Guide: Sådan vælger du den rigtige Magic Wand

Guide: Sådan vælger du den rigtige Magic Wand

Stort set alle kvinder er enige om, at en Magic Wand er et fremragende stykke sexlegetøj, som leverer stribevis af orgasmer til den heldige bruger. Men med et udvalg som er stort og overvældende, kan det være svært at vælge – for hvilken Magic Wand er den rigtige til lige præcis dig? I det følgende  giver vi dig vores bud på, hvilke overvejelser du bør gøre dig. 

Hvad der egentlig startede som et massageredskab til folk med ømme muskler og led, har sidenhen udviklet sig til at være genvejen til kraftige orgasmer for mange kvinder. 

De kraftige vibrationer som en Magic Wand leverer, kan give orgasme til stort set alle kvinder – selv dem der normalt har problemer med at nå klimaks. 

Inden du vælger din første eller næste Magic Wand til samlingen, er der særligt 4 ting du bør overveje: Strømkilde, vandtæthed, størrelse og mulighed for tilbehør. Nedenfor går vi i dybden med de 4 kriterier, så læs videre og blive klogere! 

Sådan vælger du den rigtige Magic Wand

Her er vores bud på de 4 overvejelser du bør gøre dig, inden du vælger en Magic Wand.

Størrelse

Som med meget andet sexlegetøj, er størrelsen ikke uvæsentlig. Den er dog på ingen måde ligeså afgørende for din nydelse som på en dildo.

Når det så er sagt, så er det alligevel værd at gøre sig nogle overvejelser om størrelsen inden et køb. En Magic Wand er nemlig oprindeligt designet til at massere kroppen, og selvom dem du kigger på formentlig er tiltænkt stimulering af klitoris, så kan de stadig fungere fint på resten af kroppen.

En stor Magic Wand vil kunne give bedre massage af kroppen, men hvis du ved med sikkerhed, at du kun kommer til at bruge den til dit underliv, så kan du sagtens vælge en mindre model. 

De mindre wands er lettere at gemme væk i natskuffen, og selvom de ikke helt kan matche de større wands i vibrationsstyrke, så er der stadig garanti for fantastiske orgasmer. 

Strømkilde

En Magic Wand skal bruge strøm for at kunne vibrere, og hvor strømmen kommer fra kan spille ind på din oplevelse med staven. Som udgangspunkt findes der tre typer af strømkilder: Almindelige batterier, opladelige batterier og ledning. 

Hvilken af de tre strømkilder som er den bedste for dig, ved du bedst selv, men for at gøre det lettere for dig at vurdere, vil vi kort gennemgå fordele og ulemper ved de tre muligheder. 

Magic Wand med almindelig batterier

Alle kan finde ud af at indsætte og skifte almindelige batterier – det er simpelt og ligetil. Batterierne kan også købes i de fleste dagligvarebutikker, så hvis du løber tør for strøm, er redningen indenfor rækkevidde. 

Desværre får du ikke nær så kraftfulde vibrationer, som du ville gøre med dem der tilsluttes stikkontakten. Derudover risikerer du også, at batterierne dør lige inden klimaks. 

Ulemperne til trods, så giver en wand på batteri dig mere bevægelsesfrihed, fordi du ikke behøver befinde dig i nærheden af en stikkontakt når du skal hygge. 

Magic Wand med genopladelige batterier

Er du ikke så meget for at skulle købe nye batterier i tide og utide, dels fordi det koster penge, og dels fordi det kan være besværligt, så bør du overveje en Magic Wand med genopladelige batterier.  

Du kender teknologien fra din Smartphone og det meste andet nye elektronik – tilslut produktet til opladeren, vent, og brug løs igen. 

Det er smart og nemt! 

Magic Wand som tilsluttes stikkontakten

Sidste mulige strømkilde er stikkontakten i væggen. En pålidelig strømkilde som altid leverer, og dermed sikrer at du uden problemer kan vibrere dig til en vidunderlig orgasme med din stav. 

Du vil typisk opleve, at Magic wands som tilsluttes stikkontakten, er i stand til at levere kraftigere vibrationer end de batteridrevne. De har simpelthen adgang til mere strøm, og derfor kan de også præstere en højere ydelse. 

Til gengæld vil du være afhængig af stikkontaktens placering og længden på din ledning. Du bliver bundet til væggen og har derfor ikke samme mulighed for at bruge din Magic Wand hvor end du måtte have lyst – hvad enten det er i køkkenet, i haven eller i badet. 

Og apropos badet:

Vandtæthed 

Påtænker du, at tage din Magic Wand med i bad i ny og næ, så er det naturligvis altafgørende at den er vandtæt. Produktets levetid og din sikkerhed afhænger af det!

De batteridrevne wands kan være vandtætte, mens dem der skal tilsluttes stikkontakten ALDRIG vil være det.

Sørg for at læse produktbeskrivelsen grundigt inden du køber, så du er sikker på, at den er vandtæt. 

Mulighed for tilbehør

Den sidste overvejelse du bør gøre dig inden du vælger din nye Magic Wand er, om der er mulighed for at tilkøbe ekstraudstyr.

I virkeligheden skal du starte med at spørge dig selv, om det reelt set er et behov du har. Hvis du ved, at du bare kommer til at bruge staven som den er, så er der ingen grund til at undersøge mulighederne for tilkøb, men hvis du ikke er afvisende overfor det, så tjek gerne udvalget inden. 

Eksempler på tilbehør til en Magic Wand er G-punkts tilbehør, rabbit tilbehør og anal tilbehør.  

Vi håber du er klar til at vælge din nye Magic Wand

Med din nye viden i baghovedet burde du nu være rustet til at udpege dit nye legetøj. Du kommer med garanti ikke til at fortryde, at den bliver tilføjet dit arsenal i natskuffen derhjemme! 

Vil du gerne have yderligere hjælp til udvælgelsen af din nye Magic Wand så har vi udarbejdet en liste med vores bud på de bedste på markedet. 

Se vores bud på de bedste Magic Wands

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *