Sædsmag - Sådan får du sæd til at smage bedre

Sædsmag – Sådan får du sæd til at smage bedre

Sådan smager dit sæd bedre

Rigtigt mange mænd er vilde med at komme i munden på deres sexpartner, men det er langt fra alle kvinder der synes om at få blæst et par milliliter sæd ind i gabet. Dels fordi konsistensen er lidt underlig, men i høj grad også fordi sæd ikke nødvendigvis smager særligt godt. Heldigvis kan du gøre noget ved smagen – det fortæller vi dig mere om her i artiklen. 

Kan du ikke lide smagen af sæd, eller har du en partner som ikke lader dig komme i munden, fordi hun ikke synes det smager godt, er der heldigvis ting du kan gøre for, at mandesaften bliver en smule mere lækker at have i munden. 

Hvis du forventer at miksturen fra testiklerne bliver ligeså lækker som en frisklavet smoothie, bliver du skuffet – mindre har dog også sin ret og selvom det nok aldrig ligefrem bliver en velsmagende cocktail, er der adskillige ting som kan få smagen af sperm til at blive bedre. 

Sådan forebygger du dårlig sædsmag

I stedet for at behandle problemet, er det bedre at forebygge. Sådan har du sikkert hørt kloge mennesker, læger, forskere osv., sige før – og de tager altså ikke helt fejl. Det er muligvis ikke den letteste vej at gå, men det er klart den mest effektive.

Se også: Bøf og blowjob-dag

Ved at ændre på ting i kosten, kan manden påvirke smagen af sin sæd, så den bliver lidt lettere for kvinden at få ned. Som en ekstra lille bonus, kan manden også forvente at blive sundere helt generelt, ved at indtage og undgå følgende:

Mad som får sæd til at smage bedre

Følgende kan manden med fordel indtage mere af, for at få sæden til at smage bedre:

1. Frugt

En ananas, kiwi, melon, mango, æble eller druer er helt perfekte i kosten, da deres høje indhold af frugtsukker, er med til at modvirke den bitre smag i sæd. 

2. Magert kød

Røde bøffer er lækre og er med garanti en livret hos mange mænd. Desværre gør en saftig steak ikke noget godt for sædsmagen, som bliver mere salt. 

Manden bør derfor i stedet holde sig til lyst kød. Lyst kød kan være kylling og fisk, som tilmed er et sundere og ofte billigere alternativ til de store røde bøffer – Win, win, ikke sandt?

3. Krydderier

Krydderier giver maden smag, men også i høj grad sæd, som bliver påvirket af hvilke krydderier manden indtager.  

Især kanel skulle være godt for sædsmagen, hvorfor en god potion risengrød dagen inden et blowjob, kan være en god idé. 

4. Vand

Jo mere vand manden drikker, des mere vil kroppen blive udrenset for stoffer som kan give spermen en dårlig smag. Inden manden kommer i munden på sin partner, kan han derfor med fordel sørge for at drikke en masse vand. 

Guide til bedre sædsmag

5. Grøntsager

Grøntsager er sunde og gode for helbredet, ligesom de også får sæd til at smage bedre – i hvert fald hvis det er de rigtige grøntsager som bliver spist. Selleri og persille er godt, da det udrenser kroppen for giftstoffer som kan give dårlig sædsmag. 

Broccoli, hvidløg og løg er dog knap så gode for smagen af mande-milkshaken. 

Mad som får sæd til at smage dårligere

Følgende bør manden minimere indtaget af, eller helt eliminere fra kosten, hvis din sæd skal smage bedre:

1. Mad der giver luft i maven – kål, bønner og lignende

Det er ikke kun fordi man får ekstra meget luft i maven, at det kan være en fordel for manden at undgå fødevarer som kål, bønner, løg og sågar rødt kød. Disse er nemlig også med til at gøre smagen af sød mere bitter. 

2. Kaffe

Kaffe har en meget gennemtrængende smag, hvilket også vil komme til udtryk i sæden. Desværre er det ikke sådan, at du kan forvente at saften kommer til at smage af tiramissu, fordi manden hælder et par liter espresso ned inden oralsex, for koffeinen i kaffen sørger for, at klatten IKKE kommer til at smage særligt godt. 

3. Cigaretter

Der er rigtigt mange gode grunde til at stoppe med at ryge, men hvis ikke sundhedsfaren, dårlig ånde, den høje pris osv., er nok til at stoppe, hjælper det måske, at rygning også giver sæden en rigtig dårlig smag. 

4. Krydderier og grøntsager med kraftig smag

Selvom lægen nok kommer efter os når vi siger det, bør manden holde sig fra broccoli, hvidløg, løg og lignende, da smagen af disse smitter af i sæden. Om ikke andet, kan manden i hvert fald undlade at sluge en hel bøtte tzatziki dagen inden han skal forkæles med et blowjob. 

Se også: Det perfekte blowjob