lille dildo guide cover

Lille dildo – se de bedste små dildoer her

En lille dildo er en super god begynderdildo. Ligeledes er det en god dildo, hvis man fra naturens side er yderst stram. Vi har gjort det hårde arbejde og gennemtrawlet forhandlernes udvalg med henblik på at finde de 3 allerbedste til dig. 

Vores bud på de bedste små dildoer

Hvert bud er ledsaget af en letforståelig produktbeskrivelse, så du kan lære de forskellige små dildoer at kende. Vi har tilmed tilføjet forhandlernes aktuelle priser, så du kan få en af dildoerne til den bedst mulige pris, sæt du beslutter dig for at købe en af anbefalingerne. 

Buddene præsenteres i vilkårlig i rækkefølge. Udvælgelsen tager afsæt i produktanmeldelser, tests, udført af andre, og vores samlede vurdering af de enkelte dildoer. I vores vurdering har vi lagt vægt på følgende parametre: Kvalitet, producentens ry, form, materialevalg, pris og funktionsmuligheder.

Vi gør opmærksom på, at der optræder affiliate-links i artiklen, så skulle du beslutte dig for at købe noget, får vi en lille andel.

You2Toys – Autentisk og lille dildo (11 cm)

You2Toys dildo plug - guide til lille dildo

ForhandlerTotalprisLæs mere
119,00 DKK Besøg butikken
129,00 DKK Besøg butikken

Denne lille dildo kan også sagtens betegnes som en plug – altså en dildo til stimulering analt. 

Den fungerer dog fremragende både analt og vaginalt, takket være udformningen med et markant penishoved og et skaft med årer som bidrager til yderligere stimulering. 

Den lille størrelse på dildoen gør den et fornuftigt valg til dig der gerne vil prøve analsex af, da den ikke vil føles overvældende for en nybegynder. 

Er det at bruge en dildo nyt for dig, eller har du måske aldrig før oplevet vaginal penetration, kan du med denne lille dildo starte forsigtigt ud og vænne dig til følelsen af at have en penis oppe i dig. 

Det siger brugerne:

Kilde: Sinful.dk

Isla
5/5

“Dette er absolut en af vores favoritter. Den er rigtig god til at finde g-punktet ved vaginal indføring. Jeg er ihvertfald vild med den!”

Sinful Slender – Lille og smal dildo i silikone (12,5 cm)

Sinful slender - guide til lille dildo

ForhandlerTotalprisLæs mere
169,00 DKK Besøg butikken

Denne lille dildo fra Sinful er diskret i designet, så selvom du ikke har den til at ligge fremme på middagsbordet derhjemme, så er det knap så pinligt hvis nogen finder den i natskuffen. 

Størrelsen er i den lille ende, men tilpas stor til, at den stadig kan stimulere ved brug. Særligt for dildoen er, at den er ekstra smal, hvorfor den ikke vil føles voldsom eller overvældende i brug.

God til analsex for nybegynderen

Dildoens størrelse er særdeles passende hvis du påtænker at bruge den analt som nybegynder, da den ikke vil føles for voldsom at bruge.

En kraftig sugekop i bunden af den lille dildo sørger desuden for, at du kan sætte den fast på de fleste blanke overflader. Det giver mulighed for at eksperimentere med forskellige stillinger. 

Det siger brugerne:

Kilde: Sinful.dk

KMH
5/5

“Efter min mening er den nem at føre op i sig, føles ikke ubehageligt at mærke den.”

King Cock – Realistisk og gennemsnitlig dildo (15 cm)

King Cock - realistisk dildo - guide til lille dildo

ForhandlerTotalprisLæs mere
189,00 DKK Besøg butikken
249,00 DKK Besøg butikken

Der vil formentlig være flere danske mænd som får havregrynen galt i halsen når de læser, at vi kalder denne for en lille dildo. 

Med en længde på 15 cm. er den nemlig et par centimeter over gennemsnittet. Af en dildo at være er den dog relativt beskeden af størrelse, hvorfor vi har valgt at inkludere den her på listen. 

Realistisk udseende og stimulerende overflade

Udover størrelsen bør du vælge denne lille dildo fordi den er naturtro af udseende, samtidig med at den føles som en rigtig penis ved brug. 

Overfladen er dækket af små forhøjninger som skal imitere blodårer. Den ujævne overflade på dildoen bidrager med ekstra behagelig stimulation. 

Mål:

  • Længde: 15 cm.
  • Diameter: 4 cm.

Det siger brugerne:

Kilde: Sinful.dk

Åse
5/5

“Denne dildo er en skøn opvarmningsdildo eller til sololeg med sugekoppen. Skøn naturlig fornemmelse.”

Fandt du ikke, hvad du søgte? Fortvivl ej! Udvalget af små dildoer er meget større end den stak, som vi præsenterede herover. 

Find produktguides om alverdens sexlegetøj på Temptations

Jeps, vi har skrevet en fantastisk produktguide om små dildoer, men rent faktisk er denne langt fra den eneste fremragende produktguide, du finder her på Temptations. Gå meget gerne på opdagelse i vores fulde univers og lær alt det bedste sexlegetøj at kende.

Nu når du har læst om de bedste små dildoer, kan du eksempelvis tjekke vores produktguides om bundløse trusser, brystklemmeranaldildoer, sexgynger, pocket pussiesbuttplugs, penisringe, Magic Wands og glidecremer.

Hvorfor vælge en lille dildo?

De fleste kvinder vil nok sige, at de får mest nydelse af en mellem til stor størrelse penis, så hvorfor skulle man dog vælge en lille dildo? 

Årsagerne kan være mange, men typisk vil det være fordi dildoen skal bruges til anal stimulering, eller som en begynder dildo for dem der ikke er helt trygge ved at bruge en plastikpik til onani. 

En stor dildo kan rigtig nok være dejlig at bruge, men hvis man er nybegynder og ikke er helt sikker på hvordan man skal bære sig ad, er en lille dildo et fornuftigt sted at starte.

Hvilken lille dildo skal jeg vælge?

Vi kan naturligvis ikke sige nøjagtigt hvilken lille dildo er den rigtige for dig, men vi kan give et par gode råd til, hvad du skal overveje inden du vælger.

Det afgørende når man taler om en lille dildo er naturligvis størrelsen. Når det kommer til størrelsen bør du kigge på diameteren og længden. 

Diameteren fortæller dig hvor tyk dildoen er. Jo større en diameter, des tykkere en dildo og des mere vil du kunne mærke den når du bruger den.

Diameteren er afgørende

De fleste tænker formentlig på længden som en afgørende faktor ved størrelsen på en dildo, men faktisk er det langt mere væsentligt at kigge på diameteren. 

En lang dildo med en lille diameter vil ikke føles af alverden, imens en kort dildo med en stor diameter kan være en stimulerende onanioplevelse.

Længden på en dildo spiller bestemt en rolle, men når man kigger på  dybden af en gennemsnitlig skede (11,5 cm.) er der ikke umiddelbart behov for en dildo på 30+ centimeter. 

Udvalget af dildoer er stadig stort

Udvalget af dildoer er enormt, og med vores beskedne 3 anbefalinger er vi således ikke i nærheden af at have præsenteret dig for alle de bedste der er din tid værd. 

Du kan dog finde lidt flere anbefalinger i vores artikel om de bedste dildoer.