Sexgynger – Gyng dig til bedre sex

Sexgynger - guide

Har du lyst til at prøve en sexgynge? Så er siden her et godt sted at starte. Vi præsenterer 5 forskellige sexgynger for dig, og så er det egentlig bare at vælge den, der passer til dine behov. Og nå ja, så skal du selvfølgelig også finde en du kan gynge med. Vi har udvalgt de 5 bedste sexsynger på baggrund af brugeranmeldelser samt produkttests udført af andre.

Mange forbinder formentlig gynger med noget, der hører legepladser og barndommen til. Men faktisk har gyngen også sin plads i soveværelset hos nogle voksne. For med en sexgynge har du mulighed for at prøve nye sexstillinger, du slet ikke har kunnet forestille dig før nu. 

Med en sexgynge skal I ikke længere bekymre jer om tyngdekraften, og I kan derfor kaste jer ud i halsbrækkende sexstillinger, som selv ikke den smidigste cirkusartist vil kunne klare.

Husk at alle forsendelser leveres diskret, så ingen behøver vide, at du har bestilt frækt udstyr.

De 5 bedste sexgynger

Herunder følger vores oversigt over de 5 bedste sexgynger. Listen er i vilkårlig rækkefølge.

Vi gør opmærksom på, at der optræder affiliate-links i artiklen – de er vores levebrød og giver os lidt indtjening, i fald du skulle vælge at købe noget. 

Den klassiske sexgynge – Joydivision LoveswingSexgynge - sexgynger guide

Noget at det vigtigste at have øje for, når man skal købe en sexgynge, er komforten. 

Hvis du ikke sidder eller ligger godt i gyngen, så bliver det hurtigt ubehageligt og så ender I formentlig ikke med at få den brugt særligt ofte. Og det er naturligvis en skam.

Komforten skal du dog ikke bekymre dig om med denne sexgynge, som er berygtet for at være yderst komfortabel i brug. Det skyldes til dels materialet og til dels, at gyngens mange stropper er justerbare, så du kan tilpasse gyngen til din eller din partners krop og den sexstilling, du og din partner har lyst til at prøve.

Sexgyngen kan bære op til 150 kg, men køber du en særlig fjeder med, når du bestiller gyngen, så kan den holde til helt op imod 200 kg.

Hvis du synes, du har set denne sexgynge før, så er det måske, fordi den dukkede op i et afsnit af Sex and the City, hvor den sexglade Samantha viste sexgyngens kvaliteter og muligheder frem for seerne.

Gyngen hænges helt simpelt op i loftet med en krog – og så er I faktisk klar!

Sexgynge på stativ – Fetish Fantasy Swing StandSexgynge på stativ - sexgynger guide

Hvis du ikke har lyst til at have en krog hængende i loftet af soveværelset – det kan være ret afslørende, hvis der kommer gæster på besøg – så kan du også vælge at kaste penge efter en sexgynge med stativ. 

Du får selvfølgelig nøjagtigt de samme muligheder for at eksperimentere med nye sexstillinger som med en almindelig gynge i loftet, men når I er færdige, kan I skille jer helt af med bevismaterialet. Stativet er nemlig simpelt at pakke sammen, og det fylder ikke meget, når det er slået sammen. Uden problemer kan det gemmes væk i skabet, under sengen eller et tredje sted. 

Stativet ser måske lidt voldsomt ud, og det fylder da også en del i lokalet, når det er samlet (over to meter højt og halvanden meter bredt), men så er du til gengæld også sikret, at det hele står stabilt på gulvet, imens I dyrker sex.

Vi anbefaler, at du lige tjekker, at du rent faktisk har plads til stativet, inden du investerer i det.

Den letteste at gå til – Sportsheets Jam Dør Sex GyngeSexgynge i dør - sexgynger guide

Hvis du gerne vil i gang med at bruge din nye sexgynge med minimalt forberedelse og opsætning, så bør du overveje en sexgynge som kan monteres i døren. 

Med en sådan sexgynge behøver du hverken rode med stativer eller kroge i loftet – du monterer bare gyngen på dørkarmen, og så er I egentlig klar til at gynge. 

Den lette montering betyder også, at I sagtens kan have gyngen med jer, hvis I eksempelvis skal ud at rejse.

Selve gyngen kan bære op til 145 kg – men tjek lige, at dørkarmen, du bruger, også kan holde til vægten. Det er sjældent godt for stemningen eller økonomien, hvis man ender med at ligge og ømme sig på gulvet med en ødelagt dørkarm. 

Hvis manden skal være stativet – Sex Harness SwingSexgynge på kroppen - Sexgynger guide

Nu har vi præsenteret dig for lidt forskellige måder at “installere” sexgyngen på. Fra krogen i loftet, stativet, og den der hænger i dørkarmen, kan vi nu præsentere dig for sexgyngen, der skal spændes på din partner. 

Denne type sexgynge giver ikke helt samme fleksibilitet som de andre, men fordi I ikke længere er afhængige af en krog i loftet eller et stativ, kan I dyrke sex med gyngen, lige hvor det passer jer. 

Mange mænd vil formentlig føle sig ekstra maskuline med denne gynge, fordi det er dem, der bærer hele partneres vægt.

Det kræver naturligvis også, at man er i fornuftig form, eller at kvinden er tilpas let. Test eventuelt, om din partner kan bære dig, inden du eller din partner køber – og husk så på, at det selvfølgelig bliver væsentligt lettere for din partner at bære dig, når I bruger gyngen, fordi den fordeler vægten jævnt. 

Den avancerede – Yoga Sex Swing

Hvis I virkelig skal eksperimentere med alternative sexstillinger, så får I ikke en bedre hjælper end denne. 

Yoga sexgyngen er nemlig mere fleksibel i sin udformning end de af dens konkurrenter, hvilket vil sige, at det egentlig mest er jeres fantasi, der sætter grænsen for, hvilke sexstillinger I ønsker at fornøje jer med. 

De mange muligheder, som sexgyngen tilbyder, betyder også, at den kan være lidt sværere og en smule mere avanceret at bruge end andre gynger. Men har du tid og lyst til at lære at bruge den ordentligt, så er det bestemt den øgede sværhedsgrad værd. 

Behøver en sexgynge hænges i loftet? 

Nej. Som det fremfår af vores anbefalinger ovenfor, så findes der en del andre muligheder for montering, end krogen i loftet. 

Det er ikke alle der synes det er fedt, at eventuelle gæster kan se krogen hænge over dobbeltsengen og efterfølgende lægge 2 og 2 sammen – så derfor er der ganske naturligt opstået masser af alternativer til den klassiske sexgynge med krogen. 

Alle former for montering af sexgynger har deres styrker og svagheder, så i sidste ende handler det mest om dine behov. 

Hvilke stillinger er gode i en sexgynge?

For at være ærlig, så er der for mange til at nævne dem alle her. Der er naturligvis alle klassikerne du kender i forvejen – doggystyle, cowgirl osv. Men med en sexgynge vil du alligevel føle dem anerledes end hvis I bare lå i sengen. 

En sexgynge fungerer fremragende til både oral-, vaginal og analsex.

Der er nærmest ingen grænser for, hvilke stillinger i kan kaste jer ud i, så hav en kamasutra bog ved hånden, eller gør det til en del af legen, at I sammen skal udtænke nye stillinger og nye måder at bruge sexgyngen på. 

Hvordan virker en sexgynge?

En sexgynge virker ved, at manden eller kvinden sætter sig til rette i gyngen, hvorefter man gyngende kan dyrke sex. Enten i de sædvanlige sexstillinger de fleste kender, eller nogle helt nye stillinger som nu kan lade sig gøre takket være gyngen. 

Den klassiske sexgynge hænges fast i en krog i loftet, men nyere sexgynger tillader også andre former for montering, så du ikke behøver finde slagbordet frem fra skuret inden I kan komme i gang. 

De fleste sexgynger er til 1 person, men køber man en til formålet, kan man også sagtens sidde 2 og gynge frem og tilbage imens man dyrker sex. 

Det lyder måske lidt fjollet, og endda en smule fjollet at gynge under sex, men de gyngende bevægelser og det faktum at man ikke længere skal bekymre sig om tyngdekraften eller sin partners vægt gør altså, at man får sig en helt særlig sexoplevelse.

Der behøver i øvrigt ikke være en mand involveret i brugen af en sexgynge. To kvinder kan også sagtens få glæde af gyngen, som giver nye muligheder for oralsex. Alternativt kan der også bruges en strap-on dildo.

Se vores guide til strap-on her

Er sexgynger nu også sikre at bruge?

Vi forstår godt, hvis du er en smule påpasselig med at ligge dig til rette i en sexgynge, for det er lidt af en stemningsdræber hvis du pludselig ryger på gulvet. Og så kan det også gøre forfærdeligt ondt, hvis du lander uheldigt. 

Men der er som udgangspunkt iokke noget at frygte. Så længe du sørger for at følge monteringinstrukserne som medfølger gyngen, så er der ingen der ryger på gulvet midt under sex. 

Sexgyngerne er selvsagt lavet til formålet, og så længe du ikke vejer mere end det anbefalede for den pågældende gynge, så skal det hele nok holde til selv den vildeste gyngetur.

Du har altså ingenting at frygte!

5/5 (10)

Skriv et svar