Loading...
Guides

Motörhead vibrator – sexlegetøj til rigtige fans

Motörhead sexlegetøj

Er du pjattet med det britiske heavy metal band Motörhead, så har du sikkert allerede skabet fyldt med t-shirts, væggene tapetseret med plakater, en omfattende samling af albums og lignende. For den aller mest hardcore Motörhead fan er der dog et særligt og en smule anderledes stykke merchandise som bør være en del af samlingen derhjemme; nemlig Motörhead sexlegetøj i form af vibratorer

En af sangene på vores debutalbum blev kaldt” ‘Vibrator’, så vi skulle da have vores egen en dag, ik?!” – Lemmy Kilminster, bassist og sanger i Motörhead.

.. Og vibratorer, det fik det britiske heavy metal-band.

Resultatet er en serie af unikke vibratorer som alle er udformet som patroner, og som fås i to forskellige størrelser. Fælles for dem alle er, at de er designet med bandets ikoniske logo og dødningehoveder. 

Er du nysgerrig efter mere, så kan du selv se de lækre vibratorer som ikke nødvendigvis kun er for fans af Motörhead, men som også sagtens kan være en del af din samling af sexlegetøj derhjemme, fordi du synes de er fede. 

Motörhead Overkill – blæret dildovibrator med 7 forskellige indstillingerMotörhead dildo med vibrator

Det er ikke nødvendigvis kun det unikke og fede design på vibratoren som skal fremhæves her i produktbeskrivelsen, for ydelsen er nemlig også i top.

Man kan sagtens få den forkerte opfattelse, at der med et stykke sexlegetøj fra et band, kun er tale om et produkt som skal lave penge fordi det bærer samme navn og logo som bagmændene.

Sandheden er dog, at der er tale om et gedigent produkt som leverer varen (orgasmer) i stor stil. 

Vibratoren fra Motörhead er hele 18,5 cm lang og dermed af betydelig størrelse sammenlignet med andre produkter i samme kategori. 

Brug vibratoreren som almindelig dildo med vibrator eller som klitorisvibrator til stimulering af klitoris. Begge dele bliver en sand fornøjelse takket være de 7 vibrationsindstillinger som dildoen er udstyret med. 

Det siger brugerne:

Kilde: Sexshop.dk

frank snedker
5/5

“Den lever virkelig op til navnet, er så meget drøn på som når lemmy fyre sin bas af, må sige der kom spræl i hende da der blev fyret op for den. Ps, kan også bruges til ømhed i nakken”

Motörhead Bullet – Klitorisvibrator med råt designMotörhead klitorisvibrator

Er du mere interesseret i en lille og diskret klitorisvibrator, så står Motörhead også bag en sådan. 

Den lille klitorisvibrator er muligvis ikke stor af størrelse, men leverer alligevel kraftige vibrationer som nok skal skubbe dig i retning af en orgasme. Længden er 9,5 cm og altså kun halvt så stor som storebror ovenfor. 

Udover fremragende ydelse får du også et fedt design med enten teksten “Born to lose” eller “Overkill”. En rigtig Motörhead-fan er selvfølgelig nødt til at have vibratoren i samlingen af merchandise. Om den så skal forblive i original emballage som samleobjekt eller tages i brug, det vælger du helt selv. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *