Første gang i swingerklub – sex i mørket med fremmede

Jeg griber fat i dørhåndtaget og træder ind i en lille, svagt oplyst gang. ”Så langt så godt – det var ikke så svært, som jeg havde forestillet mig,” tænker jeg, inden jeg tager jakken af og hænger den på knagerækken til højre for mig. ”Ingen sko indenfor – tak” står der skrevet på et hvidt A4-ark, som hænger for enden ad gangen. Jeg adlyder og tager mine stiletter af, som jeg forsigtigt stiller opad muren.

Det har været lidt af et tilløbsstykke for mig at komme her i dag. De ti skridt, det krævede at gå fra fortovet udenfor og hen til døren, har taget mig flere uger at tage. 

I dag – umiddelbart en dag som enhver anden – er min lyst og nysgerrighed åbenbart større end min frygt for det uventede bag de nedrullede gardiner i den – på ydersiden i hvert fald – uskyldigt udseende toplansvilla.

Jeg har længe fantaseret om at besøge en swingerklub. Jeg har bare ikke turdet. Jeg ved ikke hvorfor, for hvad skulle der ske med mig? Måske det var fordommene og forestillingen om typerne, der kom sådan et sted, som gjorde, at jeg var skræmt af tanken.

I dag formåede min liderlighed og nysgerrighed dog at overvinde min frygt, hvorfor jeg nu netop har smidt mine stiletter og taget de første skridt ind i et relativt stort rum med en bar i den ene ende og en mørk lædersofa i den anden. Der står to mænd og en kvinde oppe i baren. Jeg kan se, at de taler, griner og nyder en drink. Bag disken står en kvindelig bartender – hun har kort lyst år og en del kilo på kroppen – og lytter med. Idet jeg bevæger mig tættere på bardisken, får hun øje på mig.

”Hej! Velkommen indenfor. Du skal ikke være bange, vi bider ikke. I hvert fald ikke med mindre du gerne vil have det,” siger hun højt og griner. De to mænd og kvinden i baren kigger nu også på mig og gestikulerer, at jeg skal komme nærmere.

I baren bliver jeg introduceret for de andre gæster. Der bliver serveret et glas køligt hvidvin til mig, som jeg straks lapper i mig. ”Hold da op. Du må være tørstig,” siger den ene af mændene, imens han smiler kærligt til mig.

Tørstig? Nej. Nærmere nervøs. Det er udelukkende for at dæmpe mine nerver og give mit galopperende hjerte en smule ro, tænker jeg for mig selv. Jeg siger det dog ikke højt, men smiler i stedet bare tilbage til manden, som faktisk er ret nydelig at se på. 

Han er veltrænet og har masser af hår på hovedet. Umiddelbart også yngre end jeg havde forestillet mig, mændene ville være i en swingerklub. Mine fordomme bliver umiddelbart gjort til skamme…

Manden og jeg taler sammen. Vi taler længe. Vi snakker ikke om sex og frække emner – heller ikke selvom vi befinder os i en bygning, hvor folk primært mødes for den slags. Han hedder Mark. Det er langt fra hans første gang her i klubben, selvom han ikke kommer hernede hver eneste uge, forsikrer han mig – nærmest undskyldende, som om det ville skræmme mig væk ellers.

Efter at have snakket i en times tid tilbyder Mark mig en rundvisning, som jeg straks takker ja til.

Første stop på min rundtur er spejlrummet, som han kalder det. Spejlrummet er et mellemstort lokale, hvis vægge og loft er dækket af spejle. Lokalet er, til min store skuffelse, tomt. Ikke mulighed for at lure med i denne omgang.

Næste stop er to små kabiner, hvor der ikke er plads til mere end én person i hver.

”Hvad er meningen?” spørger jeg min guide, som fortæller, at jeg kan prøve at gå ind. Jeg træder ind i kabinen og lukker døren bag mig. Jeg hører døren lukke til kabinen ved siden af.

”Er du klar og frisk på en anderledes oplevelse?” hører jeg Mark sige fra den anden kabine.

”Ja, det er jeg vel?” svarer jeg, inden jeg bliver prikket i siden af Marks stive pik, som har fundet vej gennem et hul i væggen. Jeg kigger på den en rum tid, inden jeg tænker ”fuck it!” og tager fat om den. Jeg spiller den af på ham i et par minutter, inden jeg går på knæ og åbner munden. Den fylder min mund godt ud, og jeg mærker, hvordan jeg bliver mere og mere våd og tændt, i takt med at jeg sutter den af på ham.

Der er noget vildt frækt over, at det kun er mig og den store stive pik. Jeg kan hverken se eller høre ejermanden, hvorfor jeg føler mig i total kontrol. Jeg sutter, slikker og tager den til roden. Pikken begynder at pulsere – orgasmen er tæt på – jeg slipper den og lader den stritte ud i luften gennem hullet i væggen.

Jeg kan ikke se Marks ansigtsudtryk, men jeg forestiller mig, at han ser skuffet ud.

Pikken forsvinder kort herefter. Jeg tørrer mig om munden og går ud af kabinen, hvor jeg kort efter bliver mødt af min guide, som nu – lettere svedig og forpustet og med en tydelig bule i bukserne – har lidt sværere ved at se mig i øjnene. Jeg tror, han er overrasket over, at jeg var med på hans leg.

”Nå, men… Øh.. Turen fortsætter,” siger han og bryder tavsheden, som var tæt på at blive akavet.

Næste stop er et helt mørkt lokale – et Darkroom. Jeg kan absolut intet se herinde, men jeg kan høre, at der er andre. Der lyder støn fra flere forskellige steder i lokalet. Jeg mærker en hånd om mit håndled, som trækker mig med sig. I det komplette mørke bliver jeg lagt på, hvad jeg formoder, må være en seng. Hånden slipper mit håndled og finder nu, sammen med sin makker, vej til min overkrop, hvor de straks går i gang med at massere mine bryster. Der går ikke længe, før de har fået afklædt mig min top og min BH. Kort derefter er det mine trusser, som bliver listet af.

I mørket mærker jeg en velkendt stiv pik, som nu har fundet vej til min drivvåde skede. Mark trænger op i mig, og jeg stønner højlydt, så jeg ubevidst overdøver de andre par i det mørke lokale. Det føles fantastisk at mærke Mark oppe i mig. Han er tydeligvis stadig godt liderlig efter mit blowjob, for han knepper hurtigt og effektivt. Det passer mig fint, for jeg er også helt klar.

Der går ikke længe, før jeg får en orgasme. Jeg kan høre, at det tænder Mark, som nu også begynder at stønne. Hans vejrtrækning tiltager, og der går ikke mange sekunder, før jeg mærker hans sæd skyde op i mit underliv.

”Shit mand! Det var virkelig godt!” hører jeg ham sige, inden han trækker sig ud af mig og rejser sig, så jeg nu ligger alene og nøgen i mørket. Der lyder skridt. Marks skridt. ”Forlader han mig bare nu?” tænker jeg fornærmet for mig selv.

Inden jeg når at sige noget, kan jeg dog mærke en person sætte sig i sengen, jeg ligger i. ”Mark? Er det dig?” spørger jeg ud i mørket. Intet svar. En hånd griber fat om mit ben og bruger det som vejviser hen mod mit våde skød. Hånden begynder at massere min klit, inden først to og så tre fingre trænger op i mig.

Det er ikke Mark, det er jeg sikker på, men det føles godt, så jeg lader den fremmed i mørket fortsætte. Der går ikke længe, før endnu et sæt hænder finder frem til min nøgne krop. Jeg får nu finger og stimuleret mine bryster af to personer i mørket, som jeg hverken kender eller kan se. Det er en bizar, men også vildt fræk oplevelse, så jeg gør ingen indsigelser.

Den ene person tager fat om hofterne på mig, løfter mig op og vender mig om på maven, så jeg ligger med numsen i vejret. Personen finder sig til rette bag mig og trænger op i mig med sin stive pik. Jeg stønner højlydt og liderligt.

Nu mærker jeg endnu en pik lige foran mit ansigt. Jeg griber fat om den, trækker den tættere på mig og tager den i munden. Der går ikke længe, før orgasme nummer to gør sit indtog, hvilket får mig til at stønne højere, end jeg nogensinde har gjort før. Jeg lader mig fuldstændigt rive med i mørket, hvor jeg bliver kneppet bagfra, imens jeg har en pik i munden. Jeg kender ingen af mændene, men jeg er også ligeglad!

Manden bag mig sætter tempoet op og støder hårdere og hårdere op i mig, indtil han til sidst trækker sig ud og kommer ud over mine nøgne baller. Der går ikke lang tid, før pikken i min mund også når klimaks og fylder min mund med lun sperm.

Kort efter klimaks er de to mænd væk. Der er helt stille i lokalet, imens jeg famler lidt i mørket for at finde mit tøj. Da jeg er fuldt påklædt, finder jeg vej mod døren, som fører ud af lokalet. Der står ingen og venter på mig ude i gangen, hvilket jeg faktisk er ganske taknemmelig for.

Tilbage i baren befinder sig kun bartenderen. De andre er gået hjem, fortæller hun mig. ”Fint med mig” tænker jeg for mig selv og glæder mig over, at jeg nu undgår akavet øjenkontakt med en fremmed, som lige er kommet mig i munden i mørket.

Optimér dine oplevelser med vores sexnoveller

Rigtig mange bruger vores sexnoveller i forbindelse med onani. Du kan få endnu mere ud af din onani ved at bruge specialudviklede produkter til dette formål.

Hvis du er mand, kan du tjekke vores oversigt over følgende produkter, der stensikkert kan øge kvaliteten af din onani:

Hvis du er kvinde, kan disse produkter øge kvaliteten af dine onanisessioner: