Bøf og blowjob dag

Bøf og blowjob dag – Alt om mændenes svar på Valentinsdag

Guide til bøf og blowjob-dag

Bøf og Blowjob-dag er en årlig tradition som afholdes d. 14. marts. Der er tale om en dag, hvor det er mændenes tur til at blive forkælet, ligesom kvinderne bliver det måneden forinden på Valentinsdag. Her i artiklen kan du blive klogere på mændenes juleaften. 

Lad os nu bare være ærlige. Valentinsdag er godt nok – på papiret i hvert fald – en dag hvor kærligheden skal fejres. Hvordan gør man det? Med blomster, chokolade, kærlige ord og romantik – alt sammen noget kvinder elsker. Men hvad er der egentlig for manden den dag? Ikke særligt meget. Derfor er det ikke helt forkert, hvis man kalder Valentinsdag for kærlighedens OG kvindernes dag. 

Det er dog ikke kun kvinder der fortjener en dag – det gør mænd naturligvis også! Dén dag er blevet en realitet og finder sted d. 14. marts, hvor det er Bøf og Blowjob-dag. En dag hvor det er manden der skal forkæles. Ikke med gaver, ikke med romantiske film i fjernsynet imens der bliver nusset og kysset på sofaen, ikke med en romantisk middag i skæret fra et stearinlys, men med en stor, lækker og saftig entrecote, T-bone eller ribeye, efterfulgt af et blæs i trompeten. 

Den eneste kærlighedserklæring mænd skal have den dag, er på hans tallerken i form af en bøf og i soveværelset gennem et blowjob. Primitivt – ja! Men nøjagtigt som de fleste mænd bedst kan lide det.

Hvad er Bøf og Blowjob-dag?

Bøf og Blowjob-dag, også kendt som B&B dag, er en årlig tradition som er opstået som modsvar til Valentinsdag, som med tiden har udviklet sig til at blive mere en dag for kvinder, end en dag for romantik og parforhold. 

I ligestillingens navn kan kvinder naturligvis ikke have deres egen dag, uden også mænd får det, hvorfor Bøf og Blowjob-dag er blevet en realitet. 

På denne dag er det manden det handler om, det er ham, som skal forkæles. Følges traditioinen slavisk, skal manden have serveret en lækker bøf, ligesom han skal forkæles med med et blowjob. Det er dog også, ligesom med de fleste andre traditioner, muligt at give dagen sit eget personlige twist, så bøffen fx skiftes ud med pizza, blowjobbet med analsex. 

Dagen behøver dog hverken involvere mad eller seksuelle ydelser og kan i stedet blot være en dag, hvor manden bliver forkælet med hvad end han måtte ønske. 

Hvornår er Bøf og Blowjob-dag?

Bøf og Blowjob-dag er den 14. marts, nøjagtigt en måned efter Valentinsdag. 

Historien om Bøf og Blowjob-dag

Man mener at Bøf og Blowjob-dag stammer fra Boston, Massachusetts, i USA, hvor den amerikanske radiovært Tom Birdsey i 2002, introducerede lytterne for konceptet Steak and Blowjob Day. 

Først i 2009, altså syv år senere, kan man finde første spor af Bøf og Blowjob-dag herhjemme. Det er i hvert fald ikke muligt at finde artikler, opslag eller lignende fra tidligere. I 2010 lander dagen for alvor i danskernes bevidsthed, da emnet bliver taget op i ‘Go’ Morgen Danmark’. 

Hvad der oprindeligt startede som en joke, har på et par årtier formået at udvikle sig til en regulær helligdag, som bliver afholdt af flere par i udlandet såvel som herhjemme. 

Bøf og Blowjob-dag – sådan gør du!

Denne del af hovedsageligt til vores kvindelige læsere, for hvis du er en mand, skal du ikke rigtigt bekymre dig om andet end at åbne munden, føre gaflen ind og nyde en god guffer – easy peasy! 

Er du derimod en kvinde, er der god grund til at læse videre. I det følgende vil vi nemlig dele gavmildt ud af tips og tricks, så du kan gøre din kæreste/mand/elskers dag helt fænomenal. 

Vi lover ikke noget, men gør du det rigtigt, vil han med garanti prale om hvor fantastisk en partner du er, næste gang han står med drengene i omklædningsrummet efter en fodboldkamp. 

Ifølge os, er der tre essentielle ingredienser, som gør B&B dagen helt magisk og uforglemmelig for en fyr: Bøffen, blowjobbet og overraskelsen.

1. Bøffen

På den dag der handler om fellatio og lækre bøffer, er der naturligvis ingen vej udenom et lækkert stykke kød, som din udkårne kan sætte tænderne i, imens han tænker på hvor dejlig en partner du er (vejen til en mands hjerte går som bekendt gennem maven, red.)

Hvis du ikke er nogen Gordon Ramsay og hverken har forstand på bøffer eller tilberedningen af disse, kan det dog virke som en uoverskuelig opgave. Men bare rolig – det er slet ikke så svært!

Sådan vælger du den rigtige bøf

Der findes masser af gode og lækre bøffer at vælge imellem. Hvilken der er den rigtige, afhænger primært af din mands præferencer og din egen økonomi. 

Man går aldrig galt i byen med ribeye, entrecote, t-bone eller mørbrad, men også en god hakkebøf, pariserbøf eller sågar en burger kan tage kegler hos din udkårne. 

Find en opskrift på nettet, eller læs på pakken med kødet, hvor det ofte vil fremgå hvordan du skal tilberede bøffen.

2. Blowjobbet

Når din mand er mæt og tilfreds, er det tid til desserten. Her tænker vi ikke på vafler, bananasplit eller is, men i stedet et godt blæs i banditten. Det er nemlig blevet tid til blowjobbet. 

Er du i tvivl om hvordan du bærer dig ad med at give ham det bedste blowjob han nogensinde har fået, har vi faktisk skrevet en guide til netop dét. Du kan læse vores blowjob guide her.

Hvis du virkelig vil forkæle din mand, kan du overveje at lade ham komme dig i munden. Medmindre det altid er tilfældet, vil han med garanti huske denne dag, fordi han fik lov til at lade kanonen gå af i gabet på dig. Hvis du ikke kan lide smagen af sæd (kan nogen det?) så kan du heldigvis få det til at smage en smule bedre, hvis han sørger for at spise det helt rigtige. Det kan du læse mere om her, i vores guide til bedre sædsmag.

Blowjobbet behøver ikke nødvendigvis foregå efter aftensmaden, men kan i stedet blive givet som en overraskelse i løbet af dagen, når han mindst venter det. Den tredje og sidste ingrediens i den perfekte Bøf og Blowjob-dag er nemlig:

3. Overraskelsen

Det er ikke kun kvinder, som elsker at blive overrasket – det gør mænd i høj grad også. Det er typisk det uventede vi husker, så hvis du vil være sikker på, at han ikke glemmer denne dag, skal du overraske ham. 

En overraskelse kan være mange ting og for nogle mænd (dem der ikke selv har gjort opmærksom på B&B dag), vil bøffen og gufferen være nok i sig selv. For andre skal der dog måske lidt mere til for at vælte dem bagover i stolen af overraskelse. 

Det bedste er, hvis du selv finder på noget fedt, som du ved din man vil kunne lide, men er du på bar bund eller skal du bare have lidt inspiration, har vi samlet en lille håndfuld ideer du kan tage udgangspunkt i. 

Forslag til overraskelser

Det uventede blowjob 

Hvis i før har fejret dagen, eller din mand selv har presset på for at få den indført, er det næppe nogen overraskelse for ham, hvad der skal ske. 

Derfor kan du passende overraske ham ved at give blowjobbet i bilen, i prøverummet, på et offentligt toilet eller i det hele taget bare på et tidspunkt hvor han ikke forventer det. 

Sexet undertøj

Sexet undertøj er altid en sikker vinder!

 Altså, ikke til ham. 

Selvom han helt sikkert ville blive overrasket… 

Køb et lækkert og sexet lille outfit til dig selv, så han har noget frækt at se på, imens han får sit blowjob.

Set

Frækt kostume 

Realiser din mands fantasi om at være sammen med en fræk sygeplejerske, en uartig skolepige, en skrap lærerinde, eller Tinkie-Winkie fra Teletubbies (hver sin lyst – vi dømmer ikke!). 

Køb et sexet og frækt kostume og kald din mand ind i soveværelset, hvor en sexet stuepige står klar til at servicere. 

Rimba - Frækt stuepige kostume med tilhørende strømper

Sexlegetøj – Sexlegetøj er frækt og kan gøre lagengymnastikken bedre og anderledes. Overrask derfor din mand med en fræk dildo, som du bruger på dig selv som et lille opvarmningsshow, inden det er hans tur. 

Eller hvad med at forkæle ham med en vibrator han kan bruge på dig? Eller måske du kan bruge en Fleshlight eller et Tenga æg på ham? 

Tenga onani æg til håndjob - Clicker