Loading...
Viden

3 gode grunde til at prøve en penisring

Ringe - penisring

Når det kommer til sexlegetøj som mænd kan bruge med deres partner i dobbeltsengen, er en penisring et af de absolut mest udbredte. Når det så er sagt, er der faktisk stadig utroligt mange som endnu ikke har oplevet glæden ved sex med en penisring på banditten. Det synes vi er en skam, og derfor vil vi give dig 3 gode grunde til at prøve sex med penisring. 

Sexlegetøj kan være et frækt krydderi at tilsætte lagengymnastikken. En dildo, vibrator eller glidecreme kan gøre underværker for legen i dobbeltsengen, men som oftest er det sexlegetøj til kvinden som bliver købt og taget i brug under sex. 

Måske det skyldes at markedet for sexlegetøj til mænd ikke altid har været så omfattende som det er nu, eller måske mænd bare er en smule tilbageholdende når det handler om udstyr til dem. 

Uanset hvad, så mener vi, at man som mand ikke bør snyde sig selv for at prøve sexlegetøj af – enten alene, eller med sin partner under sex. 

En penisring er i den forbindelse et godt sted at starte. Den er nemlig ikke overvældende at bruge, nem at komme i gang med og så koster den ikke alverden.  

Derfor skal du prøve en penisring

Hvis du stadig er en smule tilbageholdende og i tvivl om hvorvidt en penisring er noget for dig, så kommer der her 3 gode grunde til at prøve at dyrke sex med en penisring på pikken. 

1. Det giver en hårdere og længerevarende rejsning

Der er ikke noget der signalerer machomand i ligeså høj grad som en god og solid rejsning og med en penisring ved roden af penis, er du garanteret en rejsning som ikke bare bliver hårdere, men som faktisk også holder længere. 

En penisring fungerer ved at stramme blidt om roden af penis. I praksis betyder det, at blodet får en smule sværere ved at strømme tilbage og væk fra penis, og selvom det måske lyder lidt ubehageligt, så bare rolig – det gør altså ikke ondt. 

Når blodet har sværere ved at trænge væk fra din penis, betyder det for dig, at du lettere kan holde din rejsning kørende, og dermed levere bedre sex til din partner. Det leder os i øvrigt til grund nummer 2:

2. Din partner vil sætte pris på det

Du skal imidlertid ikke kun vælge at bruge en penisring for din egen skyld, for som vi nævnte i punkt nummer 1, så vil du får en mere solid og holdbar rejsning, og som du måske har gættet, så kommer det ikke kun dig til gode. 

Den store, solide og hårde rejsning som du opnår ved at bruge en penisring, vil gøre modtageren lykkelig over, at du nu kan blive ved i timevis, uden at frygte at din erektion fortager sig. 

Din partner vil sætte pris på, at du med en penisring på pikken forvandler dig til en sexrobot som kan levere som en Duracell-kanin ligeså længe det kræves (medmindre du kommer for tidligt).

3. Du kan få ekstra nydelse

De fleste af os dyrker sex fordi det er dejligt, og derfor er der næppe nogen der vil sige nej tak til, at det bliver endnu dejligere. Og det kan det lige netop  blive med en penisring. 

Der findes utroligt mange forskellige udgaver af penisringe, og et par af dem er særligt beregnede til at give dig en oplevelse ud over det sædvanlige. 

Der findes eksempelvis penisringe med indbygget vibrator, som ikke bare stimulerer kvinden når du trænger op i hende, men faktisk også dig selv. Vibrationer er nemlig herlige, og har du dem indbygget i en penisring, så kan du have begge hænder fri til brug andre steder. 

Alternativt findes der også penisringe med prostata-stimulator til dig, klitorisstimulator til hende osv. Mulighederne er mange, men fælles for dem alle er, at sex bliver en anderledes og spændende oplevelse igen. 

Se vores store guide til penisringe her

Se også:

Penisring - sexlegetøj
Se vores bud på de bedste penisringe
Sexlegetøj til mænd - sexlegetøj
Se det bedste sexlegetøj til mænd
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *