets overflade. Omkring os forsøger de skæve, charmerende huse at holde balancen, og indeni os bobler en livsglad energi på en fond af forventning.

For første gang i løbet af aftenen formår jeg helt at slippe mine bekymringer om, at jeg jo egentlig ikke måtte være, hvor jeg er. Jeg har nemlig fået en slags stuearrest af min mor og stedfar.

For 14 dage siden var jeg også i byen, og det endte – mildt sagt – en anelse uheldigt.

Jeg havde mødt en sød, charmerende fyr, som jeg var gået med hjem. Helt opslugt af hans væsen og min egen liderlighed havde jeg glemt alt om at give min mor og stedfar besked om, at jeg ikke sov hjemme, og da de tilhører et bekymret segment, vågnede jeg op til 17 ubesvarede opkald og mindst lige så mange beskeder, da jeg fik øjne ved 11-tiden.

Nøgen og bombet ringede jeg straks min mor op, og allerede inden det første bip fortonede sig, havde hun taget den. 

”Er det dig Line? Hvad dælen laver du? Hans og jeg har ikke kunnet få fat på dig i snart syv timer. Er du ok? Sig, du er ok,” hørte jeg hendes stemme sige. Hun var lige dele vred, bekymret og udmattet.

”Ja, jeg er helt ok. Jeg – øh – mødte en veninde fra efterskolen, som lige havde fået lejlighed i midtbyen. Hun tilbød, jeg kunne sove hos hende, og jeg tænkte, at så slap jeg jo for at vække dig og Hans, ikke? Men jeg skulle nok lige have skrevet til jer. Undskyld.”

”Ja, det skulle du.”

”Ja.”

”Hvornår kommer du hjem?”

”Om en times tid.”

I løbet af denne time dalede mors og Hans’ puls væsentligt; klarsynet vendte tilbage, og lod sig ikke længere forstyrre af bekymring. 

Jeg nåede knapt nok ind ad døren derhjemme, før vi endte i et større skænderi, hvor jeg blev kaldt både uansvarlig og egoistisk. 

I momentet var jeg træt og tømmermændsramt, så jeg så ikke rigtigt tingene fra deres perspektiv. Derfor virkede det også meget voldsomt og uretfærdigt, da de, en halv time inde i diskussionen, konkluderede, at der ikke var nogen byture de næste fire uger for mit vedkommende.

Fire uger… Hvad fanden tænkte de på? Det var jo en uendelighed. Og så lige i sommerperioden… Årstiden for de fedeste fester, hvor man – omgivet af ens bedste venner – øl-bowler i havestole til lyden af sommerlige toner fra en Soundboks.

Årstiden, hvor man er dejligt lækker brun, og hvor man kan iføre sig de flotteste sommerkjoler, der afslører lige nøjagtigt nok hud til, at enhver interessant fyrs opmærksomhed suges til ens krop på samme måde, som man selv suger alt indholdet ud af koppen, der indeholder en iskold vaniljemilkshake, når eftermiddagssolen står allerhøjest.

Som dagene gik efter diskussionen, blev min forståelse for mine forældres beslutning større og større. Jeg indså, at de havde været syge af bekymring og overvejet at involvere politiet og alt muligt. 

Det var sgu da også dårlig stil af mig ikke at give noget livstegn overhovedet i så mange timer, men sket var sket, og ærlig talt var der jo ingen grund til bekymring. Jeg var jo ikke i fare. Tværtimod blev der taget rigtig kærlig hånd om mig.

Fyren, jeg var taget med hjem, var 28 år gammel, og han havde virkelig styr på at slikke fisse. Han var mit syvende knald, og ingen af de foregående seks kan siges at have været i nærheden af at besidde de samme evner med tungen, som han besad.

Aner ikke, hvad fanden han foretog sig dernede, men han vidste virkelig, hvad han lavede. To orgasmer sponsorerede hans hvirvelvind af en tunge, og netop fordi han var så god med mundtøjet, tog jeg det ikke særligt tungt, at han ikke holdt i mere end to minutter, da jeg gav mig til at ride hans mellemstore pik, efter han havde skænket mig 20 minutter i et drivvådt paradis med to behagelige jordskælv undervejs.

At jeg havde fået god sex endte dog med at blive en næsten betydningsløs trøst i forhold til den straf, jeg fik. 

Sidste weekend var dæleme hård. Jeg kendte mine forudsætninger, vidste, at jeg havde udgangsforbud, og derfor burde jeg nok bare have holdt mig væk fra Instagram og forsøgt at hygge med min mor og Hans så meget, som man nu kan hygge med sine forældre, når man er 18 år gammel. 

Men det gjorde jeg ikke. Flere gange scrollede jeg igennem mit feed for at pine mig selv med billeder af alt det, som jeg gik glip af, mens et hold af ligegyldige TV-personligheder kæmpede sig igennem et ligegyldigt TV-program, så de kunne finansiere deres ligegyldige liv. Så kedeligt og spild af tid og ungdom.

I dag endte heldigvis med at blive anderledes, hvilket skyldtes, at min mor og Hans var blevet inviteret til Silkeborg af et vennepar, og heldigvis et vennepar, der elskede fest og farver, hvorfor der ville komme alkohol på bordet, og derfor var en overnatning uundgåeligt.

Selvom weekenden for 14 dage siden ikke ligefrem styrkede deres tillid til mig, så virkede det til, at de stadigvæk stolede rimelig meget på mig, når alt kom til alt. I hvert fald italesatte de blot en enkelt gang, at jeg jo stadigvæk havde karantæne, og at de derfor forventede, at jeg blev hjemme denne weekend, selvom der ikke var nogen til at holde øje med mig. 

Da de havde sagt dette, havde jeg kigget dem i øjnene og med bedrøvet mine sagt, at selvfølgelig gjorde jeg det, og at jeg egentlig godt forstod, hvorfor de var blevet så vrede, som de nu engang var. Et skarpt træk af mig, da det virkede til at eliminere risikoen for, at de ville alliere sig med naboer eller lignende med henblik på dokumentere, at jeg holdt ord.

Endelig rammer mine to veninder og jeg den ene af to indgange til Gaden. Uden at konferere om, hvor vi skal hen, sætter vi kurs mod vores stamsted. Et diskotek med et kæmpe dansegulv, en masse dyre drenge og en målgruppe, der er jævnaldrende med os.

Undervejs maser vi os forbi en strøm af mennesker, der bevæger sig i modgående retning. Undervejs møder jeg tre fyre, der bare er haps haps. Hver af fyrene får et lille smil, og samtlige tre returner min gestus med et endnu større af slagsen. 

Da vi når til stamstedet, stiller vi os i kø, og en flaske Små Sure, som Helle har båret hele vejen, går på omgang.

Dørmanden tjekker grundigt ID på drengegruppen foran os. Det er trættende, da hele flokken åbenlyst er over 18. Ubevidst gaber jeg et par gange. Endelig bliver det vores tur. Vi smiler sødt til den store fyr og blinker. ”Velkommen til,” siger han og lader os komme forbi uden at fremvise ID.

I samlet flok bevæger vi os op ad trapperne. ”Den er så god, den der,” siger Helle og refererer til sangen, der brager ud af højttalerne. ”Ja!” skriger Lise og jeg, hvorefter vi alle øger farten af vores gang, så vi hurtigst muligt kan blive en del af dansegulvet.

Det bliver vi omkring 30 sekunder senere. Ubekymret og lykkelig kigger jeg på min tossede veninder, der skaber sig voldsomt. Tager en dyb indånding og lader rytmerne diktere mine bevægelser, mens jeg fuld af forventning og glæde tænker: ”Det bliver en danseaften, det her. Så fedt.”

4 timer senere

Arm i arm slentrer Lise, Helle og jeg ned mod Nytorv, hvor taxaerne plejer at holde og vente på lette ofre. I en lykkerus taler vi om højdepunkterne fra de sidste fire timer.

”Ej, hvor var det grinern med ham slangemennesket. De vildeste moves ever,” siger Lise.

Vi andre griner.

“Og hvad skete der lige for ham, der lavede helikopteren?” skriger jeg grinende. 

“Ja, det gav ikke meget mening, at han var så glad for at vise sin lille reje frem?” skriger Lise.

Vi griner alle tre.

”Hvem var ham, du kyssede med?” spørger Helle.

”Øh… Hvem af dem?” siger jeg oprigtigt forvirret.

”Du er så slutty,” siger Line i en venskabelig, drillende tone.

”YOLO,” skriger Helle. 

Igen flækker vi sammen af grin.

”Der er lys i den vogn derovre. Den tager jeg,” siger jeg.

”Du er sikker på, du ikke bare vil sove med os?” siger Helle.

”Ja. Jeg aner ikke, hvornår mor og Hans kommer hjem, i morgen, og karantænen I ved. Det går sgu ikke, hvis jeg ikke er hjemme.”

Vi krammer, mens vi i kor siger: ”Jeg elsker jer piger. I er de bedste.”

Jeg hopper ind på bagsædet, siger min adresse højt og spørger om taxachaufføren ved, hvor det er. Det, mener han, er tilfældet. ”Super,” siger jeg, hvorefter jeg læner mig tilbage i de bløde sæder og får mig en lille blunder.

Jeg vågner småforvirret ved, at han rømmer sig. I bakspejlet ser jeg ham smile, hvorefter han overbærende siger: ”Så er turen ikke længere, du.”

Jeg sender et smil retur, fisker mit Dankort op ad tasken og får betalt. ”Tak for tur,” siger jeg og forlader en smule rundtosset taxaen. Finder husnøglen frem fra tasken og griber kort efter fat i håndtaget med henblik på at opretholde balancen, mens jeg skal stikke nøglen ind i nøglehullet. Jeg er lige ved at falde, da håndtaget går ned, og døren op.

”Hvad fanden? Glemte jeg at låse?” tænker jeg forvirret. ”Måske har mor og Hans lidt ret i, at jeg ikke er så skidehamrende ansvarlig, som jeg hævder.” Fniser.

Låser døren indefra, tager mine stiletter af, hvorefter jeg lyner min kjole op bagpå. På vej ned mod mit værelse begynder jeg at tage den af. Skal bare ramme dynerne hurtigst muligt. Er så overdrevet træt!

Pludselig får jeg et kæmpe chok, da jeg hører en mandestemme brumme. Vender blikket mod lyden, og ved spisebordet ser jeg Hans sidde med en kop kaffe.

”Det var vist ikke aftalen,” siger han med alvorstung mine.

”Jamen. Jamen… Hvorfor er du her?”

”Hvorfor er du her?”

”Jeg. Øh… Ja. Det ved du vist godt. Desværre,” siger jeg, smiler skævt og dækker mig til med hænderne, da jeg kommer i tanker om, at jeg allerede har trukket kjolen så langt ned, at min røde BH er kommet til syne.

”Ja… Din mor stolede ikke på dig, så hun sendte mig hjem for at kontrollere, hvorvidt hendes mistillid var begrundet.”

”Åh nej. Ved hun så, at jeg tog i byen?”

”Ikke endnu. Jeg har intet sagt. Jeg vidste jo ikke engang, hvor du var.”

”Nej. Undskyld.”

”Det er noget lort. Kom herhen.”

Fuld af skam går jeg hen til Hans. Med et uskyldigt udtryk malet hen over hele ansigtet kigger jeg ind i hans øjne. De er himmelblå og intense. Han skubber sin stol ud, så han ender en meter fra bordet. Det er en ret voldsom bevægelse, så jeg får et lille chok.

”Læg dig ind over mig?” siger han i et kommanderende tonefald, jeg aldrig har hørt før. Hans nåde er min eneste mulighed for at undgå min mors indblanding, så jeg gør, som han siger. Kort efter mærker jeg et smæld på min venstre røvballe fra hans store hånd.

”Av,” skriger jeg. Han griner og siger: ”Sådan går det, når man er uartig.” Få sekunder efter får også højre røvballe en tur.

”Er du en uartig lille tøjte?” siger han, mens jeg mærker noget ved højre side af min mave. Fuck mand. Det er jo hans pik, der svulmer op.

”Mh,” hvisker jeg. ”En uartig lille møgtøs.” Han trækker kjolen helt af mig, så min lille røde G-streng kommer til syne, og kort efter mærker jeg endnu et smæld på højre balle. Det gør frygteligt ondt, men af en eller anden grund tænder smerten mig.

”Straf mig. Jeg har været slem,” hører jeg mig selv sige uden at vide, hvor ordene kommer fra, mens jeg mærker en simrende varme i de områder af mine baller, hvor hans håndflader har ramt.

”Du har nemlig været rigtig slem,” siger han og smækker mig i måsen en gang mere.

”Mh,” hvisker jeg, hvorefter jeg mærker hans pege- og langfinger under min G-streng. Meget indeni mig skriger, at det her er dybt forkert. Halvdelen af mig har lyst til at skrige, at svinet skal stoppe, men den anden halvdel er liderlig og nysgerrig.

Hvad fanden finder han mon på som det næste?

Mærker hans fingerspidser nær min røvhulsåbning. Han kører dem sirligt rundt og masserer åbningen. ”Mh,” stønner jeg. ”Jeg er så uartig. Du må ikke sige noget til min mor om, hvor uartig jeg er.”

Han siger intet. Fingerspidserne forlader min røvhulsåbning, og kort efter mærker jeg dem trænge op i min skede. ”Åh,” stønner jeg. ”Hvad er det, du gør?”

Stadigvæk ingen verbal respons.

Han fingerknepper mig blidt, og det er vidunderligt, men også skræmmende og afskyvækkende.

Aldrig før dette moment har jeg tænkt på, at Hans egentlig er en flot mande-mand. Han er jo for fanden min mors mand. Så tænker man ikke den salgs. 

Men nu hvor jeg ligger og mærker hans rug fingre oppe mig, gør jeg erkendelsen. Den er uundgåelig. En fræk, sexet mandemand. Det er, hvad han er. Store hænder, dygtig håndværker, ikke god til følelser, muskuløs. Skruppelløs.

”Åh, bliv ved,” hvisker jeg. Han stopper. Hvad nu, tænker jeg…

”Du opfatter vist ikke det her som en straf,” siger han bidsk og klapper mig ekstremt hårdt i måsen.

”Av,” skriger jeg. 

Nå, det er sådan, vi leger!

”Jo, jeg gør. Sådan en gammel klam stodder som dig skal fandeme ikke pille ved mig,” råber jeg, hvorefter jeg igen mærker to fingre i mig.

”Stop,” skriger jeg. Men han sætter bare tempoet op, og jeg forsøger at skjule, hvor meget jeg nyder det.

”Du kan fucking lige vove på at finde din lille, klamme pik frem,” skriger jeg. ”Det er et overgreb det her. Jeg melder dig fucking til politiet.”

”Nå, så det gør du?” siger han i et aggressivt tonefald og stopper med at fingerkneppe mig. Han griber fat om mine håndled og holder dem tæt sammen med en hånd. Nøj, hvor er han dog stærk. Jeg gør en smule modstand, men det er en uligevægtig kamp.

”Rejs dig op,” siger han, og jeg gør, som han befaler. 

Med sin frie hånd får han knappet sine bukser op og trukket disse samt sine underdrenge ned, så hans penis kommer til syne. Den står lige ud i luften. Det er den største, jeg nogensinde har set. Den er både lang og tyk, og næsten helt glat. På venstre side af skaftet er der en tydelig blodåre. 

”Ta’ mig i munden,” udbryder han autoritært.

”Nej, jeg vil sgu ej, din klamme stodder,” siger jeg.

 Han strammer grebet om mine håndled. Jeg bider tænderne sammen i smerte. Det gør oprigtigt ondt. ”Skal jeg sladre til din mor?” udbryder han dæmonisk.

”Skal jeg sladre?” siger jeg, vrider mig fri af hans greb og sætter mig på knæ og spytter på pikhovedet, hvorefter jeg tager ham i munden. 

Hans pik er dejligt varm og smager ikke rigtigt af noget. Jeg vil så gerne imponere ham, så jeg yder det bedste, jeg har lært. Først pirrer jeg ham ved at lade mine tunge danse blidt rundt på hans pikhoved, mens jeg spiller ham lige så langsomt. Dernæst tager jeg mig kærligt af testiklerne.

”Åh,” udbryder han. ”Det er så fucking dejligt.”

Da testiklerne har fået lidt oral kærlighed, tager jeg ham i munden og stopper ham så langt ned i halsen, som jeg magter. Kun halvdelen af hans pik forsvinder i min mund, før gag-refleksen sætter ind, hvorefter jeg hurtigt trækker ansigtet til mig. Pikken er dejligt våd og smurt ind i savl. Med begge hænder giver jeg mig til at spille ham hurtigt af, hvilket han tilsyneladende godt kan lide. I hvert fald gør mit initiativ hans pik endnu hårdere.

Med et underdanigt udtryk malet hen over hele ansigtet kigger jeg op på ham og siger: ”Du kan fucking lige vove på at stikke din lille klamme pik op i mig.” I momentet efter ligger jeg foroverbøjet ind over spisebordet, mens han penetrerer mig bagfra, samtidig med at han holder min overkrop nede med sine stærke hænder.  

”Fuck, hvor er du stram,” stønner han.

”Åh, fuck.” skriger jeg. Han griber fat om min hals og tager blidt kvælertag, samtidig med han støder helt i bund i mig.

”Shit mand,” skriger jeg. ”Du kan fucking lige vove på at komme i mig,”

Han slipper sit halsgreb og tager i stedet fat om min hofter og smadrer pikken hårdt op i mig. Det begynder at snurre voldsomt i mit underliv, og inden længe rammer orgasmen. Fuck mand, jeg anede ikke, at en pik kunne føles så stor og god.

Han sætter stødtempoet endnu højere op, og jeg kan ikke længere styre mig. ”Åh fuck ja, jeg kommer,” skriger jeg, samtidig med at jeg kan høre ham brøle. Sekunder senere ligger han tung og fugtig ind over min slanke krop.

Efter et minut trækker han sig ud, og jeg mærker den varme sæde drive ud af min gennemkneppede fisse og ud på spisebordsdugen.

Udmattet, skræmt og tilfredsstillet kigger jeg spørgende på ham.

”Hvis du ikke siger noget til din mor, gør jeg heller ikke,” siger han med voldsom myndighed i sin stemme.

”Jamen det gør jeg ikke,” siger jeg nervøst.

”Godt, så er vi enige.” siger han med et lille djævelsk smil. ”Kan du sove godt, min lille pige.” Den sidste bemærkning efterfølger han af et blidt klask i min mås.

”J-ja,” får jeg fremstammet, hvorefter jeg samler min kjole op og sætter kurs mod mit værelse, mens der pibler tusinde følelser rundt i kroppen og sindet på mig. 

Jeg er chokeret, en smule ængstelig, lykkelig, tilfredsstillet og helt igennem smadret, da jeg kaster mig ned på sengen. Lukker øjnene, og kort efter bliver jeg opslugt af drømmenes verden, hvor jeg får endnu en rusketur af min stedfar, der varer ved, indtil jeg vågner badet i sved og med en drivvåd fisse.