Dildo - sådan vælger du den rigtige

Guide: Sådan vælger du den rigtige dildo

Når det kommer til sexlegetøj til kvinder, er det absolut mest populære og udbredte af slagsen, dildoen. Den aflange falloslignende stav af plastik, glas eller metal gemmer sig i natbordet hos millioner af kvinder verden over, og sørger for at give nydelse de dage, hvor der ikke er en mand i nærheden.

Dildoen kan bruges alene til onani, men mange par vælger også at inkludere den i sexlivet når de er sammen. Det er frækt og giver flere muligheder for stimulation – to “penisser” kan tilfredsstille bedre end én. 

Sådan vælger du den rigtige dildo

Udvalget af dildoer er enormt, og hvis du undervejs er faret vild i junglen af plastik-tissemænd, så forstår vi dig udmærket godt. 

I det følgende vil vi forsøge at være dine guides, og hjælpe med at lede dig i retning af lige præcis den dildo som er den rigtige til dig og dine behov. 

Når du skal vælge din nye dildo, mener vi, at du bør gøre dig overvejelser om:

Størrelsen

Den mest oplagte overvejelse at gøre sig omkring sin nye dildo er formentlig størrelsen. Skal det være en ordentlig kleppert på et par kilo, eller måske en lille, sød og diskret bandit du kan have med i håndtasken? Er du til en lille dildo eller en stor dildo? Måske bare noget midt imellem? 

Tænk over, hvad der tænder dig mest, eller hvad giver dig mest nydelse og tag udgangspunkt i det. Det er jo trods alt nydelsen det handler om. 

Formen

Lidt i forlængelse med størrelsen på dildoen, er det oplagt at fundere lidt over formen. Skal din dildo ligne og føles som en rigtig penis, eller skal den være lille og glat?

Der findes et utal af former, og som udgangspunkt vil den ideelle udformning afhænge af dine præferencer. Der vil dog også være tilfælde, hvor formen afhænger af, hvor du gerne vil stimuleres. Det er eksempelvis muligt at vælge en dildo som er mere krum i formen, for bedre at kunne stimulere dit g-punkt

Materialet

Som udgangspunkt er der to valgmuligheder her: Det hårde materiale og det bløde.

Det hårde materiale er typisk glas eller metal. For nogen, særligt dem uden erfaring med en dildo, vil det kunne føles lidt overvældende at bruge en dildo af et hårdt materiale, fordi det ikke giver efter når du bruger det. 

Dildoer af et blødere materiale vil ændre formen en smule når du bruger dem, og vil derfor ikke føles nær så voldsomme at bruge. 

Det bløde materiale er plastik og gummi, som giver mere efter end de hårde alternativer, og derfor former sig mere efter dig. I praksis betyder det, at det føles mere som en rigtig penis, og at mange vil opleve at de er lidt lettere at komme i gang med. 

Metal- og glasdildoer har desuden også den særlige egenskab, at de kan varmes op eller køles ned inden brug. Det giver en helt særligt oplevelse, hvis du eksperimenterer lidt med temperaturen.

Vi håber du er kommet tættere på at vælge din nye dildo

Med ovenstående i frisk erindring, håber vi nu at du er klar til at vælge din nye dildo. Vi vil dog gerne hjælpe dig videre i processen, og derfor anbefaler vi, at du ser vores udvalgte dildoer. Vi har nemlig finkæmmet internettet og udvalgt de bedste. 

Se vores bud på de bedste dildoer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *