5 fordele ved at dyrke sex hver dag

5 fordele ved at have sex hver dag

Sex er dejligt, magisk og vidunderligt. Det kan de fleste blive enige om, men alligevel kan sexlivet dø lidt ud i visse forhold. I denne artikel opremser vi 5 fordele ved, at du og din partner har sex hver eneste dag. Disse fordele kan sagtens anskues som argumenter for bare at komme i gang med at krølle lagener.

Selvom langt de fleste mennesker er enige om, at sex kan være noget af det bedste, som findes, så ebber glæden ved sex ud i mange forhold, og det er langt fra de fleste, som kan holde dampen oppe og knalde minimum en gang dagligt.

Det er en skam, for sex er ikke blot dejligt og magisk; det er også skide sundt. Hvis sex med ens partner bliver kedeligt, bør man ej fortvivle. Der findes nemlig mange måder at få spændingen tilbage i sexlivet på, blandt andet med sexlegetøj eller rollespil. Du finder guides til begge dele her på Temptations.

Derudover finder du også gode argumenter for atter at puste liv i sexlivet. Der er nemlig en masse fordele ved at dyrke sex ofte.

Herunder får du 5 fordele ved at dyrke sex dagligt.

1)      Det forbedrer dit immunforsvar

Sex er smaddergodt for immunforsvaret. Det har flere studier påvist. Et af de studier, som påviser netop dette, er foretaget ved Wilkes University i Pensylvanien.

I dette studie fremgår det, at hvis man har sex flere gange ugentligt, så udløser kroppen blandt andet immunoglobulin A, som er et stof, der gør kroppen mere modstandsdygtig over for sygdomme.

2)      En tur på lagnerne reducerer stress

Hvis du kæmper en hel del med stress, så vil du kunne hjælpe dig selv ved at dyrke en masse sex.

Dette skyldes, at sex får din krop til at producere glædeshormonerne dopamin og oxytocin, hvilket gør, at du bliver bedre til at håndtere stress.

3)      Kan have en positiv effekt på smerter

”Ikke i dag skat. Jeg har hovedpine,” er nok en scene, som langt de fleste mænd kan nikke genkendende til. Det er de færreste mænd, som ikke har haft hovedrollen i netop denne film, men faktisk er hovedpine en rigtig dårlig undskyldning for ikke at dyrke sex.

Dette skyldes, at sex kan have en positiv og lindrende effekt på smerter. Når man dyrker sex, frigiver kroppen endorfiner, hvilket mindsker fysiske pinsler. Derfor bør hovedpine ikke være et argument for ikke at dyrke sex, men derimod et argument for at gøre det.

4)      Du kommer i bedre form

Stort set al motion er en kende kedeligt. Dog med undtagelse af sex. Sex er nemlig altid spændende og interessant!

Det er i vores øjne den bedste motionsform, der findes, for mens man har det rigtig dejligt og bliver stimuleret, kommer man også i bedre form.

5)      Du sover bedre efter et godt skrald

Efter sex er man udmattet og dejligt afslappet. Ja, faktisk er man helt og aldeles grydeklar.

Hos mænd udløses hormonet prolaktin ved udløsning, og dette stof gør dem ekstremt søvnige.

Derfor er mænd også lidt undskyldte, når de ikke er super begejstrede for at tale efter sex. De vil bare sove, og det skyldes altså den naturlige træthed, som en tur på lagnerne får dem til at føle.