Loading...
Viden

Fetich – 10 vanvittige og underlige fetiches du sikkert aldrig har hørt om

Underlige fetiches

“Hvis du kan tænke det, så er der en person derude et sted, som har det som en fetich”, plejer vi at joke med her på Temptations. 

Selvom det er mest er ment i sjov, så er der formentlig en del sandhed i udsagnet. Tager du et kig på listen her, vil du i hvert fald blive enig med os i, at der tilsyneladende ikke er nogen grænser for, hvad man kan tænde på. Vi har valgt at fokusere på de særeste af slagsen, og du finder således ikke det store og mere udbredte typer af fetich såsom bondage og BDSM.

10 vilde og vanvittige fetiches

Vi beklager på forhånd, hvis du tænder på uld, at kilde andre eller at have sex med træer. Det er ikke for at hænge dig ud, og vi synes kun at du er lidt mærkelig – hver sin lyst og alt det der. 

Husk desuden også at uanset hvor underlig din fetich måtte være, så er sandsynligheden for, at du er alene med den meget lille. 

Nå, men her er listen:

1. Catheterofili

De fleste vil formentlig få ondt i underlivet alene ved tanken om at få et kateter sat op i urinrøret, men catheterofile har det lidt anderledes; de bliver nemlig vilde i varmen og opstemte ved tanken om en plastikslange i urinrøret. 

Av!

2. Agalmatofili

Næste gang du er ude og shoppe tøj kan du prøve at kigge rundt på de andre kunder i butikken. Spotter du en person med en bule i buksen, som kigger liderligt på en mannequin, så er vedkommene formentlig tiltrukket af dukker, statuer og andre objekter der ligner mennesker. 

En tur på et voksmuseum må være den største seksuelle oplevelse for agalmatofile.

3. Melissafili

Alle der har siddet og spist en marmelademad i baghaven en sommerdag ved, at det tiltrækker bier og hvepse som intet andet. De flestes reaktion vil enten være at løbe skrigende væk, ignorere insektet eller pande den en med en sammenkrøllet avis. 

For melissafile er reaktionen lidt en anden, for de tænder nemlig på de stribede insekter med de smertefulde stik. 

4. Psychrofili

De fleste af os har det bedst i lune omgivelser. Termometret må gerne være på den høje side af 20 grader for at sikre, at vi er tilfredse. Er din fetich Psychrofili, så er sagen dog en anden – de tænder nemlig på kulde. Folk der fryser, kolde objekter og lignende er noget der går lige i underlivet. 

Opdager du, at din kæreste er psychrofil kan du godt droppe ideen om en solferie i det varme syd. Hvad med en forlænget weekend i en iglo på indlandsisen i stedet?

5. Oculolinctus

Kunne du tænke dig at blive slikket i øjet? – nej? Så er det her ikke din fetich. 

Det lyder underligt at det skulle være noget frækt i en våd tunge på øjenæblet, men det kan altså være en yderst ophidsende oplevelse for dem med denne fetich.

6. Dendrofili

Kilder det i underbukserne når du går forbi birketræet i baghaven? Bliver du lystig når du er i skoven? Er drømmejobbet skovhugger? – Så er du muligvis dendrofil. 

Dendrofile tænder på træer. Bark, blade, grene, alt hvad der har med et træ at gøre er et sikkert hit og garanterer at liderligheden stiger. 

7. Titillagni

At give sin kæreste en kildetur kan være sjovt og hyggeligt, men for de fleste er det ikke noget der tjener andet formål end uskyldig leg. 

For dem med fetichen titillagni er en kildetur imidlertid ikke bare noget man giver for sjov, det kan nemlig være et fremragende forspil inden sex. I hvert fald bliver de vilde i varmen ved at kilde eller blive kildet.  

8. Vorarefili

Findes der noget mere frækt end at blive slugt og fordøjet i mavesækken på et andet væsen? Ikke for vorarefile. 

Ulempen er, at det er en seksuel fornøjelse du kun kan opleve én gang. 

9. Woolies

En hjemmestrikket sweater eller et hæklet halstørklæde fra farmor juleaften er næppe nogen drømmegave at pakke op – medmindre du er woolie, altså. De er nemlig vilde med uld, og spørger du dem, kan der praktisk talt ikke komme uld nok på kroppen. 

Vi gyser egentlig mest ved tanken om et par kløende uld-underbukser. 

10. Nebulofili

Det er tåget udenfor, du befinder dig i din bil og tænder derfor for tågelyset som det første. Er din næste reaktion at holde ind på en mørk rasteplads for at onanere, så er din fetich nebulofili. 

Nebulofile tænder nemlig på tåge. 

Er dine seksuelle lyster lidt mere almindelige, så er sexlegetøj måske mere din kop the. Tjek eventuelt vores store guide til sexgynger.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *