Guide: Sådan tænder du en kvinde

Sådan tænder du en kvinde – Se listen med 6 ting som gør hende vild efter dig

Guide til at tænde en kvinde

Vi giver dig 6 konkrete tips og tricks til at tænde din kvinde, så hun kommer til at kaste sig over dig som en sulten løvinde over en gazelle – nu er du advaret! Følger du vores 6 råd, er du næsten garanteret en hed tur på lagnerne i aften. 

Bemærk, at der i det følgende vil være en række affiliate-links, altså sponsorerede links.

Hvordan tænder man en kvinde?

→ 1. Vær tålmodig – timingen er vigtig

Der er ikke de store udsving i mænds sexlyst – de fleste af os kan sagtens lige klemme et hurtigt knald ind i kalenderen, hvis vi får tilbuddet. Anderledes er det dog for kvinder, hvis lyst går op og ned i takt med hendes menstruationscyklus, hendes livssituation, alder, mentale tilstand og en masse andre ting. 

Hendes cyklus og alder kan du ikke gøre meget ved, men hendes mentale velbefindende kan sagtens hjælpes på vej. Er hun i dårligt humør, er det ikke så sandsynligt der bliver aktivitet på lagnerne, men kan du gøre hende i godt humør igen, er dine chancer bedre. 

Det er dog også værd at erkende, at det bare ikke er alle dage der egner sig lige godt til sex. Hvis hun er presset på arbejdet, har meget at se til derhjemme eller på andre måder har problemer og udfordringer hun tumler med, bør du undgå at presse for meget på. Det vil formentlig være spild af din tid og kun gøre situationen værre.

→ 2. Aflast hende derhjemme

Ligestilling til trods, er det fortsat i høj grad kvinderne, der står for det huslige derhjemme. Der er dog god grund til at gribe ud efter støvsugeren og komme godt ud i krogene i jeres bolig, for når du hjælper hende med det huslige, vil du tage noget ansvar og arbejde fra hendes skuldre, så hun i stedet kan koncentrere sig om sine seksuelle lyster. 

Vejen til kvinders lyst går gennem deres hoved, så hvis hjernen er fyldt op med gøremål, stress og bekymringer, er chancerne for lagengymnastik dårlige. 

→ 3. Få hende til at føle sig værdsat

Kvinder tændes i høj grad gennem følelser, så hvis du kan få hende til at føle sig elsket, værdsat og smuk, er dine forudsætninger for at få sex gode. 

Du skal naturligvis også mene det, for kvinder er hurtige til at opdage en løgn. Bliver du taget i at fordreje sandheden, lukker kagedåsen i med det samme. I stedet må du håbe at dit Brazzers abonnement ikke er udløbet, for der er lukket for det varme vand hos din kvinde. 

→ 4. Giv hende hede kys

Hvis I er i starten af et forhold med hinanden, er det sikkert ikke noget problem at huske de hede kys. Har I derimod været sammen længe, er der en chance for at de frække kys er blevet til tantekys eller et lille kys på kinden, hvis de da ikke helt er forsvundet fra det daglige.

Et lækkert og intenst kys fungerer rigtig effektivt, når det handler om at tænde kvinder – og mænd for den sags skyld – så brug kysset som et våben i dit arsenal. Gør det til en fast del af dagligdagen, at I husker at give hinanden et godt snav i ny og næ. 

Kysset behøver ikke føre direkte til sex hver gang, men kan i stedet fungere som en opvarmning i langsomt bygger op, indtil i smider tøjet og kaster jer over hinanden sidst på dagen. 

→ 5. Giv dig god tid til at forføre hende

Nogle gange kan det være vildt frækt og lækkert at kaste sig over hinanden og gå lige til sagen. Ingen snak, intet forspil, bare sex – lige på og hårdt. 

I langt de fleste tilfælde har kvinder dog brug for, at du tager dig den nødvendige tid til at få tændt godt op under hende. Når du skal tænde en kvinde, skal hun føle sig begæret og sexet og det kan du ligeså godt arbejde på hele dagen, i stedet for 10 minutter inden du gerne vil have sex. 

Brug dagen på at varme hende lidt op til det du håber der skal ske senere, ved at sende hende frække blikke, lumre SMSer, fortælle hende hvor dejlig hun er og hjælpe lidt til derhjemme (se punkt 2.) 

Se også: Hvordan giver man erotisk massage?

Når I nærmer jer sengetid – hvis I da overhovedet når så langt – vil hun være mere end klar på dig, fordi hun har haft god tid til at blive varmet op i løbet af dagen. Modsat mænd, kan kvinder sjældent tændes med en enkelt berøring og synet af lidt nøgen hud og kræver derfor mere arbejde og mere tid for at blive tændte. 

→ 6. Overrask hende med noget nyt

Hvis I har været sammen længe, er der måske gået lidt rutine i jeres sexliv, som ender med at foregå samme sted, på samme tidspunkt og med de samme tre forskellige stillinger – hver gang. Der er god grund til at spice parforholdet og sexlivet lidt op ved at prøve noget nyt. 

Se også: Det bedste sexlegetøj til begyndere

Når det kommer til sex, kan det nye være stillinger I ikke har prøvet før, at have sex et nyt sted i hjemmet eller i det offentlige, eller måske noget frækt sexlegetøj.

Sexlegetøj er i sig selv frækt at bruge, men åbner også op for muligheder for nye former for sex.

Inkluderer I eksempelvis en dildo i eskapaderne på lagnerne, kan hun penetreres af dildoen imens du får et blowjob. En klitorisvibrator eller en Magic Wand kan gøre det lettere for dig at give hende en orgasme og en G-punkts vibrator kan give hende orgasmer ulig noget andet hun har prøvet tidligere. 

Der er  masser af muligheder for nye seksuelle eventyr, hvis I begynder at eksperimentere med sexlegetøj – så hvad venter I på?

Sinfuls klassike dildo-vibrator