Sexstillinger i badet

Sex i badet – Masser af forslag til sexstillinger i brusebadet

Guide til sex i badet

Sex foregår som oftest i dobbeltsengen i soveværelset, men der er god grund til at kaste jer over hinanden andre steder også. Når der skal lidt variation ind i sexlivet, vælger mange at dyrke sex i badet. Det er både frækt at og oplagt at knalde i badet, nu hvor man alligevel er nøgne og står tæt sammen i brusenichen. I badet kan man desuden også få lidt fred fra eventuelle børn, som kan placeres i en babynest imens mor og far skylder kroppen.

Hvis du har haft sex i badet, har du sikkert opdaget, at det ikke er det mest praktiske sted at lave den dyre. Der er småt med plads, der render vand ned fra oven som kan komme i øjnene og forstyrre og så kan gulvet være glat. 

Se også: De bedste sexstillinger

Især når det kommer til valg af sexstillinger i badet, kommer mange til kort, for hvad er der egentlig af muligheder?

Vi har samlet til bunke og giver dig her i artiklen vores bud på de bedste sexstillinger i badet. God fornøjelse!

Sexstillinger i badet

De bedste sexstillinger i badet

Vi forstår godt, hvis du har svært ved at holde fingrene fra din nøgne partner, når I er i bad sammen. Vi forstår dog også godt, hvis du vælger at lade være, fordi det kan være besværligt at gennemføre et samleje i en lidt for lille brusekabine, hvor du med shampoo i øjnene, forsøger at stå fast på det glatte gulv.

Det kan heldigvis sagtens lade sig gøre at have hed sex i brusebadet, hvis I bare sørger for at vælge de rigtige sexstillinger. VI har udvalgt en håndfuld sexstillinger som egner sig særdeles godt til brusebadet.

1. Siddende sex

Manden sætter sig på gulvet, og kvinden sætter sig ovenpå ham. Lav en klassisk cowgirl som I kender den fra dobbeltsengen, eller lad manden sidde op af væggen, så jeres ansigter er i samme højde.

Sørg for at bruge lidt tid på at placere jer rigtigt i bruseren, så I ikke får vand i ansigtet under akten. Medmindre det er en fetish du har, er det ikke rart at være ved at drukne undervejs.  

2. Det stående kryds

Kvinden stiller sig med ansigtet ind mod væggen, strækker armene skråt op i luften til hver side, imens hun støtter sig til muren. Benene skal ligeledes spredes skråt til hver sin side, så hendes krop nu former et stort kryds. Den anden part kan nu gå i krig bagfra og gøre sin ting, imens der er fri adgang til goderne.

Pas på at I ikke glider undervejs! Når man dyrker sex kan man let lade sig rive med, og det ender måske med at blive en smule dyrisk og voldsomt. Jo mere I bevæger og jo hurtigere og hårdere det hele bliver, des større er risikoen for at glide. Vil I være på den sikre side, kan I overveje at placere en gummimåtte under jer. På den måde kan I altid stå ordentligt fast.

3. Stående doggy

Der er ikke så meget hokus pokus i denne sexstilling til badet, som de fleste formentlig kender fra dobbeltsengen. Kvinden vender sig med numsen mod manden, som nu kan penetrere kvinden bagfra. Manden styrer mere eller mindre suverænt tempoet, og mange kvinder elsker denne stilling, fordi de rigtigt kan mærke manden og føle at de ’bliver taget’.

4. Oralsex i badet

Når I er i bad og dyrker sex, behøver det ikke nødvendigvis involvere penetrering af kvinden. Et blowjob til manden eller slikken af kvindens underliv kan være helt fantastisk. Der er naturligvis lidt en udfordring i forhold til pladsen, og vandet som løber kan være vildt irriterende at få i øjnene, men ellers kan det sagtens lade sig gøre.

Et handjob eller massage af kvindens klitoris kan også være fantastisk frækt i badet.

Se også: Hvordan giver man håndjob?

5. Benløftet

Den måske sværeste og mest risikable af sexstillingerne i badet, er den vi kalder for benløftet. Mand og kvinde vender sig med ansigterne mod hinanden. Manden løfter kvindens ene ben, så han lettere kan trænge op i hende. Vi skriver bevidst, at det bliver ”lettere” for helt nemt bliver det sjældent. Særligt hvis der er stor højdeforskel imellem jer, kan denne stilling være svær at eksekvere. Den er dog utroligt fræk, hvorfor det er værd at prøve, om det kan lade sig gøre for jer.

Alternativt kan I også lave machoudgaven af benløftet, hvor manden ikke nøjes med at løfte ét ben, men i stedet hele kvinden.

Pas ekstra godt på, hvis I kaster jer over denne sexstilling i badet. Når kvinden ene ben er løftet, går i fra fire til tre ben på gulvet, hvilket selvsagt ikke gør noget godt for balancen eller fodfæstet på det glatte gulv.