Da mors frække veninde kom på besøg

Da jeg var en ung knægt på 16, var der tre begivenheder, jeg glædede mig særligt meget til

1: Juleaften, 2: Min 18 års fødselsdag, så jeg endelig kunne få kørekort og 3: Når min mors veninde Charlotte kom på besøg.

Hvorfor skulle en 16-årig dreng dog glæde sig til besøg af en 40-årig kvinde, tænker du måske? 

Det var ikke, fordi vi skulle spille Uno, at jeg med længsel så frem til alle hendes besøg, men fordi hun introducerede mig for en del af tilværelsen, som jeg kendte meget lidt til – nemlig sex.

Jeg var jomfru, da jeg første gang mødte Charlotte. Det var til min fordel, for det var nemlig det, altså uerfarenhed, der tiltrak hende til mig, fandt jeg senere ud af.

Charlotte var en kollega til min mor. Min mor havde arbejdet på det samme kontor i adskillige år, da hun en dag fik en ny kollega. En kollega, der med tiden blev en veninde for min mor, og som derfor ofte blev inviteret hjem til os.

Jeg husker stadig den første gang Charlotte kom ind ad døren. Det var en lun sensommerdag, og Charlotte havde ikke tænkt sig at svede ihjel den dag, så hun havde iklædt sig en kort hvid blomstret sommerkjole, som ikke overlod meget til fantasien. Kjolen var egentlig, objektivt set, en smule for kort til en kvinde på hendes alder – det tror jeg i hvert fald, de fleste kvinder ville have kunnet blive enige om, hvilket nok mest af alt ville have skyldtes misundelse. Den hvide kjole var ikke for stram, men gjorde det alligevel muligt at ane konturerne af den veldrejede krop, som gemte sig under det bløde stof.

Der var mere eller mindre frit udsyn til den solbrune kavalergang, som virkede nærmest uendeligt dyb, fordi hun bar rundt på så stor en barm. Jeg mærkede straks, hvordan mit blik blev draget mod hendes store bryster, som blev holdt på plads af en rød blonde-BH, som man lige akkurat kunne ane gennem det lettere gennemsigtige stof, som hendes kjole var lavet af.

Under aftensmaden måtte jeg gøre mig virkelig umage for ikke at stirre på hendes flotte bryster, som hoppede og gyngede, når hun grinte af noget, min mor sagde. Jeg tror aldrig, jeg har stirret så meget ned i en portion boller i karry, som jeg gjorde den første aften, Charlotte besøgte os.

Lyst til at finde en sexpartner? Tjek vores oversigt over sexdating-sider

Efter aftensmaden gemte jeg mig væk på mit værelse, hvor jeg smed mig i min seng, tændte for fjernsynet og spildte min tid på et ligegyldigt reality-program.

På et tidspunkt bankede det på døren. Jeg råbte: ”Kom ind” på den ugidelige måde som kun teenagere kan gøre det. Døren åbnede op og ud af øjenkrogen så jeg en skikkelse, som bestemt ikke var min mor – det var Charlotte.

”Hvad laver du?” spurgte hun. Jeg mistede fatningen og fik ikke svaret hende, inden hun fortalte mig, at min mor havde været nødt til at smutte, fordi min lillebror åbenbart skulle hentes fra den lejrtur, som han var på. Hun ville ikke være tilbage før om en times tid.

”Okay,” fremstammede jeg, imens jeg mærkede, hvordan hendes blik hvilte længe på mig. Jeg forsøgte at fastholde mit blik på fjernsynet, fordi jeg var bange for at se hende i øjnene.

”Jeg har godt lagt mærke til, hvordan du kigger på mig”, sagde hun en smule strengt.

”Åh. Det… Det må du undskylde. Det er ikke fordi…” nåede jeg at få sagt, inden hun havde afbrudt mig med ordene.

”Det er helt okay. Jeg har også kigget meget på dig.”

Hendes kælne levering havde fået temperaturen i lokalet til at stige i en sådan grad, at jeg følte, at mit værelse var placeret i centrum af en aktiv vulkan. Jeg vovede mig til at kigge på Charlotte, hvis blik stadig var rettet skarpt mod mig. Mit hjerte galopperede i en sådan grad, at hun unægtelig må have hørt det.

”Jeg har faktisk en svaghed for unge fyre”, sagde hun, hvorefter mit hjerte gik i stå. ”Hvad foregår der lige her? Er det en drøm?” nåede jeg at tænke, inden jeg mærkede en lun hånd på mit lår, som var bart, fordi jeg bar shorts. Det sker virkelig det her!

Charlotte rykkede sig helt hen til mig, så jeg mærkede hendes krop op ad min og tydeligt kunne dufte hendes blide kvindeparfume. 

Hendes hånd bevægede sig længere op ad mit lår. Da den nåede kanten af shortsene, holdt hun den stille et kort øjeblik. Ikke fordi hun var i tvivl om den videre færd. Men fordi hun kunne se, at det pirrede mig, at hun tøvede.

Efter ganske få sekunder lod hun hånden dykke ned i min shorts. Jeg gispede og sprællede, da hun – uden på mine underbukser – bestemt greb fat om min pik, som allerede var vokset betydeligt. Herefter bevægede hånden rundt udenpå mine underbukser, og kort efter var min pik helt kampklar. Da min pik var blevet helt stiv, havde Charlotte trukket sin hånd til sig.

For første gang vovede jeg mig til at se på hende – formentlig i ren og skær skuffelse over, at hun havde stoppet med det, der føltes så godt.

Hun måtte have fornemmet skuffelsen i mit ansigt, for hun havde prompte indskudt: ”Bare rolig. Vi er ikke færdige” hvorefter hun trak sin kjole ned foroven, så jeg nu for alvor kunne se den sexede røde BH med blonder, som jeg havde anet tidligere.

”Vil du se?” spurgte Charlotte mig.

Jeg havde ikke kunnet ikke få et eneste ord ud over mine læber og var derfor endt med bare at nikke lidt for ivrigt.

Hun havde taget armene om bag ryggen og fumlet lidt med låsen på BH’en, inden stropperne var blevet løsnet, hvilket havde ført til, at det sidste stof mellem mig og de store bryster var faldet på gulvet.

Jeg mærkede, hvordan min pik begyndte at dunke, som var jeg ved at komme alene ved synet af de to store og velformede bryster, som nu var inden for min rækkevidde. Hendes brune brystvorter strittede ud i luften, hvilket jeg tolkede som et godt tegn.

”Kom med dine hænder,” sagde hun. ”Rør ved dem!”

Jeg adlød straks og tog et bryst i hver af mine teenagehænder. Hun smilte kærligt til mig, da jeg begyndte at ælte dem blidt med mine hænder. Der gik ikke længe, før hun begyndte at stønne. Aldrig før havde jeg hørt så fræk en lyd.

”Tag dine bukser af. Nu!” udbrød hun kommanderende.

Jeg tøvede ikke med at hoppe ud af mine shorts. Jeg kan tydeligt genkalde mig momentet, hvor jeg første gang – sitrende spændt og lettere nervøs – stod foran min mors topløse veninde, kun iklædt underbukser og med en pik så stiv, at stoffet i mine underdrenge var tæt på bristepunktet.

”Det hele skal af!” beordrede hun.

Jeg havde trukket underbukserne af og efterfølgende sat på sengen ved siden af hende. Min røv nåede kun lige at møde sofapuden, inden hun tog fat om min stive pik og holdt den lidt. 

Det havde fået mig til at spænde i det meste i kroppen, og jeg husker tydeligt, at jeg mærkede, hvordan min pik pulserede i hånden på hende. 

Hun bøjede sig forover og nærmede sig min penis med sin mund. Hendes hoved forsvandt ned i mit skød, og for første gang nogensinde havde jeg mærket den våde og varme inderside af en mund, der omsluttede min pik.

I samme øjeblik, som hendes læber havde lukket sig om mit skaft, havde jeg mærker, min orgasme komme buldrende. Jeg stønnede højlydt, imens hendes mund fortsat omsluttede min pik, som sendte en ordentlig ladning af sted. Charlotte stønnede frækt, da min varme sæd fyldte hendes mund.

Da orgasmen var overstået, kiggede hun op på mig – stadig med min pik i sin mund. Jeg havde kigget beklagende på hende. Det var ikke lige planen, at det skulle være gået så stærkt.

Hun havde taget det rigtig pænt og smilt til mig, imens hun havde tørret sig om munden. Det var helt okay, forsikrede hun mig, imens hun samlede sin bh op fra gulvet og pakkede sine store bryster væk.

”Vi kan prøve igen en anden god gang” sagde hun til mig, imens hun trak kjolen op om sig. Jeg nikkede lidt for ivrigt, mens hun rejste sig og gik hen mod døren ud til gangen. Jeg tog mig den frihed og nuppede et sidste langt kig på hendes velformede røv, som man lige akkurat kunne ane bag det gennemsigtige stof. Jeg opdagede, at jeg var blevet taget på fersk gerning, da hun sagde:

”Du er en rigtig frækkert, hva’? Her er lidt du kan fornøje dig med indtil næste gang”, hvorefter hun løftede op i kjolen og viste sine velformede baller til mig.

Lyst til at finde en sexpartner? Tjek vores oversigt over sexdating-sider

”Jeg glæder mig allerede til næste gang,” sagde hun og lod igen kjolen falde og dække hendes røv, inden hun forlod mit teenageværelse.

“Det gør jeg bestemt også,” tænkte jeg for mig selv og lod mig falde tilbage i sengen, hvor jeg med et kæmpe smil på læberne, længe lå og stirrede op i loftet, mens jeg genoplevede den fantastiske begivenhed i mit sind.

Den sommerdag viste sig at blive begyndelsen på et seksuelt eventyr ulig noget andet, jeg nogensinde har prøvet.

Optimér dine oplevelser med vores sexnoveller

Rigtig mange bruger vores sexnoveller i forbindelse med onani. Du kan få endnu mere ud af din onani ved at bruge specialudviklede produkter til dette formål.

Hvis du er mand, kan du tjekke vores oversigt over følgende produkter, der stensikkert kan øge kvaliteten af din onani:

Hvis du er kvinde, kan disse produkter øge kvaliteten af dine onanisessioner: